Dodaj do ulubionych

TRWAM w IX LO

26.01.11, 20:32
Biore pod obrone ucznia ,ktory stwierdzil ze pan Walek jest uparty jak osiolek.Przeciez to byl skrot myslowy.Nie uzyl okreslenia osiol ,a szkoda.Z tego co widzialem to ten vice-prezydent kompletnie Was ignoruju a o tym ze sie nie przygotował do spotkania świadczy fakt , że jego oszczędności odnoszą się do 8 pustych sal w 1 gimnazjum - stoją puste i trzeba je ogrzewać ,to straszne , że 250 tyś. miasto szuka tak małych oszczędności ( jesteśmy na skraju przepaści finansowej ) . takie małe oszczedności też można znaleźć odając tylko jeden gabinet dla prezydenta i jego zastępców .Dlaczego plastyk tak spokojnie czeka na pogorszenie swoich warunków .
Obserwuj wątek
    • Gość: jolka Re: TRWAM w IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 21:19
      pan wice nie mógł być przygotowany do debaty,bo to wymaga odrobinę wiedzy merytorycznej z zakresu psychologii(wiedziałby,jak zachwiał równowagę i spokój psychiczny dzieci niepełnosprawnych),z zakresu pedagogiki(praca w gorszych warunkach,lekcje kończone o 17-18,brak czasu na rehabilitację i odpoczynek=gorsze wyniki w nauce),z zakresu zarządzania w oświacie(dane statystyczne o urodzeniach znał na pewno przed wyborami,powinien je podać do publicznej wiadomości,jak też plany perspektywiczne szkolnictwa).To wszystko trzeba wiedzieć,a nie tylko znać minus na koncie!A kto do tego minusa doprowadził,jak nie ci ,,wspaniali włodarze,,miasta!A teraz się przestawia dzieci niepełnosprawne,jak szafki w kuchni,byle dobrze sprzedać atrakcyjne grunty.CZŁOWIEK się nie liczy!za bardzo mi się to kojarzy z niesławnymi czasami i ludżmi,ktorzy nie zasługują na to miano!A tak nawiasem mówiąc to zaproszony był głowny prezydent,ale on to już siE wykazuje całkowitą ignorancją swoich ,,wyborców,,
      • Gość: Puchatka Re: TRWAM w IX LO IP: *.radom.vectranet.pl 26.01.11, 22:18
        Pan Fałek zachowuje się, jak koń z klapkami na oczach. Jego interesuje tylko kasa do zatkania dziury, którą sami zrobili nieudacznymi rządami. Do niego żadne argumenty nie trafią - musi mieć tą kasę.
        • anarchy_in_radom Re: TRWAM w IX LO 26.01.11, 23:54
          Tylko pani Marzena Wróbel!Ona ratuje honor PIS!A 250 tysia można zaoszczędzić posuwając ze stołka spadochroniarza z portu lotniczego.
          • Gość: rynek Re: TRWAM w IX LO IP: *.radom.vectranet.pl 27.01.11, 00:10
            A ile można zaoszczędzić wywalając połowę urzędników, którzy obijają gruchy, likwidując spółki typu Rewitalizacja, która sprzedaje kamienice w rynku po 300 tysięcy a pensje tam olbrzymie.
            • Gość: la Re: TRWAM w IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 06:14
              oszczędzamy !!! 1. wyłaczyc oswietlenie na zółkiewskiego ( od swiateł do wiaduktu) i chrobrego od swiateł do szpitala o godz. 13 - wczoraj szczęka mi opadła jak zobaczyłam rzęściście oświetlone te ulice o 12.52
              • Gość: Anna_PIS Re: TRWAM w IX LO IP: *.32.radom.pilicka.pl 27.01.11, 08:12
                Jakże daleko sięgają macki Moskwy!
                • Gość: normalny Re: TRWAM w IX LO IP: *.radom.vectranet.pl 27.01.11, 09:22
                  Anna_PIS jesteś chora, twoja choroba jest prawdopodobnie nieuleczalna. jestes tak samo chora jak caly ten smieszny pis. pewnie nie wiesz jak sie nazywa twoja chora, to powiem ci, jest to rusofobia. a rusofobia to prosta droga do wariatkowa.
                • Gość: donkey! Fałek nie odpuści temu co go osłem nazwał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 09:23
                  na ustnej maturze chłopak będzie mieć dużo do powiedzenia;)
                  • Gość: R.I.PiS Re: Fałek nie odpuści temu co go osłem nazwał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 15:24
                    Nie nazwał go osłem - powiedział, że jest uparty jak taki zwierzaczek osiołek. To jest wielka różnica. Ale rzeczywiście trochę przesadził.
                    • Gość: der Re: Fałek nie odpuści temu co go osłem nazwał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 16:24
                      Fałek uznał że go obraził i tyle. Ponoć poprosił na jutro do siebie wywchowawczynią tej klasy.
                    • beata_ogien Re: Fałek nie odpuści temu co go osłem nazwał 08.02.11, 12:39
                      Czyżby? A niby dlaczego, gdyby powiedział że " chłop jak tur" to by nie przesadził , chociaż w przypadku Fałka ...to by skłamał :):)
                • Gość: aa Re: TRWAM w IX LO IP: 193.111.144.* 27.01.11, 09:29
                  merytoryczna odpowiedź... nie masz czegokolwiek sensownego do powiedzenia to się nie odzywaj
                • beata_ogien Re: TRWAM w IX LO 08.02.11, 12:37
                  Po tym tekściku to już wiem. Do resztek Twojego mózgu.
        • Gość: furman Re: TRWAM w IX LO IP: *.radom.vectranet.pl 27.01.11, 21:49
          No to "wio koniku ""......a nie było tego radyja co ma ..........
    • Gość: Lekarz Re: TRWAM w IX LO IP: *.radom.vectranet.pl 27.01.11, 12:35
      wirobitlon, ty masz jakąś obsesję z tym plastykiem?
      • Gość: ??? Re: TRWAM w IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 14:12
        Wg mnie ani szkoła, ani wiceprezydent nie mieli dość czasu na zaprezentowanie swoich argumentów - to bła sztuka dla sztuki
      • Gość: wirobitlon Re: TRWAM w IX LO IP: *.radom.vectranet.pl 27.01.11, 15:47
        Bo jestem artystą -a więc nonkonformistą , który dziwi się że tak łatwo podporządkować się władzy , choć jej pomysły dla radomskich plastyków nie są najlepsze
        • Gość: ciekawy Re: TRWAM w IX LO IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 21:08
          dlaczego tylko o Fałku mowa, przecież on wykonuje polecenia swojego szefa, czy tego szanowni Forumowicze nie widzicie?
          • abc-and-more Re: TRWAM w IX LO 03.02.11, 03:07
            Rzeczywiście,milczenie Prezydenta Kosztowniaka jest tu znaczące i w świetle analizy innych informacji m.in wypowiedzi dla Radia Maryja w dniu 29 listopada 2010r. n/t dbałości o edukację i młodzież, deklaracji dbałości o rodzinę.O problemie szkól nie ma informacji, pomimo deklaracji np. na kongresie PR w Rzeszowie o szybkich, zwrotnych kanałach komunikacji.
            • abc-and-more Re: TRWAM w IX LO 03.02.11, 03:46
              Natomiast z żywym zainteresowaniem rodzin uczniów i nie tylko spotkał się program "Po stronie prawdy" relacjonowany na żywo. Budynek rzeczywiście wyglądał okazale,dostojnie.
    • Gość: . Re: TRWAM w IX LO IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.11, 21:00
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka