Dodaj do ulubionych

firma mbi..

08.02.11, 08:36
Czy ktoś słyszał o firmie mbi mieszczącej się w starej kamienicy na waryńskiego? Firma proponuje pracę przy opracowywaniu analiz finansowych...czy ktoś coś więcej wie na temat?
Obserwuj wątek
    • nina_1234 Re: firma mbi.. 27.02.11, 19:10
      Dziękuję Wam za odpowiedzi- ja byłam tam na rozmowie, bo proponowali w ogłoszeniu pracę polegającą na sporządzaniu analiz finansowych. Pierwsze wrażenie- firma mieści się w starej kamienicy, biuro prowizoryczne- każdy, kto pracuje w biurze wie jak to wygląda- segregatory, teczki , sprzęt itp. Tutaj zero -biurko puste, jakiś stary komputer- jak na międzynarodową firmę -kiepsko, w dodatku brudno i ponuro. Panu K. najbardziej zależało na tym, czy na ich stronie internetowej widziałam galerię, bo jak widziałam to pewnie już wiem w jakie to ATRAKCYJNE MIEJSCA firma wysyła swoich pracowników...Zero konkretów przyszłej pracy, poza ceną szkolenia. Ja się na pracy agenta ubezpieczeniowego nie znam, ale po dłuższej rozmowie wywnioskowałam, że miałabym szukać klientów wśród swoich znajomych. Na koniec Pan mi wręczył wizytówkę, na której nie było polskiego adresu, a ni nazwy firmy mbi- tylko skrzynka pocztowa w jakimś egzotycznym kraju, już nie pamiętam nawet gdzie. Piszę o tym, bo ja żeby iść na tę rozmowę musiałam załatwić opiekę nad dzieckiem, straciłam ponad godzinę czasu- więc jeżeli szukacie normalnej pracy to nie traćcie czasu- POZDRAWIAM wszystkich szukających pracy :-)
    • Gość: gosc999 Re: firma mbi.. IP: *.ostdsl.pl 27.03.14, 10:32
      pracowałem w tej firmie spory okres czasu, wiem, że jest wiele złych opinii na jej temat a kazdy, kto napisze choć jedno dobre słowo jest zmieszany z błotem ale ja mam o MBI dobrą opinie.
      Nauczyłem się tam tak wielu rzeczy, sprzedaży, zarządzania - weszłem nieopierzony a wyszłem z wiedzą i doświadczeniem>
      Nie zawsze było łatwo, ludzie też różni - ale praca jest jak najbardziej ok, elastyczna, ciekawa i rozwijająca, nie dla kazdego - bo nie wszyscy się tu odnajdą - ale tak jest przecież wszędzie. Praca zdecydowanie dla samodzielnych i ambitnych! można popłynąć ale i awansować!
      Wielu osobom to nie pasuje, ale to nie praca biurowa od do i przekładanie papierków! dobra dla młodych z wyobrażeniem że są już managerami :) po studiach i bez grama doświadczenia. Polecam!
      • Gość: Perkun do gosc999 IP: 92.60.130.* 27.03.14, 10:40
        Gośću kóp se słofnik i se poczytaj, zapamentaj jag sie pisz niekture wyrazy, a puzniej pisz na forum.
      • Gość: bit Re: firma mbi.. IP: *.204.175.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.03.14, 16:42
        Ale weszłem i wyszłem to cię nie oduczyli mówić na tych zagranicznych szkoleniach!
      • Gość: klasa_111 Re: firma mbi.. IP: *.ostnet.pl 30.03.14, 18:39
        takie wpisy jak powyższe pokazują i udowadniają, jak rzetelne i fachowe są opinie na forum:)
        Zamiast pisać o szczegółach w umowach, warunkach, poziomie wiedzy jest zawsze wyśmiewanie nieistotnych kwestii, i przyjmowanie wyjątków za reguły!!!
        MBI nie jest ideałem - z tym się zgodzę - ale krytykowanie wszystkiego i wszystkich jest też dowodem czyjegoś poziomu!
        MBI - akurat szkolenia mają w porządku, początkowe jest dla amatorów i płatne, to fakt, ale kolejne w tym już powyżej wspomniane - te zagraniczne - są na fajnym poziomie, choć jestem z branży to sam się na nich czegoś nauczyłem i na wiele kwestii spojrzałem szerzej!
        coś wielkim rzecznikiem MBI nie jestem ale dostrzegam tam wiele dobrych cech i polecałbym każdemu na początek pracy zawodowej! choćby dla poszerzenia horyzontów!
        • Gość: KTI Re: firma mbi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 23:34

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4728743
      • a-zloty Re: firma mbi.. 11.12.14, 10:44
        Matko, to ta firma jeszcze działa? widzę, że metody się chyba nie zmieniły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka