Dodaj do ulubionych

Mam problem. Z tą Gazetą.

27.04.11, 00:09
Mam problem. Z tą Gazetą.
Bo nie można komentować artykułów, napisanych na stronie głównej Gazety, o żydach, teraz także o gejach.
Pytanie pierwsze. Dlaczego nie można komentować na forum pod wspomnianymi artykułami?
Pytanie drugie. Co łączy: Gazetę - tematy gejowskie - żydowskie?
Pytanie trzecie. Czy to nie oznaka sterowania czytelnikami?
Pytanie czwarte. Czy cenzura i ograniczanie wypowiedzi mieszczą się w kanonach demokracji? A może wracamy do demokracji ludowej......
Obserwuj wątek
    • Gość: kwakwa Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.11, 02:14
      Masz problem. Ale inny jak tobie się wydaje. Kwakwa.
      • Gość: Knjnjnj Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.11, 05:41
        Co z tego ze wiekszosc sie z Toba zgadza skoro GW robi swoje. Jest watek o ich manipulacji to poczytaj sobie a znajdziesz tam odpowiedzi na swoje wszystkie pytania.
        forum.gazeta.pl/forum/w,68,123209465,123209465,Jak_Michnik_zamyka_usta_myslacym_Polakom.html
        • Gość: fotopress Re: Propagują Adamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 06:55
          Akcja GW dotyczaca homoseksualisty i jego udziału w Żywej Bibliotece kompromituje red. Domańskiego i jego załogę. Najniższej klasy praca dziennikarska, tragiczna propaganda. Wzywanie ONZ, NATO, PZPN, PZKL, Uniwersytetu Warszawskiego ( napisał 1 doktor, 4 magistrów :-). Jesteście państwo do du..y.
          Z ostatniej kwesty na cmentarzu (wielka sobota ), wśród 5 zdjęć (P.Jurek) fotografia z puszką radnego Adamca :-).Co tu jest grane...a no tylko warsztat :-) dziennikarski zerowy ...
          • Gość: bravo Re: Propagują Adamca IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.11, 07:42
            Puścili foto Adamca bo go nie znają, ale jeszcze poznają bo to człowiek z charakterem.
    • Gość: stacho Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 09:45
      Masz problem? Zmień gazetę.
      • Gość: tolerancyjnyhetero Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 09:49
        Gość portalu: stacho napisał(a):

> Masz problem? Zmień gazetę.

Na tym polega demokracja że możesz nie tylko pisywać na forum GW ale i do Gazety Polskiej, Rzeczpospolitej, Naszego Dziennika...
    • Gość: Raven Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.11, 12:00
      Mógłbyś odpowiedzieć dlaczego uparcie odwiedzasz to właśnie forum? Skoro GW nie pisze artykułów zgodnych z twoją linią polityczną, to zwyczajnie jej nie czytaj, odpuść sobie. Dla mnie wszyscy, którzy wypisują tu dyrdymały na temat Wyborczej i starają się ją zdyskredytować są po prostu psychopatami. Gazeta udostępnia wam swoje forum, żebyście oblewali ją wiadrami pomyj, czy to nie paradoksalne? Ja nie wchodzę na fora związane z kaczystami. Nie interesuje mnie ten styl debaty, nie interesuje mnie nienawiść i żądza władzy pisowskich aparatczyków. Właściwie wszystkie wpisy propisowskich szczekaczy są chamskie, uwłaczające GW i wyborcom innych opcji niż pis. Rozumiem, że to akcja związana z nieodległymi wyborami i waszym zadaniem jest polityczna, partyjna agitacja, ale przynajmniej bądźcie fair wobec pisma, które udostępnia wam swoje forum, bo sądzę, że mogłoby być inaczej, np. wszystkie wpisy kaczystów byłyby wywalane w kosmos. Cieszcie się, że GW jest tak liberalna i cierpliwa.
      • Gość: d2 Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 13:05
        Chodzi o to, że niektóre artykuły można komentować a niektóre nie. Czemu tak jest?
        • Gość: olewamciemoczem Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.11, 15:43
          Z ciekawości spróbuj dodać wątek nawet neutralny, a nie antypisowski na którejś z tych "niezależnych" gazet. Zdziwisz się trochę, ale moderator Ci tego nie puści. Musi być antyPO, albo zachwalający wodza Jarkacza. Sprawdź, a potem szczekaj.
          • Gość: wittt Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 19:19
            Ty zaś kwiczysz jak osioł. Pacanów się kłania.
      • Gość: Ja Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 16:00
        Bardzo słuszna uwaga Raven. Co robią na tym Forum miłośnicy PiS ? Ja nie wchodzę na forum salonu24, bo mnie nie interesują poglądy oszołomów. Zresztą z tego co się dowiedziałem post krytyczny dla PiS nie ma szans, aby zostać opublikowany na tej witrynie. Niech pisowcy idą tam czym prędzej, aby ubliżać, jątrzyć, szczuć, obrażać oraz dzielić się między sobą swoimi pożal się Boże przemyśleniami. Apropos, czy wiecie, że orzeł Temidy Rogalski sugeruje, że Rosjanie rozpylili w Smoleńsku hel, a azot w powietrzu jest tuż przy powierzchni ? Czy ten facet ma w ogóle maturę ?
        • Gość: Prawdziwy Polak Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.algo.radman.pl 27.04.11, 16:11
          Ja jako Prawdziwy Polak nigdy nie dotknę Gazety Wyborczej. A wszystko co się tu wypisuje to brutalne ataki na PIS, partię jedynie Prawdziwych Polaków czytających Nasz Dziennik.
          • lucas1_live Re: Mam problem. Z tą Gazetą. 27.04.11, 18:30
            Na drzewko proponuję...
      • Gość: RaVel Re: Mam problem. Z tą Gazetą. IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.11, 18:21
        Wlasnie po to zeby pilnowac wszelkie antypolskie prorzadowe medialne scierwa.
    • Gość: GW, PO, WU, JU Re: Z ostatniej chwili IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.11, 17:29
      Wchodzi 2 (niezawisłych) do kiosku z gazetami gdzie "kruluje" GW i coś na bul.
      - Chcieliśmy nawiązać kontakt z Donaldem z rodu kaczorowatych.
      - Szefie - krzyczy na zaplecze sklepowa - pan odłoży te sondaże, jacyś myśliwi do pana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka