agatkaa888 05.08.11, 10:49 którego chirurga onkologa ze szpitala na józefowie możecie polecić?mam skierowanie i nie wiem do kogo zapisać się na wizytę.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alika Re: chirurg IP: *.radom.vectranet.pl 05.08.11, 14:03 To forum jest dyskusyjne a ty spadaj,....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 17:30 Gość portalu: alika napisał(a): > To forum jest dyskusyjne a ty spadaj,....... Dyskusyjne jest. Szczególnie dyskusyjny jest poziom wypowiedzi użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
anamaria12 Re: chirurg 05.08.11, 17:32 A dlaczego człowieku jesteś taki niegrzeczny???!!! jeśli Cię temat nie interesuje to po co piszesz??!!! i jeszcze w chamski sposób, bo jesteś ukryty/ta za szybka? Na forum dyskusyjnym trzeba umieć dyskutować,może zastanów się czy to potrafisz? Różnić też się można pięknie. Natomiast pytającej radzę udać się do Kielc . Tam mają lepszych specjalistów i najnowszy sprzęt. Znam wiele przypadków,że pacjenci zaczynali leczenie w Radomiu ,a potem "uciekali" do Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
iryda11 Re: chirurg 05.08.11, 18:56 Podawanie danych z opisem pewnych danych jest czysta reklam a za którą się słono płaci a ty chcesz darmo?,darmo to se można ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 09:38 vectra czy warto Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID Naprawa Laptopów Godna polecenia Agencja Ochrony w Radomiu Elektryk samochodowy - PILNIE Szukam! - to są wątki tylko z pierwszej strony forum. Czyli co, o mechanika pytać można, o lekarza już nie. Jakieś nierówne zasady panują na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
vater1958 Re: chirurg 05.08.11, 19:05 może spisz nazwiska i sprawdź np. tu: www.rankinglekarzy.pl/ lub tu: www.znanylekarz.pl/powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaa888 Re: chirurg 05.08.11, 20:35 sprawdziłam i niestety,ale nie ma na tych stronach informacji,które zaspokoiłyby moją ciekawość,dlatego zdecydowałam się napisać tutaj.nie uważam żeby byłaby to jakakolwiek forma reklamy,skoro znajdujemy się na forum gdzie co i rusz pełno jest wpisów typu :"u pani gieni na rogu słowackiego mają pyszne pączki",a"w nowym markecie przy grzecznarowskiego otwierają taki i taki sklep",a "ten i ten polityk zrobi to i to".forum jest po to żeby wymieniać się informacjami i pomagać sobie.lekarze są osobami publicznymi,a na dodatek od nich zależy nasze zdrowie,więc to chyba zrozumiałe,że chcę wybrać odpowiedniego,a myślę,że nie ma na to lepszego sposobu niż zasięgnąć opinii u źródeł,czyli u pacjentów.przecież nie stanę pod szpitalem,albo na środku żeromskiego i nie będę zaczepiać przechodniów,a tak jest chociaż cień szansy,że ktoś kto leczył się u któregoś z nich przeczyta ten wątek i doradzi.nie trzeba od razu sypać nazwiskami-wystarczą inicjały,a kogo to będzie interesować ten zada sobie trudu i sprawdzi o jakiego lekarza chodzi-inni przeczytają i zapomną,że w ogóle odwiedzali ten wątek.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś