Dodaj do ulubionych

potrzebny fachowiec Meble kuchenne, szafa, komoda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 19:16
Witam,
Poszukuje kogos kto mógłby wykonać meble kuchenne pod wymiar szafe i komode do pokoju... w rozsądnych pieniadzach i dobrych jakosciowo, Macie jakies namiary? pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: potrzebny fachowiec Meble kuchenne, szafa, ko IP: *.radom.vectranet.pl 05.01.12, 15:31
      www.meble-bogusz.pl
      U mnie robił meble na wymiar w całym mieszkaniu. Gorąco polecam.
      • akozlowskaa Re: potrzebny fachowiec Meble kuchenne, szafa, ko 09.01.12, 12:27
        Jestem z Warszawy, w sobote panowie z firmy VISMEB skonczyli montowac zamowiona przeze mnie szafe wnekowa oraz szafki w lazience. Wyszlo super! Jestem bardzo zadowolona. Nie mialam jak sie odwdzieczyc, wiec pomyslalam ze chociaz moge ich polecic innym bo naprawde fachowcy wiedza co robia.

Pozdrawiam
        A.Kozlowska
      • Gość: Pawel Cierpliwy sprzedawca IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.12, 15:03
        Rozmawialem z wieloma monterami, ale padlo na Bogusza. Wiekszosc po minucie chciala juz pisac zamowienie, ceny padaly z kosmosu i nie wiedzialem czym sie rozni jeden wariant cenowy od drugiego. Bogusz poprostu mial cierpliwosc i chcial szczerze wytlumaczyc co warto kupic czego nie. Pokazal rozne rozwiazania o ktorych nigdy nie mialem pojecia. Nie narzucal swojego zdania a czesto zanim skonczylem zadawac pytanie on pokazywal odpowiedzi a to w katalogu a to na wzorniku czy tez wyciagajac z torby jakis zawias itp itd :) Dziwnie to zabrzmi ale gdyby nie to, mialbym tandetna kuchnie na 2-3lata a tak jestem spokojny ze wytrzyma dlugie lata. Robil mi kuchnie i pozniej szafe i komode. Jak bede czegos potrzebowal wiem ze wroce do niego, on tez pewnie wie ze jest dobry :)
    • Gość: motor Re: potrzebny fachowiec Meble kuchenne, szafa, ko IP: *.146.103.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.12, 09:11
      Polecam Ci Pana Darka.
      Solidny, bardzo ładne meble kuchenne ,szafy i komody. Robi też drzwi i schody.
      tel.0-606-233-174
    • Gość: polecam!!! Re: potrzebny fachowiec Meble kuchenne, szafa, ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 16:58
      Zajrzyj na stonkę meblonet.com. Młody chłopak z ciekawymi pomysłami i paroma latami doświadczenia w tym co robi:))
      • Gość: gość Re: potrzebny fachowiec Meble kuchenne, szafa, ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 19:37
        a ja polecam modnedrewno.pl, jestem zadowolona z wykonania mebli. solidnie, doradzi i niedrogo
        • Gość: basia Re: potrzebny fachowiec Meble kuchenne, szafa, ko IP: *.radom.vectranet.pl 26.02.12, 23:58
          A ja polecam firmę Tomi mieści się ona na ul Skaryszewskiej. Wysokiej jakości usługa. Solidni, słowni i fachowi. Bardzo polecam. Mają swoją stronę internetową.
          • Gość: basia Re: potrzebny fachowiec Meble kuchenne, szafa, ko IP: *.radom.vectranet.pl 27.02.12, 00:02
            Strona internetowa to www.tomi2.com.pl
    • Gość: Anonim Dobre meble IP: *.giga-komputer.pl 06.08.14, 10:30
      Podobno dobre meble robi Dekor z Radomia
    • Gość: DAGA Re: potrzebny fachowiec Meble kuchenne, szafa, ko IP: *.radom.vectranet.pl 19.01.16, 11:26
      WITAM, mogę polecić Radka ,od lat wykonuje szafy i kuchnie na wymiar,a także meble do pokoju dziecięcego,komody ,witrymy itp.Robi równiez projekty.TEL.660170818

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka