Dodaj do ulubionych

Murarza szukam

06.02.12, 09:52
SZUKAM MURARZA KTÓRY POSTAWI MI DOMEK NA DZIAŁCE. NA POSESJI NIEMA PRĄDU.
Obserwuj wątek
    • Gość: 03 Re: Murarza szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 11:35
      Ty korepetytora z polskiego lepiej poszukaj. Forum publiczne do czegoś zobowiązuje.
      • Gość: Szacuneczek... Re: Murarza szukam IP: 193.111.147.* 06.02.12, 12:25
        Jak znajdzie murarza, to na korepetytora zabraknie mu pieniędzy... :)))))))))))))))))))))))))
        Zresztą niedawno poznałem kogoś kto dużo gorzej pisze i ma stały nick... :))))))))))
        • Gość: Ja Re: Murarza szukam IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.12, 12:45
          A po co mu korepetytor ? W tym mieście 3/4 ludności nie ma pojęcia o zasadach polskiej gramatyki, interpunkcji i składni, taki sznyt pszenno-buraczany wyniesiony z rodzinnych domów dominuje. Domek mu postawi, dobre sobie, dobrze, że nie coś innego.
          • Gość: magda Re: Murarza szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 12:56
            Jacy wy wszyscy wykształceni i mądrzy. No koniec świata, człowiek nie postawił spacji, to od razu znajdujecie szpilę na wszystkich mieszkańców miasta. Skąd wziąłeś te swoje dane,co? Merytorycznie umiecie się wypowiedzieć? Nie. Pomóc też nie. O Waszej kulturze szkoda pisać.

Do autora wątku, jeśli nie masz sprawdzonego namiaru od znajomych, spróbuj na forum muratora lub poszukaj ogłoszeń.,choć to trochę szukanie w ciemno.
            • Gość: Szacuneczek... Madziu, Madziu, Madziu... :)))))))))))))))))))))) IP: 193.111.147.* 06.02.12, 13:13
              Madziu, mam nadzieję, że "nie do mnie pijesz" w swoim poście. Zerknij łaskawie na mój poprzedni wpis - nie znajdziesz tam żadnej "szpili". Przecież napisałem, że nie jest jeszcze tak źle z tym jego pisaniem.

A skoro tak do tej "merytoryki" się odwołujesz, to i ja coś napiszę w temacie - żeby nie było. Otóż zastanawiam się co można pomyśleć o człowieku, który na forum, wśród obcych sobie ludzi, szuka murarza który zbudowałby mu domek. I co, po dostaniu namiarów, zatrudni go? Tak po prostu? Czy autor wątku zdaje sobie sprawę z tego co robi? Z konsekwencji? Czyżby uważał, że w Radomiu i pobliżu pracują sami uczciwi murarze? A może sam ma jakiś mały przekręt w pogotowiu. Kto wie, kto wie... :))))))))))))))))
              • Gość: magda Re: Madziu, Madziu, Madziu... :)))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 13:44
                Dla Ciebie Magda. Wiesz co to szacunek, prawda?
                Podpięłam się pod "Ja" jeśli nie zauważyłeś i jego mądrości statystyczne.

A nad czym się zastanawiać? Będziesz analizował każdego kto zadaje podobne pytania? Po dostaniu namiarów zbierze oferty i weźmie kogoś w ciemno. Jego ryzyko. Myślę, że zdaje sobie z tego sprawę.
      • Gość: jaroslaw410 Re: Murarza szukam IP: *.radom.vectranet.pl 06.02.12, 13:57
        LUDZIE JA SZUKAM MURARZA A NIE MĄDRALI. CZY U WAS TAK WSZYSTKO GRA NA PIĄTKĘ
        • Gość: Szacuneczek... Oj Magda, Magda, Magda... :))))))))))))))))))))))) IP: 193.111.147.* 06.02.12, 14:16
          Tak sobie czytam:

"No koniec świata, człowiek nie postawił spacji, to od razu znajdujecie szpilę na wszystkich mieszkańców miasta."

i jakoś mi do końca nie pasuje te Twoje "podpięcie się" jedynie do Ja. Stąd moje wątpliwości i pytanie. Teraz mnie rozumiesz? Przy okazji dziękuję za odpowiedź... :))))))))))))

Uważasz, że w momencie, kiedy mężczyzna odzywa się do kobiety per "Magda" ma więcej do niej szacunku niż ten używający zwrotu "Madzia"? Coś podobnego... :))))))))

Po drugim wpisie jaroslaw'a czterysta dziesiątego wyraźnie widać, że nic do niego nie dociera. On po prostu szuka murarza. I tyle. O tym napisał wyraźnie (i to dwa razy). Wszystkie odpowiedzi wprost, które nie dadzą mu namiaru na tego upragnionego robotnika nie będą do niego trafiały. Co robić, co robić... :)))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: Ja Re: Oj Magda, Magda, Magda... :)))))))))))))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.12, 15:08
            No tak, najwyraźniej na bylejakość nie należy zwracać uwagi. Ludzie do niej przywykli, tak jak do bluzgów, które powszechnie słychać na ulicach Radomia. Tak jest i tak ma być, a jeżeli ktoś jest innego zdania niech się wynosi z tego pięknego miasta. Trawestując Piłsudskiego można rzec : Radom piękne miasto, tylko ludzie k...wskie.
        • Gość: Wiesława Re: Murarza szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.12, 18:18
          Kucharza nie szukasz? Bo akurat znam.
    • Gość: pom.murarza ... Re: dla jarusia .... IP: *.radom.vectranet.pl 06.02.12, 18:08
      Super murarze to byli w "Przygodzie na Mariensztacie " oraz "Człowiek z Marmuru" i piosence "Antek Murarz ".....
    • brat6 Re: Murarza szukam 07.02.12, 08:24
      Jestem murarz.Mietek
      • Gość: ja Re: Murarza szukam IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.12, 18:46
        witaj Mietku!
        • Gość: nemo Re: Murarza szukam IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.12, 19:08
          Szukaj w ministerstwie może jest jakimś ministrem bo u nas wszystko jest możliwe .
          • Gość: ja Re: Murarza szukam IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.12, 19:50
            nudne
            • Gość: ja_ja Re: Murarza szukam IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.12, 21:29
              Był sobie Antek murarz a z tym murarzem Antkiem ..........
    • fpis Re: Murarza szukam 21.01.16, 12:59
      majster.drops@onet.pl tel:733121254
    • weegree Re: Murarza szukam 09.06.16, 14:33
      Oferujemy pracę dla MURARZY w Belgii.
      Praca od zaraz. Atrakcyjne wynagrodzenie. Bezpłatne zakwaterowanie i ubezpieczenie. Umowa polska.
      Wymagane: doświadczenie w zawodzie.
      CV prosimy przesyłać na adres: info@weegree.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka