asd91 08.02.12, 01:26 Media Markt Radom mobbing pracowników za pomocą ogłoszeń w prasie o wakatach na ich miejsce Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pizdzioch Re: Media Markt Radom mobbing IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.12, 08:06 Pomysł godny uznania Ferdka i Waldka Kiepskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W W W Re: Media Markt Radom mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 08:12 Chcieliście marketów, wielkich sieci to macie. Do sądu ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Media Markt Radom mobbing IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.12, 08:45 zostaną "wtajemniczeni" - wykruszą się osoby spoza rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Media Markt Radom mobbing IP: 148.81.194.* 08.02.12, 09:00 Jeśli jest to prawda - to szczyt bezczelności. Ale muszę niestety powiedzieć, że obsługa w MediaMarkt zeszła do bardzo niskiego poziomu. Właściwie trudno mówić o obsłudze. Przykład: Oglądam telewizor określonego typu, podchodzi pan i pyta mnie, w czym mi może pomóc. Określam wymagania, a on na siłę wciska mi zupełnie inny typ telewizora i każdy mój argument przemawiający za tym, że oglądany wcześniej przeze mnie jest lepszy, zbija jakimiś bzdurami. Wciska mi kit tak wielki, że aż uszy puchną od tych bzdur. (że nie da się zauważyć różnicy w jakości obrazu HDReady i FullHD, że wbudowane dvd to jest ekstra rzecz i bardzo potrzebna itd). Efektem była rezygnacja z zakupu, bo strach było wziąć ten nie wciskany przez sprzedawcę (żeby nie dał jakiegoś przewalonego z magazynu lub długo testowanego ;) ). Są osoby, które obsłużą dobrze, ale należą do coraz rzadszych wyjątków (najczęściej to ci, którzy pamiętają jeszcze czasy zatowarowania i teamtage). I jeszcze jedna uwaga, na szkoleniach z obsługi klienta uczą, że telefon jest po to aby odebrać i udzielić informacji tak, aby klient zechciał zajrzeć do sklepu. Jeśli pytam o akcesoria komputerowe i otrzymuję odpowiedź, żeby przyjść i sobie poszukać na półce - opadają mi ręce i nawet nie ruszam 4 liter aby się udać do tak zacnego sklepu i z jeszcze zacniejszą obsługą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Media Markt Radom mobbing IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.12, 09:06 Masz na myśli tych od i d i o t ó w ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: Media Markt Radom mobbing IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.12, 13:34 Z NIEWOLNIKA NIE BĘDZIE PRACOWNIKA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghgjj Re: Media Markt Radom mobbing IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.12, 13:36 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Media Markt Radom mobbing IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.12, 13:39 zawsze można dać d..y przełożonemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chantel Re: Media Markt Radom mobbing IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.12, 18:30 A skąd pewność, że ta rekrutacja to fikcja? Skoro jakość obsługi,jak pisał ktoś wyżej spadła, widocznie nadszedł czas na zmianę "wypalonych" pracowników, którym się wydaje, że oni od firmy mogą wymagać wiele, w zamian ofiarowując wieczne niezadowolenie, na takich, którym na pracy zależy i na kliencie również. Ogłoszenie ukazało się dwa dni temu, więc skąd takie przypuszczenia? Jak zawsze wytworzone dzięki czyjejś wybujałej wyobraźni. Ręce opadają:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :0 Re: Media Markt Radom mobbing IP: 160.83.30.* 09.02.12, 10:53 chyba że nie lubi chłopców :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
max-kom Re: Media Markt Radom mobbing 08.02.12, 21:10 nie można mieć super pracownika za najniższą pensję... a w radumiu więcej niedadzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Media Markt Radom mobbing IP: *.giga-komputer.pl 08.02.12, 21:58 Pensje w media nie były najniższą krajową, zawsze było to więcej. Jak komuś ta firma nie odpowiada zawsze może iść do zwykłego marketu za minimalną, w małych spółkach i zakładach też się ponad to co ustala rząd nie zyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real W Obi w Radomiu także często szukają pracowników IP: *.radom.vectranet.pl 11.02.12, 18:06 Albo jest tam zle ze ludzie uciekają, albo mało placą, za ciężką pracę, czy ktoś wie dlaczego tam taka rotacja, dlaczego non stop wiszą kartki, ze szukają pracownika? Strach tam składać cv, bo jak mają po miesiącu wyrzucić to się nie oplaca! Odpowiedz Link Zgłoś