Dodaj do ulubionych

domofon z firmy SAMBUT

18.06.12, 23:26
Czy ktoś z Was miał przyjemność spotkać się z firmą SAMBUT?
My mieliśmy pecha...
Firma jest beznadziejna, a może bardziej pan Cybulski! Pan pojawił się w Radomiu oferując nam domofon jednego dnia, ku zdumieniu kolejnego dnia pojawił się z monterem... Wszystko by było ok, gdyby nie to, że to było 31 marca i monter zamontował nam słuchawkę od domofonu w mieszkaniu po czym pan Cybulski powiedział, że trzeba zapłacić 200zł od ręki, bo musi zaksięgować tego dnia pieniądze... Ok, mąż i inni lokatorzy zapłaciliśmy... Domofon miał być zamontowany do 30 kwietnia i działać... Dziś jest 18.06.2012rok i z domofonu mamy tylko słuchawki... Aha w połowie maja pojawiły się klucze do drzwi wejściowych wrzucone do skrzynek pocztowych, większość sąsiadów nawet nie wiedziała od czego ten klucz jest. Dzwonimy do pana Cybulskiego, a ten albo nie odbiera telefonu, albo rozłącza się po usłyszeniu adresu, albo jak łaskawie odbierze zwodzi nas kolejnym przesunięciem terminu realizacji! Skandal! Ostrzegam wszystkich przed tą firmą i tym człowiekiem! Pewnie nigdy nie odzyskamy pieniędzy, a słuchawki kosztowały nas 200zł taka pamiątka po nieuczciwej firmie...
Obserwuj wątek
    • Gość: KLAWO JAK CHOLERA Re: domofon z firmy SAMBUT IP: *.as13285.net 19.06.12, 08:33
      Polecany przez PO.
      • Gość: Kłapouchy Re: domofon z firmy SAMBUT IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.12, 23:50
        Autor: Gość: KLAWO JAK CHOLERA
        Polecany przez PO.

Oooo Suski na forum się pojawił ???
    • Gość: Sam buc Re: domofon z firmy SAMBUT IP: *.opera-mini.net 19.06.12, 22:24
      Uwaga na nich. Obiecuja wiele a robia prawie nic. Nieprecyzyjna umowa zostawia furtke. Napisane "platnosc po montazu" ale czego montazu to juz nie napisane. Moze byc po montazu kolka rozporowego w scianie.
      Nie placic, nie wpuszczac do domu tych oszustow i naciagaczy. Dalem sie wpuscic w maliny dlatego ostrzegam.
      • Gość: Norbert. Re: domofon z firmy SAMBUT IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.12, 23:43
        Dziwne. Domofony Radbit produkowane w Radomiu są dobre.Nie wiem po szukać innych domofonów.
        • skm7 Re: domofon z firmy SAMBUT 20.06.12, 10:18
          nikt tej firmy nie zapraszał, nie szukał na Ustroniu... nie wiemy czemu akurat nas sobie pan z firmy wybrał... może duże osiedle, duże bloki, starsi ludzie... dla oszustów to smakowity kąsek... a tak omamił ludzi ten pan, że szok... wszyscy myśleli o domofonie, ale ten pan z dnia na dzień oferował wykonanie usługi... kase zainkasował po montażu słuchawek i więcej się nie pojawił.... taki finał szybkiego montażu domofonów...
          • skm7 Re: domofon z firmy SAMBUT 21.06.12, 18:25
            w taki sam sposób pan Cybulski reprezentujący firmę SAMBUT działa w Kielcach obecnie! Ludzie nie dajcie się naciągać przez oszusta!
        • Gość: demeti Re: domofon z firmy SAMBUT IP: *.radom.vectranet.pl 04.10.12, 21:45
          radbit jest na poziomie firmy sanbud jak nie niżej może design jest OK ale cała reszta to PRL nie można ich porównywać do czołowych producetów polskich
    • Gość: Konarskiego 9 Re: domofon z firmy SAMBUT IP: *.kielce.vectranet.pl 25.02.13, 19:03
      Firma naciągająca naiwniaków (w tym mnie niestety), tuż przed świętami bożego narodzenia 2012 wpadł pan z listą, wszyscy podpisali chęć założenia domofonu, następnego dnia montaż słuchawek inkasacja 200 zł (na KP) i informacja że tylko 2 osoby jeszcze nie wpłaciły, ale po nowym roku (pierwszy tydzień stycznia) będzie zamknięta klatka; pod koniec stycznia dzwonię do firmy, pan się tłumaczy nawałem pracy no i obiecuje pod koniec lutego zamknąć klatkę, dzisiaj dzwonię, pan mnie spławia na koniec marca, że wywiesi informację kiedy będą prace, w międzyczasie okazało się że nie wpłaciło 5 osób; sprawą zajęła się policja; oszukane osoby proszone są o kontakt z wydziałem do walki z przestępczością przeciwko mieniu komendy miejskiej policji w kielcach przy ul. śniadeckich 12 (tel. 41 349 34 57) - informacja pochodzi z gazety echo dnia wydanie sobotnio-niedzielne z 23-24.02.2013 r., im więcej osób się zgłosi tym większa szansa że coś się zdziała
      • w1m Re: domofon z firmy SAMBUT 26.02.13, 09:39
        Gość portalu: Konarskiego 9 napisał(a):

> [...] sprawą zajęła się policja; oszukane
        > osoby proszone są o kontakt z wydziałem do walki z przestępczością przeciwko mi
        > eniu komendy miejskiej policji w kielcach przy ul. śniadeckich 12 (tel. 41 349
        > 34 57) - informacja pochodzi z gazety echo dnia wydanie sobotnio-niedzielne z 2
        > 3-24.02.2013 r., im więcej osób się zgłosi tym większa szansa że coś się zdział
        > a

Podbijam. My też walczymy z nim ale nieco inaczej.
        • skm7 Re: domofon z firmy SAMBUT 27.02.13, 11:00
          ja się dziwię... taki człowiek chodzi po świecie i naciąga ludzi i nikt jeszcze z nim porządku nie zrobił... tyle w internecie opisanych sytuacji i on nadal w ten sam sposób ludzi naciąga... szok...
          • Gość: Sam but Tomaszów Mazowiecki, uwaga IP: *.radom.vectranet.pl 07.03.13, 22:48
            tyle w internecie opisanych sytuacji i on nadal w
            > ten sam sposób ludzi naciąga... szok...

Teraz grasuje w Tomaszowie Mazowieckim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka