08.12.12, 13:22
W tym wątku proszę zamieszczać wpisy nie związane z istniejącymi tematami a będące "radosną twórczością" niektórych internautów. By nie być posądzanym o cenzurę przeniosłem niektóre wpisy z innych wątków, które moim zdaniem je zaśmiecają. Decyzja jest nieodwołalna i nie zamierzam z nią dyskutować. Forum jest otwarte ale jakiś porządek musi być.
Obserwuj wątek
    • administratorgw Re: Różne 08.12.12, 13:27
      • Re: Naprawa oświetlenia przy ulicy Tomaszowskiej.
      slawomir.slawek.slaweczek 08.12.12, 09:53 Odpowiedz
      Witam wszystkich serdecznie
      o widzę że admin jeszcze śpi bo mogę pisać albo się zlitował i zostawił ABIBASY.
      stary admin mocno śpi stary admin mocno śpi my się go boimy cichutko piszemy jak się zbudzi to nas zblokuje. NIE RYMUJE SIĘ NIE SZKODZI TEN SKLEP NIE DLA IDIOTÓW.
      MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM

ŻYCZY
      PROSTY WIEJSKI CHŁOP.

P.S.
      PRZEPRASZAM PANIE SŁAWOMIRZE PANIE RADNY PANU PROSZĘ PANA TO JA INDYWIDUALNE
      ŻYCZENIA
      PANIE RADNY SŁAWKU DOBREGO DNIA PANU ŻYCZĘ PROSZĘ PANA.
      PA UKŁONY DLA MAŁŻONKI SZANOWNY PANIE.
      slawomir.slawek.slaweczek 07.12.12, 22:50 Odpowiedz
      CIEMNOŚĆ WIDZĘ CIEMNOŚĆ
      slawomir.slawek.slaweczek 07.12.12, 22:50 Odpowiedz
      WITAM PONOWNIE
      Szanowny Panie adminie ja się podszywam żartuje sobie pan panie adminie,przecież Sławomirów to jak psów.A przepraszam znowu niefortunny zwrot Sławków po prostu dużo jest i basta.Panie Sławku Pan się nie boi cała wieś za Panem stoi murem a może drogą już sam nie wiem tylko chyba coś jak dobrze kojarzę to chyba zabrakło panu jakieś 21 jeden metrów asfaltu żeby dojechać do cela tak chyba było nie wiem bo pisze z pamięci. Wie Pan co Szanowny nasz Panie radny tak sobie siedzę i dumam i mam takie wrażenie ale może się mylę nie wiem że ten admin to jakaś lipa.Bo wie pan przecież ja się pod nikogo nie podszywam. PO PROSTU SĄ ADIDASY I ABIBASY WIĘC JA Z WRODZONĄ SKROMNOŚCIĄ MOGĘ BYĆ TYM ABIBASEM JEŚLI PAN PANIE SŁAWOMIRZE POZWOLI NASZ TY KOCHANY RADNY UZDROWICIELU.JESTEM PANU ZA TYLE RZECZY WDZIĘCZNY TYLE PAN ROBI DLA TEJ NASZEJ SPOŁECZNOŚCI ŻE JA TO PROPONUJE JAK SZANOWNY PAN WÓJT SKOŃCZY KADENCJĘ A WTEDY PAN Z AUTOMATU BEZ GŁOSOWANIA WCHODZI NA STANOWISKO ZA ZASŁUGI A CO A NIECH TAM. Mam nadzieję że teraz nasz kochany Pan admin nie ma zastrzeżeń do loginu.I mam cichą nadzieję że choć raz uda mi się żeby Pan Panie radny zdążył przeczytać choć raz tak mi się marzy .Ależ się rozmarzyłem
      POZDRAWIAM JAK ZAWSZE WSZYSTKICH
      PROST WIEJSKI CHŁOP
      ABIBAS
    • slawomir.slawek.slaweczek Re: Różne 08.12.12, 13:38
      Witam.
      No kochany nasz Panie Adminie to mi Pan proszę Pana zaimponował fajnie różne to różne i basta bardzo fajne. Tylko żebym sam tu nie był zaglądajcie tu żeby mi przykro nie było.
      Kochani pozdrawiam was ALLELUJA I DO PRZODU

PS .
      OCZYWIŚCIE Pana admina też gorąco pozdrawiam

NO I NASZEGO RADNEGO NIEZWYCIĘŻONEGO
      UKŁONY DLA MAŁŻONKI PANIE SŁAWKU.
      ZWYKŁY WIEJSKI CHŁOP. CZŁOWIEK TAKI JAK TY
    • administratorgw Re: Różne 08.12.12, 16:10
      Re: Naprawa oświetlenia przy ulicy Tomaszowskiej.
      slawomir.slawek.slaweczek 08.12.12, 15:15 Odpowiedz
      to może ja Panie radny Stępień jeśli Pan Panie radny pozwoli z dozą nieśmiałości spróbuje odpowiedzieć jak pan prosi.

TOĆ TO SIOK cytując pan wie dobrze kogo.
      PRZEPRASZAM BO WCZEŚNIEJ POZDRAWIAŁEM TYLKO PANA RADNEGO SŁAWOMIRA A PANA POMINĄŁEM NIE WIEDZĄC CZEMU JESZCE RAZ PRZEPRASZAM PANIE RADNY PRZEMYSŁAWIE.

POZDRAWIAM
      NO I OCZYWIŚCIE UKŁONY DLA MAŁŻONKI

POZDRAWIAM WSZYSTKICH ŻYCZLIWIE
      ZWYKŁY PROSTY CHŁOP
    • administratorgw Re: Różne 08.12.12, 17:10
      Re: Naprawa oświetlenia przy ulicy Tomaszowskiej.
      slawomir.slawek.slaweczek 08.12.12, 16:58 Odpowiedz
      Ja proponuje takie rozwiązanie Panie radny Sławomirze
      1. Podjechać do sklepu kupić żarówkę
      2.Podjechać do sklepu kupić połówkę(choć może to być mało)
      3Podjechać do remizy dać zakupy
      4.Poprosić o wóz strażacki.
      5.Podjechać pod lampę
      6.Rozłożyć drabinę
      7.Wkręcić wcześniej zakupioną żarówkę i po sprawie.
      8.Wrócić do remizy i zająć się drugą częścią zakupów.
      FAKT TROCHĘ ROBOTY Z TYM JEST ALE EFEKT MUROWANY.

POZDRAWIAM
      BĘDĘ RAD JEŚLI MOGŁEM POMÓC
      KŁANIAM SIĘ
      ZWYKŁY WIEJSKI CHŁOP

P.S. PANIE ADMINIE TO W TEMACIE PROSZĘ NIE PRZENOSIĆ DO RÓŻNE KTOŚ PYTAŁ JA STARAM SIĘ POMÓC.
    • slawomir.slawek.slaweczek Re: Różne 08.12.12, 17:23
      A adminem to chyba Pan jest Panie SZanowny juz wiem kto nim jest CHYBA. ALE PRZEPRASZAM TO BYŁO W TEMACIE DLACZEGO PAN TO PRZENIÓSŁ TO BYŁA DARMOWA RADA.
      TO BYŁO NIE OK PANIE ADMINIE . A MOŻE RACZEJ PANIE ........
      POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZAPRASZAM NA POGADUCHY.
      PS. OJ PILNUJE PAN MNIE PILNUJE AJ TY TY ADMINNKU.
      MÓJ TY ANIELE STRÓŻU PRAWORZĄDNOŚCI
      • komentator_123 Re: Różne 08.12.12, 17:27
        Panie Adminie składam wniosek o zablokowanie tego świrka.
        • slawomir.slawek.slaweczek Re: Różne 08.12.12, 17:45
          NA JAKIEJ PODSTAWIE KTÓRY Z PUNKTÓW REGULAMINU ZOSTAŁ ZŁAMANY.
          NIE MOGĘ ZROZUMIEĆ JEDNEGO DLACZEGO ZARAZ SIĘ CZŁOWIEKA OBRAŻA JEDEN TU TAKI ŻEBY NIE NAPISAĆ JAKIŚ JEGOMOŚĆ RANO NAZWAŁ MNIE GŁUPKIEM.
          TERAZ PAN PANIE SZANOWNY NIE WIEDZĄC CZEMU Z JAKIMIŚ ŚWIRAMI WYCHODZI PANOWIE I PANIE TROCHĘ WIĘCEJ DYSTANSU DO TEGO WSZYSTKIEGO I SAMYCH SIEBIE.
          POZDRAWIAM JAK ZWYKLE ŻYCZLIWIE WSZYSTKICH
          WIEJSKI PROSTY CHŁOP.
          • administratorgw Re: Różne 08.12.12, 18:09
            Tylko nie zdradzaj nikomu jak wiesz kto jest adminem ;-)
            • slawomir.slawek.slaweczek Re: Różne 08.12.12, 19:03
              No dobrze niech tak będzie.To będzie nasza tajemnica dobra ale super.
              A JA MAM TAJEMNICE Z ADMINKIEM I NIKOMU NIC NIE POWIEM
    • slawomir.slawek.slaweczek Re: Różne 08.12.12, 20:03
      adminku mój ty kolego wpadnij tu do mnie czasami żeby mi przykro nie było a dziś gala na polsacie ogląda Pan Panie szanowny.

z pozdrowieniami
      ZWYKŁY WIEJSKI CHŁOP
    • administratorgw Re: Różne 14.12.12, 17:23
      Re: Biedna gmina, od 20 lat ten sam zarządca.
      handlarz_7 13.12.12, 20:56 Odpowiedz
      jo to nie radny Gajewski wypierdku mamuta..

handlarz_7 13.12.12, 21:04 Odpowiedz
      Sławek łun taki Powiec jak ze mnie arcybiskup wink
      slawomir.gajewski 13.12.12, 21:11 Odpowiedz
      <handlarz> skoro Ty (mogę tak bez per Pan)wink to nie ja, no i nie moja żona wink to kurcze ...kim ty jesteś. Mam nadzieję, że nie stryjem Naszgo Wójta, bo ...ciarki mnie przechodzą na samą myśl.wink
      A swoją droga chyba arcybiskup nie jesteśwink
      Pozdrawiam - Sławek
      ojciecdyrektor99 13.12.12, 21:16 Odpowiedz
      Ja też nie jestem arcybiskup ale zwykly albo niezwykły Ojciec Dyrektor.
      pojeszcze35 13.12.12, 21:17 Odpowiedz
      może byś Pan zagrał w szopce , albo w jasełkach , kiedyś byłem na takim spektaklu jednego aktora , masz Pan tulent , jak LIndo jakoś alibo Szopołowsko , ni ? Zdulniacha jesteś rychtyk na wójta pasujesz w tym cyrku odrzywolskim w którym pisiory sum inteligentniejsze nisz plotfurmersy
      handlarz_7 13.12.12, 21:22 Odpowiedz
      widzita i godej takimu a łun swoje.. moze mum ci sie przedstawić z iminia i nazwiska co ? pajacu?
      handlarz_7 13.12.12, 21:24 Odpowiedz
      Sławek domyślasz sie co to za pajac ? napisz mi potem na facceboku
      pojeszcze35 13.12.12, 21:29 Odpowiedz
      zebym jo ci sie z główki nie przedstawił bo twoja fotka Panie sławku na fb wisi ...a jo z główki takich cieniodziadów to bez problema jade smile
      pilica2 13.12.12, 21:35 Odpowiedz
      Witam oj chłopaki ale sie brzydko zachowujecie.
      A gdzie "moja" koleżanka Drzewiczka cos nie pisze. Sama jestem smile a tu tylu mężczyzn smile
      slawomir.gajewski 13.12.12, 21:32 Odpowiedz
      Drogi kolego <z POjescze>

Mam nadzieje, że oczka wyleczone, bo twierdzileś, że ...wsydzilem się przyznać, że jestem przewodniczacym POwink

Jesli dalej tak twierdzisz, zobacz temat o PO i drugi wpis od góry.

A swoją drogą nie ublizaj Mieszkańcom Odrzywołu. Wprawdzie rozumiem Twój (Pana) ból "kombatanta PO od 2005r.", któremu....brzydki Sławek ....odebrał stolek .... przyjmij z tego tytułu moje szczere ubolewanie.
      Pozdrawiam - Sławek
      PS.
      Acha. Mam nadzieję, ze jeszcze jesteś czlonkiem PO, bo inaczej .... nie mógłbym z tego powodu zasnąćwink
      pojeszcze35 13.12.12, 21:50 Odpowiedz
      Panie Sławku o stołek poganiacza mułów to ja nie walczyłem nigdy....smile i nie zazdroszczę !!!lecz współczuję smile
      ziutek1232 14.12.12, 10:33 Odpowiedz
      To że piszesz z kilku loginów to każdy wie. im bardziej się tego faktu wypierasz tym bardziej to komicznie wygląda. Ojciecdyrektor, 007 młody, lolotrolo, to wiadomo. mógłbym tu wymienić jeszcze z 4 loginy.
      Mieszkaniec to przemuś.
      a tobie handlarz jakoś gwara przeszła:
      " Sławek domyślasz sie co to za pajac ? napisz mi potem na facceboku "
      i nawet bezbłędnie napisałeś angielską nazwę portalu.
      Oj ściemniacze, to może być groźne, rozdwojenie jaźni
      rysio821 14.12.12, 11:25 Odpowiedz
      ty sie mistrzuniu nie martw o innych zadbaj o swoja du..e
      komentator_123 14.12.12, 11:30 Odpowiedz
      Siema jak widzicie wszędzie widzą Sławka jak kaczor wszedzie widzi Tuska dobre sobie.
      Chyba ten typ kaczkowatych tak ma.
      ziutek1232 14.12.12, 11:39 Odpowiedz
      komentatorze ty też świętoszek nie jesteś, też piszesz pod kilkoma loginami.
      Wychodzi z tego że piszecie tutaj w 2,3 osoby a loginów 15ściesmile
      Najlepsze jak Słancio raz jest kulturalny jak wpisuje oficjalnie a później już "na chama" z anonimowego.
      komentator_123 14.12.12, 11:48 Odpowiedz
      Ziutek a skąd ty wiesz z ilu kto loginow pisze przeciez nie zaglądasz mi kompa albo ja tobie ?
      Ja tam nie ma nic przeciwko że tyle osob pisze jak demokracja to demoktarcja byle by sie nie oczerniać i wulgaryzmami nie obrzucać.
      Re: Biedna gmina, pomysł Sławka żeby była bogata
      ziutek1232 14.12.12, 14:18 Odpowiedz
      Dla osób choć ciut myślących nie ma większego problemu rozpoznać kto i z jakiś loginów korzysta. Tym bardziej śmieszne jest czytanie tego. Ja mam na prawdę dobry ubaw jak widzę wpisy typu
      007 młody : " koniec sandała, koniec przydupasów i coś tam coś tam" a później podpisuje się pod tym loginem z imienia i nazwiska Sławlomir. Czy to jest poważne? No i historia z grillemsmile

Komentator mam ci przypomnieć stare wpisy w których wulgaryzmami obrzucałeś i oczerniałeś?
      Re: Biedna gmina, pomysł Sławka żeby była bogata
      komentator_123 14.12.12, 16:22 Odpowiedz
      Ziutek wybacz ale nie bede stał i patrzył jak ktos po mnie jedzie... ja nie z tych co nadstawiają drugi policzek smile
      Jeżeli juz to zrobiłem to bardzo rzdko ale przejrzyj ty swoje docinki radnemu i innym.. a ten co niedawno zaczął pisać juz od razu jedzie po radnym w jakim celu ? i po co ? pytam ? co ma do radnego?

Chcecie zdyskredytować radnego G. aby miał mniejsze poparcie ale wiecie doskonale że sie to wam nie uda smile ludzie nie sa juz tak otumanieni i nie doinformowani jak byli kiedyś.

Forum i inne portale przekazując info powiększają świadomośc mieszkańców naszej miejscowości i potrafią wyciągnąć odpowiednie wnioski. Czego dowodem były ostatnie wybory gdzie różnica wynosiła tylko 21 głosów.
      • ziutek1232 Do komentatora 14.12.12, 17:26
        Nikogo nie chce zdyskredytować tylko jak już coś pokazać odmienne zdanie, niż mają tutaj na forum. Zdyskredytować to wiesz kto chce i kogo. Zobacz na tytuły tematów i kto je zakłada. Widziałeś żeby wójt zakładał jakiś temat i jechał po kimś. Właśnie to ja pokazuje, że nie jest tak jak tutaj się pisze. Ludzie niech wysłuchają drugiej strony a nie populizm i hipokryzja jednego wiejskiego faceta.
        A temu co ostanio pisze widocznie kochający Slancio buchnął krzesło w PO a tak się użalał, że Sułecki poszedł na zieloną trawkę odstawiony a sam wykosił z kompanami PO:)
        Pisał o stawianiu wódki a sam stawiał pod mostem.
        Przykładów można by tu mnożyć a przegrał 21 głosami dlatego że wójt nie prowadził kampani, teraz się to nie powtórzy.
    • administratorgw Re: Różne 14.12.12, 17:25
      Re: Chamskie zachowanie p. Kmieciaka podczas sesj
      ziutek1232 14.12.12, 16:24 Odpowiedz
      Ze mnie?
      pojeszcze35 14.12.12, 15:53 Odpowiedz
      Śmieję się z Pana całymi godzinami wink
      ziutek1232 13.12.12, 14:00 Odpowiedz
      hahahahaahaahaha
      karas874 13.12.12, 13:31 Odpowiedz
      tchorz az śmierdzi z daleka .. bys sersroł bezmozgu jakby radny do ciebie wyszedł..
      ziutek1232 13.12.12, 11:33 Odpowiedz
      A kto powiedział, że ja odważny? Gdzie tak napisałem?
      PS. Tyś za to się jełopie przedstawił.
      karas874 13.12.12, 11:04 Odpowiedz
      Takiś odważny tchórzu a piszesz pod anonimowym loginem ..uuuuuu smile smile
      ziutek1232 13.12.12, 10:49 Odpowiedz
      Też się ktoś za ciebie przebrał jak podkładał "mordkę" wójtowi na sesji na 10 cm pod nos z propozycją - "uderzysz?". U mnie miałbyś to jak w bankusmile
      • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 19:56
        Panie admin , pan stajesz po jednej stronie sporu, puszczasz temat"Chamskie zachowanie..." , a ingerujesz w treść wpisów która godzi w jego autora , kumpel jego jesteś? Jeśli tak to powodzenia w wykrzywianiu rzeczywistości , może tęsknisz za cenzurą i starym słusznie minionym ustrojem ? :)
    • slawomir.gajewski Re: Różne 14.12.12, 20:52
      Drogi <pojeszcze>
      Jesli masz do mnie jakieś osobiste "ale" ... nie ukrywaj się pod nikiem, ale napisz to oficjalnie tak jak niżej podpisany.
      Zamiast atakować autora dyskutuj z tezami. ok. ;)
      Jak zawsze pozdrawiam - Slawek
      • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 21:05
        ale po co ? co za różnica kto z tobą dyskutuje ?No chyba , że wzorem swojego mentora Jarosława chcesz i u mnie poszukać "dziadka w wermachcie" , a przyznam ,że i mój wujek kogoś zabił ...i mojego stryjka sąsiedzi zabili... miałbyś pole do formułowania" rzeczowych argumentów" , gdybyś wiedział kim jestem...ale prędko się nie dowiesz ....:)
      • administratorgw Re: Różne 14.12.12, 21:13

• pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 21:24
          Poniatno , "jaki pan taki kram " gdzie my tam Wielceszanownego Wspaniałego Cudownego i Obiektywnego Radnego znajdziemy :) by czerpać z niezgłębionej skarbnicy jego Gwiażdzistego Umysłu ?
          • slawomir.gajewski Re: Różne 14.12.12, 21:41
            Drogi <pojeszcze>
            Mam taka zasadę. Jesli nie wiem na jakiś temat ...to nie piszę. Tak samo jak i nie atakuję autora ale jego DZIAŁANIA.
            Dlatego, daruj sobie ....ataki na autora, a podyskutuj na TEMAT.
            Tym bardziej, ze na tym forum sa tematy takie jak (cytuje z pamięci):
            - o SKR
            - o zwalnianiu z podatków
            - o pracy żony Wójta na 1 i pół etatu
            - o maszcie
            - o wynajmowaniu garażu za 1.200 miesięcznie
            - o zadłużeniu Gminy (kredyt spłacany kredytem)
            - o...... wielu, wielu konkretncyh sprawach DOTYCZĄCYCH Gminy w ktorej mieszkamy (akurat mnie to dotyczy)
            -a i o ...... śmieciach. To przecież teraz najbardziej AKTUALNY temat.

Pozdrawiam - Sławek
            PS.
            Możesz także założyc temat np. "Zycie seksualne robaczków świetojańskich podczas peelni księżyca", ale ..... tak jak pisałem wyżej. Ponieważ nic mi na ten temat nie wiadome, dlatego ewentualnie tylko ....poczytam. I to ewentualnie. Tak samo jak i na Echu, gdzie podejrzewam (tylko podejrzewam) wpisy ...niektorych osób, z tego forum, co nie znaczy, że sam się tam wpisuję (co jaiś czas, jest to sugerowane), podczas gdy nie tylko tam nie piszę, ale nawet nie czytam tej "sieczki". I to bez wzgledu na opcie piszących. Bo zamieszczane tam teksty, to skopiowana z innch źródeł "sieczka".
            Pozdrawiam - Slawek
            • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 21:55
              opcie ?- opcje ?
              Pisz kulturalnie i bez jadu , a będę merytoryczny albo wcale mnie nie będzię na tym forum , ale przecież ty musisz o stryjku z Wermachtu ,prawda ? ty musisz tak "merytorycznie " , ty musisz o tym ,że jak ktoś siś ch ...urodził ..".merytorycznie prawda?
              • ziutek1232 Re: Różne 14.12.12, 22:27
                A płakales Słaniu na mnie, ten to Cię dopiero za jajca ściska:) kwiczysz jak prosiaczek.
                Ps. Moglibyście zaczynać w jakiś normalniejszych godzinach? Do 22 giej to ja ledwo wytrzymuje, nie mam możliwości się dołączyć bo oczko się przymyka, no ale starość nie radość.
                Ps. Słancio prosi o merytoryke dobre dobre od siebie zacznij a nie sieczka, sieczka.
                • pak-er Re: Różne 14.12.12, 22:34
                  ty gościu a zaleś maja ? to pocałuj go w jaja..
                  a ten "pojeszce" to nich spier..la bo nie jest z Odrzywołu, jak sie tu ozenil to niech nie mysli że może glos abierac..
                  Marinaki go podpuszzcaja a ten sie im podlizuje..
                  smoku jestes pimpus do radnego S.G.

• pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 22:37
                    A ty znałeś krupę ...?To też go pocałuj ;) z języczkiem ;)
                  • slawomir.slawek.slaweczek Re: Różne 14.12.12, 22:49
                    PANIE PAKER
                    Pan to chyba się trochę tych sterydów za sporo na łykał,słyszałem że człowiek po tym staje się agresywny,i powiem czytając Pana wpisy że to prawda tylko nie mówili że od tego można też schamieć. A Pan panie radny milczysz i dolewasz oliwy do ognia zamiast Panie Szanowny łagodzić obyczaje.
                    pozdrawiam również małżonkę Szanownego Pana

ZWYKŁY WIEJSKI FACET
                • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 22:34
                  Przesadzasz kolego ...Żeby ścisnąć trzeba najpierw znalżć , a w tym przypadku nie tak łatwo...:)
              • slawomir.gajewski Re: Różne 14.12.12, 22:35
                Drogi <pojeszcze>

1.
                Rozpocznij od "iskry", którą było bez wątpienia .... CHAMSKIE odezwanie się URZEDNIKA i to w pracy nie do poddanego, ale Świadomego Swoich PRAW Mieszkańca (dodatkowo radnego).
                2.
                Zdaję sobie sprawę, że jeszcze nie tak dawno, takich jak ja nazywano wichrzycielami i warchołami, których można było bić, wtrącić do więzień, (jeszcze wcześniej) wywieść na Sybir, czy tez zabić.
                3.
                Użyty kontekst, bandyty, który wyprowadził niewinnego człowieka do lasu i go zimną krwią zabił (bez względu czy jest to były UB-ek, czym tak ich potępia Pan Kmieciak, czy tez jego stryj) dotyczył właśnie tego CHCMSKIEGO zachowania.
                4.
                Z powrotem masz chyba rozdwojenie jaźni (wprawdzie nie jestem lekarzem, ale chyba powinieneś z niego skorzystać. Polecam DOBREGO doktora), bo "stryjka z Wermachtu" zarzucali Donaldowi Tuskowi.
                5.
                Kiedyś (nie tak dawno) Pan Poseł Suski, twierdził, że "patriotyzm jest dziedziczny". Dlatego moje skojarzenia wiązały się z powyższą wypowiedzią Pana Posła dotyczącą „dziedziczenia w genach” ….stryjka.

Pozdrawiam - Sławek
                • ziutek1232 Re: Różne 14.12.12, 22:42
                  Pak er przygłup jesteś jakich mało:) typowy łyk
                  • ziutek1232 Re: Różne 14.12.12, 22:45
                    A ty slancio się nie tłumacz skowronkiem nigdy nie zostaniesz.
                  • slawomir.gajewski Re: Różne 14.12.12, 22:53
                    ziutek1232 napisał(a):

> Pak er przygłup jesteś jakich mało:) typowy łyk

Drogi <ziutku>
                    ...ech. Kultura ...nie ma co. Zresztą podobne w tonie wypowiedzi kierujesz także do mojej osoby. Ale nie ma się czemu dziwić. Jaki Pan taki kram.

Jesli Pan pozwala sobie na CHAMSKIE odzywki ...WON ...kierowane do Mieszknca, no to "anonimowy bochater" (przez "ch") może sie odgrażać, że dalby mi po mordzie.;)
                    Pozdrawiam - Sławek
                    PS.
                    Polecam melisę na skołatane nerwy;)
                • bestjapa Re: Różne 14.12.12, 22:47
                  moi drodzy zostawcie ich mnie ja ich zjem jutro na sniadnie..ten o pojeszcze
                  szkod mi go bo znalem jego teścai ale jak tak zagrywa jutro pojade po nim..
                  a ty mistrzu co tak czepiasz sie żony radnego zostawie cie na koniec aby miec satysfakcie że jesteś nikim i nawet maryryjanki ci nie pomogą... .
                  • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 22:52
                    Mój teść po bramach nie pijał ...skąd zatem go znałeś ?
                • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 22:47
                  Drogi <pojeszcze>

1.
                  Rozpocznij od "iskry", którą było bez wątpienia .... CHAMSKIE odezwanie się URZEDNIKA i to w pracy nie do poddanego, ale Świadomego Swoich PRAW Mieszkańca (dodatkowo radnego).
                  MEGALOMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                  2.
                  Zdaję sobie sprawę, że jeszcze nie tak dawno, takich jak ja nazywano wichrzycielami i warchołami, których można było bić, wtrącić do więzień, (jeszcze wcześniej) wywieść na Sybir, czy tez zabić.NIE TAKICH ,TACY BYLI W ORMO !!!!!
                  3.
                  Użyty kontekst, bandyty, który wyprowadził niewinnego człowieka do lasu i go zimną krwią zabił (bez względu czy jest to były UB-ek, czym tak ich potępia Pan Kmieciak, czy tez jego stryj) dotyczył właśnie tego CHCMSKIEGO zachowania.A JAKI WPŁYW NA ZACHOWANIE SWOJEGO STRYJA MIAŁ WÓJT?
                  4.
                  Z powrotem masz chyba rozdwojenie jaźni (wprawdzie nie jestem lekarzem, ale chyba powinieneś z niego skorzystać. Polecam DOBREGO doktora), bo "stryjka z Wermachtu" zarzucali Donaldowi Tuskowi.TO NIE JEST OBJAW ROZDWOJENIA JAŻNI A TUSKOWI ZARZUCANO DZIADKA NIE STRYJA.
                  5.
                  Kiedyś (nie tak dawno) Pan Poseł Suski, twierdził, że "patriotyzm jest dziedziczny". Dlatego moje skojarzenia wiązały się z powyższą wypowiedzią Pana Posła dotyczącą „dziedziczenia w genach” ….stryjka.I TU ZATRZYMAMY SIĘ CHWILKĘ ...ZAUWAŻYŁEM , ŻE CZERPIESZ Z PISOWSKI WZORCÓW PEŁNĄ RĘKĄ .CZY TO DLA CIEBIE IDEAŁY POSTĘPOWANIA ? JEŚLI TAK TO CO ROBISZ W PO?

Pozdrawiam - Sławek -NIEUSTAJĄCO POZDRAWIAM
                  • korba825 Re: Różne 14.12.12, 22:51
                    Panie Radny nie potrzebnie sie im Pan tłumaczysz. Przeciez tej cholocie o to chodzi aby Pana skompromitować.
                    • slawomir.slawek.slaweczek Re: Różne 14.12.12, 23:00
                      CZEŚĆ PANIE KORBA
                      PANIE KORBA I JAK TAM TORBA.
                      Panie korba człowiek inteligentny nie da się skompromitować.A ja pana radnego za takiego uważam.W przeciwieństwie do Pana Panie Korba niezła z pana korba,a może pan z PAKEREM TO SAMO ZAŻYWA.
                      POZDRAWIAM
                      ZWYKŁY WIEJSKI FACET
                  • ziutek1232 Re: Różne 14.12.12, 22:52
                    Kto był w ORMO?
                    • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 22:55
                      Nie no tak w przenośni ...ludzie pokroju naszego adwersarza nie byli wywożeni na Syberię lecz wywozili ...no bo kto się trzyma za wszelką cenę władzy dla uzyskania własnych dorażnych korzyści?kto zmienia poglądy z wiatrem ?Nie mam racji to mnie popraw
                      • ziutek1232 Re: Różne 14.12.12, 22:59
                        Masz, masz
                        • korba825 Re: Różne 14.12.12, 23:04
                          Możecie Radnemu Gajewskiemu skoczyc na druta.. i tak ma i bedzie mia bardzo duże poparcie w Gimnie.
                          • ziutek1232 Re: Różne 14.12.12, 23:06
                            Uważasz że powinniśmy mu skakać po drucie? Jakieś nowe odrzywolskie dewiacje seksulane? A od czego ma was?
                          • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 23:07
                            To ,że ty w ten sposób oddajesz mu cześć nie oznacza , że inni tez tak lubią , zachowaj swe upodobania dla siebie ...pieszczoszku
                        • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 23:04
                          Tak myślałem , choć wierz mi nie znam gościa , ale widocznie te typy tak mają , taki szablon osobowości , dają się wyczuć na odległość , podkreślam słowo wyczuć ;)
                          • korba825 Re: Różne 14.12.12, 23:06
                            a ciebie nie znam typie ale juz mi smierdzisz kaczystami..
                            • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 23:09
                              Tu się żdziwisz ...Kaczora nie trawię bardziej niż RADNEGO PANA ;)
                          • slawomir.gajewski Re: Różne 14.12.12, 23:11
                            pojeszcze35 napisał(a):

> Tak myślałem , choć wierz mi nie znam gościa , ale widocznie te typy tak mają ,
                            > taki szablon osobowości , dają się wyczuć na odległość , podkreślam słowo wycz
                            > uć ;)

Drogi <pojeszcze>

Masz chłopie klopoty z pamiecią. Nie tak dawno twierdziłeś,że z mojego powodu wypisujesz sie z PO, bo ci 2 razy proponowali, a Ty nie (ostecznie Gajewski kandydował). Sugerujesz coś "w moim życiorysie", a tymczasem .... nie zna mnie. Fajne.
                            Pozdrawiam - Slawek
                            • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 23:23
                              BO NIE ZNAM LECZ WYCZUWAM , A CI CO ZNAJĄ POTWIERDZAJĄ...ALE MOGĘ SIĘ MYLIĆ...
                  • slawomir.gajewski Re: Różne 14.12.12, 23:05
                    Drogi <pojeszcze>
                    1.
                    Jesli NIE widzisz, chamskiego zachowania... okulista.
                    2.
                    Jesli w jakimś urzedzie NIE obruszysz sie, że urzędnik powie do Ciebie ...won ..- PIERDOŁA.
                    3.
                    W ORMO, PZPR, ZSMP byli "z władzą" (choć niekoniecznie).
                    4.
                    Wichrzycielami i warcholami nazywano tych co przeciwstawiali sie wladzy.
                    5.
                    Wójt nie miał wpływu na stryja (nigdzie tak nie twierdziłem). Kontekst tego byl taki, że mamy demokrację, a tu takie odzywki i dobrre i to, bo inaczej .... by mnie załatwili tak jak dawniej. (Metody UB- ckie były podobne. Żonę z pracy, a i mnie ...podobnie)
                    6.
                    To Ty twierdziłeś, o "stryju w Wemachcie", że rzekomo ja to zarzuucalem. I o to chodzilo.
                    7.
                    Tak jak wyżej. Trudno udawać "patriotę" kierując zarzuty wobec oprawców z UB, jak się miało krewnego takiego samego bandyte.

Pozdrawiam - Slawek
                    PS.
                    Równiez pozdrawiam nieustająco;)
                    • pilica2 Re: Różne 14.12.12, 23:11
                      Dobry Wieczór
                      Nie nadążam za wami moi Panowie ale nie w te stronę dyskusja chyba.
                      • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 23:25
                        Święte słowa :)
                    • ziutek1232 Re: Różne 14.12.12, 23:12
                      Nie no masz racje, powinien cię przytulić, najbardziej za ataki na żone i rodzinę.
                      Tylko mi nie pisz ze nie atakowales zony bo cię wysmieje.
                      Sławek,sławeczek sławunio napisal tylko zebys pozdrowil zonę a ty odbierasz to jako atak ale jak ty wypisujesz to juz dobrze.
                      Hipokryta
                      • pilica2 Re: Różne 14.12.12, 23:20
                        Przesadzacie moi drodzy obrzucacie sie inwektywami a tu przecież chodzi o nasza miejscowość Odrzywół.
                        Znam Radnego i myślę że leży mu na sercu dobro naszej miejscowości ale te ataki na jego prywatna osobę i zonę to poniżej pasa.
                    • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 23:21
                      Drogi <pojeszcze>
                      1.
                      Jesli NIE widzisz, chamskiego zachowania... okulista.DZIĘKUJĘ I WIDZĘ DOBRZE PO OBU STRONACH , ALE NIE WIDZĘ SYMETRII MIĘDZY WON , A "CHU..."
                      2.
                      Jesli w jakimś urzedzie NIE obruszysz sie, że urzędnik powie do Ciebie ...won ..- PIERDOŁA.
                      ZDZIWISZ SIĘ JAK SPRÓBUJESZ...LECZ KIEDY GO WKURZĘ TO SIĘ NIE DZIWIE...
                      3.
                      W ORMO, PZPR, ZSMP byli "z władzą" (choć niekoniecznie).A TY Z KIM JESTEŚ ?KTO RZĄDZI W POLSCE ?
                      4.
                      Wichrzycielami i warcholami nazywano tych co przeciwstawiali sie wladzy.TAK I SZLACHTĘ KTÓRA NIE CHCIAŁA REFORM ...I PATRZYŁA TYLKO WŁASNYCH KORZYŚCI ...I TYCH ZA WSZELKĄ CENĘ CHCIELI PRZEJĄĆ WŁADZĘ ...TO STARE SŁOWO
                      5.
                      Wójt nie miał wpływu na stryja (nigdzie tak nie twierdziłem). Kontekst tego byl taki, że mamy demokrację, a tu takie odzywki i dobrre i to, bo inaczej .... by mnie załatwili tak jak dawniej. (Metody UB- ckie były podobne. Żonę z pracy, a i mnie ...podobnie)A STRYJ WÓJTA BYŁ W UB?BO CZEGOŚ NIE WIEM ...
                      6.
                      To Ty twierdziłeś, o "stryju w Wemachcie", że rzekomo ja to zarzuucalem. I o to chodzilo.POCZYTAJ SOBIE TWOJE WPISY ...
                      7.
                      Tak jak wyżej. Trudno udawać "patriotę" kierując zarzuty wobec oprawców z UB, jak się miało krewnego takiego samego bandyte.BYŁ W UB?

Pozdrawiam - Slawek
                      PS.
                      Równiez pozdrawiam nieustającowink
                      • pilica2 Re: Różne 14.12.12, 23:27
                        Radny Gajewski ma autorytet jakiego nie posiadaja inni jego polityczni przeciwnicy i dlatego go tak zaciekle atakują.

Myślę że prawda zwycięży i za 2 lata będziemy mieć Nowego Wojta.
                        Obecny niestety ale nie jest moim idolem, może waszym :)
                        • korba825 Re: Różne 14.12.12, 23:34
                          Pilica i za to cie lubie bo masz obiektywny stosunek do tego wszystkiego.

• pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 23:35
                          No i wszystko jasne ...Myślę ,że tak mogłoby być , ale tak jak Tuskowi pomaga Kaczyński , tak Kmieciakowi Gajewski , czy się mylę ?Im więcej jadu tym mniej skuteczności...
                          • pilica2 Re: Różne 14.12.12, 23:37
                            A jakie widzisz rozwiązanie ?
                            • pilica2 Re: Różne 14.12.12, 23:39
                              Z tego co wyczytawszy miedzy wierszami to jesteś zięciem Miczurina ?
                            • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 23:47
                              mniej jadu ...Nie "chamskie" ,nie "chu...", nie wywlekanie przeszłości , a program poprawy , program zmian ...Każdy kogo uczy się przekonywania wie , że krytykę zaczyna się od pochwały za którą następuje małe słowo "ale..." wtedy to skutkuje , agresją można za sobą pociągnąć tylko tępotę , ćwoków , a chyba radnemu nie o taki elektorat chodzi bo on dużo krzyczy , a do wyborów nie chodzi no i przede wszystkim przeciwnika trzeba szanować , jeśli się chce by nas szanowano ,SZANOWAĆ , a nie udawać szacunek bo to widać .
                              • slawomir.gajewski Re: Różne 14.12.12, 23:59
                                pojeszcze35 napisał(a):

> mniej jadu ...Nie "chamskie" ,nie "chu...", nie wywlekanie przeszłości , a prog
                                > ram poprawy , program zmian ...Każdy kogo uczy się przekonywania wie , że kryty
                                > kę zaczyna się od pochwały za którą następuje małe słowo "ale..." wtedy to skut
                                > kuje , agresją można za sobą pociągnąć tylko tępotę , ćwoków , a chyba radnemu
                                > nie o taki elektorat chodzi bo on dużo krzyczy , a do wyborów nie chodzi no i p
                                > rzede wszystkim przeciwnika trzeba szanować , jeśli się chce by nas szanowano ,
                                > SZANOWAĆ , a nie udawać szacunek bo to widać .

Szanowny <pojeszcze>
                                I Tu się z Tobą zgadzam.
                                Pozdrawiam - Sławek
                                • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 00:10
                                  Szanowny Panie pana nie przekonuję , Panu udowadniam,żeś Pan.... w błędzie ...delikatnie mówiąc :)
                      • slawomir.gajewski Re: Różne 14.12.12, 23:40
                        Drogi <pojeszcze>
                        1.
                        Kiedys pisalem o III zasadzie dynamiki Newtona (każdej akcji towarzyszy reakcja). Czy tez trudno winić partyzantów, że wysadzali pociągi hitlerowcow(i strzelali do nich).
                        Czyli Gdyby nie CHAMSKIE zachowanie, nie byloby sprawy.
                        2.
                        Nie okreslilem Pana kmiciaka "ch.." co by to nie znaczyło i co by kto miał na myśli.
                        3.
                        Urzędnik NIE ma prawa tak powiedzieć. Zresztą moje pytania były związane z DZIAŁALNOŚCIĄ Wójta i jego urzędników, także nie byly to pytania "z kosmosu".
                        4.
                        Tak jak pisalem i podkreślam. Moją OJczyzną jest Gmina Odrzywół. TU RZĄDZI Pan Kmieciak. Radny Gajewski jest w opozycji i czy się to komu podoba czy tez nie, nie jest jego poddanym, dlatego swoje prawa ma.
                        5.
                        Jakich ja chce korzysci dla siebie. To, że np. chc ę maszt i korzysci z tym związane miała Gmina, toć przecież pro publico bono
                        6.
                        Kiedyś na szykany byli narażeni nie tylko opozycjoniści, ale też i ich rodziny. W moim przypadku szykan doświadczyla przecież także ... żona. (Wyrok Sądu Pracy VI P 560/04 czy też Wójt maial udział w ....mojej pracy (też wyrok NSA).
                        7.
                        Stryj byl taki sam bandyta jak UB-owcy. I to obojętnie kogo by nie dotyczyło. Wyprowadzić czlowieka do lasu i go z zimą krwią zamordować dla rabunku!

Pozdrawiam - Sławek

• pilica2 Re: Różne 14.12.12, 23:51
                          Dla mnie jako kobiety to jest nie do pojęcia aby kogoś zastrzelić.. zreszta moja bacia mi opowiadała jak Niemcy mordowali żydów w czasie okupacji.. piwerwszy żyd został postrzelony nad struga mieszkał chyba na Pradze kolo Sztachery zakopali go na wół żywcem ciężko rannego koło cmentarza obecnie to chyba lasek albo wykopy... wieźli go na taczkach i zakopli człowieka.. jeszcze żył..
                          • pilica2 Re: Różne 14.12.12, 23:58
                            Znając Pana Sławka Gajewskiego nie dopuścił by do takiej sytuacji a tym bardziej do wyprowadzania kogoś do lasu i zastrzelenia.
                            Dlatego rozumiem jego wzburzanie jak dowiedział sie o stryju .. kogoś tam i napisał to..
                            • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 00:08
                              Szanowna Pani /Żydzi - nie żydzi jak sądzę/ ,w przeszłości różnie bywało , raczej nie czarno-biało , ale nawet gdyby było tak ,że stryj Pana Wójta byłby bandytą , to cóż temu winien Wójt ?Co to za argument?To nawet nie jest argumentum at persona ...Ja znam dwie wersje jednego morderstwa , obie skrajnie różne co do przyczyny , w jednej bójka w drugiej wyrok ,morderca twierdził ,że przypadkiem w bójce , a dziś powiedziałby , że to był wyrok , dzięki temu niemałemu kłamstwu dożył sześćdziesiątki , czy jeśli będę kandydował do sejmu Kaczor powie ,że mój wuj zabił kolegę bo się pokłócili o pannę ?a jak udowodnię ,że to był wyrok AK skoro wuj w śledztwie twierdził , że o pannę ? Tego normalny , kulturalny człowiek nie powinien ruszać bo pewności nie ma
                        • pojeszcze35 Re: Różne 14.12.12, 23:58
                          Drogi <pojeszcze>
                          1.
                          Kiedys pisalem o III zasadzie dynamiki Newtona (każdej akcji towarzyszy reakcja). Czy tez trudno winić partyzantów, że wysadzali pociągi hitlerowcow(i strzelali do nich).
                          Czyli Gdyby nie CHAMSKIE zachowanie, nie byloby sprawy.NO TAK , A JEST PAN PEWNY ,ŻE TĄ WOJNĘ WÓJT ZACZĄŁ?
                          2.
                          Nie okreslilem Pana kmiciaka "ch.." co by to nie znaczyło i co by kto miał na myśli.POCZYTAJ PAN SWÓJ PIERWSZY WPIS ZE ZROZUMIENIEM.
                          3.
                          Urzędnik NIE ma prawa tak powiedzieć. Zresztą moje pytania były związane z DZIAŁALNOŚCIĄ Wójta i jego urzędników, także nie byly to pytania "z kosmosu".ODPOWIEDNIO UGOTOWANY URZĘDNIK , A W GOTOWANIU JESTEŚ PAN DOBRY -PĘKA
                          4.
                          Tak jak pisalem i podkreślam. Moją OJczyzną jest Gmina Odrzywół. TU RZĄDZI Pan Kmieciak. Radny Gajewski jest w opozycji i czy się to komu podoba czy tez nie, nie jest jego poddanym, dlatego swoje prawa ma.TOS PAN KSENOFOB ,A TAK POWAŻNIE POLECAM PAŃSKI TEKST O 'ZA KRÓTKICH REKACH' I O TYM ,ŻE GDY SIE PAN POD PO PODCZEPIŁ JUŻ NIC PANU NIE ZROBIĄ
                          5.
                          Jakich ja chce korzysci dla siebie. To, że np. chc ę maszt i korzysci z tym związane miała Gmina, toć przecież pro publico bono TE WÓJTOWE 10 TYS. WÓJTEM CHCESZ PAN BYĆ !!! I WSZYSTKO
                          6.
                          Kiedyś na szykany byli narażeni nie tylko opozycjoniści, ale też i ich rodziny. W moim przypadku szykan doświadczyla przecież także ... żona. (Wyrok Sądu Pracy VI P 560/04 czy też Wójt maial udział w ....mojej pracy (też wyrok NSA).KTO MIECZEM WOJUJE OD MIECZA GINIE
                          7.
                          Stryj byl taki sam bandyta jak UB-owcy. I to obojętnie kogo by nie dotyczyło. Wyprowadzić czlowieka do lasu i go z zimą krwią zamordować dla rabunku!JEŚLI JEST PEWNOŚĆ ,ŻE DLA RABUNKU ...TO TAK , ALE RÓŻNIE LUDZIE GADAJĄ

Pozdrawiam - Sławek POZDRAWIAM -JA
                          • bestjapa Re: Różne 15.12.12, 00:06
                            Pilica masz racje ale i tak im jutro pojade bo ten obcy sie panoszy a ma ch...j do powiedzenia..
                            • winczacho456 Re: Różne 15.12.12, 00:09
                              japa nie mow że ma tyle do powiedzenia co żyd za okupacji ;)
                              • bestjapa Re: Różne 15.12.12, 00:12
                                a nie pierdoli.. ten gościu ma przeje....ne i tyle..
                                • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 00:16
                                  Mów do mnie jeszcze niech słowami twemi się napieszczę...Gdybys nawet mógł , jak nie możesz to i tak nie doskoczysz gdzie ja skaczę ...:)
                              • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 00:14
                                Oj coś u Was ten "żyd " wyparł "Żyda" nie lubicie ich ? To czemu lubicie PO? :)
                            • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 00:12
                              proponowałbym a na końcu: ch...ja
                              • bestjapa Re: Różne 15.12.12, 00:14
                                kolo druta mi lata czy jest zięciem miczurina czy innego.. krzywo nawija i pojade po nim..
                                • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 00:17
                                  A jedz , jedż , jedż !!!Brutalu !!!!Buhahhhhahhaha
                                  • czesio3-to-ja Re: Różne 15.12.12, 00:22
                                    ale moi kochani kto ich w Odrzywole zna.. kto n zna jakiegoś ziutaka albo jeszcze .. to jacys poiranccy .. nikomu nie znani..
                                    • czesio3-to-ja Re: Różne 15.12.12, 00:25
                                      mów do mnie jeszcze słowa twe kołyszą może usnę..spie....a śmoku.. hej!!
                          • slawomir.gajewski Re: Różne 15.12.12, 00:24
                            Drogi <pojeszcze>
                            1.
                            Tak. Nie chcę wojny. Dlatego, niech wreszcie Wójt Kmieciak (wg NSA SZKODNIK) pozwoli uregulować stan prawny Wspólnoty, niech maszt będzie z korzyścią dla Gminy, niech zrozumie, że Vox populi, vox Dei (glos ludu, jest głosem Boga), niech zacznie obowiązywać transparentność w Gminie.
                            2.
                            Przeczytałem ze zrozumieniem. Czyli (pisałem już o tym) gdy kolegowaliśmy sie z Marianem K. ciągle powtarzał, że jego maksyma jest" jak sie nie będą ciebie bali, to sie będą z ciebie śmiali". Dlatego napisałem, że dzięki demokracji może "władca" mnie co najwyżej potraktowac po CHAMSKU, ale ...kiedyś pewnie by mnie.... utłukli, tak jak jego stryjo. Do lasu takiego wichrzyciela i .....
                            3.
                            Co do gotowania ...podlizujesz mi się?;) Zadałem tylko i wyłącznie pytania dotyczące FUNKCIONOWANIA Gminy (można to sprawdzić).
                            4.
                            Kiedyś na zebraniu Pan Kmieciak przechwalał się, jakie to ma znajomości i co może. (no i pokazał ze mną i z moją żoną) nawet naruszając prawo. Tymczasem, po prostu ...jestem sobie zwykły wiejski facet i po prostu ...nie naruszy już prawa wobec mojej osoby.
                            5.
                            Czy Ty popierasz aby maszt był u kolegi, zamiast aby korzyści z tego miała Gmina?
                            6.
                            "Rzeczywiście. "Kto mieczem wojuje, od miecza ginie". Czy to oznacza, że uważasz, że można WYKORZYSTYWAĆ sprawowany URZĄD do zemsty na swoim oponencie?! Kurcze Tobie marzy się chyba ..Stalin i czasy stalinowskie. (pomijając, że to akurat ZE MNĄ mieczem wojuje Pan Kmieciak. Żonę mi zwolnił, mnie …cyknęli w pracy etc.)
                            7.
                            O Katyniu, też "różnie" gadali, ze to nie Rosjanie, ale Niemcy. Dlatego co do stryja, mam świadków, od których to wiem i którzy to potwierdzą. (ciekawe. Ciekawe. Okazuje się, że masz bezpośredni kontakt z samym zainteresowanym, który tu kiedyś pisał na forum o ...dobrym gospodarzu, muzyku itp.) A w Katyniu jak wiadomo zrobili to Rosjanie.

Pozdrawiam - Slawek
                            • czesio3-to-ja Re: Różne 15.12.12, 00:33
                              pocałujcie śmoki kaczystowskie wuja w ch...ja .. :)
                              • czesio3-to-ja Re: Różne 15.12.12, 00:36

www.youtube.com/watch?v=t_ekgHW34T0
                                • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 00:42
                                  Dobre !!!i takie w temacie !!1Panie Sławku oto Pański elektorat !!!Gratuluję !!!:)
                              • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 00:40
                                Jestem za, niech całują , a ty pieszczochu czyim wujem jesteś?
                            • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 00:38
                              Wymiękasz , może coś do Ciebie dotarło ...to już wiele , trochę jeszcze bronisz swoich racji , ale zaczynasz kumać to dobrze .Zwolnij Pan Panie Sławku.Katynia w to nie wkręcaj bo znowu PiSem jedziesz .Panie, powiedziałem , że merytorycznie o waszym sporze nie mam pojęcia , ale cytując klasyka :"Cyryl jak Cyryl , ale te Metody !!!"
                              Dobranoc
                              • czesio3-to-ja Re: Różne 15.12.12, 00:43
                                w.youtube.com/watch?v=VKh1iWpmvc4
                                • czesio3-to-ja Re: Różne 15.12.12, 00:44

w.youtube.com/watch?v=VKh1iWpmvc4
                                  • czesio3-to-ja Re: Różne 15.12.12, 00:45
                                    Stachu !!
                                    • czesio3-to-ja Re: Różne 15.12.12, 00:47

www.youtube.com/watch?NR=1&v=UZx1QNuUetE&feature=endscreen
                              • slawomir.gajewski Re: Różne 15.12.12, 01:01
                                pojeszcze35 napisał(a):

> Wymiękasz , może coś do Ciebie dotarło ...to już wiele , trochę jeszcze bronisz
                                > swoich racji , ale zaczynasz kumać to dobrze .Zwolnij Pan Panie Sławku.Katynia
                                > w to nie wkręcaj bo znowu PiSem jedziesz .Panie, powiedziałem , że merytoryczn
                                > ie o waszym sporze nie mam pojęcia , ale cytując klasyka :"Cyryl jak Cyryl , al
                                > e te Metody !!!"
                                > Dobranoc

I to jest ....megalomania drogi <pojeszcze>.
                                Pozdrawiam- Sławek
                                • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 01:05
                                  Jednak musisz sięgnąć do słownika ...:)
                                  • ziutek1232 Re: Różne 15.12.12, 08:57
                                    I co że sięgnie, trzeba jeszcze rozumieć co tam napisane. On ma swój słownik.
                                    Myślisz że do PO przeszedł przez poglądy czy dla własnych korzyści?
                                    • ziutek1232 Re: Różne 15.12.12, 09:07
                                      Przyznaje on racje, że przeciwnika trzeba szanowac, ze nie wciąga siè rodziny, nie wyzywa od ch... a w następnym wpisie robi to samo. Niereformowalny wiejski chłop. I takiego na urzędy? To nawet w Odrzywole nie przystoi.
                                      • slawomir.gajewski Pytania do sympatycznego <ziutka> 15.12.12, 10:29
                                        Drogi <ziutku>
                                        1.
                                        A czy tak ganisz Gajewskiego, a bronisz Kmieciaka to tak .... bezinteresownie;)
                                        2.
                                        A co powiesz na zemste Kmieciaka na ... rodzinie swego oponenta, dodatlkowo na KOSZT GMINY, bo Gmina musiała placić nam odszkodowanie?;)
                                        3.
                                        A co powiesz na wykorzystywanie sprawowanego Urzadu na podłej działalności aby dokuczyć nawet w pracy swojego oponenta.;) i też z wykorzytaniem sprawowanego Urżadu oraz na KOSZT PODATNIKA (Gmina musiała mi zwracać).
                                        4.
                                        A co pwiesz, na fakt, że ileś tam spra Gmina przegrała (czytaj Kmieciak - wójt) w Sądach Administracyjnych, bo wojt Kmiexiak prowadzi SZKODLIWĄ działalność wobec Wspólnoty (to uzasadnienie z wyroku NSA) i też Gmina.... zwracała koszty.

Jak zawsze pozdrawiam - Słwomire Gajewski
                                        PS.
                                        Jakby zwmienil sie wójt, musialbyś się zabrac do ...roboty, a tak ..... siedzisz calymi dniami przy kompie i spamujesz. Zero merytoryki tylko nic nie znaczace slogany. Acha, jeszcze dzialasz na forum Echa i wklejasz jakąs propagande.
                                        • pojeszcze35 Re: Pytania do sympatycznego <ziutka> 15.12.12, 12:04
                                          Jestem pewien , że gdybyś wygrał wybory pierwsze pół roku robiłbyś , jak na mentalnego pisiora przystało, czystkę w urzędzie , potem realizowałbyś przez pół roku swoje plany i program / wtedy byłoby prawdopodobnie lepiej i transparentnie / po roku uwikłałbyś się Pan Panie Radny w swoje nietrafne decyzje i koterie i byłoby gorzej niż teraz .Wybacz Pan Panie Radny , ale te wszystkie zarzuty , które stawiasz Kmieciakowi to pierdoły .Daj mi zwykłego dyrektora szkoły , a znajdę mu przez miesiąc więcej " szwindli " niż ty po tylu latach ustawicznej , ciężkiej ,kreciej roboty znalazłeś Wójtowi .Jako merytoryczny opozycjonista , byłbyś przydatny bo zawsze przydatny jest ktoś kto władzy patrzy na ręce , ale jako żądny władzy i nie przebierający w słowach sęp robisz wstyd Odrzywołowi i PO!!!!!
                                          Pozdrawiam i życzę miłego Weekendu :)
                                      • pojeszcze35 Re: Różne 15.12.12, 11:52
                                        Cała prawda , niereformowalny , ale warto drążyć jego mózg bo kropla drąży skałę i może coś mu zaświta ,myślę ,że już trochę zrozumiał tylko wstyd się wycofać
                                        • xzc_456 Re: Różne 15.12.12, 12:57
                                          Kolega upuścił sobie trochę jadu nienawiści i ulżyło od razu co ? :)
                                          Jeszcze czlowiek nie został wojtem a juz ocena co by zrobił i jak by zrobił.
                                          Jakieś jasnowidztwo uprawiacie kolego.
                                          Co by było jakby bacia miała wąsy?
                                          • ziutek1232 Re: Różne 15.12.12, 14:11
                                            Jestem pewien , że gdybyś wygrał wybory pierwsze pół roku robiłbyś , jak na mentalnego pisiora przystało, czystkę w urzędzie , potem realizowałbyś przez pół roku swoje plany i program / wtedy byłoby prawdopodobnie lepiej i transparentnie / po roku uwikłałbyś się Pan Panie Radny w swoje nietrafne decyzje i koterie i byłoby gorzej niż teraz .Wybacz Pan Panie Radny , ale te wszystkie zarzuty , które stawiasz Kmieciakowi to pierdoły .Daj mi zwykłego dyrektora szkoły , a znajdę mu przez miesiąc więcej " szwindli " niż ty po tylu latach ustawicznej , ciężkiej ,kreciej roboty znalazłeś Wójtowi .Jako merytoryczny opozycjonista , byłbyś przydatny bo zawsze przydatny jest ktoś kto władzy patrzy na ręce , ale jako żądny władzy i nie przebierający w słowach sęp robisz wstyd Odrzywołowi i PO!!!!!
                                            Pozdrawiam i życzę miłego Weekendu

Podpisuje się pod tym. Z dodatkowym zdaniem: jakie plany, jaki program.
                                            Ps. Niech przedstawi studia menadzerskie albo doświadczenie w zarządzaniu w tym zasobami ludzkimi. Ma tak mierne cv, że aż wstyd jakby wygrał.
                                            Priorytetem drogi które są już wybudowane i jedna nitka kanalizacji- pięknie to się przedstawia. A i w tym czasie rządzić będzie PIS czyli żadnych dofinasowań, omijanie Odrzywołu szerokim łukiem.
                                            Ps2. To co pisze jest w pełni bezintersowne dla Ciebie to nie do pojęcia ale to się nazywa " robić różnicę"
                                            Ps3. Nie zostaniesz wójtem a o mnie się nie martw będe pisał kiedy będe miał kaprys to się nazywa niezależność finansowa i nie tylko.
                                            • odyseusz_57 Re: Różne 15.12.12, 14:23
                                              Najśmieszniejsze jest to że dwoch ludkow nie bedących z Odrzywołu zabiera głos i ocenia radnego z Odrzywołu.
                                              A ja myśle i nie tylko ja ale dużo ludzi w gminie że 20 lat urzędowania na jednym stoku juz wystarczy.
                                              • ziutek1232 Re: Różne 15.12.12, 14:42
                                                Po czym wnosisz, że nie z Odrzywołu? My nie oceniamy radnego tylko wiecznego kandydata na wójta. A te podziały czy z Odrzywołu czy napływowy lub z gminy to sobie w du...sko wsadź. Tamte czasy minęły nieodwracalnie.
                                              • drzewiczka5 Re: Różne 15.12.12, 14:49

Nie zamykajmy się na opinie ludzi , którzy nie są rdzennymi Odrzywolakami.
                                                Oni też mają prawo wyrazić swoje opinie na temat tego co obserwują , co im się podoba a co nie .
                                                Rdzenni mieszkańcy są w większości subiektywni w swoich opiniach.
                                                Ci , patrzący " z boku" widzą rzeczy wyraźniej i transparentnie.....
                                                Może warto zastanowić się nad tym co widzą.....
                                                • odyseusz_57 Re: Różne 15.12.12, 15:25
                                                  Zgodze sie z taba Drzewiczka ale dlaczego goście nie z naszej miescowoaści do tego nastawieni nie za bardzo dobrze do nas nie raz ziutek wyśmiewał że chodzą w krtkach skorzanych i inne tam maja oceniac to co ich nie powinno obchodzić.
                                                  W jakim celu sie produkują ?
                                                  Siedzi na kompie od rana do wieczora i pisze na forch i pilnuje aby nie zapisali tylko coś niedobrego na jego pana ..po co ?
                                                  po co zieje jadem do radnego.. i opisuje jakies nieralne rzeczy które nie miały miejsca?
                                                  a ten drugi ogon mu wtóruje..
                                                  • pogromca_debilizmu6 Re: Różne 15.12.12, 15:58
                                                    odyseuszu jak to w bajkach bywa wszyscy dużo zarabjaja maja prace tai i tu w tej bajce jak bys zarabiał około 10 tysiaczkow miesiecznie tez bys warował i pilnował interesu :)
                                                    Apropo tych 10 to wydaje mi sie że jak na taka mała mieścine w zasadzie wieś jaka jest wasz "Baranowek" to trocheeeee za duzoooo ..
                                                    w innych miejscowościach duzo wiekszych burmistrzowie zarabjaa nie wiele więcej .. a porównując obowiązki tam i tu to sie ma jak Jin Mao Tower w Szanghaju -420 metrow wysokości do waszego kościoła..

Czytam że na poprawienie chodnika trzeba czekać rok a na wymiane żarówek tez nie wiadomo ile .. to nasówa mi sie pytanie z kolei za co ? te 10 patykow?
                                                    Wystarczyłoby 6 tysiakow w zupełności..

Ale jak w kazdej bajce i w tej tez sie kiedys to skończy bo stołek nie przyrasta do tyłka ..
                                                    jak sie może komus wydaje..i czy to bedzie wasz radny S.G czy ktos inny kiedys go oderwie od tylka i wtedy .. bedzie jak jest w PZPN Pan B. zgłasza do proroka pewne sprawy bo nie jest w stanie ich zrozumieć.. a tam sa biegli i beda sie wypowiadać czy to miałbyc tak czy możę powinno być tak...
                                                    I oby jak w każdej bajce skończyło sie dobrze ..oczywiście dla ludzi i mieszkańców.. i to jest wazne.. :) ;)

p.s. przeraszam za błędy ale pisze z komorki :)
                                                  • manio-2 Re: Różne 15.12.12, 16:21
                                                    a co wy tutaj chrzanicie :) tak jak w bajce powinno byc... sandał powinien siedzieć na na rynku na tronie w gaciach z szerokimi nogawkami... a reszta... co sobote.. powinna na kolanach podchodzić i zlizywac mu śmietanke z gołych kolan.. a co sprytniejszy podlizuch wkłada głowke w szerokie nogawki i jezorkiem po jajach przelatuje .. tak powinno byc a nie jakieś pierdoły sie wam marzą ;)

• karas874 Re: Różne 15.12.12, 17:19
                                                    dobre, dobre to .. ze śmiechu leżałem na dywanie :) co sprytniejsze lizusy jezorem po jajach hahaha !! :) :)

albo tak a ci bardziej zasłużeni lub zasłużone jak Drz..ka mogły by nawe dostapić pociągnięcia druta hahahah !! :) :) zleje sie chyba. :)
                                                  • ziutek1232 Re: Różne 15.12.12, 17:33
                                                    Elektorat Słaniusia. Albo co gorsza..... Pod innym loginem wylewa żale jak przed świętami usłyszał kilka gorzkich słów. Zacznij biegać jak Tomcio Lis, POwska tuba
                                                  • slawomir.slawek.slaweczek Re: Różne 15.12.12, 17:43
                                                    Witam
                                                    Czytam Pana wpis i tak się zastanawiam ile Pan Panie ma w sobie nienawiści do ludzi.
                                                    A i o pana kulturze też to świadczy ,nie chce nikomu ubliżać ale Pan jest strasznie ograniczony Panie Szanowny.Bo to że brak panu ogłady to pewnie Pan już słyszał wielokrotnie(wielokrotnie to znaczy DUŻO RAZY),tak na wszelki wypadek.
                                                    pozdrawiam.

ZWYKŁY WIEJSKI FACET.
                                                  • manio-2 Re: Różne 15.12.12, 17:56
                                                    Wszędzie widza Radnego G dobre jakas paranoja ich ogarnęła :)
                                                    A ty ziutus smutus nie pisz pod 3 loginami..
                                                  • slawomir.slawek.slaweczek Re: Różne 15.12.12, 18:05
                                                    DOBRZE PANIE MANIO BANIO.JUŻ NIE BĘDĘ.
                                                    Pozdrawiam
                                                    Zwykły wiejski Facet.
                                                    p.s
                                                    I co lepiej zadowolony.
                                                  • manio-2 Re: Różne 15.12.12, 18:19
                                                    A S.G nie ma robic tylko na forum siedzieć jak wy obiboki.. DO ROBOTY !!! psia mać !!!
                                                    żarówki powymieniać na słupach i chodnik naprawić !!
                                                    a nie tylko stekanie na forum
                                                  • karatedziad1 Re: Różne 15.12.12, 18:25
                                                    Święte słowa ,do roboty menelu ,meniu ,czy jak ci tam
                                                  • manio-2 Re: Różne 15.12.12, 18:26
                                                    Gościu z tym "zwykłym wiejskim facetem" to kopiujesz S.G to jego powiedzenie.. nie potrafisz cos innego wymysleć.:) no tak przecież wy nie myslicie wy wykonujecie to co wam powie JNP

a żony nie pzdrowiłeś łamago..
                                                    Na dzis tyle trzba sie piwka napić..:) siemka wszystkim czytającym i piszącym !
                                                  • manio-2 Re: Różne 15.12.12, 18:32
                                                    a jeszcze "karas" z tym dostąpieniem i pociągnięciem druta to bingo :)
                                                  • karatedziad1 Re: Różne 15.12.12, 18:32
                                                    Goń się leszczu
                                                  • czarny376 Re: Różne 15.12.12, 18:46
                                                    Manio-2 poleciał dzis sobota może sie załapie na rynku na lizanie kolan buuuuhahahha!!
                                                  • slawomir.slawek.slaweczek Re: Różne 15.12.12, 18:47
                                                    A gdzie jest napisane Panie manio-banio jest napisane że to podpis .
                                                    Bo proszę Pana rozgarniętego Panie Manio-banio to jest podpis a nie powiedzenie Powiedzenie Panie Szanowny to by było goń się dzikusie,o to by było powiedzenie ale tego nie zrobię.
                                                    pozdrawiam
                                                    wszystkich
                                                    [b]ZWYKŁY WIEJSKI FACET[/b]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka