Gość: Unc IP: *.infoplus.com.pl 15.08.04, 01:04 Wszedlem na strone RR czytam posty i co sie dowiaduje zmienil sie prezes, zlikwidowane audycje autorskie. Czy stanie sie to samo co z Radiem Radom ? Ktos moze cos wiecej wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kriss Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.udn.pl 15.08.04, 03:44 Podobno zmienil sie prezes, a co za tym idzie i nowa ramowka ma wejsc.Znikna audycje autorskie (Jezioro Rabendzie,Taneczny Rekord,Srodowe Muzykobranie... , BLP, Lista przebojow) a maja sie pojawic jakies nowe audycje.Podobno ma byc wiecej muzyki dla dresow..tzn przepraszam..dance,clubbing.:( Czyli powoli ale jednak jedyna w pelni radomska i dobra rozglosnia(przynajmniej do dzis) zmienia sie w kopie Eska Radom, czego stali sluchacze(do dzisiaj) nie wybacza nowemu prezesowi.No ale coz, kasa robi swoje, i znajomosci. Rekord moze nie byl ostatnimi czasy radiem the best,mial swoje wady..ale rowniez mial swoj niepowtarzalny klimat,ktory w obecnych czasach( tzw.formaty) byl malo spotykany w rozglosniach w calej Polsce.Ludziom (jak na przyklad mi, i moim znajomym) bedzie brakowalo tej stacji, w ktorej kazdy mogl znalezc cos dla siebie..Jesli ktos lubial muzyke rockowa itp to mogl sobie wlaczyc radio Rekord np. w poniedzialki po 18, w czwartki..Jesli ktos lubial bardziej taneczna muzyke ale nie podchodzaca gatunkiem do dance`u,techno itp to mogl wlaczyc radio w srody wieczorem..Wtedy byla prezentowana tzw. muzyka srodka czyli dla kazdego cos milego..a po 20:00 to juz wogole byla swietna audycja..Muzyka naszych rodzicow..ale w dzisiejszych czasach rowniez i nasza,poniewaz ten gatunek znowu wraca do łask , czyli - italo disco, euro disco itp..ogolnie klimaty z lat 70- 80..W piatki wieczorem byla Lista Przebojow czyli znowu dla kazdego cos milego..A teraz..co bedzie?? Dariusz Janik (jak sie dowiedzialem ze strony Rekordu) - ktory odwiedzil juz chyba wszystkie rozglosnie radomskie..z jednej go wyrzucili, z drugiej wyrzucili ale on dalej sie pcha przed mikrofon no i sie dopchal do Rekordu (znajomosci?). Kto tam jeszcze... Iwona Siejek.. tak,tak.. ta Pani niegdys reprezentowala radio Radom,pozniej Eska Radom.. No i tak sie kreca ci wszyscy w kolko..Podsumowujac.. Rekord juz nigdy nie bedzie taka stacja jaka byla przed wakacjami 2004. Wystarczy tylko wspolczuc wszystkim sluchaczom do ktorych i ja sie zaliczam..Obecny prezes chyba liczy na maxymalna sluchalnosc..Cos mi sie wydaje ze sie jednak zawiedzie..Panie prezesie (nowy)..Posluchaj Pan czasami glosu sluchaczy..nie decyduj Pan za sluchaczy czego beda chcieli sluchac..Moze jakas sonda wsrod Sluchaczy..czego oni by chcieli uslyszec w Radiu Rekord..? Ale nie, Pan przeciez wie najlepiej czego Radom chce sluchac..Mysli Pan ze D.Janikiem pan podniesie sluchalnosc?? Nie sadze..Pan Janik juz sie za przeproszeniem "wypalil"...Jesli znowu uslyszyly pana Janika w "coverze" Goracej Dwudziestki Radia Eska..to ja (i nie tylko) jednak nie bede mogl sluchac tego radia..To juz nie bedzie "ten Rekord" sprzed wakacji 2004..sprzed roku,dwoch itp...To juz bedzie jedna wielka sieczka...umpa,umpa, bara bara..(bez skojarzen)..Pewnie tez nie bedzie publicystyki w tym radiu..bo i po co, przeciez ludzi nie interesuje to co sie dzieje w miescie i okolicach..ludzi tylko interesuje muza,muza,muza...prawda panie prezesie?? Pewnie tez nie bedzie Gieldy Pracy..bo i tez po co..Radom jest zagłebiem pracy, wszyscy maja prace..sa szczesliwi itp....Duzo by tu jeszcze pisac o tym co bylo...i o tym co (niestety) ma być..W imieniu Sluchaczy skladam na rece pana Prezesa wyrazy wspolczucia..i kondolencje..ze "zabił" pan Radio Rekord..Zycze Wam wszystkim milego konca wakacji..moze jeszcze przez te pare dni Rekord pozostanie tym Rekordem ktory lubimy..A potem..w naszych radio odbiornikach chyba bedziemy musieli zmienic czestotliwosc z 106,2 Mhz na...? no wlasnie..wszedzie to samo..nawet w Rekordzie tak bedzie:( Jeszcze raz wspolczuje...Pozdrawiam serdecznie..(byly?) sluchacz Radia Rekord FM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBIEKTYWNIE Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.08.04, 14:12 PISZE SIE LUBIŁ A NIE- "LUBIAŁ" JAK SIE ZABIERA GLOS NA FORUM PUBLICZNYM TO TRZEBA NAUCZYC SIE ZASAD PISOWNI I ORTOGRAFII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.udn.pl 16.08.04, 09:48 Dlugo zastanawialem sie co napisac na temat tego ale doszedlem do wniosku, ze chyba nie warto i dobrze , ze bedzie Nowy Rekord a obrazanie na tej stronie niektorych osob chyba jest nie na miejscu.Zawsze cos sie konczy i cos sie zaczyna.Skonczylo sie Radio Radom i powstala Eska, a teraz powstanie Nowy Rekord . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzien Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.internet.radom.pl 16.08.04, 10:05 spierdalaj z takimi tekstami palancie, nic sie kurwa nie skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta CHCĄ NAM ZABRAĆ NASZ REKORD!!! IP: *.internet.radom.pl 15.08.04, 18:36 Będąc na wakacjach dostałam wiadomość o zmianach, jakie mają nastąpić w Rekordzie [przede wszystkim usunięcie audycji autorskich]. Jako, że zawsze podchodziłam bardzo emocjonalnie do moich ulubionych audycji autorskich, urlopowe nastroje szybko mi minęły, ustępując miejsca -dosłownie- prze-ra-że- niu. „O zmroku”, „Jezioro Rabendzie”, „BLP”… Kurka, to są programy, na jakie się czeka, jakich słucha się niemalże z namaszczeniem, które to odczucie nie jest tylko moim (patrz: wpisy na forum radia). Tak jak ludzie kochają Kosińskiego, jak popadali w istną żałobę po Beksińskim, tak i radomscy słuchacze wręcz uczuciowo podchodzą do audycji autorskich Rekordu oraz ludzi nad programami tymi pracujących. NIE MOŻNA NAM TEGO ZABIERAĆ. Mały apel do nowego zarządu... gdzie duma zawodowa i ekhemn... zmysł estetyki? Twarz i szacunek można zachować nie poddając się pewnym standardom i nie pędząc świńskim truchtem wygłodniałego na dochody zwierzęcia… tak mi się wydaje. Nam, słuchaczom, naprawdę zależy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CHCĄ NAM ZABRAĆ NASZ REKORD!!! IP: *.udn.pl 15.08.04, 19:39 nowy prezes przejmuje rekord i wprowadza swoje swinie.Nasi ulubieni prezenterzy zostana bez pracy. znikna audycje autotrskie, w zamian za to dostaniemy taki sam chlam jaki leci w radiu eska! Bedzie nam brakowalo naszego starego rekordu i wspanialej ekipy ktora prowadzila to radio przez dobrych pare lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Re: CHCĄ NAM ZABRAĆ NASZ REKORD!!! IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 15.08.04, 23:05 och..dobrze gada ta niejaka Marta! [dziewczyna widać po kolei ma w głowie...] na mozemy pozwolić by zdjeli audycje autorskie....bo radio będzie gówniane... cały rys...osobowość RR ..ach. Jeśli zdejmą te audycje, będzie kaszana na całego! i zrobimy protest a pana z japą obrzuce własnoręcznie kaszanką. ot. niech go dundel świśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlet Kondolencje dla słuchaczy Rekordu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:40 Dowiedziałam się, że Rekord ma nowego prezesa, a co za tym idzie znikną audycje autorskie (Jezioro Rabendzie, Taneczny Rekord, Srodowe muzykogranie, BLP, O zmroku, Lista Przebojów...). Może prezes zabierze resztę audycji??????? Bo przecież liczy się tylko zysk! O nie! Nie liczy się zysk, ale wierni słuchacze. Tak jak dla sprzedawcy w sklepie liczy sie klient, tak dla pracowników Radia (a zwlaszcza dla prezesa POWINNI liczyć się słuchacze. Jeśli nie będzie obowiązywała taka zasada, to Rekordu będzie słuchało niewiele osób. Rekord był najbardziej tolerancyjną, obiektywną stacją, gdzie każdy znajdywał coś dla siebie. Można go było słuchać cały dzień, a teraz to nawet nie mam ochoty słuchać Nowego Rekordu ( a ja wcale nie jestem leniwa)... Nie może tak być, że ot tak wyrzucany jest najlepszy prezes na świecie Jarosław Rabenda. Żądam powrotu Jarka i audycji autorskich. Pozdrawiam Marta vel Black Cherry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamaa Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.udn.pl 16.08.04, 12:06 Hej co się dzieje, czemu mają zniknąć wszystkie najlepsze audycje, które dawały klimat RR? Czy mamy składać sobie kondolencje z tego powodu? Nie pozwolimy na taką deprawację!!! Jeziorowicze, balladowicze i o zmrokowicze łączcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 14:16 Odnoszę wrażenie, że w obronie radia rekord stoi jedna osoba, zapewne ktoś ze wspópracowników lub pracowników tej stacji...nie ma co komentować i tak nie słucham RR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.internet.radom.pl 16.08.04, 18:02 Heh... Jedna osoba... Dobre sobie... Widać, że nie słuchasz Rekordu, gdyby było inaczej, wiedziałbyś/łabyś, jak wielu darzy tą radiostację wielką sympatią... Przynajmniej tak było za czasów audycji autorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka ZACHOWAC AUTORSKIE AUDYCJE!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 21:34 Trudno mi wyobrazic sobie Nowe Radio Rekord bez audycji autorskich - ktore nadawaly mu niepowtazalny klimat. Szczerze piszac - wole nie siegac don mysla. Nie chce tego radia bez "o-zmrokowego", "balladowego" i "jeziorowego" grania!!! Krew mnie zalewa na mysl o nowym prezesie i jego nowych "formatach"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: ZACHOWAC AUTORSKIE AUDYCJE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:04 Czasem słucham radia Rekord i najbardziej cenie sobie ,,Balladowa Listę Przepojów" a takze ,,Rekordowy rog obfitosci".Szkoda by bylo aby te audycje przestały istniec.Jest to wazne nie tylko dla mnie ale takze dla moich przyjaciol ,ktorym jeszcze bardziej by ich brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.internet.radom.pl 17.08.04, 21:25 ZOSTAWIĆ RADIO REKORD!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita baaaaaardzo bede tesknic za starym radiem rekord IP: *.chello.pl 17.08.04, 22:20 a nowego nigdy nie nastawie!!!!!!!!!!!! dość jest stacji które puszczają klimaty bum cyk cyk i zawsze je wyłanczam. Nie chce by to się stało z radiem rekord!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś