Dodaj do ulubionych

Co z Radiem Rekord ?

IP: *.infoplus.com.pl 15.08.04, 01:04
Wszedlem na strone RR czytam posty i co sie dowiaduje zmienil sie prezes,
zlikwidowane audycje autorskie. Czy stanie sie to samo co z Radiem Radom ?

Ktos moze cos wiecej wie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kriss Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.udn.pl 15.08.04, 03:44
      Podobno zmienil sie prezes, a co za tym idzie i nowa ramowka ma wejsc.Znikna
      audycje autorskie (Jezioro Rabendzie,Taneczny Rekord,Srodowe Muzykobranie... ,
      BLP, Lista przebojow) a maja sie pojawic jakies nowe audycje.Podobno ma byc
      wiecej muzyki dla dresow..tzn przepraszam..dance,clubbing.:( Czyli powoli ale
      jednak jedyna w pelni radomska i dobra rozglosnia(przynajmniej do dzis) zmienia
      sie w kopie Eska Radom, czego stali sluchacze(do dzisiaj) nie wybacza nowemu
      prezesowi.No ale coz, kasa robi swoje, i znajomosci. Rekord moze nie byl
      ostatnimi czasy radiem the best,mial swoje wady..ale rowniez mial swoj
      niepowtarzalny klimat,ktory w obecnych czasach( tzw.formaty) byl malo spotykany
      w rozglosniach w calej Polsce.Ludziom (jak na przyklad mi, i moim znajomym)
      bedzie brakowalo tej stacji, w ktorej kazdy mogl znalezc cos dla siebie..Jesli
      ktos lubial muzyke rockowa itp to mogl sobie wlaczyc radio Rekord np. w
      poniedzialki po 18, w czwartki..Jesli ktos lubial bardziej taneczna muzyke ale
      nie podchodzaca gatunkiem do dance`u,techno itp to mogl wlaczyc radio w srody
      wieczorem..Wtedy byla prezentowana tzw. muzyka srodka czyli dla kazdego cos
      milego..a po 20:00 to juz wogole byla swietna audycja..Muzyka naszych
      rodzicow..ale w dzisiejszych czasach rowniez i nasza,poniewaz ten gatunek znowu
      wraca do łask , czyli - italo disco, euro disco itp..ogolnie klimaty z lat 70-
      80..W piatki wieczorem byla Lista Przebojow czyli znowu dla kazdego cos
      milego..A teraz..co bedzie?? Dariusz Janik (jak sie dowiedzialem ze strony
      Rekordu) - ktory odwiedzil juz chyba wszystkie rozglosnie radomskie..z jednej
      go wyrzucili, z drugiej wyrzucili ale on dalej sie pcha przed mikrofon no i sie
      dopchal do Rekordu (znajomosci?). Kto tam jeszcze... Iwona Siejek.. tak,tak..
      ta Pani niegdys reprezentowala radio Radom,pozniej Eska Radom.. No i tak sie
      kreca ci wszyscy w kolko..Podsumowujac.. Rekord juz nigdy nie bedzie taka
      stacja jaka byla przed wakacjami 2004. Wystarczy tylko wspolczuc wszystkim
      sluchaczom do ktorych i ja sie zaliczam..Obecny prezes chyba liczy na maxymalna
      sluchalnosc..Cos mi sie wydaje ze sie jednak zawiedzie..Panie prezesie
      (nowy)..Posluchaj Pan czasami glosu sluchaczy..nie decyduj Pan za sluchaczy
      czego beda chcieli sluchac..Moze jakas sonda wsrod Sluchaczy..czego oni by
      chcieli uslyszec w Radiu Rekord..? Ale nie, Pan przeciez wie najlepiej czego
      Radom chce sluchac..Mysli Pan ze D.Janikiem pan podniesie sluchalnosc?? Nie
      sadze..Pan Janik juz sie za przeproszeniem "wypalil"...Jesli znowu uslyszyly
      pana Janika w "coverze" Goracej Dwudziestki Radia Eska..to ja (i nie tylko)
      jednak nie bede mogl sluchac tego radia..To juz nie bedzie "ten Rekord" sprzed
      wakacji 2004..sprzed roku,dwoch itp...To juz bedzie jedna wielka
      sieczka...umpa,umpa, bara bara..(bez skojarzen)..Pewnie tez nie bedzie
      publicystyki w tym radiu..bo i po co, przeciez ludzi nie interesuje to co sie
      dzieje w miescie i okolicach..ludzi tylko interesuje muza,muza,muza...prawda
      panie prezesie?? Pewnie tez nie bedzie Gieldy Pracy..bo i tez po co..Radom jest
      zagłebiem pracy, wszyscy maja prace..sa szczesliwi itp....Duzo by tu jeszcze
      pisac o tym co bylo...i o tym co (niestety) ma być..W imieniu Sluchaczy skladam
      na rece pana Prezesa wyrazy wspolczucia..i kondolencje..ze "zabił" pan Radio
      Rekord..Zycze Wam wszystkim milego konca wakacji..moze jeszcze przez te pare
      dni Rekord pozostanie tym Rekordem ktory lubimy..A potem..w naszych radio
      odbiornikach chyba bedziemy musieli zmienic czestotliwosc z 106,2 Mhz na...? no
      wlasnie..wszedzie to samo..nawet w Rekordzie tak bedzie:( Jeszcze raz
      wspolczuje...Pozdrawiam serdecznie..(byly?) sluchacz Radia Rekord FM.
      • Gość: OBIEKTYWNIE Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.08.04, 14:12
        PISZE SIE LUBIŁ A NIE- "LUBIAŁ"
        JAK SIE ZABIERA GLOS NA FORUM PUBLICZNYM TO TRZEBA NAUCZYC SIE ZASAD PISOWNI I
        ORTOGRAFII
      • Gość: gosc Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.udn.pl 16.08.04, 09:48
        Dlugo zastanawialem sie co napisac na temat tego ale doszedlem do wniosku, ze
        chyba nie warto i dobrze , ze bedzie Nowy Rekord a obrazanie na tej stronie
        niektorych osob chyba jest nie na miejscu.Zawsze cos sie konczy i cos sie
        zaczyna.Skonczylo sie Radio Radom i powstala Eska, a teraz powstanie Nowy
        Rekord .
        • Gość: przechodzien Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.internet.radom.pl 16.08.04, 10:05
          spierdalaj z takimi tekstami palancie, nic sie kurwa nie skonczylo
    • Gość: Marta CHCĄ NAM ZABRAĆ NASZ REKORD!!! IP: *.internet.radom.pl 15.08.04, 18:36
      Będąc na wakacjach dostałam wiadomość o zmianach, jakie mają nastąpić w
      Rekordzie [przede wszystkim usunięcie audycji autorskich]. Jako, że zawsze
      podchodziłam bardzo emocjonalnie do moich ulubionych audycji autorskich,
      urlopowe nastroje szybko mi minęły, ustępując miejsca -dosłownie- prze-ra-że-
      niu. „O zmroku”, „Jezioro Rabendzie”, „BLP”… Kurka, to są programy, na jakie
      się czeka, jakich słucha się niemalże z namaszczeniem, które to odczucie nie
      jest tylko moim (patrz: wpisy na forum radia). Tak jak ludzie kochają
      Kosińskiego, jak popadali w istną żałobę po Beksińskim, tak i radomscy
      słuchacze wręcz uczuciowo podchodzą do audycji autorskich Rekordu oraz ludzi
      nad programami tymi pracujących. NIE MOŻNA NAM TEGO ZABIERAĆ. Mały apel do
      nowego zarządu... gdzie duma zawodowa i ekhemn... zmysł estetyki? Twarz i
      szacunek można zachować nie poddając się pewnym standardom i nie pędząc
      świńskim truchtem wygłodniałego na dochody zwierzęcia… tak mi się wydaje. Nam,
      słuchaczom, naprawdę zależy. Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: CHCĄ NAM ZABRAĆ NASZ REKORD!!! IP: *.udn.pl 15.08.04, 19:39
        nowy prezes przejmuje rekord i wprowadza swoje swinie.Nasi ulubieni prezenterzy
        zostana bez pracy. znikna audycje autotrskie, w zamian za to dostaniemy taki
        sam chlam jaki leci w radiu eska! Bedzie nam brakowalo naszego starego rekordu
        i wspanialej ekipy ktora prowadzila to radio przez dobrych pare lat.
      • Gość: Marcepan Re: CHCĄ NAM ZABRAĆ NASZ REKORD!!! IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 15.08.04, 23:05
        och..dobrze gada ta niejaka Marta! [dziewczyna widać po kolei ma w głowie...]
        na mozemy pozwolić by zdjeli audycje autorskie....bo radio będzie gówniane...
        cały rys...osobowość RR ..ach. Jeśli zdejmą te audycje, będzie kaszana na
        całego! i zrobimy protest a pana z japą obrzuce własnoręcznie kaszanką. ot.
        niech go dundel świśnie.
    • Gość: esteta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Sherlet Kondolencje dla słuchaczy Rekordu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:40
      Dowiedziałam się, że Rekord ma nowego prezesa, a co za tym idzie znikną audycje
      autorskie (Jezioro Rabendzie, Taneczny Rekord, Srodowe muzykogranie, BLP, O
      zmroku, Lista Przebojów...). Może prezes zabierze resztę audycji??????? Bo
      przecież liczy się tylko zysk! O nie! Nie liczy się zysk, ale wierni
      słuchacze. Tak jak dla sprzedawcy w sklepie liczy sie klient, tak dla
      pracowników Radia (a zwlaszcza dla prezesa POWINNI liczyć się słuchacze. Jeśli
      nie będzie obowiązywała taka zasada, to Rekordu będzie słuchało niewiele osób.
      Rekord był najbardziej tolerancyjną, obiektywną stacją, gdzie każdy znajdywał
      coś dla siebie. Można go było słuchać cały dzień, a teraz to nawet nie mam
      ochoty słuchać Nowego Rekordu ( a ja wcale nie jestem leniwa)...
      Nie może tak być, że ot tak wyrzucany jest najlepszy prezes na świecie Jarosław
      Rabenda. Żądam powrotu Jarka i audycji autorskich. Pozdrawiam Marta vel Black
      Cherry
    • Gość: Kamaa Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.udn.pl 16.08.04, 12:06
      Hej co się dzieje, czemu mają zniknąć wszystkie najlepsze audycje, które dawały
      klimat RR? Czy mamy składać sobie kondolencje z tego powodu? Nie pozwolimy na
      taką deprawację!!! Jeziorowicze, balladowicze i o zmrokowicze łączcie się!!!
    • Gość: hmmm Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 14:16
      Odnoszę wrażenie, że w obronie radia rekord stoi jedna osoba, zapewne ktoś ze
      wspópracowników lub pracowników tej stacji...nie ma co komentować i tak nie
      słucham RR.
      • Gość: Marta Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.internet.radom.pl 16.08.04, 18:02
        Heh... Jedna osoba... Dobre sobie... Widać, że nie słuchasz Rekordu, gdyby było
        inaczej, wiedziałbyś/łabyś, jak wielu darzy tą radiostację wielką sympatią...
        Przynajmniej tak było za czasów audycji autorskich.
    • Gość: Anka ZACHOWAC AUTORSKIE AUDYCJE!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 21:34
      Trudno mi wyobrazic sobie Nowe Radio Rekord bez audycji autorskich - ktore
      nadawaly mu niepowtazalny klimat. Szczerze piszac - wole nie siegac don mysla.
      Nie chce tego radia bez "o-zmrokowego", "balladowego" i "jeziorowego" grania!!!
      Krew mnie zalewa na mysl o nowym prezesie i jego nowych "formatach"!!!
      • Gość: Marika Re: ZACHOWAC AUTORSKIE AUDYCJE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:04
        Czasem słucham radia Rekord i najbardziej cenie sobie ,,Balladowa Listę
        Przepojów" a takze ,,Rekordowy rog obfitosci".Szkoda by bylo aby te audycje
        przestały istniec.Jest to wazne nie tylko dla mnie ale takze dla moich
        przyjaciol ,ktorym jeszcze bardziej by ich brakowało.
    • Gość: Aga Re: Co z Radiem Rekord ? IP: *.internet.radom.pl 17.08.04, 21:25
      ZOSTAWIĆ RADIO REKORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: anita baaaaaardzo bede tesknic za starym radiem rekord IP: *.chello.pl 17.08.04, 22:20
      a nowego nigdy nie nastawie!!!!!!!!!!!! dość jest stacji które puszczają
      klimaty bum cyk cyk i zawsze je wyłanczam. Nie chce by to się stało z radiem
      rekord!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka