Gość: duralex IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.04, 21:28 casper145 basik expo b4rtek van-ivan Dolek Quba emmi_NY Ko#? Lukas dziadek ja Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Megadildo Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 21.09.04, 21:29 a mnie nie dopisałeś?Ipocoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 199.243.30.* 22.09.04, 05:04 Radom to wspaniałe miasto. Miasto Mausera i VIS'a. Miasto garbarni i telefonów. Miasto konstytucji Nihil Novi i Unii Wileńsko-Radomskiej. Ośrodek szkolenia lotników i miejsce stacjonowania 72 pułku piechoty im. Dionizego Czachowskiego, który odznaczył się w kampanii wrześniowej 1939. Radom nigdy nie miał szczęścia do ludzi którzy by chcieli opisać jego wielkość, ale zasługi Radomia i Radomian są niewspółmiernie większe, choć w dużej mierze nieznane nawet samym Radomianom. Ja Megadildo IP: 199.243.30.* stwierdzam, że syjonistyczna sraka podpisująca się moim nickiem, a posiadająca URL: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl, którą już wcześNIEj zwalczałem pod wątkiem: Czy MEGADILDO to skonczony kretyn i rasista? jest uzurpatorem i NIE reprezentuje w żaden sposób moich poglądów. Mała prymitywna marksistowsko-rasistowska małpko, debilowaty talmudyczny grzechotniku, wracaj do swojego wężowiska. Tam jest cieplo i przyjemNIE. Tam uprzyjemniaj życie swojemu kahałowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁEPEK Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 193.111.144.* 21.09.04, 21:42 BYŁEM KILKA DNI SŁUŻBOWO W NORWICH W LONDYNIE I WSZEDZIE PODRKEŚŁAŁEM,ŻE JESTEM Z RADOMIA Z POLSKI I JESTEM DUMNY Z TEGO. I MÓWIŁEM TYLKO DOBRZE O NASZYM MIEŚCIE, CHOĆ PYTANO MNIE O PROBLEMY. NIE CHCĘ BY MYŚŁANO ŻE RADOMIANIE TO NIEUDACZNICY, TACY JAK JEDEN REDAKTOREK KTÓRY NIC NIE POTRAFI I DAJE ZŁY WIZERUNEK RADOMIA A WYPISUJE INNYCH ZE MIASTA NIE LUBIĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka osa Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.infoplus.com.pl 22.09.04, 10:58 Mimo wszystko to w końcu moje rodzinne miasto i nie nalezy się wstydzić. Jest jak jest, wstyd nic nie da. Z resztą w połowie kraju jest podobnie, no może za wszechwładną i wspaniałą warszawką składającą się z najemników wstydzących się z reguły za swoje miejsce pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulavik Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.09.04, 11:41 a ja sie czasem wstydze... ale nie ze jestem z radomia ale za niektorych ludzi z tego miasta, ktorzy najchetniej obrocili je w ruine:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ŁEPEK Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.09.04, 17:03 A kto cię tam puścił? Pojechałeś jako czyściciel kabli? Jechałeś w bagażniku pana B.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁEPEK Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 193.111.144.* 22.09.04, 17:56 TY BEZMOZGOWY RADIOWY IMPOTENCIE, WIDAC,ŻE CI NIE STAJE I KOMPLEKSAMI AN FORUM LECZYSZ SWOJ FIZYCZNY I INTELEKTUALNY BEZWŁAD. MIZERNIE JEST Z TOBA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 199.243.30.* 23.09.04, 06:43 Wstydzić należy się "rozumnego" z URL: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl. Ten syjonistyczny migrant obciągał kable w metrze londyńskim by zarobić na bilet powrotny do Radomia. Ilość spermy połkniętej przez tego lewackiego perwerta była tak wielka, że NIE dość, że lała mu się nosem i uszami to na dodatek przebiła się mu do mózgu. Skutki tego są opłakane, bo pracując swoim językiem na angielskich członkach wydało mu się, że poznał w ten sposób język angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka osa Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.infoplus.com.pl 23.09.04, 08:33 za miasto się nie wstydzę, ale czytając takie wypowiedzi to zaczynam wątić w mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On czyli ja Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:17 Wsdydzę sie, ze jestem z Radomia. Wstydzę się tych prostych i chamowatych ludzi, którzy poza aspiracjami nic sobą nie reprezentują..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 199.243.30.* 24.09.04, 06:08 A ja wstydzę się za prezydęta i za wszystkich, którzy wybrali takiego prezydęta, no i oczywiście za parla męt i za senataora z wyboru radomian który spłodził dwóch kryminalistów. Degeneracja elit sięgnęła szczytu, a moim celem jest by wszyscy obywatele kierowali się podobnymi wartościami moralnymi jak elity i wtedy zobaczymy jak będzie tutaj fajNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.udn.pl 26.09.04, 00:05 Ty Megadildo-szpagatowa inteligencjo,spójrz jeszcze raz na to co napisałeś ,weź słownik ortograficzny i sprawdź ile zrobiłeś błędów ortograficznych.Takich właśnie niedouczonych ludzi z Radomia się wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.tnt1.sumter.sc.da.uu.net 05.10.04, 17:34 on nie z Radomia ale jakiegos ciemnogrodu antyzdowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
martica Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. 05.10.04, 15:32 >>>Gość portalu: On czyli ja napisał(a): > Wsdydzę sie, ze jestem z Radomia. Wstydzę się tych prostych i chamowatych > ludzi, którzy poza aspiracjami nic sobą nie reprezentują..... <<< dokladnie tak. wstyd mi, ze mam wpisane w dowodzie radom jako miejsce urodzenia. nienawidze tego miasta i wszechobecnej hipokryzji i cenzury (szczegolnie na forum). rece mi opadaja, kiedy rozmawiam z ludzmi z tego miasta - totalna ignorancja i milosc do komunizmu.zero checi zmiany swojego zycia - nic. boja sie ryzyka - przez cale zycie pracuje na jednym stanowisku i narzekaja, ze tak malo zarabiaja; nie graja na gieldzie, bo to przeciez symbol imperializmu :). wsioki i tyle :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.tnt1.sumter.sc.da.uu.net 05.10.04, 17:37 najpierw wstydz sie za siebie bos durna/y i pogarszasz wskaznik na tepego lba z Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 193.111.144.* 26.09.04, 13:33 Nie ma takiego miasta jak LONDYN!!! Jest Londek, Londek-Zdrój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taśmociąg Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 193.111.144.* 24.09.04, 19:39 TY!Megadildo!Albo wreszcie zaczniesz sie zachowywać na tym forum albo znikniesz stad raz na zawsze razem z tymi swoimi zafajdanymi problemami.Sorry,ale juz mnie zaczynasz wkurzać powoli.Obserwuje cie od kilku dobrych postów i powiem wprost:jak jestes chory-to sie lecz.A jak nie to innaczej zrobimy z Toba porzadek.Kapujesz? A jak nie kapujesz,tzn.ze wszystkie wyzwiska których używasz odnoszą sie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 199.243.30.* 25.09.04, 07:11 NIE przypuszczam, żeby michnik-szechter, syn ozjasza szechtera pracownika NKWD ze Lwowa pozwolił mi zbyt długo egzystować na swoim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. 25.09.04, 13:22 ja sie radomskich korzeni nie wstydzę. i zawsze podkreślam gdzie studiowałem, gdzie mieszkałem przez dwadzieścia parę lat. jak to ktoś słusznie zauważył wstydzić to się można ale tylko za coponiektórych mieszkańców - niestety częśc z tej grupy zasiada we władzach miasta i to jest prawdziwa tragedia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.04, 14:31 isox nareszcie dołączyłeś do tego co radomskie!!! Tak, bez wymieniania nazwisk im (rządzącym) też nieraz przyda się chwila zastanowienia. Nie wiem czy wstydzimy się za tych samych, ale przyłączam sie. Ja też wstydzę się za coniektórych rządzacych! RADOM MIASTO TWOICH SZANS - z tego musiałem tłumaczyć sie najczęściej moim znajomym z innych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejo Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 213.199.199.* 26.09.04, 16:32 Widzę że większość tu zgromadzonych utożsamia się z naszym miastem. Co niektórzy mają niewyparzone pyski ale jednak łączy ich troska o Radom. Prosze państwa, wiecej obiektywizmu. Wiadomo, gdzie jest bieda tam są konflikty. No ale niech ten Łepek, Antyłepek czy Megadildo spojrzą na to co wypisują z odrobiną rezerwy. Sądzę że się zarumienią. A za kilka lat będziecie się wstydzić własnych wyrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo & Łepek a co? IP: 193.111.144.* 26.09.04, 17:04 Hejo ty dziwko z afryki, co masz kudly czorne i brudne, podcugnij spodenki jak do mnie paszczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejo Re: a co? IP: 213.199.199.* 26.09.04, 17:11 może się przenieś do kielc buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: a co? IP: 193.111.144.* 26.09.04, 17:27 Sam sie przenies do kielcow!!!!!!!!!!!!ty pyro z podkieleckiej wzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: ty wredna łachudro IP: 199.243.30.* 30.09.04, 05:33 Wydawało mi się, że czytam wszystko, a tu ten łepek między wierszami wciska swój kit i jeszcze podszywa się pode mNIE. Wracaj do Londynu tam jest mnóstwo pracy w subway'u dla lewaków i antyfaszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁEPEK DO MEGADILDO IP: 193.111.144.* 05.10.04, 19:11 MEGA CHOLERNIE CIE NIE CIERPIE ALE AKURAT W TYM WATKU KTOS SIE PODSZYL PODE MNIE, PAMIETAJ ZE TEN NUMER SERWERA MA TU KILKA OSOB , BO TO TEN SAM DOSTAWCA NETU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 199.243.30.* 26.09.04, 17:09 Kogo niby miałbym się wstydzić ? Złodziei z SLD ? Synów kryminalistów których ojciec dostąpił jednej z najwyższych godności w państwie ? Czy może debilowatych wyborców którzy wybrali żyda na prezydęta ? Zastanów się co piszesz. Przecież tu NIE ma żadnych liderów czy autorytetów. To społeczeństwo jest totalNIE zdziczałe i otumanione i potrafi się jedynie zdobyć na minimalny wysiłek umysłowy oglądając Tel Avizję, lub gdy chodzi o okradzeNIE innych lub zszargaNIE im opinii. Tu NIE ma sią co pierdolić. Potrzebne jest nowe podejście do społeczeństwa, b. rygorystyczne, a odrobina wulgarności jeszcze nikomu NIE zaszkodziła. Potrafim dziś dla potomności Ostatki swych poświecić dni, Wśród fałszów siać siew szlachetności Miazgą swych ciał, żarem swej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: 213.199.199.* 26.09.04, 17:23 To nie jest tak, że wszyscy są tu źli. Trzeba tylko szukać. Wiem, w tv publicznej lub prywatnej nie kreują rzeczy pozytywnych, tak jak i w innych tzw. środkach masowego przekazu.Trzeba szukać, ewoluować.Życzę powodzenia, mnie samemu było cieżko, trzeba duzo czytac, nie tylko te poprawne politycznie broszurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AC Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.udn.pl 26.09.04, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxyz Re: Lista tych którzy wstydzą się RADOMIA.. IP: *.dc.dc.cox.net 30.09.04, 05:58 OCENA RADOMSKICH KANDYDATOW na PREZYDENTA i RADNYCH Punktacja 0,1,2,3. 1.Doswiadczenie w kierowaniu ludzmi 0 - Brak 1 - do 5ciu lat 2 - 5-10 lat 3 - powyzej 10 lat 2.Jezyki obce 0 - Brak znajomosci 1 - 1 jezyk 2 - 2 jezyki 3 - 3 i wiecej 3.Krasomowstwo 0 - Brak zdolnosci 1 - Przecietnosc 2 - Dobra mowa 3 - Wybitna zdolnosc 4.Madrosc wypowiedzi 0 - Bez sensu 1 - Przecietnosc 2 - Madra gadka 3 - Promienujaca madrosc 5.Morale 0 - Zla opinia 1 - Brak informacji 2 - Generalnie dobra opinia 3 - Doskonala opinia 6.Pochodzenie 0 - Spoza Radomia i okolic 1 - Urodzony ale mieszkajacy ponad 10 lat poza 2 - Nie urodzony ale mieszkajacy 10 i wiecej lat 3 - Urodzony i mieszkajacy w Radomiu lub w poblizu 7.Prezencja, charyzma, KOMUNIKATYWNOŚĆ, zdolnosc rozmawiania, negocjowania. 0 - Brak 1 - Przecientnosc 2 - Dobra 3 - Wybitna 8.Szkola Srednia 0 - Brak ukonczenia szkoly ponadpodstawowej. 1 - Ukonczenia szkoly 3letniej ponadpodstawowej. 2 - Ukonczenia normalnej/nie kupionej/szkoly sredniej/ min 4 lata 3 - Ukonczenia radomskiej normalnej/nie kupionej/szkoly sredniej/ min 4 lata 9.Wyksztalcenie Wyzszej Uczelnii 0 - Brak 1 - Pomaturalne/Male Prywatne/Zaoczne 2 - Wyzsza Uczelnie min 4 lata 3 - UW, UJ, pierwsza dziesiatka najlepszych 10.Zaslugi dla miasta oraz okolic 0 – Brak 1 – Slowne/pisemne poparcie dla miasta 2 – Praktyczne zaslugi 3 – Uznane publicznie zaslugi OCEN SAMEGO SIEBIE Bez punktu 10tego. KIBIC A1B2C1D3E3F1G2H3I3 19 70.4% j23 A.3 B.2 C.2 D.2 E.3 F.3 G.2 H.3I.3 23 85.2% SPRAWDZ PRZYZNANE PUNKTY > Banasiewicz, A. 3 1 2 2 1 3 2 1 2 20 74.1% > Falek, R. 3 2 2 1 2 2 1 2 3 19 70.4% > Marcinkowski, Z. 3 0 1 1 0 2 1 2 2 12 44.4% > Noga, M. 0 1 1 1 2 3 2 1 2 13 48.1% > Rejczak, J. 3 2 2 2 3 3 ? 3 21 77.8% > Sonta, K. 2 0 1 1 0 3 2 1 2 12 44.4% > Suski, M. 1 0 1 1 0 0 1 1 1 6 22.2% > Wróbel, M. 3 2 2 2 2 3 2 2 3 19 70.4% > Wydra, T. 3 2 3 2 2 3 2 2 3 23 85.2% SPRAWDZ I UZUPELNIJ > Byzdra, H. 3 1 2 2 2 ? 2 ? ? > Derlatka, T. 3 ? 2 2 3 3 2 ? 3 > Gogacz, T . 2 2 2 2 2 ? 2 ? 3 > Kaczmarski, W. 2 0 1 1 0 ? 1 ? 0 > Karaś, B. 2 0 1 1 1 ? 1 0 1 > Kopacz, E. ? ? 2 2 2 0 2 1 3 > Krawczyk, Z. 3 ? 1 1 2 ? 2 ? ? > Kutkowska, B. 2 0 0 1 1 ? 1 ? 3 > Pyrcioch, T. 3 2 2 ?* 2 3 2 ? 3 * > Wlazlo, K. 3 ? 2 2 0 ? 2 2 3 > Wlodarczyk, A. 3 ? 2 2 0 3 2 1 3 OCEN JESLI ZNASZ KANDYDATA > Burski, A. ???? > Fogiel, M ...??????????? > Fundowicz, S. ?????????? > Golebiowski, D. ??????????/ > Gut, J. ?????????????? > Korpetta-Zych, J. ????????? > Kot, C. ??????????? > Królikowska, T. ?????????? > Maszkiewicz, X. ?????????? > Neska, Z. ???????????? > Radomska, M. ?????????? > Rejczak, M. ?????????????/ > Słoń, T. ????????????? > Wedzonka, W. ?????????? > Wisniewska, L. ??????????? > Woźniak, K. ?????????????/ POTWIERDZ LUB OCZYSC Z ZARZUTU > Gajewski, K....porażka na całej linii > Kielbasiński, J. ?????????? moralne dno poniżej 0 > Langowski, A. DNO !!!!!!!!!! w każdym z pkt > Lopuszanski, J. strasznie konfliktowy i destruktywny koleś tyle o nim wiem > Nita, J. moralne dno!!!!!!! nic więcej nie chce mi się pisać > Skwarczyński, niej niż 0 > Wieczorek, J. 3 0 1 2 0* ? 2 ? 3 *podobno lubi zalać często robala PROGRAM I KANDYDACI, RADOM, JESIEN 2004 KIBIC_RADOMSKI Gość: temida CZEGO BRAKUJE W RADOMIU ... sporządzić listę tego, czego brakuje, aby było inaczej ?... Gość: KIBIC Re: CZEGO BRAKUJE W RADOMIU...PODSUMOWANIE Autor: jdk Re: Cala Polska smieje sie z NAS! - tylko SPRZEC Autor: isoxazolidine do listy priorytetów dodałbym jeszcze szkołę muzyczną i ścieżki rowerowe ale poza tym pełna akceptacja dla postulatów 'jdk' WLADZA - Mądrego prezydenta Radomianina oraz KOMPETENTNEGO DYREKTORA OD EDUKACJI - Rozumu i samokrytyki powiązanej z samozadowoleniem naszych władz -interes miasta najważniejszy /dotyczy wszystkich radnych i zarządu miasta/ - W Radomiu brakuje dobrego gospodarza, który by potrafił czerpać dla miasta pieniądze z funduszy unijnych. - restrukturyzacja urzedu miejskiego, odchudzic, uproscic, otworzyc na "klienta" Autor: jdk - Fundusze z UE (45) Gosc: zyga - Województwo radomskie (97) isoxazolidine OBYWATELE - Lobbingu na rzecz miasta - Ludzi z inicjatywą i entuzjazmu obywateli - Pokory i oraz Szacunku i miłosci do blizniego - W Radomiu brakuje ludziom rozumu oraz ZDROWEGO ROZSĄDKU - Organizacje Pozytku Publicznego (20) jdk WSPOLPRACA REGINALNA/WALKA Z BEZROBOCIEM/INVESTYCJE - wylaczenia Warszawy z Mazowsza, scislejsza wspolpraca z Plockiem, Siedlcami i Ciechanowem, aktywnemu uczestniczeniu w dzialaniach regionu mazowieckiego, wspolpraca z Kielcami Autor: jdk - pozbyc sie spolek komunalnych: Administratora, Radpecu, MPK i pozostalych, jako zrodla korupcji, marnotrastwa publicznych srodkow i kumoterstwa Autor: jdk PRACA, MIESZKANIA, ORAGANIZACJE - MIEJSC PRACY oraz - więcej mieszkań - Organizacji w której obywatele mogą sie zrzeszac i z nia identyfikować - Docenienia osiągnięć tych, którym się tu udało i rozpropagowania tego - Dom dziecka (23) Gosc: anty - Produkty Radomskich Producentów (37) isoxazolidine - RADOMSKIE BEZROBOCIE !!! (27) Gosc: patriot KOMUNIKACJA/TRANSPORT - Dobrej i szybkiej komunikacji ze stolicą - Plaskich przynajmniej dwupasmowych ulic - Tramwaju - Przystanku kolejowego na Gołebiowie - Wiat przystankowych na peryferiach miasta - Zajac sie lotniskiem Autor: jdk - Remont E-77 i tras kolejowych Warszawa-Radom Autor: jdk - Scieżki rowerowe Autor: isoxazolidine - Droga i parking (24) Gosc: Markus - Dworzec linii podmiejskich (20) Gosc: vcvc - MPK: (22) Gosc: tutejszy - LOTNISKO (cz. II) (33) isoxazolidine - Obwodnica poludniowa - budowac czy nie? (33) Gosc: tasmociag - Obwodnica Poludniowa (74) Gosc: Arti24 WIZERUNEK MIASTA - Dobrego wizerunku miasta – odrestaurowanie starówki - Porzadku publicznego na odpowiednim poziomie i smietników (poza centrum) - Centrum (20) Gosc: marek - Konserwator (28) Gosc: PITAGOR - Konserwator zabytków (19) Gosc: kk - Plac Malgorzatki (19) Gosc: zzzz - Plac Konstytucji 3 Maja (43) Gosc: esteta - REWITALIZACJA MIASTA KAZIMIERZOWSKIEGO (113) Gosc: marcin - Park pod nowy sad (22) Gosc: liga republikanska NAUKA/SZKOLNICTWO - Biblioteki raczej nowoczesnej i bogato wyposażonej - Uniwersytetu Radomskiego - restrukturyzacji Politechniki Radomskiej, podniesienia jej rangi, zaangazowania w projekty lokalne, w rozwoj lokalnej spolecznosci Autor: jdk - Szkoła Muzyczną Autor: isoxazolidine - Szkola jezyka angielskiego (24) Gosc: Maja - SZKOLA MUZYCZNA W RADOMIU - KRONIKA BUDOWY (47) Gosc: WP - UNIWERSYTET RADOMSKI (65) Gosc: ziom - Uniwersytet w Radomiu(19) ireklu KULTURA, ROZRYWKA - Wszystkiego co jest związane z rozwojem duchowym i artystycznym! - Miejsc do ciekawego spędzania wolnego czasu /doobre dyskoteki itp./ - Imprez na ogólnopolskim poziomie - Dobrych koncertów rockowych i hiphoppowych. - Alternatywnego teatru - Filharmonii - Nowoczesnego zadaszonego Amfiteatru - Podniesienia rangi kulturalnej miasta w oparciu o teatr, muzea, nowe muzeum sztuki wspolczesnej Wajdy, nowe kino wieloekranowe Autor: jdk - Multikino (19) Gosc: Basset SPORT, OPOCZYNEK, ZDROWIE - Nowoczesnego stadionu sportowego - Kompleksu basenów - ogrodu botanicznego - ZOO - Ławek (na Ustroniu) - ścieżek rowerowych. Autor: isoxazolidine - Miasto ogródków piwnych (23) Gosc: gosc - Ogródki piwne (26) Gosc: Arti - Ogródkowi piwne (35) Gosc: ks - Parking przy deptaku? (22) Gosc: psotek - Sciezki Rowerowe (19) Gosc: z Michalowa - Radomski Szpital Specjal... (24) Gosc: s Odpowiedz Link Zgłoś