Dodaj do ulubionych

CoZaNoc w Archiwum

IP: *.toya.net.pl 23.09.04, 13:18
W sobotę w Archiwum będzie baza nagrania kolejnego odcinka II edycji programu
CoZaNoc. Przekażcie dalej. Chodzi o to, żeby nie nalazło dresiarstwa tylko
normalni ludzie, głównie słuchający muzyki klubowej, pozytywnie myślacy O
RAdomiu, którzy potrafiliby sobą to miasto pozytywnie zaprezentować a może
powiedzieć cokolkwiek. Program opowiada o tym jak w weekendy sprawdza się
klubowe życie w Polsce. radom nie Londyn, ani Łódź nawet, ale jest szansa
odpechnąć stereotypy.
pzdr J.S.

PS ekipa spróbuje wieczorem wyjść w miasto. Może znacie miejsca godne uwagi,
nie dyskoteki, nie dresy, nie puby. Miejsca gdzie się gra lub słucha muzyki
klubowej, może jazzu, innej określonej muzy, jakieś miejsca z klasą.

Poza tym jedna Radomianka może pojechać do Londynu na parę dni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klubowicz Re: CoZaNoc w Archiwum IP: *.udn.pl 23.09.04, 20:23
      co tu poakazywać w TVN??
      byłem ze znajomymi w sobote w archiwum.Katastrofa była niezła bitka na sali
      szpan i brak atmosfery. Dj. kompromitacja. Czy nise stac ich na kogos lepszego
      jeśli maja pokazać ten klub w telewizji to najlepiej pusty bo jest ładny.
      Tylko tyle KLUBOWICZ
      • Gość: kas Re: CoZaNoc w Archiwum IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.09.04, 00:14
        Nie strasz,dawno nie byłam w Radomiu i mam nadzieję że chociaż trochę zmieniło
        sie na lepsze.Mam nadzieję że się postarają.
    • kopa_w_kabana Re: CoZaNoc w Archiwum 25.09.04, 20:38
      przyjdę. mam nowy dresik z trzema paskami wczoraj kupiony na śląskiej.
    • Gość: kleks Re: CoZaNoc w Archiwum IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.09.04, 22:37
      Archiwum bylo niekiepskie zaraz na starcie. teraz niestety - spadek formy...
    • Gość: kruger Re: CoZaNoc w Archiwum IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.04, 00:11
      Ludzie, dramat!!! Jakiś ochroniarz w marynarce z ciucholandu nie wpuścił mnie
      bo nie miałem zaproszenia.Pytam gościa gdzie była informacja o zaproszeniach?
      Tym bardziej że rozmawiałem z kierownikiem we wtorek inic nie wspominał
      ozaproszeniach.Na dodatek powiedział, że mam dżinsy.Ale zaraz po mnie
      podjechało kilka samochpdow wysiedli dresy (fakt, to przecież nie dżinsy) i
      weszli bez problemów!!!Wiecie co?Przereklamowane dziadostwo!!!Odradzam każdemu.
      • Gość: MiKO Re: CoZaNoc w Archiwum IP: 82.139.10.* 26.09.04, 01:48
        Kruger, musiałeś źle wyglądać
        Czy na co dzień biegasz w dresiku i demolujesz stadion broni/radomiaka?
        Czy dzinsy nie zamieniły Cię w księcia?

Ja też odradzam każemu... takiemu jak Ty.
        • Gość: kruger Re: CoZaNoc w Archiwum IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.04, 09:04
          Bardzo przepraszam ale dyskusja na twoim poziomie uwałacza mojej godności.Byłem
          tak ubrany jak 90% osób tam wchodzących.Z resztą taki mit rozpowszechniany
          przez właścicieli o odpowiednich strojach, spodniach itp to tylko tak dla
          mydlenia oczu aby sprawić wrażenie jaki to renomowany Klub.Prawda jest zupełnie
          inna.A już całkowitym nieporozumieniem był strój lewarków na bramce.Działalność
          takich klubów przypomina mi działalność SLD: w teorii są znakomici (żadnej
          prywaty, złodziejstwa, rozkradania państwa, zawłaszczania stanowisk itp) w
          praktyce zgoła całkowicie odmienni w każdym calu.
    • Gość: klubowicz Re: CoZaNoc w Archiwum IP: *.udn.pl 26.09.04, 14:08
      Może niech napisze ktoś coś więcej kto był wczoraj na imprezie. Jak to wszystko
      wypadło ??? A tak na marginesie to Co za noc był programem w którym pokazywali
      kilka miejsc z danego miasta - dlaczego w Radomiu zawitali tylko do
      Archiwum ??? Przecież to miejsce dla radomskich snobów i wylansowanych lasek
      szukających kolesi z grubym portwelem. Dlaczego nie poszli do Deja Vu - może to
      miejsce nie trzyma poziomu takiego jak po otwarciu ale przynajmniej wyglądem
      przypomina dobre polskie kluby.
      • Gość: Maja Re: CoZaNoc w Archiwum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 16:52
        Klubowicz! Nie wiem, czy ci z Archiwum, będą dumni,że maja takiego adwokata,
        który słowo "portfelem" pisze "portwelem".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka