maksiu123 04.07.05, 16:14 Która z was chce pozostac dziewicą do dnia ślubu? Pytanie moze głupie aloe dzieki za odpowiedzi. Ciekawe ile ich bedzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chmureczka1 Re: Pytanie do kobiet 04.07.05, 16:49 Ja bardzo bym chciała (wiem, że to staromodne i dziwaczne). Wydaje mi się, że facet czuje się wyróżniony po takiej nocy poślubnej. Nie wiem czy mi się to uda bo mój facet jest cholernie pociągający a do ślubu daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma225 Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:53 ja nie wytrzymalam hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassia_1986 Re: Pytanie do kobiet IP: *.swidnica.mm.pl 04.07.05, 18:32 Ja chciałabym pozostać dziewicą do ślubu i oddać sie TYLKO temu Jedynemu - myslę, że to najpiękniejszy prezent, jaki kochająca kobieta może dać mężczyźnie... Zdaję sobie sprawę, że w dzisiejszych czasach takie wyznanie może śmieszyć, ale w sumie nie obchodzi mnie, co na ten temat myślą inni - taki jest mój wybór i wydaje mi się, że w przyszłości mój ukochany będzie mi wdzięczny, że zachowałam czystość tylko dla Niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:06 ja nie chcę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Pytanie do kobiet IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 04.07.05, 22:12 podzielam zdanie kolezanek,ale sama nie wytrzymalam.jednak warto bylo.bylo pieknie,jestesmy razem juz dwa lata(a zrobilismy to rok temu i bylismy rok wtedy ze soba)pozatym zareczamy sie w styczniu.warto bylo....to chyba ten jedyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
myfed Re: Pytanie do kobiet 05.07.05, 02:55 Juz dawno za późno, no i było ich trzech. Ale nie żałuję, choćby dlatego, że przekonałam się jak bardzo mężczyźni się na tej płaszczyznie (chociaż "płaszczyzna" chyba nie jest najlepszym określeniem) mogą różnić. I jak ja sama mogę się zmieniać w zależności od tego, z jakim mężczyzną jestem. Innymi słowy- gdyby jedynym moim mężczyzną mógł być mój pierwszy (wielka miłość, z resztą), nigdy nie trafiłabym na mojego obecnego mężczyznę, który w łóżku jest niesamowitym cudem, no i cudem jest w ogóle (również wielka miłość, wbrew pozorom zdarza się częściej niż tylko raz). A już zupełnie inną kwestią jest mój raczej sceptyczny stosunek do instytucji małżeństwa. Sceptyczny, podkreślam, a nie fanatycznie negatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwonyczlonek Re: Pytanie do kobiet IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 05.07.05, 06:31 dziewice na stos lub na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Tylko po co? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 05.07.05, 08:09 Potem okaze sie, ze jestescie do siebie niedopasowani i co? Meka do konca zycia? Rozwod? Mloda dziewczyna po rozwodzie jest traktowana przez facetow jako towar gorszej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
uechtatch moja zona chciala... 05.07.05, 08:21 i zostala, choc jednoczenie regularnie zabawialismy sie w inny sposob... wtedy bardzo chcialem kochac sie (tak do konca), ale teraz nie zaluje, ze poczekalismy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksiu123 Re: Pytanie do kobiet IP: *.au.poznan.pl 05.07.05, 09:59 bardzo ciekawe, motywacje rózne i w ogóle... dzieki za wszystkie odpowiedzi i czekam na następne. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: Pytanie do kobiet 05.07.05, 11:06 bezsens, seks to bardzo wazna sfera zycia dwojga ludzi, a zeby poznać swoje ciała wystarczajaco dobrze potrzeba czasu... Jak dla mnie bzdura z tym czekaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 Re: Pytanie do kobiet 05.07.05, 11:36 ja bede dziewica az do slubu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfas Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:47 maya2006 napisała: > ja bede dziewica az do slubu !!!! poczekamy zobaczymy, hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 Re: Pytanie do kobiet 07.07.05, 11:10 Gość portalu: dfas napisał(a): > maya2006 napisała: > > > ja bede dziewica az do slubu !!!! > > > poczekamy zobaczymy, hehehehe... nie rozumiem? czyzbys uwazala, ze to jest niemozliwe? przeciez nie jestesmy zwierzetami! sa inne wartosci, a nie tylko zwierzece popedy... nie rozumiem was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:50 ja chce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:51 to znow ja. Chcialabym bo chce to zrobic z kims kogo napewno pokocham i chcialabym zeby ta noc byla wyjatkowa, a nie kolejna z rzedu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izik Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:11 Wyjątkowa może być też przed ślubem- najważniejsze, żeby to była miłość, ale nie dlatego, że sam pierwszy raz jest czymś tak magicznym i niesamowitym- dlatego, że jest to ważne przeżycie z emocjonalnego punktu widzenia. Przyjemność natomiast raczej średnia- stres i ból. Dlatego ważna jest czułość partnera. Także po to, żeby następne razy były bardzo fajne, żeby nie towarzyszył im niepokój, a raczej ufność. Słowem- ważne, żeby z seksem czekać na miłość (ważne przede wszystkim dla kobiety). Z czekaniem na ślub to lekka przesada, zwłaszcza, że naprawdę może się okazać, że partnerzy są niedopasowani. A poza tym- ciągle będzie gdzieś tam z tyłu głowy dręczyć ciekawość- jak to jest z innymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i n i Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:33 i to wlasnie jest malzonstwo. dopasowywanie sie do siebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitkabb Re: Pytanie do kobiet 05.07.05, 21:59 nie dotrwałam do tego ale nie żałuje bo jest mi z moim chopakiem wspaniale :) Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Pytanie do kobiet 06.07.05, 00:26 jakbym nie poznała tego jednego na milion, na całe życie;) to czekałabym na pewno do ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola.negri Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:14 na ślub jak na ślub, ale na wielka miłość... heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksiu Re: Pytanie do kobiet IP: *.au.poznan.pl 14.07.05, 09:36 Widze ze wątek coś "siadł":( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka20 Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:06 nie jestem juz dziewicą prawie od roku i dobrze mi z tym.myślałam,że facet z którym to zrobilam pierwszy raz zostanie wkońcu moim mężem, ALE SIE POMYLIŁAM!!! bardzo go kochałam i nadal coś do niego czuje mimo,że jestem z innym!!on znalażł sobie kogoś innego!!!a ja nadal czasami za nim tęsknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka20 Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:10 upss sorry mam 21 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:59 nie,ja chce korzystac z seksu..czemu mam czekac do slubu?seks jest bardzo wazna czescia zycia i gdyuby po slubie okazało sie ze jestesmy niedopasowani seksualnioe to co..zdrada..skok w bok..wieczne kłótnie?o nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: Pytanie do kobiet 14.07.05, 23:21 w teorii to takie urocze ale rzeczywistosc jest inna--sex jest bardzo wazna rzecza w zwiazku dwojga ludzi--jezeli sex nie wychodzi to najsilniejsza milosc tego nie przetrwa--kiedys bylam tak bardzo zakochana, ze nie wyobrazalam sobie zycia bez niego--ale niestety w lozku nam sie jakos nie ukladalo i z tego powodu postanowilismy zostac tylko przyjaciolmi--nadal go kocham ale oboje bylibysmy sfrustrowani w takim zwiazku z nieudanym sexem--dlatego tez przed slubem warto sprawdzic czy sobie odpowiadacie by uniknac placzu i zgrzytania zebow po slubie Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Pytanie do kobiet 15.07.05, 13:54 Sex jest jednym z ważniejszych składników związku. A małżeństwo to ważny zwiazek bo sformalizowany. Zanim sformalizuję związek z facetem, to chcę się z nim dobrać idealnie pod tym względem, żeby póżniej nie musieć się rozwodzić. Jednym słowem brak seksu przed małżeństwem jest dla mnie kupowaniem kota w worku :-) pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia666 Re: Pytanie do kobiet 15.07.05, 14:12 bym chciala ale mi nie wyszlo:) Odpowiedz Link Zgłoś