Dodaj do ulubionych

RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.04, 15:01
Zrobiłam sobie objazdówkę po Klubach.Akurat tak się złożyło, że wybrałam
całkiem nieświadomie termin niezbyt fortunny ze względu na różne występy w
niektórych Klubach.Zwracałam uwagę przede wszystkim na przedział wiekowy.
I tak:
1) DeJa Vu - klub dla 17-24 lat na dole i 19-35 na górze.
Za dużo dymu palących.Po za tym całkiem przytulnie.Można posiedzieć.
2) Archiwum - przereklamowane!!! Rzeczywiście ktoś słusznie zauważył.
Panienki (niekoniecznie pierwszej młodości) szukające sponsora. Wiele osob
naćpanych. Trochę tzw "ludzi z miasta". A miało nie być żadnego dresiarstwa
(dres nawet kiedy się przebierze pozostanie dresem). Przedział wieku od 19 > ~
3) Katakumby - dzieci!!! Wiek 14-20 lat!!! (przynajmniej wczoraj).
Nie wchodziłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 16:16
      W DEJA VU nie byłam , pozostałe - hm... popieram, to co napisałaś, poza tym w
      Archiwum mają wieczny problem z toaletą damską i trzeba biegać okrężnymi
      drogami na jakieś zaplecza. Polecam pizzę owocową w Country na Struga. Tam też
      robią chyba w soboty dyskotekę.
    • Gość: derwisz Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: 193.111.144.* 26.09.04, 16:41
      O tu jest jako wróżka w wątku o Archiwum jako Kruger a to cały czas ta
      nienawistna radiowa góra tłuszczu, która z sitkiem zasuwa za czarnuchami.
      Mizerny warsztat, mizerny wygląd choć sadła nie brakuje, i ta mizerna niemota
      poszła sobie w rajd po klubach. Nawet nie wie że widzielismy się po drodze, żal
      było na niego patrzeć.Chyba jako szpieg czarnuchów.
      • Gość: Ziololek Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.04, 20:53
        Zjedz mlecz i sie lecz...
    • Gość: Wróżka Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.04, 18:01
      derwisz może do najpiękniejszych nie należę ale napewno nie jestem górą
      tłuszczu.I przestań wpisywać się ni na temat.Szukaj swoich wątków.
      Nie z poważaniem.
      • Gość: Megadildo Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: 199.243.30.* 26.09.04, 18:59
        Tu jest ten talmudyczny perwert, weteran europejskich klubów gejowych, wychowanek
        getta warszawskiego, NIEjednokrotNIE dmuchany przez jego świętobliwość kahału
        stołecznego joska urbacha, przyszłość radomian razem, gwiazda syjonu - łepek, vel. tupak,
        vel. NIEdoszły megadildo, vel ośle łajno.
        • Gość: Ziololek Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.04, 20:55
          Zjedz bielunia... duzo.
          • Gość: idea FANABERIE SUPER LOKAL IP: *.udn.pl 26.09.04, 23:15
            SPOKÓJ KULTURA BEZ ZŁODZIEI I KURW MOZNA POROZMAWIAC PIATEK SOBOTA KARAOKE
            POLECAM
            • Gość: Megadildo Re: FANABERIE SUPER LOKAL IP: 199.243.30.* 27.09.04, 02:07
              Taki super lokal to byłby gdyby tam przychodzili radomiaNIE razem i radni SLD
              i każdy zwiedzający mógłby potraktować ich wibratorem takim fest wysokiego napięcia.
              Mogłaby tam nawet przychodzić młodzież na godzinę wychowawczą i uczyć się
              jak głupi są dorośli.
    • Gość: megapejs Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: 193.111.144.* 27.09.04, 02:14
      Mega coś cię pochrzaniło, ty taki antysemita a na forum GW piszesz???
      Buahahahaahaha, a pejsy już zgoliłeś?????
      • Gość: Megadildo Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: 199.243.30.* 27.09.04, 06:26
        Czemu zawdzięczam tyle uwagi w czasie tego weekendu takiemu perwertowi jak ty ?
        Czyżby radomiaNIE razem ci już NIE wystarczyli ? Zaczynam się obawiać o własną d... .
    • Gość: KIDS FOX Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 11:08
      Mogę tylko potwierdzić.Archiwum totalna żenada.Wpuszczane są dresy ale to chyba
      znajomi właściciela.Legendy jakoby nie wpuszcza się tam takich gości można
      włożyć między bajki.Lokal przerekalmowany.W powietrzu czuć zapach palonej trawy.
      • Gość: km FANABERIE SUPER LOKAL IP: *.udn.pl 27.09.04, 11:21
        W Archiwum chciałem byc w piatek niestety pan ochroniarz mnie nie wpuscił bo
        byłem w sweterku a on stwierdziłm ze tylko w koszuli mozna wejsc no koment
    • Gość: mix Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:45
      Miałem podobną sytuację tylko że w sobotę.Mój sweterek więcej kosztował niż
      cały strój ochroniarza, który marynarkę zakupił chyba w Trafice (pewnie
      przepłacił bo ważyła aż 70 dkg).Pod sweterkiem miałem koszulkę polo ale nie
      będę jakiemuś nakoksowanemu burakowi udowadniał i na środku robił pokaz
      mody.Naprawdę trzeba aż taaaaakiego poziomu inteligencji nawet wśród
      ochroniarzy?Czy oni naprawdę mają iloraz poniżej 60?
      • Gość: Maja Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:58
        Ja byłam już kilkakrotnie w Archiwum, ale pewnej sierpniowej soboty wybrałam
        się tam z mężem i ten wspominany już ochroniarz (przepraszam było ich dwóch )
        ten niższy, bo ten wysoki uciął sobie pogawędkę z jakimś kolesiem - bardzo
        grzecznie mnie powitał i wpuścił , natomiast mojemu mężowi oświadczył, że nie
        może tu wejść , bo ma nieodpowiednie buty (adidasy). Wiedział, że jesteśmy
        razem!!!
        A może zaczniemy robić jakiąś listę SZCZYTÓW GŁUPOTY?
        • Gość: baya Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: 193.111.144.* 27.09.04, 17:06
          Powiedzcie młodzi bywalcy radomskich lokali, gdzie mogą posiedzieć przy dobrej
          kawie i drinku ludzie po czterdziestce - bo o takich nie wspominacie, a tacy
          jeszcze żyją i też chcieliby w przyzwoitym lokalu posiedzieć - bez obawy, że
          niespodziewanie mogą dostać w "dziób"? Jakimi lokalami można pochwalić się
          przyjezdnym gościom np. z Wrocławia???
    • Gość: janka p Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: 193.111.144.* 27.09.04, 17:28
      Proponuje klub Venus przy Warszawskiej, i takie dzięcioły jak pejsiak
      megalomandildo tam nie zaglądają.
      • Gość: Maldini POLECAM FANABERIE SUPER LOKAL DLA KAZDEGO IP: *.udn.pl 27.09.04, 21:24
        • Gość: Truskaweczka Re: POLECAM FANABERIE SUPER LOKAL DLA KAZDEGO IP: *.udn.pl 27.09.04, 23:44
          Całkowicie zgadzam sie z Maldinim.To świetny lokal,miła i przesympatyczna
          obsługa,piękne kelnerki.Piatek-Sobota karaoke.
      • Gość: Megadildo Re: RADOMSKIE KLUBY WCZORAJSZEJ NOCY IP: 199.243.30.* 27.09.04, 21:59
        To klub tylko dla obrzezanych ze służb mundurowych. Co miałbym tam niby robić ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka