Dodaj do ulubionych

Oda do Felline

19.02.04, 03:17
Oj Felline Celline
bieda ciebie nie minie
No niby jestes dochtorkaaaa
ale wyszlo szydlo z worka

Tutaj na Zdrowie Forum sie produkujesz
i jak wiedzma sie zachowujesz
tylek na ziemi a glowa w chmuraaachhhh
a to co pleciesz to jest poprostu bzdura!

Ciemna jestes, nic nie wiesz
o naturalneejj medycynieeeeeeee
Bo wtedy jak trzeba bylo sie uczyc
ty przeciez paslas swinieeeeeee

W Polsce boki zbijalas
ucieklas do Francyjiiiiii
ale tam glupia baboooo
dostajesz po ryjuuuuuuu

W Polsce byles lekarkaaaa
we Francji pielegniarkaaaaa
codziennym Twoim obowiazkiem jest
podcieranie tylka dziadkommmmmm

Niepotrzebnie tutaj sie unosisz
nad forumowiczami innymiiiiii
chcesz sie skumac na sile z nimi
tak jak by razem z toba pasli swinieeeee

Ciemna jestes felllineeee
a do tego brzydotaaaaa
naloz maske jak tu rozmawiasz
bo patrzec na ciebie - nie ochotaaa

Nie unos sie tak cellineee
nad innymi furomowiczamiiii
bo ciebie ta furyjjaaaa
niedlugo zadlawiii

Naucz sie lepiej Fellino
cnoty i kultury
i nie wystrzezaj tak na kazdego naturalnego
swe zeby i pazuryyyyy

Zlosc urodzie szkodziiii
i zycie ukraca
ciebie to sie nie tyczy
bo i tak brzydka jestes francaaaa

Niech tej ody koniec juz bedzie
i takie moralyyyyy
ze niektorym ciemniakommmm
rozumy sie pomieszalyyyyy

Obserwuj wątek
    • Gość: Nwwy tutaj Re: Oda do Felline IP: *.clubnet.pl 19.02.04, 03:37
      mnie sie tez juz "dostalo" od Felline chyba wlasnie, ale...

uve, w ten sposob osmieszasz tylko med. naturalna, moim zdaniem. zauwazylem, ze czasem Twoj jezyk jest nawet makabryczny. nie chcialbym Cie "antyreklamowac", ale od niektorych komentarzy moglbys sie powstrzymac. i troche szacunku dla tytulow naukowych tez by nie zaszkodzilo.

pozdrawiam.
      • Gość: Nowy tutaj Re: Oda do Felline IP: *.clubnet.pl 19.02.04, 03:39
        to wyzej ja napisalem. pomylilem sie we wlasnym "nazwisku" :|
    • Gość: Artur Re: Oda do Felline IP: *.sasknet.sk.ca 19.02.04, 03:46
      Mysle, ze przesadziles Uve i poemat jest chyba nieprzyjemny.
      A zreszta mysle, ze Feline tak naprawde lubi tych roznych naturszczykow, ktorzy
      odwiedzaja to forum troche wg zasady kto sie czubi ten sie lubi.

A tys Uve sie znowu nie poznal na dowcipie.
      • Gość: Venus Re: Oda do Felline IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 19.02.04, 04:50
        A bo to pierwszy raz?

Uve, doprawdy. Ty jak piszesz, powinienes odejsc od klawiatury na godzinke,
        dwie, potem wrocic i pomyslec czy naprawde chcesz to wyslac?
        No umiesz troche rymowac. Moglbys to lepiej zuzytkowac.

Venus
    • Gość: eM Zamiast recenzji uve,go "dziela". IP: *.home.cgocable.net 19.02.04, 05:18
      Rabin , przestudiowawszy gruby rekopis niedoszlego talmudysty cmoknal z
      podziwem :
      - Twoje dzielo to istny cud !
      - Uszczesliwiacie mnie rabbi !
      - Dotychczas wiadome mi bylo ze papier robi sie ze szmat , a teraz widze , ze
      ze bywa i na odwrot ! .
    • uve Re: Oda do Felline 19.02.04, 07:08
      A niech ona sie odczepi odemnieeee!!!! Czepila sie mnie jak wesz kozucha, i
      sie placze za mna. Jest wstretna baba, a do tego ciemna, tego sie nie da ukryc.
      To jest forum publiczne, a nie dochtorskie, i kazdy ma prawo zabierac glos, a
      ze komus to sie nie podoba, to nieznaczy ze musi wyzywac go po chamskuuuu.
      Niby lekarz (moze tylko udaje) a ma jezyk z rynsztoka.
      Moj problem jest taki ze nie moge zniesc chamstwa, a szczegolnie wtedy jak ktos
      mnie napadnie bezpodstawnie, wiec mam chyba prawo sie odgryzc???
      • Gość: Venus Re: Oda do Felline IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 19.02.04, 07:24
        >>Moj problem jest taki ze nie moge zniesc chamstwa, <<

nie wiadomo, smiac sie tu trzeba, czy plakac....

Jezeli Feline jest "chamska", to jaki ty, Uve? bo zapewniam cie, ze nie
        dowcipny.
        venus
        • uve Re: Oda do Felline 19.02.04, 08:20
          Gość portalu: Venus napisał(a):

> >>Moj problem jest taki ze nie moge zniesc chamstwa, <<
          >
          > nie wiadomo, smiac sie tu trzeba, czy plakac....
          >
          > Jezeli Feline jest "chamska", to jaki ty, Uve? bo zapewniam cie, ze nie
          > dowcipny.
          > venus

A no nie musze zabiegac o twoje poztywne wzgledem mnie wzgledy. No przeciez
          wiem ze nie masz do mnie sympatii, zreszta nie zalezy mi na niej.
          Jezeli uwazasz ze to jest okej gdy osoba wyksztalcona i z dyplomem, nazywa
          kogos GOWNO, i to bez powodu, no to przykro mi ale cos nie tak z twoim
          rozumowaniem. Co innego Doki, dal mi bana, ja jego postow tez nie czytam,
          uwazam ze to jest podejscie godne lekarza. Ale jezeli lekarz kogos wyzywa od
          najgorszych to kto on jest? naukowiec? czy brukowiec?
          • Gość: feline Re: Oda do Felline IP: *.dial.proxad.net 19.02.04, 08:32
            powiedzialam raz i powtorze jeszcze pewnie nie raz. Na inne okreslenie nie
            zaslugujesz, bo nawet dla hieny porownanie z toba byloby zniewaga.
            • Gość: Venus Re: Oda do Felline IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 19.02.04, 08:55
              uwazam ze oboje przesadzacie.

Venus
              • uve Re: Oda do Felline 19.02.04, 09:46
                Gość portalu: feline napisał(a):

> powiedzialam raz i powtorze jeszcze pewnie nie raz. Na inne okreslenie nie
                > zaslugujesz, bo nawet dla hieny porownanie z toba byloby zniewaga.

A mozesz sobie powtarzac ile chcesz! Hiena przy tobie to szlachetne zwierze. No
                jestes zwykla idiotka, wydaje ci sie ze pozjadalas wszystkie rozumy, wszystko
                wiesz, ze ty masz tylko racje, a tymczasem niestety, okazuje sie ze jestes
                ciemnaaaa. Nie potrafisz sie liczyc z kims kto ma inne zdanie. Wygladasz mi
                bardziej na dawnego sekretarza partii, niz na lekarza. Jaki duren mogl dac
                takiemu glabowi jak ty dyplom? A moze cierpisz na urojenia lekarskie?
                Leczczzzzzzzzzzzzz sieeeeeeeeeeeee!!!!!!!
              • Gość: Artur Moje kryteria na bana (jezeli kto ciekawy) IP: *.sasknet.sk.ca 19.02.04, 14:53

Sama kontrowersyjnosc stanowi, mhm, kto wie moze i jakis element atrakcyjnosci.

U mnie przej*bane maja nie tyle osoby kontrowersyjne, co osoby, ktore sa
                kontrowersyjne ale OPROCZ TEGO chamskie lub chorobliwie natarczywe.

Pozdr
                • uve Re: Moje kryteria na bana (jezeli kto ciekawy) 19.02.04, 18:19
                  Gość portalu: Artur napisał(a):

>
                  > Sama kontrowersyjnosc stanowi, mhm, kto wie moze i jakis element
                  atrakcyjnosci.
                  >
                  > U mnie przej*bane maja nie tyle osoby kontrowersyjne, co osoby, ktore sa
                  > kontrowersyjne ale OPROCZ TEGO chamskie lub chorobliwie natarczywe.
                  >
                  > Pozdr

Panie Doktorze!
                  Widze ze i Pan tez sie zdenerwowal, bo uzyl Pan slowa (raczej nie na miejscu)
                  przej..... . No coz czasami nerwy ponosza. Mam nadzieje ze jak dotychczas
                  nie spelnilem tych Panskich kryteriow, poniewaz moje posty, spotykaja sie u
                  Pana z oddzwiekiem.
                  No chyba nie uwaza Pan ze na czesc Pana bym napisal taka ode jak ta wyzej, nie
                  kazdy moze byc taki nice jak Pan, nawet nie smialbym czegos takiego zrobic.
                  Nie rzuca sie kamienia pod nogi tym co chlebem czestuja.
                  Ale nie cierpie chamstwa, a w dodatku, gdy jeszcze kobieta jest wlasnie taka,
                  bezpruderyna, bez kultury prostaczkaaaa.
                  Moje odzywki pod jej adresem sa jeszcze wzglednie grzeczne. Ktos tutaj na tym
                  forum chcial jej wypruc wnetrznosci i wyrzucic rekinom na pozarcie, musiala go
                  niezle wku...c. No coz, ta babajaga juz niejednemu tu nerwow napsula. Ale jak
                  mowi moj znajomy: "pies jej morde lizal"
                  • Gość: Artur Re: Moje kryteria na bana (jezeli kto ciekawy) IP: *.sdh.sk.ca 19.02.04, 18:27
                    Nie, to moje " przej*bane " mialo dobrotliwy wydzwiek w zamierzeniu. A podoba
                    mi sie bo jest krotkie i zwiezle i dlatego je uzylem.

Pozwol, ze udziele ci nieproszonej rady: Uve, piszac takie impretynencje jak
                    powyzej (wszystko jedno czy masz racje czy nie) nie przysparzasz sobie klientow
                    wiec moze jednak przespij sie z emocjami zanim cos napiszesz.
                    • uve Re: Moje kryteria na bana (jezeli kto ciekawy) 19.02.04, 22:35
                      Gość portalu: Artur napisał(a):

> Nie, to moje " przej*bane " mialo dobrotliwy wydzwiek w zamierzeniu. A podoba
                      > mi sie bo jest krotkie i zwiezle i dlatego je uzylem.
                      >
                      > Pozwol, ze udziele ci nieproszonej rady: Uve, piszac takie impretynencje jak
                      > powyzej (wszystko jedno czy masz racje czy nie) nie przysparzasz sobie
                      klientow
                      > wiec moze jednak przespij sie z emocjami zanim cos napiszesz.

Dziekuje Artur za dobra rade. Naprawde wezme ja do serca, tylko z tym
                      przespaniem, obawiam sie ze bede cierpial na bezsennosc takiej wlasnie nocy.
                      No musze przyznac ze jestes fajny facet, potrafisz neutralizowac napiete
                      sytuacje. Szkoda ze nie jestem woman, juz bym ja ci nie przepuscila (tylko
                      zart).
                      Z powazaniem
                      uve
                    • sprite35 Re: Moje kryteria na bana (jezeli kto ciekawy) 20.02.04, 07:50
                      Nie przesadzaj Artur... Dzięki emocjom forum nabiera życia, a uve (dla
                      przykładu) jest bardziej "realny". Mi to się podoba...:-)

pozdrawiam
    • Gość: kiks moje trzy grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 23:07
      grosz 1: felline jest przede wszystkim toksyczną snobką
      grosz 2: felline jest poza tym jako typowy snob żałosna i smutna
      grosz 3: uve ciszej nad tą trumną i.... nie pij więcej.
      • uve Re: moje trzy grosze 20.02.04, 06:59
        Gość portalu: kiks napisał(a):

> grosz 1: felline jest przede wszystkim toksyczną snobką
        > grosz 2: felline jest poza tym jako typowy snob żałosna i smutna
        > grosz 3: uve ciszej nad tą trumną i.... nie pij więcej.

Dziekuje za podtrzymanie mnie brachu. Otrzymuje baty juz przez caly dzien,
        mialem nadzieje ze skasuja ten watek, ale jednak sie uwzieli i trzymaja go.
        Masz racje, lepiej nie pic tej trucizny. Bede sie wystrzegal.
        Z niskimi uklonami
        Uve
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka