Dodaj do ulubionych

Kocham Komunistów

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 17:37
Kocham wszystkich komunistów. Szczególnie tych którzy mają krew na rękach. Ale
tych co bez mrugnięcia okiem zsyłała rodaków na ciężkie roboty, więzienia,
tortury również. Chcę być takim jak wy! Jesteśmie moim natchnieniem i
kierunkowskazem w tym parszywym PRAWICOWYM RADOMIU.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaboom Re: Kocham Komunistów IP: *.internet.radom.pl 24.04.02, 18:41
      Gość portalu: Kaboom napisał(a):

> Kocham wszystkich komunistów. Szczególnie tych którzy mają krew na rękach. Ale
      > tych co bez mrugnięcia okiem zsyłała rodaków na ciężkie roboty, więzienia,
      > tortury również. Chcę być takim jak wy! Jesteśmie moim natchnieniem i
      > kierunkowskazem w tym parszywym PRAWICOWYM RADOMIU.

Bardzo smieszne, baardzo smieszne.
      Skonczyles sie juz osmieszac czy jeszcze nie?
      • Gość: wuen Re: Kocham Komunistów IP: *.ha3.agh.edu.pl 24.04.02, 22:43

> Gość portalu: Kaboom napisał(a):
        >
        > > Kocham wszystkich komunistów. Szczególnie tych którzy mają krew na rękach.
        > Ale
        > > tych co bez mrugnięcia okiem zsyłała rodaków na ciężkie roboty, więzienia,
        >
        > > tortury również. Chcę być takim jak wy! Jesteśmie moim natchnieniem i
        > > kierunkowskazem w tym parszywym PRAWICOWYM RADOMIU.
        >
        > Bardzo smieszne, baardzo smieszne.
        > Skonczyles sie juz osmieszac czy jeszcze nie?

Hmm... Jakieś kłopoty z tożsamością? Chcesz o tym porozmawiać?
        • Gość: wuen Re: Kocham Komunistów IP: *.internet.radom.pl 25.04.02, 07:38
          > Hmm... Jakieś kłopoty z tożsamością? Chcesz o tym porozmawiać?

Jestem pierdolniety. Chcesz o tym porozmawiac?

• Gość: Zaba Re: Kocham Komunistów IP: *.js.dial-in.ats.pl 30.04.02, 14:19
            Gość portalu: wuen napisał(a):

> > Hmm... Jakieś kłopoty z tożsamością? Chcesz o tym porozmawiać?
            >
            > Jestem pierdolniety. Chcesz o tym porozmawiac?

a to akurat widać po wszystkich twoich postach WUEN nie musisz o tym mówić
            >
            >

• Gość: Dureń Re: Kocham Komunistów IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 15:47
      Popieram Kabooma.On tak samo jak ja mieliśmy tatusiów w PZPR i mieliśmy klawe
      życie.Później ta pieprzona prawica wszystko rozbiła.Ale my się nie damy.Już się
      odradzamy!
      • Gość: prawy Re: Kocham Komunistów IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 25.04.02, 16:12
        nie, ja protestójem. nie wolno wam sie otradzać, bo wrócem do fabryki na
        styropian. ja jusz przywykłem żem do takich rurznyh wygut i teraz nie hcem.
        albo sie popytam na parafi może tam mi cóś znajdom. tera to uni majom
        telewizije, i tam można sie modlić jak w radio, i za to płacom nieźle, to ja
        sie bende modlić a wy se wracajta. hehehe. takśmy to z mańkiem załatwili, że
        niemata gdzie. o
        • Gość: Tomek Re: Kocham Komunistów IP: *.internet.radom.pl 27.04.02, 14:20
          Gość portalu: prawy napisał(a):

> nie, ja protestójem. nie wolno wam sie otradzać, bo wrócem do fabryki na
          > styropian. ja jusz przywykłem żem do takich rurznyh wygut i teraz nie hcem.
          > albo sie popytam na parafi może tam mi cóś znajdom. tera to uni majom
          > telewizije, i tam można sie modlić jak w radio, i za to płacom nieźle, to ja
          > sie bende modlić a wy se wracajta. hehehe. takśmy to z mańkiem załatwili, że
          > niemata gdzie. o

O już widze jak ci ta prawica zaimponowala. Już piszesz tak jak oni. Może sobie
          kupisz jakiś słowniczek. Bo tyle błędów to nawet dzieci w 1 klasie nie robią.
    • Gość: jestemZa Re: Kocham Komunistów IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:32
      Kaboom nie ma co się wstydzić. Ja tez ich kocham za skuteczność działania. Tak
      wysterowali Żydków z Unii Wolności i chłopów z PSLu w mediach publicznych, że
      teraz ta cała świta z Jeneralskim, Durczokiem i Peńkowską pracują w
      propagandzie lepiej jak ich poprzednicy.
    • Gość: miki Re: Kocham Komunistów IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 14:06
      I ja!!!!!! Oni są the best. Kocham tą czerwoną polewkę.
    • Gość: Kaboom Re: Kocham Komunistów IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 19:22
      A ja z nimi współżyję. Im i tylko im daję za darmo.
      • Gość: Janosik Re: Kocham Komunistów IP: *.internet.radom.pl 02.05.02, 19:25
        Znowu chamie podszyłe s się pod Kabooma,wcześniej podszywałeś się pod
        Nitę ,Gozdalskiego,Włodarczyka,Karasia, i inncyh, Ty jesteś zwykła
        szmata ,hahahahahahahaahha
      • kaboom Re: Kocham Komunistów 02.05.02, 19:27

> A ja z nimi współżyję. Im i tylko im daję za darmo.

No prosze ilu to mozna sie ciekawych rzeczy o sobie dowiedziec..
        Teraz czekam az poznam preferencje sexualne wszystkich kobiet w mojej rodzinie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka