Gość: Kaboom IP: *.radom.pl 28.08.01, 00:47 Pewnie na waszym bloku tez sa jakies marde texty wypisane spray''em.. Mozecie zacytowac najciekawsze? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qter Re: Napisy na blokach IP: *.radom.pl 28.08.01, 08:58 to text z oboziska "janek oddaj pieniadze!!!!!!!" pod spodem po jakims czasie pojawila sie dopiska "juz oddalem..." personalia oczywiscie zostaly zmienione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hAmleT` Re: Napisy na blokach IP: 192.168.1.* / *.srv.ids.pl 28.08.01, 09:43 "my tu byli - skini" - koniec zeromskiego, toz kolo mnie;P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Napisy na blokach IP: 213.25.11.* 28.08.01, 10:14 kultowy napis to : PROSTYTUTKI TO DZIWKI>>> Lub napis na kiosku : Rany Boskie jestem kioskiem... ew. siała baba mak i dostała 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misioo Re: Napisy na blokach IP: 10.30.166.* 28.08.01, 14:40 Jeszcze niedawno (może jest jeszcze?) na bloku przy Staszica: Oko za oko, ząb za ząb, a czemu dupa za pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Napisy na blokach IP: *.echo-press.com.pl 28.08.01, 15:00 1. Kiedyś na bloku na Gołębiowie: "Czy ktoś widział dziubdziuba?" 2. Niedawno na bloku na osiedlu Nad Potokiem: "Tu wolno lać" 3. W klatce na Ustroniu po emisji finału Big Brother: "TVN kłamie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin Re: Napisy na blokach IP: 10.30.166.* 29.08.01, 12:23 mysle ze napis Rany boskie jestem kioskiem jest bezkonkurencyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Napisy na blokach IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 02:26 "Spray macht frei". "Wyżej nie mogłem" -(na wysokości I piętra) Na budynku PKO BP - "PKO - Pocoś Kurwa Oszczędzał". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Napisy na blokach IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 02:29 TAK dla elektrowni atomowych! Dopisek: Zobaczysz jakie będziesz miał śmieszne dzieci. Fuck is good... fuck is funy... everybody fuck for money! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Napisy na blokach IP: *.pl 31.08.01, 10:38 Gość portalu: Jack napisał(a): > TAK dla elektrowni atomowych! > Dopisek: Zobaczysz jakie będziesz miał śmieszne dzieci. > > Fuck is good... fuck is funy... everybody fuck for money! Życie jest śmiertelną chorobą, przenoszoną drogą płciową. To ja pojade z linkami, bedzie wiecej ;>> http://republika.pl/lokiss/tekstnapisy%20.htm http://www.kristo.hg.pl/mury/mury.htm http://adam.rzezniczak.w.interia.pl/humor/mury.html Mysle ze znajdziecie tutaj duzo fajnych i smiesznych txtow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Napisy na blokach IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 11:09 Ale z murów i bloków miało być ! Swoją drogą zastanawiam się czy te teksty najpierw rodzą sie na murach, a następnie są "publikowane" czy odwrotnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Napisy na blokach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 11:50 Ja parę latek temu widziałam napis na wieżowcu, przy ul. Czachowskiego, ktory brzmiał: Tanie wino jest dobre -bo jest tanie i dobre. Nie wiem czy on tam nadal się znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Napisy na blokach IP: *.pl 31.08.01, 12:03 Gość portalu: Jack napisał(a): > Ale z murów i bloków miało być ! No wiekszosc to jest z murow i blokow coprawda zebrana nie z radomskich a polskich. Mozna tam odnalezc mnostwo napisow ktore moglismy ogladac na naszych murach, blokach, klatkach schodowych, szaletach, szkolnych WC i innych takich ;) Ja pamietam napis z stolowki elektronika: Niektorzy ludzie zaczynaja zycie po czterdziestce, inni dopiero po setce [i tu byl narysowany kieliszek] ;)))) > Swoją drogą zastanawiam się czy te teksty najpierw rodzą sie na murach, a > następnie są "publikowane" czy odwrotnie ? Podejrzewam ze roznie. Z pewnoscia duza czesc jest "podkradana". A co do samego graffiti to Ci co kursuja na trasie Radom-Gdansk moga podziwiac swietne malunki w okolicach wlasnie Trojmiasta. Przejezdzajac obok "naszego" Hall of Fame na radomskim teatrze, zdalem sobie sprawe jak duzo jeszcze naszych grafficiarzom brakuje :)))) Trojmiejskie graffiti nawet przebilo te ktore sa przy wjezdzie na W-wa Centralna. Moze znacie jakies ciekawe graffiti w Radomiu ?? Takie ktore jest warte zobaczenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Napisy na blokach IP: *.echo-press.com.pl 02.09.01, 12:46 Gość portalu: Voder napisał(a): > A co do samego > graffiti to Ci co kursuja na trasie Radom-Gdansk moga podziwiac swietne malunki > w okolicach wlasnie Trojmiasta. Przejezdzajac obok "naszego" Hall of Fame na > radomskim teatrze, zdalem sobie sprawe jak duzo jeszcze naszych grafficiarzom > brakuje :)))) Trojmiejskie graffiti nawet przebilo te ktore sa przy wjezdzie na > W-wa Centralna. W porównaniu z tym trójmiejskim, które też niedawno widziałem, w Radomiu nie ma raczej nic godnego uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolekp Re: Napisy na blokach IP: *.server.ntl.com 02.09.01, 14:28 Moj ulubiony: "Po co mi mozg, jak mam dres" Odpowiedz Link Zgłoś