Dodaj do ulubionych

CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA

IP: *.pilicka.net.pl 14.05.02, 23:18
czego jak czego ale cenzury w gazecie to sie nie spodziewałęm. dlaczego
najciekawsze wątki typu:
pijana grabowska
nita cham i awanturnik
gwałciciel zych
i pijany asystent posłanki kopacz
są wysyłąne do oślej ławki!!!!!?? przeciez nikomu nie ublizają, a moze są to
osoby związane z gazetą lub redaktorami????
GAZETO WSTYD!!!!!!!!!! walczyliśmy o wolność a nie o cenzure, chyba przestane
was czytac i tu zaglądać.
JESTESCIE ZAKŁAMANI!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub. Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: 212.244.146.* 15.05.02, 09:59
      Przyznam,że i ja nie rozumiem podjętych działań,mających na celu
      wyeliminowanie, kompromitujących nas Radomian,informacji podawanych na Forum.
      W końcu to sami prominentni na własne życzenie proszą się (delikatnie rzecz
      ujmując)o krytykę.
      Wielu (moim zdaniem zbyt wielu)to ludzie z obywatelskiego wyboru,którzy pracują
      na swoje opinie i ambitnie nie przejmują się,co o ich "wyczynach" ma do
      powiedzenia opinia publiczna.
      A zatem,skoro sami zainteresowani nie wpisani zostali w poczet świętych,więc
      niech nikt nie próbuje traktować ich ,jak święte krowy.
      Bowiem omijanie tzw.drażliwych tematów w publicznej dyskusji powoduje to,że do
      głosu dochodzą pomówienia,niezdrowe ploty i rozpalone do białości namiętności.
      Czy tego właśnie chcemy ?
      • Gość: K@rol Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 10:21
        Gość portalu: Jakub. napisał(a):
        > Bowiem omijanie tzw.drażliwych tematów w publicznej dyskusji powoduje to,że do
        > głosu dochodzą pomówienia,niezdrowe ploty i rozpalone do białości namiętności.
        > Czy tego właśnie chcemy ?

Oczywiscie ze nie, ale z zachowaniem kultury dyskusji.
        A tego tu ostatnio brakowalo..
        • Gość: Robsonka Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: *.netia.pl 15.05.02, 10:35
          Od ponad pół roku uczestniczę w forum radomskim, ale to co się działo w ciągu
          ostatniego miesiąca powodowało że nie warto było tu zaglądać.
          Wątki o politykach i partiach radomskich zostały przeniesione do odpowiedniego
          pod-forum i tak powinno być.
          Nie jestem za cenzurą, ale pozwolenie na to żeby forum zamieniło się w bagno z
          wodorostami jest dla mnie nie do przyjęcia.
          • Gość: neo Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: *.rado.gazeta.pl 15.05.02, 10:36
            OOOOOOOO!!!!!!!! Dawno cię tu nie było!!!!!!! ;))))))
            • Gość: Tomek Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: *.internet.radom.pl 15.05.02, 12:20
              To nie sprawa samego wątku, że ktoś woidział pijaną Grabowską, tego by nie
              zdjęli, bo by były dyskusje, że jak ktoś napisz, że widział menela pijanego
              gdzieśtam, to by nie zdjęli.
              To jest sprawa odpowiedzi na ten temat i tematy podobne i "wrzucanie" na
              Grabowską ze strony prawych, na kogoś tam z prawicy ze strony lewych.
              Potraktujcie forum jako rozmowę na żywo. Czy odzywalibyście się do siebie tak jak
              to robicie na forum? chyba nie.
              Dobrze, że jest chociaż kilka wątków, w których nie chodzi o politykę. I
              poweidziałem sobie, że tylko w takich będę sie udzielał.

Pozdrwaiam tych, dla ktorych w innym człowieku nie jest najważniejsz jego pogląd
              polityczny.
              • Gość: Jakub. Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: 212.244.146.* 15.05.02, 13:00
                Tomku.
                Chyba nie do końca zrozumiałeś niektóre wypowiedzi w tym i moją.
                Ludzie,o których,niestety piszemy z dużą dozą krytyki,to w większości osoby nam
                znane,to osoby tzw.zaufania publicznego,uprawiajace politykę za twoje i moje
                pieniądze.A skoro tak,to życzyłbym sobie,aby ludzie ci znali i umieli w
                praktykę wprowadzić elementarne zasady ludzkiej przyzwoitości.Mam prawo i
                obowiązek egzekwować to od nich.I nie istotne jest tu,czy są oni
                fioletowi,różowi,czy też bez żadnego koloru.Ważne jest to,aby swoim
                byciem,zachowaniem nie kompromitowali mnie i ciebie,jako wyborców i podatników.
                Życie pokazuje jednak,że żadne normy nie są przez nich przestrzegane.
                Stąd też moje stanowcze nie dla prób ukrywania zła na dolnych półkach życia
                publicznego.
                Co zaś do kultury języka zgadzam sie z Tobą.To samo można powiedzieć inaczej.
                Pozdrawiam.
                • Gość: Tomek Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: *.internet.radom.pl 16.05.02, 09:24
                  Gość portalu: Jakub. napisał(a):

> Tomku.
                  > Chyba nie do końca zrozumiałeś niektóre wypowiedzi w tym i moją.
                  > Ludzie,o których,niestety piszemy z dużą dozą krytyki,to w większości osoby nam
                  >
                  > znane,to osoby tzw.zaufania publicznego,uprawiajace politykę za twoje i moje
                  > pieniądze.A skoro tak,to życzyłbym sobie,aby ludzie ci znali i umieli w
                  > praktykę wprowadzić elementarne zasady ludzkiej przyzwoitości.Mam prawo i
                  > obowiązek egzekwować to od nich.I nie istotne jest tu,czy są oni
                  > fioletowi,różowi,czy też bez żadnego koloru.Ważne jest to,aby swoim
                  > byciem,zachowaniem nie kompromitowali mnie i ciebie,jako wyborców i podatników.
                  > Życie pokazuje jednak,że żadne normy nie są przez nich przestrzegane.
                  > Stąd też moje stanowcze nie dla prób ukrywania zła na dolnych półkach życia
                  > publicznego.
                  > Co zaś do kultury języka zgadzam sie z Tobą.To samo można powiedzieć inaczej.
                  > Pozdrawiam.

Więc mówię, że atki o pijanych politykach nie trafuiły na oślą ławkę dlatego, że
                  pisano tam, że widziano ich pijanych, bo o tym społeczeństwo powinno sie
                  dowiedziec, tylko z ewzględu na wypowiedzi późniejsze, ktore kulturą wypowiedzi
                  nie grzeszyły.
    • Gość: neo Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: *.rado.gazeta.pl 15.05.02, 12:24
      Gość portalu: cenzorek napisał(a):

> GAZETO WSTYD!!!!!!!!!! walczyliśmy o wolność a nie o cenzure...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
      KOLEGA KOMBATANT!!!!!!!!!!!!

• Gość: aaaaaaaa Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: *.pilickanet.pl 18.05.02, 15:17
      Komuniści muszą odejść!!!
    • Gość: bodzio Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: *.4it.net.pl 19.05.02, 11:23
      Wątków nie powinno się zdejmować, ale je weryfikować (prawdziwość - na razie
      każdy może bezkarnie postawic dowolny zarzut - jeśli ktoś coś wie, niech sie
      podpisze i wyśle do gazety, prokuratury...), kłamców karać, winnych (np.
      polityków) piętnować itp., itd.
      • Gość: Bodzio K Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: *.internet.radom.pl 19.05.02, 15:06
        Święte słowa Bodziu
    • Gość: mirek Re: CENZURA FORUM---KOMUNA WRACA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 09:02
      Z tamtąd też usuneli.Żydzi zawsze trzymali z komunistami.Jude Zeitung.
      • Gość: Raimond [...] IP: *.internet.radom.pl 21.05.02, 18:02
        Treść postu jest niedostępna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka