Gość: GammaRay IP: *.chemia.pk.edu.pl 21.05.02, 14:20 C oto za firma i z jakiego miasta ??? Pytam bo zdaje sie ze wygrala przetarg na najwieksza w tym roku inwestycje drogowa w miescie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robo Re: Drogpol ?! IP: *.js.dial-in.ats.pl 21.05.02, 14:42 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > C oto za firma i z jakiego miasta ??? > Pytam bo zdaje sie ze wygrala przetarg na najwieksza w tym roku inwestycje drog > owa w miescie. Jest w Katowicach firma o podobnej nazwie www.drogopol.pl Dlatego jeśli możesz sprawdź dokładnie nazwę, bo coś mi się wydaje, że wcale się nie pomyliłeś i rzeczywiście jest to firma drogpol a nie drogopol i jest firmą, która ma tyle wspólnego z drogami, co ERA gsm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Drogpol ?! IP: *.rado.gazeta.pl 21.05.02, 15:01 To firma ze Skarżyska Kamiennej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.pk.edu.pl 21.05.02, 20:02 ????!!!! Super. Najlepiej oddajmy od razu wszelkie inwestycje dla firm spoza regionu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.rado.gazeta.pl 22.05.02, 12:05 Jedna z radomskich firm - nawzy nie podam - uznała, że to za mała dla niej inwestycja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 22.05.02, 12:13 Przepraszam, a jaka to będzie inwestycja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoD Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.js.dial-in.ats.pl 22.05.02, 13:28 Gość portalu: neo napisał(a): > Jedna z radomskich firm - nawzy nie podam - uznała, że to za mała dla niej inwe > stycja..... Pewnie "Intersol" i wcale mnie to nie dziwi odliczając działkę na konto SLD już nic nie zostaje dla wykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 24.05.02, 09:28 Piszecie tylko o przetargu, a ja nie wiem o jaka inwestycje chodzi. Prosze o info. Dzieki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 24.05.02, 09:45 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Piszecie tylko o przetargu, a ja nie wiem o jaka inwestycje chodzi. Prosze o > info. > Dzieki:-) Chodzi o modernizacje odcinka E7 od Maratonskiej do Przytyckiej. A jest to najwieksza w tym chudym roku inwestycja drogowa Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś