Dodaj do ulubionych

Drogpol ?!

IP: *.chemia.pk.edu.pl 21.05.02, 14:20
C oto za firma i z jakiego miasta ???
Pytam bo zdaje sie ze wygrala przetarg na najwieksza w tym roku inwestycje drogowa w miescie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Robo Re: Drogpol ?! IP: *.js.dial-in.ats.pl 21.05.02, 14:42
      Gość portalu: GammaRay napisał(a):

> C oto za firma i z jakiego miasta ???
      > Pytam bo zdaje sie ze wygrala przetarg na najwieksza w tym roku inwestycje drog
      > owa w miescie.

Jest w Katowicach firma o podobnej nazwie www.drogopol.pl
      Dlatego jeśli możesz sprawdź dokładnie nazwę, bo coś mi się wydaje, że wcale się
      nie pomyliłeś i rzeczywiście jest to firma drogpol a nie drogopol i jest firmą,
      która ma tyle wspólnego z drogami, co ERA gsm
    • Gość: neo Re: Drogpol ?! IP: *.rado.gazeta.pl 21.05.02, 15:01
      To firma ze Skarżyska Kamiennej
      • Gość: GammaRay Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.pk.edu.pl 21.05.02, 20:02

????!!!!
        Super. Najlepiej oddajmy od razu wszelkie inwestycje dla firm spoza regionu...
        • Gość: neo Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.rado.gazeta.pl 22.05.02, 12:05
          Jedna z radomskich firm - nawzy nie podam - uznała, że to za mała dla niej inwestycja.....
          • Gość: ciekawy Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 22.05.02, 12:13
            Przepraszam, a jaka to będzie inwestycja?
          • Gość: RoD Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.js.dial-in.ats.pl 22.05.02, 13:28
            Gość portalu: neo napisał(a):

> Jedna z radomskich firm - nawzy nie podam - uznała, że to za mała dla niej inwe
            > stycja.....

Pewnie "Intersol" i wcale mnie to nie dziwi odliczając działkę na konto SLD już
            nic nie zostaje dla wykonawcy
            • Gość: ciekawy Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 24.05.02, 09:28
              Piszecie tylko o przetargu, a ja nie wiem o jaka inwestycje chodzi. Prosze o
              info.
              Dzieki:-)
              • Gość: GammaRay Re: Drogpol ?! ???!!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 24.05.02, 09:45
                Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Piszecie tylko o przetargu, a ja nie wiem o jaka inwestycje chodzi. Prosze o
                > info.
                > Dzieki:-)

Chodzi o modernizacje odcinka E7 od Maratonskiej do Przytyckiej. A jest to najwieksza w tym chudym
                roku inwestycja drogowa Radomia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka