Gość: ktos inny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:54 czy facet moze jednoczesnie powiedziec,ze jakas kobieta mu sie bardzo podoba,ale nie jest w jego typie?? bo dla mnie to wyglada na sprzecznosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: sprzecznosc?? 24.02.05, 20:57 Gość portalu: ktos inny napisał(a): > czy facet moze jednoczesnie powiedziec,ze jakas kobieta mu sie bardzo > podoba,ale nie jest w jego typie?? > bo dla mnie to wyglada na sprzecznosc. to zadna sprzecznosc, jest wielu przystoinych mezczyzn,(ci nam sie podobaja) a przy nielicznych mymy ,,gesia skorke(to nasz typ) Odpowiedz Link Zgłoś
pakeha Re: sprzecznosc?? 24.02.05, 20:58 no walsnie:) a prosciej - znaczy to ze ktos jest "spoko" ale nie "lece" na niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braun Re: sprzecznosc?? IP: 212.160.138.* 24.02.05, 21:07 gadacie bzdury nie moze byc jednoczesnie sytuacji kiedy ktos sie nam podoba (to jest nasz typ pieknosci, ktory preferujemy) i jednoczesnie zaprzeczyc, ze nie w naszym typie. Paranoja :) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: sprzecznosc?? 24.02.05, 21:11 wcale nie paranoja:) moj typ to zasadniczo ciemnooki brunet, ale bywa, ze podoba mi sie blondyn:))) poza tym podobanie sie, to jeszcze malo na cos wiecej:) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parszywy PRZYKLAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:24 Ladna ale nie w typie : www.sexylingerie-shop.com/chemise/3976b.jpg Ladna i w typie : www.celebrity-exchange.com/celebs/photos40/kirsten-dunst5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: sprzecznosc?? 25.02.05, 08:37 Dla mnie tez wyglada na sprzecznosc. Tzn. mozna chodzic i mowic ze "moj typ to cycata blondi", a podoba sie np. plaska brunetka. Ale to tylko znaczy ze slowa o "moim typie" byly nie do konca trafne. Zreszta jesli ktos ma tylko jeden konkretny typ to jest juz fetyszysta ;). Odpowiedz Link Zgłoś