Gość: terra IP: *.udn.pl 21.01.05, 21:54 Jak zwykle nie podano kto jest autorem kiczowatego popiersia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telimena Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 11:48 Autorze: pan Szczygieł już dawno nie jest radomskim aktorem, teraz gra w filmach reklamowych i jest wielkim społecznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.01.05, 15:16 Przeraża mnie w którą stronę zmierza ta szkoła. Ten dzeń patrona był gorszy od dnia zakonnika. Dyrektor bredził coś o księdze Hioba i o tym, że jakaś dziewczynka mu powiedziała "Dzień dobry". Wszystko ciągnęło się jak glut z nosa. Na koniec "wspaiałe" przedstawienie. To chyba miała być parodia piwnicy pod baranami. Ale nie dziwota bo przygotowywał to niejaki Jan Krzysztof Szczygieł. Znana podsrywaja i kręt zbliżony do kręgów przykościelnych. Tak jak niestety całe to liceum teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.udn.pl 23.01.05, 17:04 A kto tam teraz jest dyrektorem ? Nie Madej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybu Franek, nie wychylaj się z majtek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:24 Nie komentuj glonie bo na pewno siedzisz w domu i wyłapujesz muchy... tak to już jest że jak ktoś nic nie robi to nikt mu nic nie mówi ale jak się już coś zrobi to zaraz się rzucają takie niedoloty jak ty i krytykują wszystko...jak możesz wogóle porównywać akademię szkolną zrobioną przez zwykłych nastolatków do czegoś co miało ogromny rozgłos w światku, a było robione przez zapaleńców? Mnie tam się akademia podobała. A "pan" Szczygieł jedyne co robił to psuł wszystkim humor bez nawet krztyny profesjonalizmu. Pozostaje mi tylko liczyć że kiedyś ruszysz tyłek sprzed monitora, zrobisz coś a potem dostaniesz jajkiem w samo czoło bo z pewnością zasługujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
veroniczka17 Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim 25.01.05, 21:06 Człowieku wez ty sie zastanow nad tym co mowisz bo dzieciaki siedzialy nad ta akademia od rana do nocy i staraly sie a ty sobie usiadles przesiedziales 45 min i potrafisz tylko krytykowac to gratuluje porownywac Piwnice pod baranami do mlodziezy z liceum to jest szczyt glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piootrek86 Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.udn.pl 27.01.05, 20:28 Akademia była super.Ten aktorek był chyba niepotrzebny tam.Ale tak to było ok. Veroniczko powinno być chyba 18 a nie 17 co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veroniczka17 Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:21 nie jeszcze nie 18 Piotrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piootrek86 Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.udn.pl 05.02.05, 17:50 No ale jeszcze 1.5 m-ca czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weloniczka Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.udn.pl 06.02.05, 01:10 Czyż nie. Czyża nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.udn.pl 06.02.05, 13:20 a gdzie jest jak go niebylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk z II L.O. Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:00 wielkie slowa uznania dla dzieciakow i nauczycieli za swietna akademie chcialam zauwazyc ze wszystko co dobre zawsze spotyka sie z krytyka ze strony zazdrosnych osob ktore maja niespelnione ambicje (i tutaj skladam uklon w strone Franka) latwo jest siedziec i krytykowac a troche trudniej jest zrobic cos dobrego aby pogodzic wizje dwoch pokolen nauczycieli i uczniow Wielkie brawa i nalezy brac przyklad, byle wiecej akademii na tak wysokim poziomie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk z IV L.O. Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:08 liceum skonczylem juz jakis czas temu i byla to szkola z wiekszymi tradycjami niz VII L.O. a nie widzialem tam tylu ludzi gotowych poswiecic swoj czas aby zrobic cos dla szkoly. Nie twierdze ze kazdemu wszystko musi sie podobac ale Franek jak dla mnie jest zakompleksinym malkontentem, ktory w momencie gdy juz nie mogl znalezc zadnych minusow przyrownal prace ucznoiow do pracy aktorow z PPB pozdrawiam wszystkich wykonawcow akademii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frania Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.121.udn.pl 25.01.05, 23:51 Franku, jeżeli jesteś kobietą, której nie udało się zostać dyrektorem tej szkoły po przejściu poprzedniego na emeryturę, to feeeeeee..... tak wlasne niepowodzenia życiowe odbijać sobie na Bogu ducha winnej młodzieży. Może gdyby tobie starczylo talentu i zdolności, nie musialabyś teraz gryżć paznokci z zawiści, pisać paszkwili i pluć żółcią. Mimo wszystko, szkoda mi Cię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.01.05, 18:59 Uczniowie lepiej wzięliby się za naukę, a nauczyciele za nauczanie. Bo z maturą może być w tym roku krucho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:24 do wszystkich zacietrzewionych!!! nie wiem co myślicie o Baczyńskim i co o nim mówicie ale to za....a szkoła z takimi samymi nauczycielami a nie można wszystkiego oceniać patrząc na dyrektora jak nawija o księdze hioba i o jakiejś dziewczynce ani też po wyczynach madeja... jacy są tacy są ale odpieprzają kawał dobrej roboty i niech im Bóg w dzieciach wynagrodzi... a jak w baczyńskim będzie następna akademia to ruszcie tyłki i przyjdźcie do szkoły zobaczyć jak młodzierz zapie...ala przy przygotowaniach. a tak w ogóle zrozumiałbym te komentarze gdyby akademię przygotowywała p. Rogólska... a to zrobili sami uczniowie. i oni są w tym naprawdę dobrzy. jak macie ochotę pomóc to drzwi szkoły są zawsze otwarte i chętnie przyjmują pomoc. to tak do ciebie franiu... pozdrawiam i czekajcie na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.udn.pl 25.01.05, 14:47 dyrektorem w Baczyńskim nie jest już Madej tylko Szeliga, wicedyr tez nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.udn.pl 25.01.05, 21:28 Dyrektor Madej jest na emeryturze i jego nastepca byl winien go zaprosic na uroczystosc bo to on doprowadzil do nadania Szkole imenia K.Baczynskiego jak i ufundowania sztandaru.O tym trzeba pamietac Panie Szeliga dyrektorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.121.udn.pl 25.01.05, 23:14 szkoda rodzicu że wypowiadasz się nie będąc w ogóle zorientowanym w sytuacji. Obecny dyrektor, p.Szeliga zaprosił na uroczystość nie tylko byłego dyrektora,p.Madeja ale również byłą vice -p.Lolo, a także pierwszego dyr. p.Janickiego. Wszystkie osoby zaszczyciły Tę WSPANIAŁĄ imprezę swoją obecnością. Ogromne gratulacje dla młodzieży, która akademię przygotowała. Baczyński słynie z imprez na wysokim, profesjonalnym poziomie i ta była kolejnym dowodem dobrej tradycji. Oby tak dalej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:26 Każda szkoła kreuje swój wizerunek. I bardzo dobrze. Dzięki temu przyszli uczniowie mogą podjąć decyzję o wyborze tej najlepszej. Tej, która im najbardziej odpowiada. Nie krytykujcie tylko dlatego, że akurat wolicie inny typ szkoły. Pewnie dla innych też beznadziejny. Brawo dla uczniów i nauczycieli za to, że chcieli zrobić coś więcej i inaczej niż normalnie. Przeżywając nauczyli się więcej. Następnym razem będą lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.01.05, 23:21 Baczynski to szkola dla mlodziezy, ktora nie tylko wkuwa, ale ma inne zainteresowania. Chocby muzyka, taniec. Zycze dyrektorowi powodzenia i zrezygnowania z przyjmowania mlodziezy niedouczonej, tak jak to robil p. Madej i zweryfikowania kadry takiej jak np. p. Brodnicka, ktora bez sensu wrzeszczy, jakby za kare uczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.01.05, 07:57 Brodnicka dalej wrzeszczy?? 10 lat temu tez wrzeszczala. wg niej bylem idiota chyba się myliła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.01.05, 08:16 Jestem matka i wspolczuje inteligentnym dzieciakom, ze maja do czynienia z taka baba. Na wywiadowkach tez bez sensu wrzeszczy. Ale ma pewnie problemy ze swoja wlasnie psychika. No i nie slucha rozmowcy. Ale sa tam tez normalni nauczyciele. Jeszcze nowy dyr. powinien zmienic niemila sekretarke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:22 A propos sekretarki- reaguje na hamstwo. Idź do innego liceum to przekonasz się jak cię potraktuje sekratarka. Z nią to konie kraść, równa babka i szanowana przez młodzież. Są w administracji te, które wrzeszczą np. pani w okularach.Nie wiem jak teraz, ale wcześniej...? Pozdrawian panią z sekretariatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeńń Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:23 a propo's wrzeszczenia to nie tylko p. Brodnicka ale też inni nauczyciele. np p. Rogólska... drze sie jak stare prześcieradło mimo ze nie ma racji a zna sie na muzyce jak ja na balecie mongolskim. A pani sekretarka jest chyba najspokojniejszą i najmilszą osobą z kadry administracyjnej w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:32 Jak komuś coś nie pasuje to niech przyjdzie i mi to powie prosto w oczy a nie bedzi pisał na forum własnie widać jaki jest odważny Nawet nie wiecie wszyscy ile to kosztowało wszystkich by to przygotować nauczyciele razem z uczniami siedzieli nocami w szkole to bylo naprawde duze poswiecenie więc pochylcie głowy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.udn.pl 28.01.05, 21:39 Pochylac glowy to niemam zamiaru,bo przeciez Jezusem nie jestes :P ale co racja to racja ze uczniowie zapie....li po nocach i cwiczyli bardzo duzo.Efekt bylo widac na scenie.A propos pani sekretarki to jest to bardzo mila pani.Kazdy kto mysli inaczej chyba sam jest nienormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.udn.pl 28.01.05, 23:47 sluchaj Ktosik widze ze nie masz odwagi powiedziec jak sie nazywasz"KTOSIK" he heheheheheh dobry jestes.Powiedz mi tylko jedno jestes z Baczynskiego. Skad mozesz wiedziec kim jestem moze powinienes mi sie klaniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: "Dzień patrona" w Baczyńskim IP: *.udn.pl 29.01.05, 11:00 Słuchaj nowy nie bede mowil nazwiska bo to nie jest potrzebne.Głowy przed toba niebede chylil nawet gdybys byl Jezusem.hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś