Dodaj do ulubionych

Microcomp sprzedaje brudne tonery

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:42
Kupiłem w Microcompie toner do laserówki i co, ?????
opakowanie uświnione czarnym proszkiem!!! jakby na zapleczu z jednego
opakowania robili dwa. Na czymś trzeba w końcu zarabiać,
To jest poprostu nieładnie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaś Fasollasido Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: 217.17.35.* 08.02.05, 13:45
      reklamowałeś?
      • Gość: piotrek Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:06
        po co??? ja poprostu więcej u nich nic nie kupię i każdego znajomego będę
        ostrzegał że robią dziwne rzeczy. Najlepszą reklamą jest zadowlony klient ale
        widać chłopaki z Microkompu o tym zapomnieli, bo przecież pracują w wielkiej
        firmie!
    • Gość: thorez Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:24
      a ja ostatnio w Karen kupowałem laptopa - zostawiłem u nich ponad 5 kawałków i
      jeszcze się musiałem dopominac o smycz... tragedia...
      • Gość: ja Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:54
        karen w radomiu? znachy chip na zeromskiego?? zajzyj, jest temat poswiecony tej
        firmie na forum. pozdro
      • Gość: Kaktus Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.internet.radom.pl 01.03.05, 18:15
        Myślę że jak stać Cię było na komp za 5 kawałków to smycz za 3 zł mogłeś już
        sobie sam kupić, a nie robić z siebie błazna i żebraka ;-)
        • Gość: Thorez Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 19:25
          stary to nie o to chodzi - to typowy kulejący marketing... ilość zostawianej
          kasy jest wprost proporcjonalna do profitów nie uważasz? To nie chodzi o tą
          nieszczęsną smych ale o zasady. Trzeba trochę poczytac literatury i ja
          stosować, sam pięknie wyremontowany budynek to nie wszystko....
    • Gość: Pracownik (byly) Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.05, 23:55
      Masz racje ! Na zapleczu chlopaki napelniaja. Ale tak to bywa jak koszty tnie
      sie na maksa. Kupuj tylko oryginaly bo regenerowane to lipa straszna mimo ze
      tania.
      • inquisor Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery 01.03.05, 11:54
        Regenerowane materiały są dla osób świadomych ich jakości, jeśli masz do
        dyspozycji nowy toner HP za 275 zł albo regenerację za 80 zł, nawet jeśli nie
        wymieniono bębna tylko dosypano proszku, jakość będzie ok- pod warunkiem, że
        firma wie, jak to zrobić i stosuje dobre komponenty. Oczywiście nie można
        oczekiwać, jak większość osób zwykła to robić, że nie zauważy się różncy-
        oryginały są w tym zakresie nie do pobicia. Natomiast bodziec finansowy jest
        wystarczający, aby wiele osób zaakceptowało spadek jakości w przypadku swoich
        potrzeb.
        • Gość: MM Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.udn.pl 01.03.05, 19:31
          Modernizowałem komputer w Microcompie.To była poprostu tragedia.Zaniosłem
          poprawnie działający sprzęt do lekkiej przeróbki, a wyniosłem złom.Przez trzy
          miesiące bujałem się do nich ze sprzętem bo przy każdym odbiorze mówili,że jest
          wszystko w porządku.W końcu sam się wziąłem za komputer i teraz działa jako
          tako.Pozdrawiam.
          • Gość: ja Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:42
            pracowalem w serwisie w pewnej firmie. i był zgrzyt.klient kompa przyniosl.
            czesc kompa zakupiona u nas, czesc tam....płyta była od nich. i cos sie tam
            sypało. powiedzielismy ze plyta i kazalismy reklamowac u nich.
            tamci 'przeinstalowali system' i zadowoleni oddali sprzet. klientowi
            powiedzieli ze to niby nasza wina i my sie nie znamy ;]. rozkrecilismy kompa
            przy kliencie. karta graficzna nie przykrecona, płyta nówka sztuka. a klient na
            nas z krzykiem ze nie naprawiliśmy a kase wzieliśmy. sorki, ale przy instalacji
            systemu raczej nie odkreca sie karty graficznej, a jesli juz ktos czuje taką
            wewnętrzną potrzebe, to przynajmniej powinien ją spowrotem przykrecic. po
            ich 'instalacji' komp dzialal już sprawnie, co raczyliśmy zauważyc.
          • Gość: Klient Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.101.udn.pl 02.03.05, 08:33
            Niestety ale zaczynaja isc w ilosc a nie jakosc. Nastawili sie glownie na hadel
            hurtowy i jak widac bokiem im to wychodzi. Bylem swiadkiem jak zakupil kolega
            tam komputer i chcial zeby mu to zawiezli to dali mu 10 zl na taksowke i tyle.
            Normalnie zenada. Widac ze kasa psuje jednak ludzi bo na poczatku bylo w tej
            firmie naprawde przyjemnie.
    • Gość: ja Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.internet.radom.pl 02.03.05, 10:32
      to wyczyście
      • Gość: hary Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: 193.111.144.* 03.03.05, 15:21
        ja korzystam z usług mc od 2 lat i jestem zadowolony
    • Gość: murzin Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:51
      ja też jestem zadowolony. Niech żyje i wzrasta Microcomp. Wszystko działa,
      faceci są w porzo. wszystko wiedzą i nie obiecują gruszek na wierzbie.
    • Gość: jj Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 19:56
      Tutaj
    • Gość: hmmm radomianin Re: Microcomp sprzedaje brudne tonery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 09:41
      Wiecie co olejcie taki sklep. Dla mnie najlepsze tonery najlepsze uzupełnianie i
      fachowość to jest w jednym punkcie w radomiu.Moze nie ma ten punkt wygądu ale
      koleś naprawde odwala świetną robote i jest w miare tani.Brałem u niego już z 7
      razy tusz(kolorowy, czarny ), tonery i zawsze było git.
      Nie pamiętam nazwy tego sklepiku(chyba INKAUST) ale mieści sie naprzeciwko
      teatru na kelles-krauza w takim jakby podwórku ostani sklepik po prawej stronie.

Naprawde polecam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka