olo1033 20.02.05, 21:00 Panowie absolwenci odezwijcie się,Poznam was po"ksywach szkolnych"Ostatnie spotkanie na działce 2 lata temu w 40 rocznicę matury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysio 63-68 Re: MATURA 1953 rTECH,MECH-ELEKT ul.Kościuszki IP: *.niagararc.com 21.02.05, 23:42 Hej to jakas pomylka . Matuta w 1953 + 40lecie +2 lata temu = daje 1995 rok Cos tu nie gra o 10 lat. olo 1033 zmien by zagralo -pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: MATURA 1953 rTECH,MECH-ELEKT ul.Kościuszki 05.06.05, 16:12 Gość portalu: Rysio 63-68 napisał(a): > Hej to jakas pomylka . > Matuta w 1953 + 40lecie +2 lata temu = daje 1995 rok > Cos tu nie gra o 10 lat. > > olo 1033 zmien by zagralo -pozdrawiam. >>>>>> RYSIO -odezwij się ......a inni ????- Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: MATURA 1953 rTECH,MECH-ELEKT ul.Kościuszki 22.02.05, 09:04 SPROSTOWANIE;;; MATURA 1953 r WSKOCZYŁ CHOCHLIK DRUKARSKI - Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: MATURA 1953 rTECH,MECH-ELEKT ul.Kościuszki 04.09.05, 21:41 Gdzie wy jesteście ????-gdy przejeżdzam ul.Kościuzski i spoglądam na były budynek naszej budy -coś mi się robi ..".Mietek ,Makka ,Cap ,Małpa ",- odezwijcie się .... >>Prawda w oczy niektórych kłuje ale fałsz i obłudę likwiduje .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: MATURA 1968 rTECH,MECH-ELEKT ul.Kościuszki IP: 84.4.250.* 05.09.05, 12:50 Swietna uwaga!Istotnie przejezdzalem ostatnio obok naszej budy na Kosciuszki,nawet wstapilem do niej z nadzieja ,ze spotkam kogos znajomego zupelnie przypadkowo,ale nic z tego.Z tego rocznika w zasadzie nikt sie nie manifestuje.Odnosze wrazenie ,ze wszystkich szlag trafil!!Sprobojmy skontaktowac sie i byc moze spotkac!!!Wspominam nazwiska Pachni,Batorego,Guzika,Chetkiewicza i innych.Chlopy - licze na was!!!!! PS. Klasa 5 S 1(2). Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: MATURA 1968 rTECH,MECH-ELEKT ul.Kościuszki 05.09.05, 14:09 Gość portalu: Roman napisał(a): > Swietna uwaga!Istotnie przejezdzalem ostatnio obok naszej budy na > Kosciuszki,nawet wstapilem do niej z nadzieja ,ze spotkam kogos znajomego > zupelnie przypadkowo,ale nic z tego.Z tego rocznika w zasadzie nikt sie nie > manifestuje.Odnosze wrazenie ,ze wszystkich szlag trafil!!Sprobojmy > skontaktowac sie i byc moze spotkac!!!Wspominam nazwiska > Pachni,Batorego,Guzika,Chetkiewicza i innych.Chlopy - licze na > was!!!!! PS. Klasa 5 S 1(2). >>>>>>>>coś mi tu nie gra -nasza klasa maturalna była czwarta (jedna tylko) specj.produkcja narzędzi skrawających.Zotała utworzona z dwóch trzecich klas "a" i "a" na rok 1952/53 .Zobacz zresztą książkę pamiątkową "70 lat szkół technicznych w Radomiu" tam są wykaz 44 nazwisk i imion absolwentów tej klasy ..Ciekawe czy byłeś na 50 -leciu matury na działce u naszego kolegi w okolicach Kosowa.Było nas około 14 + kilka naszych towarzyszek życia.Po przeczytaniu listy obecności ze smutkiem stwierdziliśmy że kilkudziesięciu z naszych jest już na wiecznej warcie - smutne ale prawdziwe.Powiadomcie jeden drugiego może się jeszcze odnajdziemy i spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: MATURA 1968 rTECH,MECH-ELEKT ul.Kościuszki 08.10.05, 22:10 >>>>>Rysio 63-68 ---odezwij się na milość Boską ,gdzie jesteś ?? bo Mietka spotkałem na cm.Firlej kilka tygodni temu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: MATURA 1968 rTECH,MECH-ELEKT ul.Kościuszki IP: 84.4.183.* 09.10.05, 12:43 Pytanie wprost,czy nazywasz sie Ryszard Guzik ? Jesli tak ,niewatpliwie,ze musimy sie skontaktowac.Wpisz odpowiedz do skrzynki.Roman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: MATURA 1968 rTECH,MECH-ELEKT ul.Kościuszki IP: 84.6.143.* 14.10.05, 20:39 Dzieki ci lolo za rzeczowa informacje,podaj zatem,jezeli ci zanadto nie przeszkadza, swoje nazwisko i koniecznie typ klasy.Nie jest wykluczone,ze sie znamy.Czekam na odpowiedz! Salut Roman Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: MATURA 1968 rTECH,MECH-ELEKT ul.Kościuszki 17.10.05, 11:14 --Do ROMANA ----wszystko szczegółowo opisałem w poście skierowanym do ciebie z dn.o5.września.Nasza klasa była o kierunku "obróbka metali skrawaniem" o specjalności "produkcja narzędzi".Ze świadectwa dojrzałości nr 267 odczytałem że do komisji egz .wchodzili ( chyba juz śp):profesorowie: .Kozłowski,Wichert,Izbicki,Jastrzębski,Kowalczyk,Taczanowski Szymanowicz.Z profesorów co nas uczyli to zapamiętałem dr.Volbrotta (Foxio)Taczanowski (MIsio),Zagożdzon (Wacek),Fołtyn,(Jasiek),Hefajstos -?,Fomin a wożnym był" kulawy Jasio ".Ja byłem ścigany za grę w piłkę nożną za co miałem "4" ze sprawowania ale nie na świadectwie.Tak to było "niedawno" -" tylko "52 lata temu.Więcej o sobie nie moę napisać ze względów zrozmiaych.Jak chcesz to wejdz na moją pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś