Dodaj do ulubionych

APELUJĘ DO RADIOWCÓW !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 12:40
Przestańcie w tych tak ważnych dniach, kiedy odchodzi Papież, nasz Papież,
nadawać tak niestosowną muzykę!!! Nic by się niestało jak przez kilka dni
puszczalibyście jakąś muzykę poważną, stonowaną, dostosowaną do sytuacji i
potrzeby czasu. Przydałoby się trochę taktu i wyczucia nawet niewierzącym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: APELUJĘ DO RADIOWCÓW !!! IP: *.ats.pl 02.04.05, 13:04
      Na szczęście inne rozgłośnie np. PR III a nawet młodziezowe PR Bis nadaje
      spokojną muzykę, ale coż po tym można poznać kalsę radia i prezenterów.
      • Gość: radiosłuchaczka Re: APELUJĘ DO RADIOWCÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 14:00
        Popieram!
        dla "zajefajnego" nr1 w miescie radia eska wazniejsza jest ramowka, wspaniala muzyczka i kaska z reklamy ktora dzisiaj emituja jako jedyni. Od 2 dni praktycznie wszystko zmienilo sie w stacjach radiowych tylko nasza wspaniala nr1 eska gra swoje. Czy tam pracuja ludzie czy komputery.
        brak słow
    • Gość: Pelikan Re: APELUJĘ DO RADIOWCÓW !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.04.05, 15:53
      Jestem jak najbardziez ZA!!! Ja też zauważyłem, że Eska lekceważy wszelkie
      wartości.
    • Gość: Rafaello Re: APELUJĘ DO RADIOWCÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 20:53
      popieram. radio eska wykazuje sie wyjatkowa nietaktownoscia. smutne to ...
    • Gość: Jasiek Re: APELUJĘ DO RADIOWCÓW !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.04.05, 21:59
      Nie apeluj tylko zadzwon do radia.
    • Gość: ŁEPEK Re: APELUJĘ DO RADIOWCÓW !!! IP: 193.111.144.* 03.04.05, 16:11
      Media uszanowały powage chwili, choc wypowiedzi niektórych dziennikarzy jak
      Miecugow czy Pochanke były nieraz nieprzemyslane. Tłumaczyć ich moze zmęczenie
      oraz okoliczności.
      • Gość: uchol Re: APELUJĘ DO RADIOWCÓW !!! IP: 80.50.60.* 03.04.05, 16:46
        Eska to radio sformatowane, podbnie działa Plus. Z Radomia nadaje tylko lokalne
        wiadomości, reszta idzie z centrali Eski (muzykę nadaje komputer). To, że
        siedzą tam przygłupy, to naprawde nie wina radomskiego zespołu.
    • Gość: sek Re: APELUJĘ DO RADIOWCÓW !!! IP: *.udn.pl 03.04.05, 16:51
      lepek nie czepiaj sie ,a jezeli juz to kon krety !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka