Dodaj do ulubionych

POLICJO gdzie jesteś ???

IP: *.udn.pl 05.04.05, 20:40
Czy jest w Radomiu Policja?

Pod rewirem dzielnicowych na Sycyńskiej os.Południe odbywa się handel
narkotykami w biały dzień no i w nocy. Tłum naćpanych kilentów siedzi w
klatkach i pod klatkami przy Urszuli 2, Czarnoleskiej 14 i pod oknami
dzielnicowych. Wieczorami sprzedawcy "wypijają" sporawy utarg pod oknami tych
samych bloków no i rzecz jasna dzielnicowych, którzy sobie z nich nic nie
robią.

POLICJO gdzie jesteś ???
POLICJO gdzie jesteś ???
POLICJO gdzie jesteś ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.internet.radom.pl 05.04.05, 22:06
      Zadzwoń do rzecznika KWP on zajmie się sprawą.
      tel. (0-48) 345-26-25
      www.kwp.radom.pl
    • Gość: Sąsiad Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.udn.pl 06.04.05, 16:46
      Masz rację, rejon pomiędzy Urszuli 2 i 3, Sycyńską 6 i Czarnoleską 14 to obszar
      narkotykowy i zaopatrzenie gimnazjum nr3 w "towar" .
    • Gość: j.lo Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.04.05, 15:30
      ej ludzie, czy to prawda !!!!????

mieszkam na poludniu juz ponad 15 lat i myslalam, ze jest tu bezpiecznie???

czesto tam chodze na spacery w te okloice, czy oni sa grozni dla
      przechodniow?????

boje sie......................
      • Gość: Kuba Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:05
        Na Działkowej pije sie piwko pod sklepem od kilku lat i pomimo iż
        ludzie dzwonią na Policje i Straż M. nie przynosi to skutku. policjo
        gdzie jesteś!!!!!!!
        • Gość: policja Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:57
          siedzimy w radiowozie i gramy w karty ,a czasami schowamy się do
          klatki albo bramy taka robota po co się narażać pogadamy i dzień
          zleci , pija a niech dalej piją ha ha ha !
          • entafa Re: POLICJO gdzie jesteś ??? 02.06.05, 17:38
            chyba to żart- tak myślę. Po co podszywać się pod kogoś kim nie jesteś?. Byłaby
            bardziej prawdopodobna wyp[owiedź:" Wiemy, że tak jest!Przecież pilnujemy
            sklepów, gdzie się sprzedaje alkohol. Nie podchodzimy do podejrzanych typów lub
            sprawiajacych kłopoty (wcześniejsze zdarzenia),bo oni moga być groźni!!.
            Dobieramy się do ludzi przypadkowo pijacych piwo po pracy, sprzedajace
            truskawki starsze kobiety, czyli "bezpiecznych dla nas potencjalnych łamiących
            prawo", a więc JESTEŚMY , a że mało skuteczni to proszę wybaczyć" Ot i tak
            wypowiedź byłaby całkiem prawdziwa pod tym adresem
    • Gość: ja Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 02:08
      niedawno był w szpitalu w Iłży ale już wyszła - może na końcowym 17-tki?
      • Gość: Jarek Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.udn.pl 20.04.05, 11:07
        997 co to za numer? Kilka razy dzwoniłem i ??? I nic. Tylko jedno i to samo "Tu
        pogotowie policji proszę czekać".Czekałem i czekałem aż złodzieje okradli i
        poszli dalej kraść.
        • Gość: Edek Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:41
          Twoje szczęście, że niedodzwoniłeś się. Mnie się to udało dostałem wyrok
          nakazowy /zapadł bez udziału stron/ za wprowadzenie w błąd instytucji policji.
          Zgłosiłem, że dwaj z czterech umundurowanych policjantów są pijani. Zbadali
          tylko dwóch a mnie dokopali.
          Nigdy więcej nie zadzwonię i Wam radzę to samo.
          • Gość: netka Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 13:33
            Jesteś może z XVlecia?
    • Gość: KIBIC Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.dc.dc.cox.net 20.04.05, 19:40
      "forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=21849856&a=22378344

Re: Ulice Radomia , ich wygląd i stan.... Autor: Gość: KIBIC
      Data: 04.04.2005 17:21

Jezeli jest to prawda co piszecie "Prezydent Marcinkowski musi odejsc" to sa
      najpowazniejsze zarzuty jakie przeczytalem na tym Forum, poniewaz zapomnial on
      na jakie stanowisko zostal powolany. Jego pierwsze obowiazki to usuwanie smieci,
      sniegu, reperacja ulic i chodnikow oraz zapewnienie bezpieczenstwa na ulicach i
      drogach i w calym miescie. Jezeli Rada Miejska go wyrecza w tym co ma robic to
      czas na jego odwolanie. Powolajcie komitet "ODWOLANIA" tylko na podstawie smieci
      i zanieddbania ulic, to trafi do kazdego, bo go "szlag trafia" i idzcie w lud
      zbierac podpisy pod petycja usuniencia PREZYDENTA.
      • Gość: ja Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.04.05, 18:28
        powinni odwołac marcinkowskiego i kirage
        • Gość: Kuba Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:04
          popieram
    • Gość: ja Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:45
      tam, gdzie nie są potrzebni.
      • Gość: lolo Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:29
        Coraz gorzej tam pracuja same mamisynki.
    • Gość: aga Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.udn.pl 09.05.05, 16:48
      oni sie boja, potrafi wlepiac mandaty tylko takim jak ja np. za prowadzanie psa
      bez smyczy bardzo grożnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!owczarka
      colie::::::)))))))))))tez bym sie bała ogromnego ""lessie""""""
      • Gość: Zarzenowana Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 19:10
        Przyznaje racje, jeatem wlasciciekla jamnika i to do mnie przyczepił sie pan
        policjan ze pies idzie bez smyczy, a po osiedlu chodza geniusze z modna rasa w
        tej chwili czyli Amstafami(nie wiem czy dobrze napisalam ale to malo istotne w
        tej chwili) i do nich nikt sie nie doczepi ze pies nie ma smyczy i w dodatku
        bez kaganca. Ja znam ta rase i wiem do czego moze byc zdolna, chodzac w tej
        chwili po osiedlu mam na mysli np. Michałów nie czuje sie bezpieczna
        szczególnie jesli sie idzie z małym psem. Dlaczego tego panowuie policjanci nie
        widzą ??????
    • Gość: renmol Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.udn.pl 11.05.05, 15:00
      weczoraj ok.9. spisywali przy melinie Tatiany trzech wyrostkow.Super.W okolicy
      zamarl ruch pieszy.Po papierosy i wodeczke dzieciaki udawaly sie na ul.
      Klonowica.Tez znana melina.Kilka starszych osob chwalilo i bylo zadowolonych z
      wizyty patrolu.Tak trzymac i prosimy czesciej.
    • Gość: PEKOW Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.udn.pl 13.05.05, 12:50
      Policjo zapraszamy na Zamlynie w okolice pawilonu sklepowego i starej kotlowni.
      • Gość: policja Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 01:39
        Nie przeszkadzaj, znakujemy rowery!!!
        • entafa Re: POLICJO gdzie jesteś ??? 02.06.05, 17:42
          Tylko, że złodzieje już wpadli na pomysł odznakowywania! Jakimś urzadzeniem
          scierającym działając pozbywaja sie naniesionych na rowr znaków. -
          Pokrzywdzona.
    • Gość: renmo Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.udn.pl 18.05.05, 12:52
      z tym znakowaniem w tym kontekscie wypowiedzi- s u p e r
      • Gość: gosciu Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 00:08
        gdzie jst policja???....w krzakach co robia..liza sobie palki!!!!w ciagu
        ostaniego tygodnia policja zatrzymala mnie 5 razy dlaczego...za kazdym razem
        skad ma pa ten samochod ile pa zarabia czym sie pan zajmuje itp itd ostatnim
        razem powiedzialem doslownie...a co was to kur..wa obchodzi!!!
        reakcja...zamulil sie oddal mi dokumenty wsiadl do lodowy i
        spierd..hehe...policjo nawet sie nie staraaj pomagac bo i tak Ci to
        niewychdzi....idzcie sobie palki wachac!!
        • Gość: Wielki łep Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.05.05, 14:58
          Jeśli chodzi o Południe to byłem kiedyś świadkiem śmiesznej scenki z udziałem
          policjanta. Kolesiowi wybili szybe w samochodzie i chciał być fajny to
          zadzwonił po kolegów dresów i jeden z nich po przyjeździe wyciągnął pistolet
          nie wiem na co moze na żołędzie może na pestki z dyni a może na ołów nie ważne -
          otóż policjant po cywilnemu gdy to zobaczył to spiepszał do domu aż się
          kurzyło. A kolesia dorwali nie zastrzelyli co prawa ale po głowie miał skakane.
          No coż Policjo Gdzie jesteś ?????
          • Gość: Lolo Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:14
            Na Działkowej handlują w sklepie piwkiem bez waznego zezwolenia od pół
            roku , a co na to nasza bystra "Straż" i "Policja" ?
            • Gość: lili Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.radom.pl 23.05.05, 00:32
              udają,że tego nie widzą bo maja udziały
              • Gość: lll Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:44
                Coś w tym musi być a co na to nasz komendant? Musi bidula nic nie
                wiedziec.
    • Gość: Betka Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.udn.pl 23.05.05, 21:52
      W komendzie
      • Gość: pies Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: 80.249.4.* 25.05.05, 21:59
        Czasami w komendzie , czasami na mieście , ale zawsze w słusznej
        sprawie.Policjant nie jest aniołem stróżem i nie może być wszędzie.Prosze o
        następne płaczki.
        • Gość: Lolo Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 08:45
          Ty miernoto piszą gdzie podjejać , ale najpierw nie trzeba gaciami
          trząść , jak sie nie nadajesz do policji to cię powinni na zbity
          pysk wyrzucić tylko kto jak tam sami tacy.
    • Gość: mieszkaniec Radom Re: POLICJO gdzie jesteś ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:55
      Wczoraj szedłem do pracy a policjia stała w ciasnej bramie. Czyżby sie czegoś
      obawiali.
      Nigdy jej nie ma kiedy jest potrzebna. A może policji wogule nie ma??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka