Gość: pacjentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:20 Gdzie w radomiu rehabilitują kręgosłup? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abobo Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:27 W oddziale NFZ, Piastowska 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kregarz Re: rehabilitacja IP: *.udn.pl 31.05.05, 21:21 Proponuje jechac do sanatorium do prawdziwych fachowcow na kregoslup.Mysle,ze bedziesz po stokroc zadowolona.W Radomiu to mozesz nabawic sie urazu ktory wrecz uziemi sie na cale zycie,jak slynna ta uczestniczka Brig/Bradera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjh Re: rehabilitacja IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.06.05, 09:25 ja tez szukam dobrego punktu rehabilitacyjnego w radomiu. przy ul. domagalskiego czeka sie do wrzesnia. heh to już nabawie sie innych dolegliwości...jak ktos zna lepsze miejsce ktore szybciej przyjmie pacjenta to prosze podac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:32 Idź na Kelles krauza, Zientarskiego, Paderewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwww Re: rehabilitacja IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 01.06.05, 21:40 wwwwwwwwwwww Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fasolasido Re: rehabilitacja IP: 193.111.144.* 01.06.05, 21:51 Najlepiej to spróbuj zadbać o niego sama, na początek kup ksiązkę Michała Tombaka "Droga do zdrowia" lub jeszcze lepiej "Uleczyć nieuleczalne", tam znajdziesz wiele praktycznych rad, które pomogą ci zadbać o twój kręgosłup. A tak warto w ogóle przeczytać całą ksiązkę, bo bóle w krzyżu są tylko skutkiem i wypadkową naszego stylu życia, oczywiście poza szczególnymi wyjątkami. Życzę dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exhat Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:01 Na Granicznej jest niezła przychodnia. Nie wiem ile masz lat, ale jesli sie uczysz to możesz spróbowac na Olsztyńskiej, chodziłem tam 3 lata i byłem bardzo zadowolony. Na zabiegi nie czekałem nigdy dłuzej niż tydzień. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:04 Mam lat 40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: rehabilitacja IP: *.udn.pl 02.06.05, 20:05 To nie wiesz? Nad "Helem" jakiś Wołodia, bo nasi nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaaaaak Re: rehabilitacja IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 02.06.05, 23:53 Dr Vadim rewelacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiak Re: rehabilitacja IP: *.radom.net / *.tkdami.net 03.06.05, 19:40 Cięższe przypadki w szpitalu na Giserskiej. NFZ przyznał im poziom referencyjny jak klinice. Oddział prowadzi działalność naukową. Na ogólnopolskiej konferencji w maju we Wroławiu otrzymli wyróżnienie za badania. Nie daj się ogłupić, że w Radomiu nie ma specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: rehabilitacja IP: 193.111.144.* 07.06.05, 21:23 rok wcześniej w rzeszowie na konferencji międzynarodowej Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: rehabilitacja 03.06.05, 19:59 Gość portalu: zdziwiony napisał(a): > To nie wiesz? Nad "Helem" jakiś Wołodia, bo nasi nie potrafią >>>>>>>>>masz rację ten jak mówisz "Wołdia-" jest bardzo dobry i zna się w swoim fachu w tych sprawach i nie drogi -znam kilka osób co im pomógł,piszę całkiem poważnie a ty zobacz co ci szkodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aq Re: rehabilitacja IP: *.radom.net / *.tkdami.net 04.06.05, 18:31 od Wołodii lepsza jest babka z Potworowa. Jest niepiśmienna, ale leczy z powodzeniem choroby kręgosłupa, daje mleko, znosi jajka, krawaty wiąże i przerywa ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2x Achilles Re: rehabilitacja IP: *.udn.pl 04.06.05, 19:11 Przede wszystkim Giserska i tylko ona, również na kręgosłup. Żadna inna. Tam są prawqdziwi fachowcy, a wiem co mówię. Spędziłem tam dwa miesiące. Pani Ewo zacząłem biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: rehabilitacja IP: *.internet.radom.pl 04.06.05, 19:34 Ja jeżdziłam na Józefów do szpitala oddział rehabilitacji. Po serii zabiegów -2 tygodnie, bardzo mi pomogło (przepuklina kręgowa). Trzeba miec skierowanie od lekarza i wstac wcześnie rano żeby wyciągnąć kartę do lekarz rehabilitanta , który przepisze zabiegi. Nie polecam żadnych znachorów zza wschodniej granicy, mogą zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WITEK Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:06 Polecam Gabinet na Zientarskiego, profesjonalna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:08 a GDZIE REHABILITOWAĆ achIllesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 x Achilles Re: rehabilitacja IP: *.udn.pl 07.06.05, 19:34 do CCC. Ja jestem po dwukrotnym zerwaniu achillesa. Na nogi postawili mnie na Giserskiej, rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:37 Jaka jest procedura, jak tam sie dostać? Czy kulejesz, utykasz na nogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 x Achilles Re: rehabilitacja IP: *.udn.pl 08.06.05, 21:23 Trzeba mieć skierowanie. Na nogę nie utykam ,pomału zaczynam biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rehabilitantt Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:59 z ta Giserska to lipa.Jaka dzialalnosc naukowa? Kto tam ma ja prowadzic? POMYLKA! I autoreklama. Jakie sukcesy na zjazdach i sympozjach? Szaro i smutno. Bylem.Naukowcow nie zaobserwowalem. Kazali mi machac noga i to wcale nie w naukowy sposob.Moja babcia zna te metode i poprowadzila moja rehabilitacje do skutku. Pozdrawiam tegie glowy swiatowej slawy z Giserskiej, Jedno co maja dobre, to samopoczucie.No i wszyscy zazdroszcza im prezydenta Gajewskiego.Tez tega glowa. Odpowiedz Link Zgłoś