Dodaj do ulubionych

rehabilitacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:20
Gdzie w radomiu rehabilitują kręgosłup?
Obserwuj wątek
    • Gość: abobo Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:27
      W oddziale NFZ, Piastowska 4
      • Gość: Kregarz Re: rehabilitacja IP: *.udn.pl 31.05.05, 21:21
        Proponuje jechac do sanatorium do prawdziwych fachowcow na kregoslup.Mysle,ze
        bedziesz po stokroc zadowolona.W Radomiu to mozesz nabawic sie urazu ktory
        wrecz uziemi sie na cale zycie,jak slynna ta uczestniczka Brig/Bradera.
        • Gość: bjh Re: rehabilitacja IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.06.05, 09:25
          ja tez szukam dobrego punktu rehabilitacyjnego w radomiu. przy ul.
          domagalskiego czeka sie do wrzesnia. heh to już nabawie sie innych
          dolegliwości...jak ktos zna lepsze miejsce ktore szybciej przyjmie pacjenta to
          prosze podac.
          • Gość: www Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:32
            Idź na Kelles krauza, Zientarskiego, Paderewskiego
    • Gość: wwwwww Re: rehabilitacja IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 01.06.05, 21:40
      wwwwwwwwwwww
    • Gość: Jaś Fasolasido Re: rehabilitacja IP: 193.111.144.* 01.06.05, 21:51
      Najlepiej to spróbuj zadbać o niego sama, na początek kup ksiązkę Michała
      Tombaka "Droga do zdrowia" lub jeszcze lepiej "Uleczyć nieuleczalne", tam
      znajdziesz wiele praktycznych rad, które pomogą ci zadbać o twój kręgosłup. A
      tak warto w ogóle przeczytać całą ksiązkę, bo bóle w krzyżu są tylko skutkiem i
      wypadkową naszego stylu życia, oczywiście poza szczególnymi wyjątkami. Życzę
      dużo zdrowia.
    • Gość: exhat Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:01
      Na Granicznej jest niezła przychodnia. Nie wiem ile masz lat, ale jesli sie uczysz to możesz spróbowac na Olsztyńskiej, chodziłem tam 3 lata i byłem bardzo zadowolony. Na zabiegi nie czekałem nigdy dłuzej niż tydzień. Pzd
      • Gość: pacjentka Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:04
        Mam lat 40
    • Gość: zdziwiony Re: rehabilitacja IP: *.udn.pl 02.06.05, 20:05
      To nie wiesz? Nad "Helem" jakiś Wołodia, bo nasi nie potrafią.
      • Gość: Taaaaaak Re: rehabilitacja IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 02.06.05, 23:53
        Dr Vadim rewelacja!!!!
        • Gość: radomiak Re: rehabilitacja IP: *.radom.net / *.tkdami.net 03.06.05, 19:40
          Cięższe przypadki w szpitalu na Giserskiej. NFZ przyznał im poziom referencyjny
          jak klinice. Oddział prowadzi działalność naukową. Na ogólnopolskiej
          konferencji w maju we Wroławiu otrzymli wyróżnienie za badania.
          Nie daj się ogłupić, że w Radomiu nie ma specjalistów.
          • Gość: olek Re: rehabilitacja IP: 193.111.144.* 07.06.05, 21:23
            rok wcześniej w rzeszowie na konferencji międzynarodowej
      • olo1033 Re: rehabilitacja 03.06.05, 19:59
        Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> To nie wiesz? Nad "Helem" jakiś Wołodia, bo nasi nie potrafią

>>>>>>>>>masz rację ten jak mówisz "Wołdia-" jest bardzo dobry i zna się w
        swoim fachu w tych sprawach i nie drogi -znam kilka osób co im pomógł,piszę
        całkiem poważnie a ty zobacz co ci szkodzi..
        • Gość: aq Re: rehabilitacja IP: *.radom.net / *.tkdami.net 04.06.05, 18:31
          od Wołodii lepsza jest babka z Potworowa. Jest niepiśmienna, ale leczy z
          powodzeniem choroby kręgosłupa, daje mleko, znosi jajka, krawaty wiąże i
          przerywa ciążę.
          • Gość: 2x Achilles Re: rehabilitacja IP: *.udn.pl 04.06.05, 19:11
            Przede wszystkim Giserska i tylko ona, również na kręgosłup. Żadna inna. Tam są
            prawqdziwi fachowcy, a wiem co mówię. Spędziłem tam dwa miesiące. Pani Ewo
            zacząłem biegać.
            • Gość: aga Re: rehabilitacja IP: *.internet.radom.pl 04.06.05, 19:34
              Ja jeżdziłam na Józefów do szpitala oddział rehabilitacji.
              Po serii zabiegów -2 tygodnie, bardzo mi pomogło (przepuklina kręgowa).
              Trzeba miec skierowanie od lekarza i wstac wcześnie rano żeby wyciągnąć
              kartę do lekarz rehabilitanta , który przepisze zabiegi.
              Nie polecam żadnych znachorów zza wschodniej granicy, mogą zaszkodzić.
              • Gość: WITEK Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:06
                Polecam Gabinet na Zientarskiego, profesjonalna obsługa.
            • Gość: CCC Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:08
              a GDZIE REHABILITOWAĆ achIllesa.
              • Gość: 2 x Achilles Re: rehabilitacja IP: *.udn.pl 07.06.05, 19:34
                do CCC. Ja jestem po dwukrotnym zerwaniu achillesa. Na nogi postawili mnie na
                Giserskiej, rewelacja.
                • Gość: CCC Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:37
                  Jaka jest procedura, jak tam sie dostać?
                  Czy kulejesz, utykasz na nogę?
                  • Gość: 2 x Achilles Re: rehabilitacja IP: *.udn.pl 08.06.05, 21:23
                    Trzeba mieć skierowanie. Na nogę nie utykam ,pomału zaczynam biegać.
                    • Gość: rehabilitantt Re: rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:59
                      z ta Giserska to lipa.Jaka dzialalnosc naukowa? Kto tam ma ja prowadzic?
                      POMYLKA! I autoreklama. Jakie sukcesy na zjazdach i sympozjach? Szaro i smutno.
                      Bylem.Naukowcow nie zaobserwowalem. Kazali mi machac noga i to wcale nie w
                      naukowy sposob.Moja babcia zna te metode i poprowadzila moja rehabilitacje do
                      skutku. Pozdrawiam tegie glowy swiatowej slawy z Giserskiej, Jedno co maja
                      dobre, to samopoczucie.No i wszyscy zazdroszcza im prezydenta Gajewskiego.Tez
                      tega glowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka