Gość: paweł IP: *.udn.pl 28.06.05, 15:10 Znacie jakiegoś dobrego alergologa w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alergolog Re: Alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:02 wszyscy jesteśmy dobrzy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:41 Polmed, Medicon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alergolog Re: Alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:22 szczególnie polmed,wizyta trwa 32 sekundy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donata Re: Alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:58 konkurencja się odzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:16 lekarz - Pawlik, w przychodni na ul. Domagalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alergolog Re: Alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:00 no właśnie ,32 sekundy.Najszybszy alergolog świata.Leczy alergie nawet wtedy gdy jej nie ma .Ponoć 5000 pacjentów na miesiąc (sic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bynia Re: Alergolog IP: *.130.udn.pl 01.07.05, 09:13 nie śpisz po nocy bo cię zazdrość zżera, hihi. 5000 pacjentów, nieźle, chciałbyś choć 1/10 z tego, ale jakoś wolą tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alergolog Re: Alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:11 zazdrośc mnie nie zżera ,ja tylko podziwiam zapał do pracy :-),pozdrowienia dla r,bo bez niego to trudno by było o tylu wiernych pacjentów .A swoją drogą bynia j też zapobiegliwy chłop.Jedno pytanie ,co będzie jak ktoś zrobi reformę służby zdrowia i NFZ nie będzie płacił za punkty tylko pacjenci za ulgę w cierpieniu ? Wtedy może się okazać ,że kolejka trochę krótsza.Więc nie sil się byniu na złośliwości bo ty i ja wiemy jak to działa .Gratuluję doktoratu ,bo chodzą słuchy ,że to praca wspólna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent dr Pawlik Re: Alergolog IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 04.07.05, 01:21 Co to za pajac ten "alergolog"? Ja leczę sie u Pawlikowej i bardzo ją chwalę... Odpowiedz Link Zgłoś