Gość: Artur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:13 Nie znam miasta i miejsc, gdzie mógłbym zaprosic klienta. Proszę o podpowiedż. Artur Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koza mee Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: 213.199.199.* 03.08.05, 08:19 Restauracja Fanaberia Struga 7a budynek not. Klimatyzowane wnetrze, hot-spot, dobre jedzonko, spokój. Jest też taras na którym można odpocząc wśród zieleni Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:30 rzeczywiscie: www.fanaberia.pl - sprawdziłem i wygląda dobrze. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec3 Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la 03.08.05, 08:44 zapraszam do colosseum przy dworcu.parking+spokoj+prawdziwie biznesowy nastroj łącznie z cenami a wrażenie murowane. naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten kto sie zna Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:37 ja ostatnio na tego ttypu spotkaniu byłem w restauracji " Leśny dwór" to jest chyba 5 kilometrów za radomiem.Cicho spokojnie, blisko lasu, bardzo ładnie, dobre jedzenie i obsługa jakiej nie znajdziesz nigdzie indziej. naprawde warto. Te wszystkie lokale w mieście są bardzo zatłoczone a tam można sobie spokojnie porozmawiać. Restauracja jest na Słowackiego 84 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:37 Leśny Dwór brzmi dobrze, ale nie mogę go nigdzie znaleźć w internecie. Jezeli masz jakies namiary odaj je proszę. a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:54 dzięki za podpowiedzi. Pochodziłem troche po stronach www knajp w Radomiu. Natknąłem sie na Teatralną - ma ciekawe wnetrza. Warto? Dalej nie mogę znależć tego Leśnego Dworu. a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:56 Teatralna jest ok tak jak cały Radom!Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: 82.139.8.* 03.08.05, 16:19 W Radomiu jest tak dużo znakomitych lokali gastronomicznych,że kilka godzin trzeba by pisać. Bardzo miło jest pod kasztanami przy Żeromskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: *.radom.pilicka.pl 03.08.05, 21:32 polecam, jedzonko palce lizac a każda salka ma swój własny klimat; szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:28 Też polecam ten lokal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo82 Re: teatralna.radom.pl IP: *.internet.radom.pl 03.08.05, 23:27 widze ze juz sam znalazles najlepsze miejsce na spotkanie:) Anetka dobrze napisala, wchodzac do teatralnej wybierasz na jakim poziomie ma byc to spotkanie, tak wiec kierujesz sie w strone lewa jesli chcesz siedziec przy stole zastawionym elegancko z obruskiem lub tez mniej wystawnie ale rowniez w gustownym i eleganckim otoczeniu blizej baru, jesli jednak nadal chcesz szukac dalej to proponuje najdalej oddalona sale od wejscia, raczej odwiedzana przez mlodziez. jako podpowiedz podam iz jak bylo air show to zagranicznym gosciom najbardziej ten lokal sie podobal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: teatralna.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:08 Dziekuję za rekomendację miejsc. Przydało się i to bardzo. "Kasztany" to fajne miajsce. Deptak Żeromskiego to urocze miejsce. Przydałoby się troche dopracowac szczegóły i byłoby naprawdę OK. Szkoda mi fajnego budynku kina na jednej z bocznych ulic, bodajze Atlantic - dośc ładny budynek, ale strasznie odrapany. A szkoda. pozdr artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: 193.111.144.* 16.08.05, 12:29 POLECAM RESTAURACJĘ "KUCHNIE ŚWIATA" NA UL. ZBROWSKIEGO, TAKIEGO DOBREGO JEDZENIA NIE MA W ŻADNEJ Z RESTAURACJI RADOMSKIEJ. sA OWOCE MORZA, HOMARY, ŚWIETNE ZUPY I SUPER PÓŁMISEK PREZESA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:44 ______ cho, cho ,cho - biznes lancz,jak to piknie brzmi ,jak ci dobrze w tym kapitalizmie to pewnie ten o który walczyłeś.Miliony ludzi w Polsc głoduje ,ledwie wiąże koniec z końcem a ty no pewnie "wielki bizmensen" chce ci się lanczu .Ja bym ci powiedział jak to zrobić i gdzie ale post by nie ujrzał światła dziennego .Smacznego .......uważaj na oście z rybek i kosteczki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida nie przesadzaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:04 Miejsc na biznes lunch musi być sporo w każdym mieście. I nie wiem dlaczego pominęliście restaurację w Hotelu Gromada przy ul. Bulwarowej. Warto zajrzeć, można też do Hotelu Wsola we Wsoli oczywiście - kilka sal dowyboru, łącznie z tradycyjnym grillem pod strzechą. Tu taj częstym gościem bywał poseł Marek Wikińśki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schabowy Re: nie przesadzaj IP: 82.139.8.* 16.08.05, 13:34 Arturze nie lancz tylko lunch.Jesteś w Polsce.Wstydzisz się tego? Zaproś na obiad lub kolację.Zapewniam Cię,nasze obiady i kolacje są lepsze od ich lunchów.he,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: nie przesadzaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:29 schabowy, masz rację, nie lancz, tylko lunch, ale ja tak napisałem z lekkiej prekory, spolszczając również lekko :). Tak samo czasami piszę dizajn zamiast design. Dziekuję i doceniam uwagę :). artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: nie przesadzaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:29 Bar kubuś na Kościuszki,żywcem wyjęty z filmów Bareji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe mak donaldz.murowane atrakcje,mozesz wynajac IP: *.devs.futuro.pl 17.08.05, 11:30 sale jak na urodziny:)))) napewno cie klient nie zapomni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: 82.139.8.* 17.08.05, 21:36 Byłam dzisiej na takim spotkaniu we FRASCATI na Michałowie. Dobre włoskie jedzenie, dyskretnie... tylko kelnerka mogłaby być milsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: umówiłem się w Radomiu. Gdzie zjeść biznes la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:42 Nie wiedziała, że chcesz zjeść biznes lunch. Jaki biznes lunch. Qui penis aqwa pultare? Odpowiedz Link Zgłoś