Gość: janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:42 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Pl-map2.png Mapka Polski z Wikipedi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: so Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: *.infoplus.com.pl 12.08.05, 12:46 Czekamy na reakcję gladiatorka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: 81.15.226.* 12.08.05, 12:47 a Olsztyn,gdzie Olsztyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Brawo ta mapa jest jak najbardziej prawdziwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:18 Zaznaczono też Częstcochowę i gliwice a poza tym mapka jest jak najbardzije okay.A po co niby tam te czerwone Kielce umieszczać mi sie ta mapka szalenie podoba jest prawdziwa i wiarygodna trzeba ją pokazać szerzej światu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf KRetynku, buraczku pastewny IP: 213.199.233.* 12.08.05, 14:22 ktora zawodówke w Radomiu skonczyłes, tam internetu nauczyli obslugiwac, no no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Brawo ta mapa jest jak najbardziej prawdziwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:27 Nie rozumiem np. jak jest pogoda w TVN lub TYP 1 czy innej stacji to są zaznaczone czerwone Kielce a nie ma zaznaczonego większego od Kielc o 20 tyś. mieszkańców Radomia1Nie ma też nigdy zaznaczonejCzęstochowy czy innych ważnych miast.A wogóel pisałem to już wielokrotnie to mega pomyłka to że przeprowadzono tą debilną reforme z 16 województwami w 1998r.Brawo dla autoró tej mapki on jest tak prawdziwa tak uczciwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Gramatyczna i ortograficzna pokrako KR IP: 213.199.233.* 12.08.05, 14:40 naucz się pisać wkońcu poprawnie, skrót od tysiąca nigdy nie był tyś. może to braki w edukacji, ale ktoś też musi rowy kopać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Geograf kopie rowy......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:42 Kopiesz rowy to wiesz a od tej mapki to się odczep bo ona jest prawdziwa i ta jak powinna być każa wiarygodna mapa w Polsce.A z tym pisaniem to wiesz że ja zawsze piszę szybko!Mimo różnic pogladowych pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf stwierdza fakt IP: 213.199.233.* 12.08.05, 14:46 ja podważam twoj coraz bardziej wadliwy umysł, ortografia na poziomie podstawówki i tyle błędów że nie wiem czy matury przypadkiem nie kupiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulk Re: Geograf stwierdza fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:16 Mówisz o ortografi, a sam zapominasz stawiać przecinki... ojojoj, niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Geograf stwierdza fakt IP: 213.199.193.* 12.08.05, 19:09 przecinki to interpunkcja, co mniej koli w oczy niz ortografia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Brawo ta mapa jest jak najbardziej prawdziwa! IP: *.pl / 80.50.69.* 12.08.05, 14:41 lol, Ty musisz byc strasznie zakompleksiony... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: Brawo ta mapa jest jak najbardziej prawdziwa! 12.08.05, 14:49 Jestem przeszczęśliwy, widzą jak można uprawiać onanizm pseudointelektualny z powodu jednej mapy. Szczególnie jeden z szanownych przedmówców szytuje raz za razem:) Dzieląc się tym szczęściem pozdrawiam weekendowo. P.S. Mapka niczego sobie, trochę za mało kolorów, ale generalnie jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Brawo ta mapa jest jak najbardziej prawdziwa! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.08.05, 15:02 Mnie on też zadziwia... Czy nie dałoby się z niego wypreparować jakiejś szczepionki? Może na brak samokrytycyzmu, nadpobudliwość pisarską albo nadmiar fantazji gramatycznej? Ale nie potępiam -niezawodności i entuzjazmu nie można mu odmówić. Może się chłopak jakoś zutylizuje, jak znajdzie jakieś poważne zajęcie -energii mu nie brak. pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:13 KR! ostrzegam, że jesteś na najlepszej drodze do tego żeby dać się podpuścić. Kielczanie już zmobilizowani! Dla Ciebie powinno być budujące to, że tak często goszczą u nas. Widocznie na kieleckim forum nie dzieje się nic godnego uwagi. Szanuj naszych gości skoro tak nas lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : 12.08.05, 15:20 Ja was lubie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:22 A my Was nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:43 Radom z Kielcami się nie lubi wiadomo historia , lata okupacji, zabieranie inwestycji robią swoje, wieczne kompleksy mieszkańców czerwonych Kielc,ale to już było o tym setki wątków a wracając do mapki to ona mi się tak podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : 12.08.05, 16:55 Polecam Ci zakompleksiony KR-etynie wtorkowe Metro-16 sierpnia. Tylko nie padnij z zazdrości:))))) Juz sobie wyobrażam twoje posty.Prawde mówiąc nie moge sie juz doczekać. Mapka super!!!!, ale niestety nie nadaje sie do prognozy pogody:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:45 Warto nadmienic,ze Plik Pl-map2.png umieszczony jest w Wikimedia Commons, repozytorium wolnych zasobów projektów Wikimedii. :) to wiele wyjasnia :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś