Dodaj do ulubionych

Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:42
pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Pl-map2.png
Mapka Polski z Wikipedi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: so Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: *.infoplus.com.pl 12.08.05, 12:46
      Czekamy na reakcję gladiatorka....
    • Gość: alfik Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: 81.15.226.* 12.08.05, 12:47
      a Olsztyn,gdzie Olsztyn?
      • Gość: KR! Re: Brawo ta mapa jest jak najbardziej prawdziwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:18
        Zaznaczono też Częstcochowę i gliwice a poza tym mapka jest jak najbardzije
        okay.A po co niby tam te czerwone Kielce umieszczać mi sie ta mapka szalenie
        podoba jest prawdziwa i wiarygodna trzeba ją pokazać szerzej światu!
        • Gość: geograf KRetynku, buraczku pastewny IP: 213.199.233.* 12.08.05, 14:22
          ktora zawodówke w Radomiu skonczyłes, tam internetu nauczyli obslugiwac, no no
        • Gość: KR! Re: Brawo ta mapa jest jak najbardziej prawdziwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:27
          Nie rozumiem np. jak jest pogoda w TVN lub TYP 1 czy innej stacji to są
          zaznaczone czerwone Kielce a nie ma zaznaczonego większego od Kielc o 20 tyś.
          mieszkańców Radomia1Nie ma też nigdy zaznaczonejCzęstochowy czy innych ważnych
          miast.A wogóel pisałem to już wielokrotnie to mega pomyłka to że przeprowadzono
          tą debilną reforme z 16 województwami w 1998r.Brawo dla autoró tej mapki on
          jest tak prawdziwa tak uczciwa!
          • Gość: geograf Gramatyczna i ortograficzna pokrako KR IP: 213.199.233.* 12.08.05, 14:40
            naucz się pisać wkońcu poprawnie, skrót od tysiąca nigdy nie był tyś. może to
            braki w edukacji, ale ktoś też musi rowy kopać
            • Gość: KR! Re: Geograf kopie rowy......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:42
              Kopiesz rowy to wiesz a od tej mapki to się odczep bo ona jest prawdziwa i ta
              jak powinna być każa wiarygodna mapa w Polsce.A z tym pisaniem to wiesz że ja
              zawsze piszę szybko!Mimo różnic pogladowych pozdrawiam!
              • Gość: geograf Re: Geograf stwierdza fakt IP: 213.199.233.* 12.08.05, 14:46
                ja podważam twoj coraz bardziej wadliwy umysł, ortografia na poziomie
                podstawówki i tyle błędów że nie wiem czy matury przypadkiem nie kupiłeś
                • Gość: ulk Re: Geograf stwierdza fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:16
                  Mówisz o ortografi, a sam zapominasz stawiać przecinki... ojojoj, niedobrze...
                  • Gość: iza Re: Geograf stwierdza fakt IP: 213.199.193.* 12.08.05, 19:09
                    przecinki to interpunkcja, co mniej koli w oczy niz ortografia
          • Gość: plum Re: Brawo ta mapa jest jak najbardziej prawdziwa! IP: *.pl / 80.50.69.* 12.08.05, 14:41
            lol, Ty musisz byc strasznie zakompleksiony...

pozdrawiam.
            • marcmal Re: Brawo ta mapa jest jak najbardziej prawdziwa! 12.08.05, 14:49
              Jestem przeszczęśliwy, widzą jak można uprawiać onanizm pseudointelektualny z
              powodu jednej mapy. Szczególnie jeden z szanownych przedmówców szytuje raz za
              razem:)
              Dzieląc się tym szczęściem pozdrawiam weekendowo.
              P.S. Mapka niczego sobie, trochę za mało kolorów, ale generalnie jest OK!
              • Gość: Yoda Re: Brawo ta mapa jest jak najbardziej prawdziwa! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.08.05, 15:02
                Mnie on też zadziwia... Czy nie dałoby się z niego wypreparować jakiejś
                szczepionki? Może na brak samokrytycyzmu, nadpobudliwość pisarską albo nadmiar
                fantazji gramatycznej? Ale nie potępiam -niezawodności i entuzjazmu nie można
                mu odmówić. Może się chłopak jakoś zutylizuje, jak znajdzie jakieś poważne
                zajęcie -energii mu nie brak.
                pzdrw
    • Gość: wesoła Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:13
      KR! ostrzegam, że jesteś na najlepszej drodze do tego żeby dać się podpuścić.
      Kielczanie już zmobilizowani! Dla Ciebie powinno być budujące to, że tak często
      goszczą u nas. Widocznie na kieleckim forum nie dzieje się nic godnego uwagi.
      Szanuj naszych gości skoro tak nas lubią.
      • marcmal Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : 12.08.05, 15:20
        Ja was lubie :)
        Pozdrawiam
        • Gość: wesoła Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:22
          A my Was nie???
          • Gość: KR! Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:43
            Radom z Kielcami się nie lubi wiadomo historia , lata okupacji, zabieranie
            inwestycji robią swoje, wieczne kompleksy mieszkańców czerwonych Kielc,ale to
            już było o tym setki wątków a wracając do mapki to ona mi się tak podoba.
            • gladiator.ek Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : 12.08.05, 16:55
              Polecam Ci zakompleksiony KR-etynie wtorkowe Metro-16 sierpnia. Tylko nie
              padnij z zazdrości:))))) Juz sobie wyobrażam twoje posty.Prawde mówiąc nie
              moge sie juz doczekać. Mapka super!!!!, ale niestety nie nadaje sie do prognozy
              pogody:))))
    • Gość: jurek Re: Zapomnieli o Kielcach a pamiętają o Radomiu : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:45
      Warto nadmienic,ze Plik Pl-map2.png umieszczony jest w Wikimedia Commons,
      repozytorium wolnych zasobów projektów Wikimedii. :) to wiele wyjasnia :P:P:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka