Gość: Leo IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:36 Ciekawi mnie jak ludzie w Radomiu spedzaja sobote..... Nie liczac tych na Air Show Ja ide poszukac sredniointeligentnej blondynki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leo Re: Zajecie na dzis IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:37 i pragne przeprosic wszystkich, ze tak zasmiecilem glupotami, ale mam dziwny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Zajecie na dzis IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:45 Widzisz jak to jest? szukasz średniointeligentnej blondynki a wieczór chciałeś spędzić z brunetką i na dodatek inteligentną. Jak to forum myli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Zajecie na dzis IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:50 Wesola to nie wyglada dokladnie jak ty myslisz, ale wszystko ma swoje + i - przy najblizszej okazji wszystko ci wytlumacze ok??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Zajecie na dzis IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:05 Już dorosłeś do małżeństwa bo tłumaczysz zupełnie tak samo jak mój mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Zajecie na dzis IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 17:16 Hahaha..,.....udalo ci sie porozma3wiamy jeszcze kiedys ja juz uciekam papa napisze cos jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Zajecie na dzis IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:18 Życzę przyjemnych łowów!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyny Re: Zajecie na dzis IP: 82.139.8.* 27.08.05, 18:40 Ćwierćinteligent szuka średniointeligentnej blondynki.Trudno mu będzie coś złowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młynek Re: Zajecie na dzis IP: *.radom.pl 28.08.05, 10:12 znajdziesz ją w pisie Odpowiedz Link Zgłoś