Dodaj do ulubionych

Zajecie na dzis

IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:36
Ciekawi mnie jak ludzie w Radomiu spedzaja sobote.....
Nie liczac tych na Air Show
Ja ide poszukac sredniointeligentnej blondynki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Leo Re: Zajecie na dzis IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:37
      i pragne przeprosic wszystkich, ze tak zasmiecilem glupotami, ale mam dziwny
      dzien
    • Gość: wesoła Re: Zajecie na dzis IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:45
      Widzisz jak to jest? szukasz średniointeligentnej blondynki a wieczór chciałeś
      spędzić z brunetką i na dodatek inteligentną. Jak to forum myli!
      • Gość: Leo Re: Zajecie na dzis IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 16:50
        Wesola to nie wyglada dokladnie jak ty myslisz, ale wszystko ma swoje + i -
        przy najblizszej okazji wszystko ci wytlumacze ok???
        • Gość: wesoła Re: Zajecie na dzis IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:05
          Już dorosłeś do małżeństwa bo tłumaczysz zupełnie tak samo jak mój mąż.
          • Gość: Leo Re: Zajecie na dzis IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 17:16
            Hahaha..,.....udalo ci sie porozma3wiamy jeszcze kiedys ja juz uciekam papa
            napisze cos jutro
            • Gość: wesoła Re: Zajecie na dzis IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:18
              Życzę przyjemnych łowów!!!!!!!!!!
              • Gość: dziewczyny Re: Zajecie na dzis IP: 82.139.8.* 27.08.05, 18:40
                Ćwierćinteligent szuka średniointeligentnej blondynki.Trudno mu będzie coś
                złowić.
                • Gość: młynek Re: Zajecie na dzis IP: *.radom.pl 28.08.05, 10:12
                  znajdziesz ją w pisie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka