Dodaj do ulubionych

Akademik czy stancja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:38
"Wolę jednak zapłacić więcej i coś wynająć, niż mieszkać w akademiku. Tam
warunki do nauki są dużo gorsze - dodaje. "

coś nam młodzież dziecinnieje i mocniej trzyma spódniczkę mamusi.... nie ma
neta, tivi, czajnik se trzeba kupić.... może jeszcze zażądać na każdym
piętrze stójkową, która bedzie poganiac do nauki???
Studiowanie i mieszkanie w akademiku Kochani pierwszoroczni to nauka
samodyscypliny po uwolnieniu się od Staruszków.
Obserwuj wątek
    • Gość: lUKA Re: Akademik czy stancja IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.09.05, 14:53
      220zł kosztuje miejsce, kiedy w pokoju jest 2 lub 3 osoby robi się naprawdę
      ciasno, łazienka zarzygana przez ziomków z pokoju obok do kuchni trzeba naginać
      ze 20m., Jeżeli chcemy mieć trochę komfortu to zostaje bliźniak, jednak tam za
      miejsce trzeba dać ponad 300zł, a i to się pewnie zmieni, bo jak tylko studenci
      wprowadzą się do pokoi to będzie podwyżka doświadczyłem tego na własnej skórze.
      Ja polecam mieszkanie, w którym są np. dwa pokoje śmiało można tam mieszkać w
      trzy osoby wtedy opłaty są porównywalne z akademikiem a mieszkanie w porównaniu
      do pokoju jest większe przynajmniej trzy razy. Do chaty możesz zaprosić, kogo
      chcesz, o której chcesz w akademiku jest już z tym problem. Również rada
      mieszkańców jest taka jak nasi posłowie pilnują tylko swojego interesu. Jeżeli
      ktoś chce mieszkać w akademiku to radzę się tam pchać za nic nie robienie są
      zniżki za pokój i inne takie. Akademikowi mówię NIE szczególnie w Radomiu.
      • Gość: A Akademik czy stancja IP: 193.227.131.* 30.09.05, 12:12
        Mam wolne mieszkanie do wynajęcia, 3 pokoje, os. Południe, na 3 osoby to ze
        wszystkim wyjdzie ok. 200 zł. od "łebka". Może ktoś jest zainteresowany?
        Skrzyknijcie się może w jakąś spokojną trójkę.
        amadeo1@gazeta.pl
    • Gość: gall_eon Re: Akademik czy stancja IP: *.ipt.aol.com 02.10.05, 06:06
      nie wydaje mi sie zeby mieszkanie w wynajetym pokoju, czy mieszkaniu nie
      swiadczylo o samodzielnosci....tu chyba bardziej chodzi o komfort i inne ulotne
      odczucia.
    • Gość: cien Re: Akademik czy stancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:29
      Thorez bredzisz i tyle ..albo masz kompleksy albo jesteś zacofany.Nauka=stancja
      , chlanie , bydło=akademik.Po za tym wszystkim którzy studiuja w Radomiu a sa z
      innego miasta polecam stancje bo na Akademickim od razu widać kto "nie swój" i
      czesto w oko dostaja studenciki przyjezdni.
    • Gość: A Re: Akademik czy stancja IP: 193.227.131.* 03.10.05, 10:41
      Nikt nie reflektuje? Mieszkanie 60-metrowe wynajmę studentom, niedrogo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka