Gość: szef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:19 Chcę założyć stronę mojego sklepu. Komu to zlecić i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: informatyk Re: strona internetowa IP: 82.139.10.* 26.09.05, 19:32 to zalezy od stopnia zaawansowania strony, uzytych technologii i jezykow programowania. a co pana interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REJF1 Re: do szefa na ..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.05, 19:41 Witam Nie przejmuj się takimi jak poprzednia wypowiedziami - niestetty w Radomiu równeiż zdarzaja się półgłówki, debile, imbecyle i bezmózgowcy. Jeśli zaś chodzi o WWW - wiem, ze robi je copy con www.copycon.pl/ , efekt www.efekt.pl/ i... jeszcze zapewne kilka radomskich firm. Do pełnej oferty wystarczy...wyszukiwarka (np.: www.google.pl/ ) lub książka telefoniczna / panorama firm Polecam i owocnych poszukiwań Darz bór Rafin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: do szefa na ..... IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 19:53 a ciebie co ugryzlo? szukasz guza czy chcesz "zaistniec"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3sh 3sh-Agencja Interaktywna IP: 82.139.8.* 26.09.05, 22:56 Jeżeli interesowała by Pana strona, to proszę odwiedzic stronę www.3sh.pl. Tam jest kontakt z oddziałem w Radomiu, proszę się umówic na spotkanie, na którym zostanie omówiony zarys strony. Oraz przedstawiony wstępny kosztorys. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: strona internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:51 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, v-szefowi też. Może ja kiedyś tez Ci w czymś pomogę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adam0987654321 Re: strona internetowa 11.04.17, 14:17 polecam :) L-DESIGN aktywnamarka.pl/ogloszenie/l-design/,korzystałem z usług i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś