Gość: Kuba IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:32 Bardzo fajna rzecz, po kursie odrazu dostanie pracę sprzątaczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mela Re: Bezpłatny kurs komputerowy dla bezrobotnych k IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.05, 09:17 no tak, to pewnie jest bardzo intensywny kurs który niczego nie nauczy no bo popatrzmy, ma on mieć ok 100 godzin, a dalej załóżmy: na podstawy komputera i "co to jest windows" - min. 5 na mizerne podsatwy worda - ok. 20 (przy założeniu że bezrobotne biegle stukają na klawiaturze) na mizerne podstawy excela - ok.20 (załozenie j.w.) na mizerne podstawy accessa - ok. 20 (załozenie j.w.) power pionta można odpuścić no ale może sekretarki by chciały - ok.5 no to na raziemamy 70 godzin przydały by sie jakies podstawy internetu i obsługi poczty - 10 godz. no i w takim razie podziwiam kogoś kto nauczy jeszzcze w ok. 20 godz.te panie corela i phota painta no i jeszcze stworzy z nimi stronę internetową :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Bezpłatny kurs komputerowy dla bezrobotnych k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:32 no tak, niczego nie nauczy nie warto ruszac sie z domu, najlepiej siedziec przed telewizorem i jesc kisiel, dobija mnie prymitywizm myslenia ludzi w tym miescie, wedlug niektorych tu nigdy nic nie warto,zamiast skorzystac z szansy to oczywiscie lepiej byc na garnuszku panstwa albo zazdroscic sasiadom, ktorzy sie na pewno p......... bo przeciez normalny czlowiek to nic nie ma oprocz zmartwien....i tak tutaj wlasnie jest. Zero jakiejkolwiek inicjatywy i wysilku by poprawic swoj los. Ludzie wezcie sie do pracy, a jak nie macie jej to podnoscie kwalifikacje jak macie szansr robic to za darmo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marys Re: Bezpłatny kurs komputerowy dla bezrobotnych k IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 05.10.05, 14:14 W czasie ponad 100 godzin praktycznych zajęć słuchaczki będą mogły poznać podstawowe aplikacje biurowe przydatne np. w zawodzie sekretarki, oprogramowanie do grafiki komputerowej (CorelDraw i PhotoPaint) oraz do tworzenia stron internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marys durne to wszystko IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 05.10.05, 14:26 "W czasie ponad 100 godzin praktycznych zajęć słuchaczki będą mogły poznać podstawowe aplikacje biurowe przydatne np. w zawodzie sekretarki, oprogramowanie do grafiki komputerowej (CorelDraw i PhotoPaint) oraz do tworzenia stron internetowych. " szybko, byle jak i bez sensu. na samego corela potrzeba trochę więcej niż 100 godzin. a tak pani dostanie papierek potwierdzający znajomość w/w programów i niebawem wszystko zapomni. Moim zdaniem lepiej zrobić jeden - ale przyzwoity kurs niż mamić kobitki że będą dużo umiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: durne to wszystko IP: *.radom.pilicka.pl 05.10.05, 15:38 no niby macie racje ale od czegoś trzeba zacząć!! Najpierw podstawy a potem coś zaawansowanego. W podstawówce chcesz uczyć całek?? To dopiero durnota. Większość osób ma marne podstawy obsługi komputera, to jakby to wyglądało: umie zrobić stronę internetową a nie umie napisać CV w Wordzie!! Podstawówka => Gimnazium => ... to jest logiczne! Naucz podstaw a potem szkol się sam(a). A jak ktokolwiek pracuje to wie, że ta wiedza wyniesiona w szkole to dużo za mało w pracy i tak wszystkiego musisz nauczyć się SAM(A)! JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody SUPER!! IP: *.radom.pilicka.pl 05.10.05, 15:47 Kobiety zawsze miały gorzej, może się nauczą i będą lepiej postrzegane. Fajnie, że bezpłatne - chyba zapisze siostre :) Młody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Bezpłatny kurs komputerowy dla bezrobotnych k IP: 82.139.40.* 05.10.05, 16:03 te kursy są kiczowate ale przynajmniej zarabiają na nich osoby je prowadzące..lepiej by zorganizowali kurs prawa jazdy z egzaminem papierek przynajmniej by coś znaczył :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Bezpłatny kurs komputerowy dla bezrobotnych k IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.10.05, 16:04 Tiaaaaaaaaaa. i tak na to szkolenie juz dawno miejsca sa zarezerwowane. A to z przyjnowaniem zgloszen to tylko dla picu aby uzyskac dane osobowe i dodatkowo baze adresow email. Ludzie nie dajcie sie na to nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bezpłatny kurs komputerowy dla bezrobotnych k IP: *.radom.pilicka.pl 05.10.05, 16:11 dzwoniłam są miejsca!! Głupoty piszesz!! zapisało się 10osób a miejsc jest 40!! ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Bezpłatny kurs komputerowy dla bezrobotnych k IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.10.05, 11:08 a gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś