Gość: socjolog IP: *.udn.pl 23.10.05, 19:42 Piszę pracę o mobbingu w szkołach. Proszę o przykłady tego negatywnego zjawiska, ukrywanego ze strachu o utratę pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mobbingowana Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.10.05, 00:05 jestem nauczycielką w jednej z radomskich szkoł.U nas jest straszny mobbing. Ostatnio woźny mnie ganiał ze szmatą po całym boisku. A za rogiem zaczaiła się kucharka z patelnią. Trwa to juz 10 lat. Co powinnam zrobić? Pomóżcie!! Błagam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.udn.pl 24.10.05, 00:07 U nas odwrotnie, to dyrektor gania kucharki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobbingowana Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.10.05, 00:21 tak czy siak mamy ten sam problem a pan socjolog śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły duch ... Re: pokrcona mobbingowana .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:11 i ty w stanie amoku jesteś w szkolę -? może ćpałaś a może masz od śmigła czyli kopa ?i ty masz się za nauczycielkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.152.udn.pl 24.10.05, 00:10 widzę to z okna na matematyce - może zdejma juz? prezydent tusk będziemy dumni z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 24.10.05, 00:20 ale kogo ma dotyczyć dyrektor - nauczycieli, nauczyciele - dzieci, dyrektor - rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjolog Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.udn.pl 24.10.05, 00:32 Interesują mnie wyłącznie sprawy związane z naciskami pracodawcy na nauczycielki i nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjolog Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.udn.pl 24.10.05, 00:33 Kiedy będzie coś ciekawego podam swój adres, aby poznać szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobbingowana Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.10.05, 00:35 a dyrektor to mi każe wchodzić na drabinę żeby mu podać segregator z górnej półki i w tym czasie sam podnosi długopis z podłogi. I jeszcz mam obowiązek przychodzenia do pracy w mini. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody9915 Re: Mobbing w waszej szkole 24.10.05, 10:19 a mnie się bardzo podoba mobbing mam bardzo wymagjącą "opiekunkę"....... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzociekawa1 Re: Mobbing w waszej szkole 25.10.05, 21:10 moze coś wiecej? gdzie takie są opiekunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liceum Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.udn.pl 24.10.05, 16:14 U nas za donos na koleżankę lub kolegę jest wyższy dodatek motywacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.10.05, 19:29 A u nas za donos na koleżanke lub kolegę to jest wpier.... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnieci Re: Mobbing w waszej szkole 24.10.05, 20:07 mlody w jakiej szkole pracujesz?Ja tez chce taka "opiekunke" Jestes na stazu? Jakie ma wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody9915 Re: Mobbing w waszej szkole 24.10.05, 21:54 fajna "opiekunka" to taka ktora ma włosy w kolorze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.radom.pl 25.10.05, 12:52 popieram takie metody, tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
romanok Re: Mobbing w waszej szkole 30.10.05, 08:34 niech moze Pan/i socjolog poipyta się w bankach ??chyba biją na łeb nawet hipermarkety w mobbingu..szczególnie w lubuskim polecam pracowników Eurobanku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N-l Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.udn.pl 30.10.05, 17:22 proszę o poważne odpowiedzi. Czy w szkołach dostajecie zwrot kosztów za zakup okularów w całości lub w części ich wartości. Jeżeli tak to jakie warunki należy spełniać aby tego typu dofinansowanie otrzymać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Mobbing w waszej szkole IP: 82.139.45.* 30.10.05, 18:05 pierwszy raz slysze o takim dofinansowaniu. Czy moge dowiedziec się coś blizej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: augora Re: Mobbing w waszej szkole IP: *.129.udn.pl 01.11.05, 23:05 kiedyś tak było można, z funduszu socjalnego ale teraz to dofinansowanie jest na choroby przewlekłe, a wada wzroku taką nie jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś