Dodaj do ulubionych

Brak koncertów!!!!! skandal

26.10.05, 22:21
Nie mogę zrozumieć sytuacji, że w tak ładnym miejscu jak Radom nie odbywają
się żadne koncerty. Jest to nie do pomyślenia. Pragnę z tego miejsca
zaprotestować. Nie wiem, kto czyta to forum, ale może znajdzie się osoba,
organizacja, która mogłaby zmienić całą sytuację. Nie wszyscy lubią imprezy
techno, house, bądź pop a dobry koncert (np. hiphopowych, reggae), który jest
potrzebny naszemu miastu jak tlen. Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: KR! Re: Brak koncertów!!!!! skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:27
      Co za bzdury piszesz o Radomiu tak jak byłbyś z kielc oni tam wogóle koncertów nie mają.23 października pod M1 grała legenda polskiego rocka Lady Pank.Jutro o 19 w sali koncertowej UM gra TSA , bilety chyba 30 lub 40 zł.W listopadzie 17 gra Sistars w katakumbach a w grudniu w RAdomiu gra HEY.Nie pisz prpszę bzdur na poziomie Kielc...........Radom miastem koncertów jest dużo lepiej jesli chodzi o tę kwestię np. 5 lat temu.
      • Gość: lea Re: Brak koncertów!!!!! skandal IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.10.05, 22:32
        no i co KR wyszły twoje kompleksy małomiasteczkowego buraka.......Gość pisze żę
        w Radomiu mało koncertów a ty mu zaraz z Kilecami wyjeżdżasz
        • Gość: KR! Re: Brak koncertów!!!!! skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:39
          Mam wady jak każdy ale moje kompleksy nie nazywają się Kielce wbrew temu co myślisz mam inne wady.A Kielc tak jak każdy mieszkaniec radomia prawdziwy nie darze sympatią.
          • Gość: string Re: Brak koncertów!!!!! skandal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 22:56

Musicie się kłócić,najważniejsze że Radomiak wygrał 3;0

lepiej odpowiedzcie mi czy lepiej chodzić w slypach czy w bokserkach
            • walldemar Re: Brak koncertów!!!!! skandal 26.10.05, 23:02
              Bokserki :D hehe. Nie zmienia to jednak faktu, iż jest mało koncertów. A jak
              jest w Kielcach to nie wiem i mnie mało obchodzi. Pozdrawiam.
          • Gość: Lea Re: Brak koncertów!!!!! skandal IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.10.05, 23:08
            No tak Kielce Są mi obbojętne . Ale pewnie nie jestem mieszkańcem Radomia
            prawdziwym skoro mieszkam tu dopiero 11 lat............
    • Gość: string Re: Brak koncertów!!!!! skandal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 23:30

ja na chwilę bo w sobotę miał wystąpić zespół boys - czy koncert doszedł do
      skutku?

- mówisz bokserki - no i cholera znowu nie wiem co zakładać
      • Gość: jurek Re: Brak koncertów!!!!! skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 15:14
        www.wici.info/modules.php?name=Kalendarz
        nawet chyba nie ma co rozpoczynac porownan....tym bardziej,ze na Wici to tylko
        czesc imprez :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka