Dodaj do ulubionych

Tankowanie gazu + myjka

07.11.05, 11:09
Witajcie, czy znacie gdziew radomiu mozna zatankowac gaz w Radomiu i potem za
litry umyc sobie samochod. Podajcie jak mozecie adresyy gdzie mieszcza sie
takie stacje :)

Z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Arrow Re: Tankowanie gazu + myjka IP: 193.111.144.* 07.11.05, 14:28
      -ul Wyścigowa naprzeciwko Domu Kombatanta, - ul Czarna przy przejeździe
      kolejowym, -ul 1905r na terenie byłego komisu samochodowego i ..pewnie jeszcze
      inne
    • Gość: J-23 Re: Tankowanie gazu + myjka IP: *.pr.radom.net 07.11.05, 21:29
      Tankujesz, ciułasz punkty, jedziesz wreszcie myć autko i .... z reguły kolejka
      taryfiarzy i sporo czekania. Nie wiem, czy się opłaca, ja raz spróbowałem i
      dałem spokój!
      Pozdrawiam!
      • Gość: M@G Re: Tankowanie gazu + myjka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.11.05, 23:13
        Tankujcie w tych małych stacyjkach i myślcie, że myjka jest gratis.Naiwniacy
        Kantują Was na każdym kroku, pompują Wam oszukana mieszankę, a Wy dalej tam
        jeździcie.
    • maciej_81 Re: Tankowanie gazu + myjka 08.11.05, 15:45
      Ok juz zczailem, teraz nie tankuj e na malych stacjach tylko na jet lub shell o
      wile lepszy gaz,, mniej pali i wiecej kilometrow sie zrobi :)

• Gość: Jaś Fasollasido Re: Tankowanie gazu + myjka IP: *.ats.pl / *.ats.pl 08.11.05, 18:56
        Jakoś dziwnie sie składa, ale mam odnośnie tych stacji inne doświadczenia.
        Uważam, a jeżdzę już na gazie od co najmniej 10 lat, że najlepszy gaz jest wg
        kolejności:
        1. BP
        2. Orlen
        3. Statoil
        4. Petrochenia Gdańska
        4. (jedna prywatna)na Słowackego/Janiszpol/ coś koło nr 260.
        • Gość: mmm Re: Tankowanie gazu + myjka IP: 82.139.46.* 08.11.05, 19:55
          akurat opinia o gazie z BP jest nienajlepsza !
          • Gość: M@G Re: Tankowanie gazu + myjka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.11.05, 19:57
            no pewnie oni przelewają z małych butli a wszystkie małe stacyjki są
            nieskazitelnie uczciwe
            • Gość: gazeer Re: Tankowanie gazu + myjka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:17
              Jeet jest super, ale bardziej super jest B.P. Gaz do Jeet-u przywozi ta sama
              cysterna która tankuje stację vis a vis przy ul. Kapturskiej. Tam też jest
              nieźle i myją samochody tylko nie wycierają i to jest wkur... bo sa buce i
              tytle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka