maciej_81 07.11.05, 11:09 Witajcie, czy znacie gdziew radomiu mozna zatankowac gaz w Radomiu i potem za litry umyc sobie samochod. Podajcie jak mozecie adresyy gdzie mieszcza sie takie stacje :) Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arrow Re: Tankowanie gazu + myjka IP: 193.111.144.* 07.11.05, 14:28 -ul Wyścigowa naprzeciwko Domu Kombatanta, - ul Czarna przy przejeździe kolejowym, -ul 1905r na terenie byłego komisu samochodowego i ..pewnie jeszcze inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Tankowanie gazu + myjka IP: *.pr.radom.net 07.11.05, 21:29 Tankujesz, ciułasz punkty, jedziesz wreszcie myć autko i .... z reguły kolejka taryfiarzy i sporo czekania. Nie wiem, czy się opłaca, ja raz spróbowałem i dałem spokój! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@G Re: Tankowanie gazu + myjka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.11.05, 23:13 Tankujcie w tych małych stacyjkach i myślcie, że myjka jest gratis.Naiwniacy Kantują Was na każdym kroku, pompują Wam oszukana mieszankę, a Wy dalej tam jeździcie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_81 Re: Tankowanie gazu + myjka 08.11.05, 15:45 Ok juz zczailem, teraz nie tankuj e na malych stacjach tylko na jet lub shell o wile lepszy gaz,, mniej pali i wiecej kilometrow sie zrobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fasollasido Re: Tankowanie gazu + myjka IP: *.ats.pl / *.ats.pl 08.11.05, 18:56 Jakoś dziwnie sie składa, ale mam odnośnie tych stacji inne doświadczenia. Uważam, a jeżdzę już na gazie od co najmniej 10 lat, że najlepszy gaz jest wg kolejności: 1. BP 2. Orlen 3. Statoil 4. Petrochenia Gdańska 4. (jedna prywatna)na Słowackego/Janiszpol/ coś koło nr 260. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Tankowanie gazu + myjka IP: 82.139.46.* 08.11.05, 19:55 akurat opinia o gazie z BP jest nienajlepsza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@G Re: Tankowanie gazu + myjka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.11.05, 19:57 no pewnie oni przelewają z małych butli a wszystkie małe stacyjki są nieskazitelnie uczciwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeer Re: Tankowanie gazu + myjka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:17 Jeet jest super, ale bardziej super jest B.P. Gaz do Jeet-u przywozi ta sama cysterna która tankuje stację vis a vis przy ul. Kapturskiej. Tam też jest nieźle i myją samochody tylko nie wycierają i to jest wkur... bo sa buce i tytle. Odpowiedz Link Zgłoś