Dodaj do ulubionych

okulista dziecięcy

IP: *.radom.pilicka.pl 10.11.05, 17:39
czy mozecie mi polecic dla maluszka jakiegos okuliste? Bardzo dziekuje

mama
Obserwuj wątek
    • Gość: Mama bis Re: okulista dziecięcy IP: *.radom.pilicka.pl 10.11.05, 18:45
      Czy dzieje się coś szczególnego z oczami? Ja przetarłam szlaki... i wylądowałam
      w Krakowie i warszawie. W Radomiu korzystałam z porad p. Krupy, Pasierbińskiej,
      Nowosad. Chyba najbardziej rzetelną diagnozę postawiła ta druga...Ale do dzieci
      polecano mi tę pierwszą.
      • Gość: mama Re: okulista dziecięcy IP: *.radom.pilicka.pl 13.11.05, 12:53
        mojej coreczce ucieka delikatnie jedno oczko a ma dopiero 17 miesiecy i cos z
        tym trzeba zrobic. Moze jakies namiary na kogos
        • Gość: ona Re: okulista dziecięcy IP: *.radom.pilicka.pl 13.11.05, 17:19
          z synem od lat chodzę do dr Kwapińskiej-teraz przyjmuje w Mediconie-na kase chorych
      • Gość: rex Re: do mamy bis IP: *.atman.pl / *.atman.pl 14.11.05, 22:28
        A jakie masz doświadczenie z dr Nowosad, bo jedni polecają, drudzy mówią, że w
        ogóle nie?
        • Gość: rex Re: do mamy bis IP: *.atman.pl / *.atman.pl 14.11.05, 22:54
          up!
          • Gość: up Re: up IP: *.atman.pl / *.atman.pl 15.11.05, 01:38
            up
            • Gość: up Re: up IP: *.atman.pl / *.atman.pl 15.11.05, 14:14
              up
    • Gość: mama2 Re: okulista dziecięcy IP: 80.50.60.* 15.11.05, 17:21
      Ja akurat mam dobre doświadczenia z dr Nowosad i gorąco ja polecam, także dla
      dzieci. Nie tylko dobrze leczy, ale tez jest miła i ma podejście do dzieci, a
      to przecież ważne.Przyjmuje w poradni przy ul. Tochtermana i prywatnie na
      Ustroniu.
      Ps. Ważne jest to, że nie za każdą prywatną wizytę pobiera pieniądze
      • Gość: tim Re: okulista dziecięcy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 16.11.05, 12:54
        może ktoś jeszcze wie coś o dobrym okuliście w radomiu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka