Gość: mama IP: *.radom.pilicka.pl 10.11.05, 17:39 czy mozecie mi polecic dla maluszka jakiegos okuliste? Bardzo dziekuje mama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mama bis Re: okulista dziecięcy IP: *.radom.pilicka.pl 10.11.05, 18:45 Czy dzieje się coś szczególnego z oczami? Ja przetarłam szlaki... i wylądowałam w Krakowie i warszawie. W Radomiu korzystałam z porad p. Krupy, Pasierbińskiej, Nowosad. Chyba najbardziej rzetelną diagnozę postawiła ta druga...Ale do dzieci polecano mi tę pierwszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: okulista dziecięcy IP: *.radom.pilicka.pl 13.11.05, 12:53 mojej coreczce ucieka delikatnie jedno oczko a ma dopiero 17 miesiecy i cos z tym trzeba zrobic. Moze jakies namiary na kogos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: okulista dziecięcy IP: *.radom.pilicka.pl 13.11.05, 17:19 z synem od lat chodzę do dr Kwapińskiej-teraz przyjmuje w Mediconie-na kase chorych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: do mamy bis IP: *.atman.pl / *.atman.pl 14.11.05, 22:28 A jakie masz doświadczenie z dr Nowosad, bo jedni polecają, drudzy mówią, że w ogóle nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2 Re: okulista dziecięcy IP: 80.50.60.* 15.11.05, 17:21 Ja akurat mam dobre doświadczenia z dr Nowosad i gorąco ja polecam, także dla dzieci. Nie tylko dobrze leczy, ale tez jest miła i ma podejście do dzieci, a to przecież ważne.Przyjmuje w poradni przy ul. Tochtermana i prywatnie na Ustroniu. Ps. Ważne jest to, że nie za każdą prywatną wizytę pobiera pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: okulista dziecięcy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 16.11.05, 12:54 może ktoś jeszcze wie coś o dobrym okuliście w radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś