Dodaj do ulubionych

Maciej Targosz, firma "ROLMAT" to OSZUST :((((((((

25.11.05, 22:11
UWAGA RADOMIANIE!!!!!
PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED FIRMA ROLMAT I JEJ WLASCICIELEM PANEM MACIEJEM
TARGOSZEM prowadzacym firme w Radomiu przy, ul. Wierzbickiej 62.

Bralem towar (mianowicie: rolety zewnętrzne antywlamaiowe)od Pana Targosza.
On wystawial mi faktury z forma zaplaty na przelew. Glownie placilem gotowka
do rak Pana Targosza, on nie wystawial mi pokwitowania. Potem zebral faktury
i poszedl z nimi do sadu rzadajac, abym ponownie za nie zaplacil.
Zanim poszedl do sadu, wysyla mi wezwania do zaplaty, kazde na inna kwote, bo
sam sie chyba pogubil ile piniedzy chce ode mnie wyludzic.
Jedna fakture nawet podrobil i zlozylem doniesienia o popelnieniu
przestepstwa na prokurature. (Sprawa w toku).

Uwazajcie na tego czlowieka (tez chcial mnie bic)!!!!

Napiszcie jakbyscie mieli podobne przypadki z tym nieuczciwym pseudo
przedsiebiorca.

Pozdrawiam Was wszystkich!

Hej.
Obserwuj wątek
    • Gość: K.miks Re: Maciej Targosz, firma "ROLMAT" to OSZUST :((( IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.11.05, 22:40
      Paweł sory ale jesteś głupi.Jak to mozna nie brać pokwitowań i to jeszcze od
      nieznajomego?Sprawę masz przegraną jak nic.Chyba, że wykażesz jego oszustwo a
      wtedy wówczas on miałby sprawę karną.ale jeżeli było was tylko dwóch to leżysz
      i płacisz jeszcze raz za to samo.W takich przypadkach bierz sprawy we własne
      ręce (łapy)!
      • pawel1805 Re: Maciej Targosz, firma "ROLMAT" to OSZUST :((( 25.11.05, 22:47
        Wiem o tym, ale na szczescie mam jeszcze jako dowod jego wezwania do zaplaty,
        ktore kazde jest na inna kwote. Co dziwniejsze, czym pozniejsze, tym na wyzsza
        kwote. Czy to nie dziwne, ze Pan Targosz nagle przypominal sobie z biegiem
        czasu, ze jeszcze dodatkowo czegos nie zaplacilem?!
        • Gość: Jas_ Fasollasido@g Re: Maciej Targosz, firma "ROLMAT" to OSZUST :((( IP: *.ats.pl / *.ats.pl 25.11.05, 22:50
          Może to tak odsetki rozły?
          • pawel1805 Re: Maciej Targosz, firma "ROLMAT" to OSZUST :((( 25.11.05, 23:03
            Nie, bo w kolejnych wezwaniach do faktury zostaly dodawane nowe numery faktur!!!
            Kiedy mu sie skonczyly, dodal jeden, ktory u mnie nie istnial. Na podstawie
            tego zawiadomilem Prokurature o popelnieniu przestepstwa, no i Skarbowke.
    • pawel1805 Re: Maciej Targosz, firma "ROLMAT" to OSZUST :((( 28.11.05, 22:38
      Nowe informacje na temat Pana Targosza. Pan Targosz przeprowadzil sie z ul.
      Wierzbickiej 62 gdzies do bloku. Zatem uwazajcie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka