Gość: M@G IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 15:51 Właśnie usunięto mój post co do powiązań lidki z adminem.Czy to coś znaczy??? Dlaczego nie kasuje jej postów które obrażają wielu ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: min Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.udn.pl 27.11.05, 15:58 Bo admin sam pisze jako Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@G Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 16:02 ot właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.internet.radom.pl 27.11.05, 16:07 Nic nie obraża, lidka pisze prawdę a was czarne kundelki po prostu to kluje w oczy. Na szczescie prase to jeszcze mamy wolna choc tv juz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@G Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 16:08 jak wolną jak post został skasowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: LIDKA - czarna owca forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:19 a ty "magic" jesteś jej pokroju o umyśle takim samym jak ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.sympatico.ca 27.11.05, 17:02 Fajnie ich nazwales - KUNDELKI ... hihihi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam wątpliwości Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.udn.pl 27.11.05, 17:11 Przecież chodzi o to żeby ci co mają coś do powiedzenia omijali to forum. Ktoś nad tym czuwa żeby nie poruszać tematów niegospodarności naszych władz, korupcji oraz politycznch, szczególnie przez prawicowo myślących i uczciwych ludzi.Już sam nie wiem czy mimo wszystko nie lepiej ignorując oczywiście bzdurne posty pisać co się myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.sympatico.ca 27.11.05, 17:18 O kim Wasc rzeczesz? tych neptkach we gajerkach w paski? Zalejecie betonem to zgnile misato! ......... por favore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 17:21 mam wątpliwości - nie płacz,wyjdź zza winkla i chociaż raz w życiu napisz co myślisz o systemie To m.in. dla takich bojących się, jak Ty coby wolność słowa poczuli woziłem ulotki w 80' do Gdańska. Ale to już historia... Walcz bo młody jesteś,ja się wtedy nie wachałem. To że po latach wyszła kaszana i na proporcach zostały tylko ideały to już temat na inny wątek. Jedna rada - zawsze stój po stronie słabszych,nie starych ubeków - doradców, bo Cię znienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.sympatico.ca 27.11.05, 17:27 STRING ... ubierzmy siem wszyscy w gajerki w paski ... Cyganie i Kubanole nas osondzom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smyk Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 27.11.05, 17:31 Lidka czy ty jesteś zona kub pruca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.kowala.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 18:03 Mam dla Was złe wiadomości. Administrator nie jest w stanie nic zrobić z dwóch powodów. 1. Nie potrafi tego zrobić ( żaden wstyd, nie jest jedynym niedouczonym na b. ważnym stanowisku) 2. Te trzy osoby to żona, teściowa i szwagier administratora którzy mają płacone za każde kliknięcie na tym forum - więc nie będzie ryzykował konfliktu w rodzinie (pomijam aspekt finansowy - zapewne ma odpalaną działkę ) Ku pocieszeniu dodam że jest parę lokalnych forów które czyta się z przyjemnością , a nawet z zainteresowaniem ( z oczywistych wzgędów nie podam jakie to fora, bo nie chce mi się szukać następnych. Napewno rozwiązaniem byłoby założenie forum zamkniętego (prywatnego), a to zostawić na pastwę sępom... Odpowiedz Link Zgłoś