Dodaj do ulubionych

LIDKA I (...) cenzura

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 15:51
Właśnie usunięto mój post co do powiązań lidki z adminem.Czy to coś znaczy???
Dlaczego nie kasuje jej postów które obrażają wielu ludzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: min Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.udn.pl 27.11.05, 15:58
      Bo admin sam pisze jako Lidka
      • Gość: M@G Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 16:02
        ot właśnie
    • Gość: magic Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.internet.radom.pl 27.11.05, 16:07
      Nic nie obraża, lidka pisze prawdę a was czarne kundelki po prostu to kluje w
      oczy. Na szczescie prase to jeszcze mamy wolna choc tv juz nie...
      • Gość: M@G Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 16:08
        jak wolną jak post został skasowany?
      • Gość: oli Re: LIDKA - czarna owca forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:19
        a ty "magic" jesteś jej pokroju o umyśle takim samym jak ona
      • Gość: Lidka Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.sympatico.ca 27.11.05, 17:02
        Fajnie ich nazwales - KUNDELKI ... hihihi ...
    • Gość: mam wątpliwości Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.udn.pl 27.11.05, 17:11
      Przecież chodzi o to żeby ci co mają coś do powiedzenia omijali to forum. Ktoś
      nad tym czuwa żeby nie poruszać tematów niegospodarności naszych władz,
      korupcji oraz politycznch, szczególnie przez prawicowo myślących i uczciwych
      ludzi.Już sam nie wiem czy mimo wszystko nie lepiej ignorując oczywiście
      bzdurne posty pisać co się myśli.
      • Gość: Lidka Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.sympatico.ca 27.11.05, 17:18
        O kim Wasc rzeczesz?  tych neptkach we gajerkach w paski?
        Zalejecie betonem to zgnile misato! ......... por favore!
      • Gość: string Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 17:21

mam wątpliwości - nie płacz,wyjdź zza winkla i chociaż raz w życiu napisz
        co myślisz o systemie

To m.in. dla takich bojących się, jak Ty coby wolność słowa poczuli woziłem
        ulotki w 80' do Gdańska.
        Ale to już historia...
        Walcz bo młody jesteś,ja się wtedy nie wachałem.
        To że po latach wyszła kaszana i na proporcach zostały tylko ideały to już
        temat na inny wątek.
        Jedna rada - zawsze stój po stronie słabszych,nie starych ubeków - doradców, bo
        Cię znienawidzę.

• Gość: Lidka Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.sympatico.ca 27.11.05, 17:27
          STRING ... ubierzmy siem wszyscy w gajerki w paski ... Cyganie i Kubanole nas osondzom?
          • Gość: Smyk Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 27.11.05, 17:31
            Lidka czy ty jesteś zona kub pruca?
    • Gość: obserwator Re: LIDKA I (...) cenzura IP: *.kowala.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 18:03
      Mam dla Was złe wiadomości.
      Administrator nie jest w stanie nic zrobić z dwóch powodów.
      1. Nie potrafi tego zrobić ( żaden wstyd, nie jest jedynym niedouczonym na b.
      ważnym stanowisku)
      2. Te trzy osoby to żona, teściowa i szwagier administratora którzy mają
      płacone za każde kliknięcie na tym forum - więc nie będzie ryzykował konfliktu
      w rodzinie (pomijam aspekt finansowy - zapewne ma odpalaną działkę )

Ku pocieszeniu dodam że jest parę lokalnych forów które czyta się z
      przyjemnością , a nawet z zainteresowaniem ( z oczywistych wzgędów nie podam
      jakie to fora, bo nie chce mi się szukać następnych.
      Napewno rozwiązaniem byłoby założenie forum zamkniętego (prywatnego), a to
      zostawić na pastwę sępom...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka