Gość: mama IP: *.wss.com.pl 29.11.05, 11:57 czy w Radomiu są jakieś zajęcia dla dwu- trzylatków zamiast przedszkola? Nie mogę patrzeć jak młode szwęda się po domu znudzone...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erf Pamiętajcie o szczerym uśmiechu \/ IP: *.tvk.torun.pl 29.11.05, 19:01 Oto mój: masaze.net.pl/fag/smiesznezdjeciajakiejpastyonuzywal.html najśmieszniejsze filmiki :):):) masaze.net.pl/smiesznefilmy.html ++Pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: zajęcia dla maluchów IP: *.client.dsl.net 29.11.05, 20:45 Ale bzdury pleciesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2 Re: zajęcia dla maluchów IP: 82.139.43.* 30.11.05, 18:44 kobieto zajmij się dzieckiem a nie będziesz wysyłała młode na zajęcia poświęć troszkę czasu swojemu dziecku a nie tylko tv komputer i gazetka. dziecko samo się nie zabawi, porysuj z nim układaj klocki przeczytaj bajkę albo zwyczajnie przytul lub idź na spacer a napewno młode nie bedzie się szwendało. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
goda Re: zajęcia dla maluchów 08.12.05, 00:15 Podobno w Domu Kultury na Południu jest rytmika, podobnie na Daszyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 Re: zajęcia dla maluchów 08.12.05, 15:50 dużo zajęc ma MDK na ul.Słowackiego...ale nie wiem czy dla takich małych...moja córka chodzi tam na plastyke 2 razy w tygodniu..polecam. Odpowiedz Link Zgłoś