IP: *.radom.pl 03.01.06, 11:33
Co sadzicie o wyrobach cukierniczych firmy "Janda".Mam zamiar zamowic tam ciasto na impreze,ale wsrod moich znajomych sa rozne opinie.
Obserwuj wątek
    • gawii Re: cukiernie 03.01.06, 12:10
      a ja proponowalabym w cukierni na Traugutta albo na malczewskiego...lepiej
      nawet na Malczewskiego... nie "U Jana", ale w nastepnej :)
      • Gość: ela Re: cukiernie IP: *.udn.pl 03.01.06, 15:19
        najlepsze wyroby cukiernicze ( prawie jak domowe ) są u Jankowskich na ul.
        Lotniczej. gwarantuję , że bedziesz zadowolona. ja właściwie na wszystkie
        większe uroczystości robię wszystko sama , ale gdy przechodzę koło cukierni
        Jankowskich , nie mogę oprzeć się pokusie, by coś nie kupić. wiem ,że większe
        ilości można zamówić bezpośrednio w pracowni ( chyba też jest taniej)
        życzę smacznego !
        • Gość: monika Re: cukiernie IP: 82.139.43.* 03.01.06, 16:45
          Nie wiem czy myślimy o tej samej, ale jeśli tak to w 100% popieram. Stoisko
          cukiernicze mieści się w sklepie Stokrotka przy Żeromskiego (obok wiaduktu).
          Od czasu komunii mojego dziecka zamawiam tylko u nich torty i ciasta. Polecam!
          • tomus2221 Re: cukiernie 03.01.06, 18:06
            Moj tat jak zrobi ciasto jak ma odpowiednie skldniki to niewiem czy w radomiu
            znalazlbym cos lepszego,serio.A co do cukierni tej w Stokrotce na
            Zeromskiego,to naprawde sa super,pyszny tort bezowy:)
            • Gość: Ela Re: cukiernie IP: *.udn.pl 04.01.06, 08:40
              Tak , stoisko w Stokrotce sprzedaje wyroby Jankowskich, ale o ile wiem , to
              swoje smakołyki wstawiają do wielu punktów handlowych w Radomiu . Tort bezowy
              i mocca jest pycha! Proszę spróbować babeczki grylażowe - są rewelacyjne!
        • Gość: rena Re: cukiernie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.01.06, 20:13
          A gdzie sie znajduje ta Lotnicza.Pozdrawiam
    • Gość: michałów Re: cukiernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 13:49
      a gdzie bliżej michałowa można dostać ich wypieki
      • Gość: ELA Re: cukiernie IP: *.udn.pl 04.01.06, 16:05
        SĄ NA PADEREWSKIEGO , W SKLEPIE PRZY KOŃCOWYM 16-TKI , ALE TUTAJ NIE MA TAKIEGO
        WYBORU JAK NP. W STOKROTCE NA ŻEROMSKIEGO. MOIM SKROMNYM ZDANIEM WARTO
        PODJECHAĆ DO STOKROTKI LUB NA ŻEROMSKIEGO , ZARAZ ZA GRZESZCZYKIEM. TAM JEST
        PEŁNY ASORTYMENT. A MOŻE JEST TEŻ CUKIERNIA NA MICHAŁOWIE , PROSZĘ POPYTAĆ .
        • Gość: Barbara Re: cukiernie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.01.06, 19:50
          Ta cukiernia Jankowskich o której mowa to cukiernia pod
          nazwą "Ewa".Rzeczywiście wyroby są wyśmienite.
    • Gość: łasuch Re: cukiernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:07
      stokrotka na Żeromskiego - w którym jest mniejwięcej miejsce, bo nie chce mi
      się przechodzić całej ulicy.
      • Gość: monika Re: cukiernie IP: 82.139.43.* 06.01.06, 19:52
        Jeśli jeszcze nie znalazłeś to poszukaj przy ulicy Czachowskiego. No i
        smacznego. Pozdrawiam
      • Gość: Barbara Re: cukiernie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.01.06, 20:19
        Cukiernia znajduje się po drugiej ulicy gdzie mieści się ciucholand(dawniej
        sklep meblowy).
        • Gość: TONY Re: cukiernie IP: 213.195.149.* 07.01.06, 12:23
          ZGADZAM SIE, JANKOWSCY MAJA NAJLEPSZE WYROBY. POLECAM SERNIK Z ROSA. CUKIERNIE
          SA W STOKROTCE, WYZEJ NA ZEROMSKIEGO I DALEJ NA POLUDNIU.
    • Gość: Lasuch Re: cukiernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 13:17
      wielkie dzięki za informacje.Napewno odwiedzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka