Gość: Tom IP: *.radom.pl 03.01.06, 11:33 Co sadzicie o wyrobach cukierniczych firmy "Janda".Mam zamiar zamowic tam ciasto na impreze,ale wsrod moich znajomych sa rozne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawii Re: cukiernie 03.01.06, 12:10 a ja proponowalabym w cukierni na Traugutta albo na malczewskiego...lepiej nawet na Malczewskiego... nie "U Jana", ale w nastepnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: cukiernie IP: *.udn.pl 03.01.06, 15:19 najlepsze wyroby cukiernicze ( prawie jak domowe ) są u Jankowskich na ul. Lotniczej. gwarantuję , że bedziesz zadowolona. ja właściwie na wszystkie większe uroczystości robię wszystko sama , ale gdy przechodzę koło cukierni Jankowskich , nie mogę oprzeć się pokusie, by coś nie kupić. wiem ,że większe ilości można zamówić bezpośrednio w pracowni ( chyba też jest taniej) życzę smacznego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: cukiernie IP: 82.139.43.* 03.01.06, 16:45 Nie wiem czy myślimy o tej samej, ale jeśli tak to w 100% popieram. Stoisko cukiernicze mieści się w sklepie Stokrotka przy Żeromskiego (obok wiaduktu). Od czasu komunii mojego dziecka zamawiam tylko u nich torty i ciasta. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: cukiernie 03.01.06, 18:06 Moj tat jak zrobi ciasto jak ma odpowiednie skldniki to niewiem czy w radomiu znalazlbym cos lepszego,serio.A co do cukierni tej w Stokrotce na Zeromskiego,to naprawde sa super,pyszny tort bezowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: cukiernie IP: *.udn.pl 04.01.06, 08:40 Tak , stoisko w Stokrotce sprzedaje wyroby Jankowskich, ale o ile wiem , to swoje smakołyki wstawiają do wielu punktów handlowych w Radomiu . Tort bezowy i mocca jest pycha! Proszę spróbować babeczki grylażowe - są rewelacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: cukiernie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.01.06, 20:13 A gdzie sie znajduje ta Lotnicza.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michałów Re: cukiernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 13:49 a gdzie bliżej michałowa można dostać ich wypieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: cukiernie IP: *.udn.pl 04.01.06, 16:05 SĄ NA PADEREWSKIEGO , W SKLEPIE PRZY KOŃCOWYM 16-TKI , ALE TUTAJ NIE MA TAKIEGO WYBORU JAK NP. W STOKROTCE NA ŻEROMSKIEGO. MOIM SKROMNYM ZDANIEM WARTO PODJECHAĆ DO STOKROTKI LUB NA ŻEROMSKIEGO , ZARAZ ZA GRZESZCZYKIEM. TAM JEST PEŁNY ASORTYMENT. A MOŻE JEST TEŻ CUKIERNIA NA MICHAŁOWIE , PROSZĘ POPYTAĆ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: cukiernie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.01.06, 19:50 Ta cukiernia Jankowskich o której mowa to cukiernia pod nazwą "Ewa".Rzeczywiście wyroby są wyśmienite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łasuch Re: cukiernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:07 stokrotka na Żeromskiego - w którym jest mniejwięcej miejsce, bo nie chce mi się przechodzić całej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: cukiernie IP: 82.139.43.* 06.01.06, 19:52 Jeśli jeszcze nie znalazłeś to poszukaj przy ulicy Czachowskiego. No i smacznego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: cukiernie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.01.06, 20:19 Cukiernia znajduje się po drugiej ulicy gdzie mieści się ciucholand(dawniej sklep meblowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TONY Re: cukiernie IP: 213.195.149.* 07.01.06, 12:23 ZGADZAM SIE, JANKOWSCY MAJA NAJLEPSZE WYROBY. POLECAM SERNIK Z ROSA. CUKIERNIE SA W STOKROTCE, WYZEJ NA ZEROMSKIEGO I DALEJ NA POLUDNIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasuch Re: cukiernie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 13:17 wielkie dzięki za informacje.Napewno odwiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś