Dodaj do ulubionych

JAKA PIZZA W XXL BURGERZE??

IP: *.radom.pl 21.01.06, 16:25
CZY KTOS MI MOZE POWIEDZIEC CZY SM,ACZNA JEST PIZZA W XXL BURGERZE I JAKIE SA
CENY, JEDYNE CO WIEM TO ZE DOWOZ DO DOMU OK. 3ZŁ <TYLKO NIE PISZCIE ZEBYM
POSZLA SOBIE SPRAWDZILA BO LEZE Z NOGA W GISPIE>
POZDRAWIAM WSYZTKICH
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: JAKA PIZZA W XXL BURGERZE?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.01.06, 17:18
      nie jest taka zła ale mi osobiście bardziej smakuje pizza z Da Grasso. ceny
      pizzy sa takie same praktycznie jak w da grasso
      • Gość: realista Re: JAKA PIZZA W XXL BURGERZE?? IP: *.internet.radom.pl 21.01.06, 17:43
        da grasso? nie no pizze maja super jesli ktos lubuje sie w pizzach przypalonych
        brzegami, ze skapa iloscia sera ktory skutecznie zastepuje spora ilosc mąki a
        jesli w menu pisza ze jest szynka tzn ze jest to wyrob szynko podobny ktorego
        cena nie przekracza w sklepie 10-12pln podobnie jest z kabanosami :)
        Smacznego :)
        • Gość: no cóż Re: JAKA PIZZA W XXL BURGERZE?? IP: *.udn.pl 06.02.06, 19:54
          Chyba matka kupila ci Rigge w sklepie bo taniej i wmówiła ze to z Da
          Grasso...albo poprostu jesteś debilem .
    • Gość: picer Re: JAKA PIZZA W XXL BURGERZE?? IP: *.internet.radom.pl 21.01.06, 21:13
      duża.
      tzn. mała jest duża, duża- wielka, a największa- ogromniasta.
      poza tym ciasto chyba najcieńsze w mieście, jeśli lubisz cienkie, to OK.
      dodatki w ilościach śladowych i nienajwyższych lotów.
      najlepiej zamówić więc margheritę :)
      pozdr.
      • Gość: kasia polecam Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:28
        ostatnio tam bylismy,MNIAMUSIA!!!!
        DUUUUZO DODATKÓW( szczegolnie jak przygotowuje taki jeden koles, ostatnio
        wrzucił dwie garscie szyny i tyle samo pieczarek)
        2 SUPER SOSIKI
        A SAMA PIZZA- POPROSTU PALCE LIZAC
        • madeofstars Re: polecam Da Grasso 21.01.06, 22:00
          tak Da Grasso jest pyycha :-).
          • Gość: TOSIA Re: DA GRASSO-ODPADA IP: *.radom.pl 21.01.06, 22:46
            HM... DA GRASSO JAK DLA MNIE ZBYT GRUBE CIASTO. W DODATKU OSTATNIO PRZYWIEŹLI
            MI ZIMNĄ PIZZE <KOLES NIE MIAŁ ZE SOBA TORBY TERMOIZLOACYJNE-ALE NIE POMYSLALAM
            BY SPRAWDZIC CZY CIEPLA ZANIM ZAPLACILAM> DZIEKI WSYZTKIM ZA ODPOWIEDZI
            • Gość: realista Re: cala prawda o pizzy w radomiu IP: *.internet.radom.pl 22.01.06, 08:07
              kiedys zamowilismy pizze w da grasso i bylo to ostatnie zamowienie, dostalismy
              sladowe ilosci sosu a zawsze bylo wiecej, ale dostalismy propozycje dokupienia
              drugiego, pewnie sie domyslacie skad on bierze te "dodatkowe" sosy. Jak
              powiedzialem ze dzwonie do da grasso ze sosu ledwo co jest na dnie to odrazu ten
              "dodatkowy" sos okazal sie byc promocyjnym i zebym zapomnial o sprawie. na
              kazdym kroku robia walki, jedyna smaczna pizza jest w teatralnej drugie ulubione
              miejsce to Grosz.
    • Gość: pit Re: JAKA PIZZA W XXL BURGERZE?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.01.06, 23:44
      a mi zawsze przyworzą ciepłą pizze. dla mnie z da grasso najlepsza jest.
      przynajmniej na michałowie dobrą robią. w xxl za cienkie ciasto mają.
      ale każdy lubi to co lubi. po prostu najlepiej i tej i tej spróbować.
      • darek_radom DaGrasso 22.01.06, 13:31
        Pizza na Ustroniu - TRAGEDIA! Zamawiałem tam dwukrotnie - dostałem przypaloną
        od spodu, a wodnistą na górze. Do tego mało dodatków i marne sosy. Mieszkam na
        Plantach, ale wolę jeździć na Michałów - jak narazie tylko raz zdażyło mi się
        narzekać na lekkie przypalenie. Poza tym dobre sosy, dobre i w miare duże
        ciasto, sporo dodatków. Niestety, tak jak pisał ktoś z poprzedników, nie
        dostajemy do pizzy szynki, a jedynie wędlinę "szynkopodobną".
        A już tak na marginesie, to w Radomiu nie ma dobrej pizzy, nawet ta
        we "włoskich" (np. warszawskich) restauracjach nie przypomina oryginału, bo
        jest robiona "pod" polskiego klienta - tzn. na zbyt grubym cieście i
        z "polskimi" dodatkami. Kto był we włoszech ten wie :-)
        • Gość: TOSIA Re: pizza we włoszech IP: *.radom.pl 22.01.06, 14:20
          o tak nie ma jak tradycyjna pizza z we Włoszech na cienkim cieście :))) ale cóż
          na razie sesja tuz tuz i musez sie zadowolic tym co u nas w mieście mamy :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka