meka81 27.01.06, 17:33 We wrześniu biorę ślub i właśnie szukam dobrego zespołu.Proszę o propozycje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prodisc Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 29.01.06, 16:16 Jak byś słonko jeszcze podała dokładny termin to by było już ok. Pozdrawiam www.prodisc.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.04.06, 10:50 Prodisc nie polecam! Byłam na studniówce i na weselu jak grali. Repertuar i wykonanie raczej na wiejskie wesele bardziej pasuje niż do lokalu. Aparycja też, choć to nie najważniejsze ale.... Do tego jakieś bzdurne konkursy, łapanie za kolanka, kostki i takie bzdury. Dla mnie żenada. Dobre na wioche albo tak jak ktoś napisał do domu starców. Odpowiedz Link Zgłoś
prodisc Re: szukam dobrego zespołu na wesele 08.04.06, 11:47 Pozdrawiam szanowną konkurencję. Tylko tyle macie do zarzucenia ??(mało). Łatwo skojarzyć pani wywody po ukazaniu się na naszej stronie nowych fotek z opisem. Gratuluje pomysłowości. Zapomnieliście dodać że zdarza nam się czasem zafałszować,bo śpiewamy na żywo i pewnie każdej kapeli się to zdarza. Żaden zespół nie jest idealny!!!! I nie ma takiego. Pozdrawiam Andrzej www.prodisc.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agat Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.04.06, 14:27 Ale głupoty piszesz dziewczyno!!!! Ty chyba nie masz żadnego rozeznania wśród zespołów radomskich.Ja wiem bo w zeszłym roku prowadziłam szeroko zakrojone poszukiwania zespołów z racji mojego zamążpójścia.Efekty tych poszukiwań nie przedstawiały się kolorowo ale pomińmy to.Byłam w sierpniu na weselu u koleżanki gdzie właśnie grał Prodisc.No zabawa fantastycznapo prostu!!!!!!! Wybawiłam się jak chyba na żadnym weselu i naprawde nawet gdybym bardzo chciała to nie mam się do czego doczepic w ich kwestii.Byli i mili i bardzo uprzejmi i widac że to co robią to profesjonalizm.Naprawde byłam pod wrażeniem bo grali nsjnowsze hity a i tych trochę starszych też nie brakowało.Tak że kto chciał się bawic to miał do tego warunki.No chyba że ktoś poszedł na wesele żeby się czepiac(bo tacy Marto zawsze się znajdą).Reasumując podpisaliśmy z nimi umowę i będą grac na moim weselu za 2 tygodnie.Już nie moge się doczekac.Napisze ci po fakcie jak było.Ale o zespół naprawde jestem spokojna!!!!!!! Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pche łka Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.pr.radom.net 22.08.06, 00:37 POLECAM ZESPÓŁ WOSKOWY---------SUPER KAPELA,PRZEBOJOWA,RADOSNA,UCZCIWA,TANIA,CZADOWA MUZYKA<OCZEPINY...ŻE ...HEJ...> Piszę numer słownie,posuła mi się klawiaturka Trzydzieści pięć,jedenaście,sedem,trzy ,dwa SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:36 BARDZ ODOBRY ZESPÓŁ NA WESELA TO TYLKO "REFLEX" 5 osobowy skłąd grajacy na żywo... grają wszystko i dla każdego coś superowego... ponadto świetnie i długo rozbawia gości za skołami muzyką biesiadną... Młody ambitny skałd godny polecenia!!! oto kontakt do nich : 507740256 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grigorij Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 00:35 mikstura!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miyroband Re: szukam dobrego zespołu na wesele 07.02.06, 19:14 Polecam swoje usługi MIYRO BAND .Zespół modern-gipsy-latynoski+muzyka rozrywkowa. Mirosław Dymitrak -Założyciel zespołu ROMA,solista w TERNO obecnie wydana płyta MIYRO Zespół ze stażem krajowym i zagranicznym , demo na mila - wysoki poziom ,tylko kwestia terminu ponieważ już wiele jest zajętych. Do końca ubiegłego roku graliśmy kontrakt. Legnica tel 076-7222-722 lub julekw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stjudent Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.12.radom.pilicka.pl 09.02.06, 16:00 krzeminski band 888675395 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzesniowa_panna Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 13.02.06, 15:04 To masz poważny problem. Teraz juz raczej nie znajdziesz dobrego zespolu na wrzesień. Tak na marginesie też mamy ślub 16.09:)) Zamawialismy zespół w zeszłym roku w lipcu i juz wówczas były problemy z terminami. Życzę więc powodzenia i pozdrawiam, P.S. A gdzie wesele i ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dennis Polecam zespół RONDO QUARTETz Bełchatowa!!! IP: *.77.udn.pl 16.02.06, 18:47 Polecam zespół RONDO QUARTETz Bełchatowa!!!Są dość drodzy (z tego, co pamiętam 2 lata temu wzieli ok.3 tyś. zł),ale muzyka jest całkowicie "na żywo":dobry wokal (dziewczyna), perkusja, saksofon, akordeon, 2 gitary, klawisze. W sumie 5 osób.To zawodowi muzycy kopalni węgla w Bełchatowie.Zagrali rewelacyjnie!!!!No i nie "zaserwowali" żadnych kretyńskich,niesmacznych konkursów!!!Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.02.06, 22:30 Osobiście polecam zespół muzyczne z Makowca koło Radomia (nie znam nazwy ale dziewczyny naprawdę ekstra śpiewają) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*!*) Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl 25.02.06, 20:54 zespołów w Radomiu jest chyba blisko 200, z czego 80% nie ma pojęcia o graniu.Poszukaj bandu sprawdzonego przez kogoś znajomego, który był , widział i słyszał. Forum nie załatwi raczej sprawy. Wiem,że najsolidniejsze i najlepsze kapele w ogóle się nie reklamują- sama działalnaśc jest wystarczającą reklamą. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula22 Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.32.radom.pilicka.pl 27.02.06, 09:52 witam, ja też jestem w trakcie poszukiwania orkiesty i jedyne co z forum pomogło mi w dokonaniu selekcji to negatywne opinie na temat zespołów. weź pod uwagę że pozytywną opinię może sobie wpisać każdy zespół który gra w radomiu podając się za gośćia weselnego tudzież pannę młodą. więc ja ograniczyłam się do wykluczenia zespołów które mają negatywną opinię na forum.To też może okazać się nie w pełni prawdziwe bo taką opinię o zespołach może zamieszczać nieuczciwa konkurencja, ale z dwojga złego wydaje mi się to mniej prawdopodobne. polecam forum łódzkie - chociaż by pod kątem przygotowań ślubnych, weselnych. oczywiście jest tam masa przydatnych informacji. Szczerze to tylko wyrażam głębokie ubolewanie o braku takiego forum internetowego w radomiu, gdyż napewno ułatwiłoby mi ono dokonanie wielu istotnych wyborów. pozdrawiam p.sjeżeli juz znajdziesz orkiestrę to prosszę napisz kto to. Ja jestem juz po przesłuchaniach 4 orkiestr i w każdej mi czegoś brakuje.więc szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZESPÓŁ Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.pr.radom.net 25.08.06, 23:47 WITAM TO NIE SZUKAJ DALEJ,TYLKO PRZYJDŻ DO ORKIESTRY WOJSKOWEJ DO PANA KRZYSZTOFA ROSŁAŃCA,LUB ZADZWOŃ POD NUMER <48>35 11 732 I MASZ JUŻ TO CZEGO SZUKASZ ZESÓŁ,SUPER ZABAWĘ,ŚWIETNĄ MUZYKĘ,ŚWIETNE OCZEPINY,NIEZAPOMNIANE,WSPANIAŁE WESELE cZEKAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineska Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.chello.pl 05.03.06, 19:09 Ja mam zamowiony zespol Minimax (albo Mini Max?). Nazwa zespolu denna, jak zreszta wszystkie nazwy zespolow grajacych na weselach. Ale zespol bardzo ok. Bylam na 3 weselach na ktorych grali i podobalo mi sie. Sensowni ludzie i szanuja moje zyczenia. A to bylo dla mnie szalenie wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.03.06, 20:53 Mini Max, bo Janek jest debeściak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 13:57 Ciekawe co w przypadku Janka ma oznaczac debeściak,przecież to ignorant,beszczelny,nie szanuje kienta,nawet za dedykacje każe sobie płacic,a zresztą opinie o nim i zespole znajdziecie na linku;zespół mini-max.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: 195.205.136.* 06.04.06, 11:11 czesc daj namiar Odpowiedz Link Zgłoś
bajrys3 Re: szukam dobrego zespołu na wesele 10.03.06, 08:15 Witam BJ BAND - sextet grający na żywo: bardzo solidny zespół specjalizujący się w instrumentalnych aranżacjach światowych standardów tanecznych. Pozdrawiam Rysiek TEL: 510-360-498 MAIL: bajrys@poczta.onet.pl GG: 8437505 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaz Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.pilicka.local / *.pilicka.com.pl 10.03.06, 12:10 polecam zespół STANLEY BAND z Golędzina Grają na żywo, zespół z wokalistką. Gitara, flet, perkusja, klawisze. kont 048-6105083 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.06, 14:17 Stanley Band to rzeczywiście zespół godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.mniow Re: szukam dobrego zespołu na wesele 29.03.06, 11:18 jeżeli temat aktualny prześlemy materiały konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 10:29 Mixtura ,gramy najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika L Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.06, 12:35 Mixtura????? Najlepiej????? Wyłączcie ten playback to się przekonamy jak naprawde gracie.Puszczac utwory z płyt a grac to chyba wielka różnica!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:57 co ty mozesz na ten temat wiedzieć, myslisz że jak ktos dobrze gra i śpiewa to musi to być playback. Słyszałaś kiedyś jak spiewa Konrad, jak ktos ma taki głos to nie potrzebuje playbacku. Ciekawe z jakiego TY jesteś zespołu, że tak ich krytykujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: szukam dobrego zespołu na wesele 01.04.06, 01:06 ale wy macie problemy!!! Jak chcą to niech i grają z playbacku, byleby to robili dobrze :) Mnie osobiście Mixtura przypadła do gustu. Byłam na kilku imprezach z ich udziałem i po każdej byłam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika L Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.06, 07:48 Ja nie mówie że mi się nie podoba jak grają tylko że nie lubie jeśli ktoś gra z playbecku (tak jak np.sławny Medium) o czym miałam okazje się przekonac na swoim własnym weselu bo dla mnie to czyste oszustwo a przecież tyle kasy płaci się za zespół na wesele.To już Dj się lepiej opłaca-też playbeck w dodatku orginalne wersje piosenek no i znacznie taniej .Szkoda że prowadzenie wesela nie wygląda tak samo ale przecież można wziąc sobie wodzireja czy kogoś w tym rodzaju. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl 08.10.06, 15:49 Jeśli mowa o wodzirejowaniu byłem na weselu gdzie grał zespół REMEDIUM na moim też grali i każde wesele to solidnie przygotowana robota bez playbacku Dużo się teraz mówi o miniplaybacku czy samym playbacku Wiele zespołów w radomiu gra w ten sposób ale jedno wiem REMEDIUM nie robią to na żywo i grają dedykacje jakie sobie ktoś zażyczy. Nie tłumaczą się że nie mają tylko grają poza tym jesli czegoś nie znają to mówią wprost a nie puszczają playback. Poza tym nieźle wodzirejują i mają zajebisty kontakt z gośćmi. Pozdrawiam zadzwoncie sami i sprawdźcie 668-056-712 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medium Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net 04.03.07, 09:30 czy możesz podac datę kiedy u ciebie gralismy, bo jakoś sobie nie mogę przypomniec kiedy mielismy problem ze mlodzi powiedzieli ze byli zadowoleni, wręcz przeciwnie-droga konkurencjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Przerwa Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 01.04.06, 19:48 Tu Konrad Przerwa z Mixtury mój telefon 606-66-71-07 ten post wyżej nie jest nasz, nie reklamujemy sie nigdzie i nigdzie nie mówimy o sobie, że jesteśmy najlepsi. Jesteśmy jednym z najdroższych zespołów w Radomiu i jesliby ktoś zadzwonił do nas np. z reklamy w ANONSACH, a nigdy nas nie słyszał i powiedziałbym mu cenę to stuknął by się w czoło, że tak drogo. Naszą reklamą jest rekomendacja. Wiele osób u których graliśmy powiedziało, że jesteśmy warci tych pieniędzy i jeszcze by dopłacili. Każdy może o sobie powiedzieć niestworzone rzeczy, że jest np. z Marsa, niech ocenią ludzie, którzy się bawili z nami na weselach. NIE GRAMY Z PLAYBACKU I NIE GRALIŚMY NIGDZIE. Moje motto to : NIEAZLEŻNIE CO ROBIĘ MAM TO ROBIĆ NAJLEPIEJ JAK POTRAFIĘ, tak podchodzimy do swojej pracy i ludzie to doceniają. Nie wstydzimy się tego co robimy bo staramy się to robić jak najlepiej, nie oszukując innych. Niestety większość zespołów, nie tylko w Radomiu, ale także w Polsce, po prostu odwala swoją robotę byle jak, żeby rano zebrać kasę, jeszcze przy okazji napić się wódeczki i zgarnąć coś ze stołów do domu, a to że mają kompleksy to już nie nasza wina - RÓBICIE TO PORZĄDNIE I Z SERCEM, A LUDZIE WAS DOCENIĄ I CHĘTNIE DOPŁACĄ NAWET KILKASET ZŁOTYCH MAJĄĆ PEWNOŚĆ, ŻE NIE ZAWALICIE IM JEDNYCH Z NAJWAŻNIEJSZYCH CHWIL W ŻYCIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej R. Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.04.06, 17:55 I nie używacie minidisków czy może teraz mp3 z nagraną muzyką, chórkami i nawet wokalami? Graliście u mojego kumpla "Pod Różami" i mieliście w zestawie m. in. 2 minidiski. Więc nie chrzańcie, że nie gracie z playbacku. Nie jestem muzykantem, jeśli myślicie, że to wpis konkurencji. Po prostu bywam na wielu imprezach i znam trochę zespołów. Z tego co wiem, dziewczyny przeszły dobrą szkołę playbacku w zespole Medium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika L Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.04.06, 21:10 Dzięki Andrzeju że mnie poparłeś w kwestii Mixtury bo już jakaś jędza najechała na mnie wcześniej że ja pewnie jestem z konkurencji.Oni wszyscy się tym bronią bo nie mają się czym tłumaczyc w kwestii tego playbecku.Zwykli oszuści a nie muzykanci!!!! O Medium to już nawet nie ma co dyskutowac czy playbeck czy nie playbeck.....autentyczna sytuacja ze studniówki.......wokalistka śpiewa,podchodzi chłopak i rozmawia z nią o dedykacji a ona zapominając chyba o tym że właśnie śpiewa gada z gościem a jej wokal nadal leci....No normalnie żenada!!!!!!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej R. Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.06, 11:19 ......gada z gościem a jej wokal nadal leci.... Wiem o czym mówisz Moniko. Często to nawet nie jej wokal leci. Wiele zespołów puszcza nagrane czudze głosy a nawet oryginały! Widziałem Medium kiedyś w M1 facet tak nieudolnie udawał, że śpiewa kawałki Back Street Boys, puszczając przy tym oryginał. Tam wysokie, młode głosy a on niby bez wysiłku obleśnie udawał, że to on śpiewa. I po co taki cyrk? Nie może czegoś sam zaśpiewać? Chyba nie! Mixturę też widziałem osobiście i wiele osób się skarży że playback. Oni podobno wcześniej śpiewali w Medium, tylko poźniej się pokłócili czy coś i założyli swój zespół. To ta sama szkoła. Może nawet może te same nagrania? W anonsach widziałem ogłoszenia, że ktoś sprzeda nagrania z męskim głosem lub zamieni na damski. Super, nie? Dużo zespołów teraz tak robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:28 Droga Moniczko nie jestem żadną jędzą, uważam, że to jest dobry zespół, grali u mnie na weselu i nie było takich sytuacji o jakich piszesz. Poza tym nie mozna powiedzieć, że Mixtura to szkoła prosto z Medium, bo slyszałam obydwa zespoły. Idź kiedys na imprezę z Mixturą i zobacz jak się bawią ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:37 A poza tym co Wy jesteście tacy zgorzkniali i niezadowoleni, ciagle tylko krytykujecie, uśmiechnijcie się, życie to nie tylko zepoły muzyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEDIUM Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net 04.03.07, 09:54 witam Andrzeju, czy możesz zdradzić ile masz lat, ponieważ w M-1 graliśmy w pierwszych dwóch latach od jego powstania byles wtedy chyba bardzo młodym człowiekiem a popatrz jak już się znałeś na muzyce, po prosty muzyczny geniusz .Pozatym nigdy nie graliśmy repertuaru Back stret boys. Nie jesteś z konkurencji a jednak w anonsach czytujesz muzyczne rubryki. daj se na wstrzymanie. mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEDIUM Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net 04.03.07, 09:48 JAK SAM JESTEŚ IDIOTĄ ,TO NIE MYŚL ŻE WSZYSCY SA IDIOTAMI, SKORO BYŁEŚ TAK ZBULWERSOWANY TO CZEMU NIE OPUŚCIŁEŚ IMPREZY, SZKODA BYŁO PREZENTU. CO DO STUDNIÓWKI ŻADEN SZANUJĄCY PRACĘ ZESPÓL NIE ROZMAWIA W CZASIE WYKONYWANIA UTWORU ŻENADADA JEST CZYTAĆ TWOJE WYPOCINY-ARTYSTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net 04.03.07, 09:40 zgadzam sie z Konradem mimo ze napewno nie jestesmy przyjaciółmi ( grupa Medium) to jednak dobrze wiem że zaden szanujący sie zespół nie dał by takiej notki, pozatym całkowicie zgadzam sie z jego dalszymi uwagomi, Konrad nie przejmuj się zawiścią zespołów ktore stać tylko na taki rodzaj walki a że ktos brzmi jak ze studyjnego playbacku to chyba dobrze, w innym przypadku nie mieli bysmy my jak i wy tylu imprez. po prostu róbmy dalej swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.mniow Re: szukam dobrego zespołu na wesele 02.04.06, 10:43 Jeżeli propozycja aktualna wyślij maila z datą ślubu na poniższy adres, prześlę ofertę (4 os. wokalistka....... ...... ...) konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.06, 16:12 Dobra kapela na wesele to BLACK&WHITE właśnie ich zamówiłam .są zaje.fajni ale z terminem jest problem .powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zespół ETNA Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:09 Polecamy swoje usługi: 2 wokalistki, 2 wokalistów, saksofon, akordeon, gitara, klawisze, posiadamy doświadczenie oraz szeroki i różnorodny repertuar, wesoło i kulturalnie prowadzimy każdą imprezę, posiadamy nagrania wideo. Nasza dewiza to: SOLIDNIE I NIEDROGO. etnachmielnik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.radom.net 23.08.06, 14:45 może macie swoją stronę www? w jakich miastach gracie na weselach? jaki jest koszt usługi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANA Do pana Andrzeja R i Moniki L IP: *.radom.pl 15.09.06, 17:21 Pani Moniko i panie Andrzeju, internauci to nie idioci, pod panstwa wpisami figuruje ten sam adres komputera a co za tym idzie, pan Andrzej i pani Monika to ta sama osoba (czytaj konkurencja zespolu Mixtura) Oj nie ładnie. I tak te zakłamane posty nic wam nie dadzą. Mixtura czy chce czy nie, jest oblegana i wszystkie terminy na rok 2007 ma juz zajete. Pozdrawiam zespół Mixtura (widzimy sie w przyszlym roku na moim weselu:) Dziękuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do pana Andrzeja R i Moniki L IP: *.tkdami.net 16.09.06, 00:25 Co ty gadasz kobieto?? Jakaś głupia jesteś czy coś?? AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ty z Mixtury jesteś?? Wszystko jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!A podyskutowac i przekazac opinie każdy może a wystarczy że są niepochlebne i już jest problem a przecież o to głównie na forum chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANA Re: Do pana Andrzeja R i Moniki L IP: *.radom.pl 16.09.06, 22:03 Zapewniam Cie droga Moniko ze nie jestem z Mixtury, i Twoje oskarzenia sa bezpodstawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internauta Re: Do pana Andrzeja R i Moniki L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:41 To że wiadomość została wysłana z tego samego hosta, to nie znaczy że to ta sama osoba. Dami(vectra) ma na pewno kilkaset (a może i w tysiące trzeba liczyć) użytkowników korzystających z tych samych numerów ip, a więc co za tym idzie można spokojnie powiedzieć że nie ma pani racji co do tego że to ta sama osoba. Natomiast na pewno jeśli dana osoba jest zalogowania podnosi swoją wiarygodność. Owszem jest możliwość sprawdzenia czy to dokładnie ten sam komputer po przez jego nazwę, jednak to tylko potrafią hakerzy i to tylko ci najlepsi i jak wiadomo jest to nie legalne. Sprawa zespołów mnie nie interesuje. Sorki Pozdrawiam Internauta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.pr.radom.net 17.09.06, 22:37 Witam Polecam trzyosobowy zespól z Sadkowa-Lotniska. rewelacyjny,z ładną i ąwietnie śpiewjącą solistką+dwóch panów <orkiestrantów z orkiestry wojskowej> Są BARDZO DOBRZY i niedrodzy. GODNI ZAUFANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl 08.10.06, 15:38 witaj byłam we wreześniu na weselu u kumpelki grał Zespół REMEDIUM polecam z całą pewnością graja na żywo bez playbacku i co najlepsze robia swietne imprezy i konkursy Wyobraź sobie że grają każdy utwór na życzenie poprosiłam o sen nocy letniej i już gramy byłam w siódmym niebie Rzadko się zdarza aby zespoły na weselach grały wszystkie dedykacje Na jednym to powiedzieli mi że nie maja przygotowanego i że zagraja cos innego a Remedium nie ma sprawy juz gramy to jest zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl 08.10.06, 15:39 Zapomniałam dać ci numer Remedium 668-056-712 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.radom.pl 08.10.06, 16:30 co za dziwny zbieg okolicznosci:) w kazdym watku na temat zespolu na wesele jest krypto reklama chlopakow z Remedium hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kofik Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 17:14 mam pytanie do wszystkich - czy ktoś zna, widział czy słyszał zespół Boston z Zamłynia? jak go oceniacie?jak sprawdzali sie na weselu? prosze o opinie!! dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik 2006 Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: 89.186.1.* 25.04.07, 23:45 a może Didzej na wesele polecam www.djmess.ovh.org Tam prowadzi 2 osoby i obie podobno po studiach muzycznych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik 2006 a moze Dj-a na wesele IP: 89.186.1.* 25.04.07, 23:46 a może Didzej na wesele polecam www.djmess.ovh.org Tam prowadzi 2 osoby i obie podobno po studiach muzycznych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: a moze Dj-a na wesele IP: *.124.udn.pl 03.07.07, 13:01 Najlepszą opinie o zespołach mogą wydać tylko ci któży byli na weselach na których grały owe zespoły.Ja byłam naprawde na wielu imprezach i ręką na sercu moge powiedziec ze najlepsze wesela, super zabawa i udane show daje mixtura, medium, manhattan z radomia i dj z radia rekod, no jeszcze ewentualnie zelga brothers są ok.Oni nie mają już wolnych terminów na niektore miesiące w 2009r i to jest ich najlepsza reklama.takie zespoly jak prodisk,amix,remedium są zupełnie przeciętne ale oczywiście wszystko jest kwestią gustu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie6 Re: szukam dobrego zespołu na wesele 03.07.07, 15:48 Proszę o kontakt,jeśli nadal aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:17 To zapytanie jest ze stycznia. Ale reflex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 23:05 I to ze stycznia 2006! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 22:47 POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA www.zespol-dakar.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś