Dodaj do ulubionych

szukam dobrego zespołu na wesele

27.01.06, 17:33
We wrześniu biorę ślub i właśnie szukam dobrego zespołu.Proszę o propozycje!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Prodisc Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 29.01.06, 16:16
      Jak byś słonko jeszcze podała dokładny termin to by było już ok.

Pozdrawiam
      www.prodisc.prv.pl
      • meka81 Re: szukam dobrego zespołu na wesele 29.01.06, 17:48
        16.09.2006
      • Gość: Marta Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.04.06, 10:50
        Prodisc nie polecam! Byłam na studniówce i na weselu jak grali. Repertuar i
        wykonanie raczej na wiejskie wesele bardziej pasuje niż do lokalu. Aparycja
        też, choć to nie najważniejsze ale.... Do tego jakieś bzdurne konkursy, łapanie
        za kolanka, kostki i takie bzdury. Dla mnie żenada. Dobre na wioche albo tak
        jak ktoś napisał do domu starców.
        • prodisc Re: szukam dobrego zespołu na wesele 08.04.06, 11:47
          Pozdrawiam szanowną konkurencję. Tylko tyle macie do zarzucenia ??(mało). Łatwo
          skojarzyć pani wywody po ukazaniu się na naszej stronie nowych fotek z opisem.
          Gratuluje pomysłowości. Zapomnieliście dodać że zdarza nam się czasem
          zafałszować,bo śpiewamy na żywo i pewnie każdej kapeli się to zdarza. Żaden
          zespół nie jest idealny!!!! I nie ma takiego.

Pozdrawiam
          Andrzej
          www.prodisc.prv.pl
        • Gość: Agat Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.04.06, 14:27
          Ale głupoty piszesz dziewczyno!!!! Ty chyba nie masz żadnego rozeznania wśród
          zespołów radomskich.Ja wiem bo w zeszłym roku prowadziłam szeroko zakrojone
          poszukiwania zespołów z racji mojego zamążpójścia.Efekty tych poszukiwań nie
          przedstawiały się kolorowo ale pomińmy to.Byłam w sierpniu na weselu u
          koleżanki gdzie właśnie grał Prodisc.No zabawa fantastycznapo prostu!!!!!!!
          Wybawiłam się jak chyba na żadnym weselu i naprawde nawet gdybym bardzo chciała
          to nie mam się do czego doczepic w ich kwestii.Byli i mili i bardzo uprzejmi i
          widac że to co robią to profesjonalizm.Naprawde byłam pod wrażeniem bo grali
          nsjnowsze hity a i tych trochę starszych też nie brakowało.Tak że kto chciał
          się bawic to miał do tego warunki.No chyba że ktoś poszedł na wesele żeby się
          czepiac(bo tacy Marto zawsze się znajdą).Reasumując podpisaliśmy z nimi umowę i
          będą grac na moim weselu za 2 tygodnie.Już nie moge się doczekac.Napisze ci po
          fakcie jak było.Ale o zespół naprawde jestem spokojna!!!!!!!
          Pozdrawiam
          Agata
        • Gość: pche łka Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.pr.radom.net 22.08.06, 00:37
          POLECAM ZESPÓŁ WOSKOWY---------SUPER
          KAPELA,PRZEBOJOWA,RADOSNA,UCZCIWA,TANIA,CZADOWA MUZYKA<OCZEPINY...ŻE ...HEJ...>
          Piszę numer słownie,posuła mi się klawiaturka

Trzydzieści pięć,jedenaście,sedem,trzy ,dwa

SUPER
        • Gość: ADAM Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:36
          BARDZ ODOBRY ZESPÓŁ NA WESELA TO TYLKO "REFLEX" 5 osobowy skłąd grajacy na
          żywo... grają wszystko i dla każdego coś superowego... ponadto świetnie i długo
          rozbawia gości za skołami muzyką biesiadną... Młody ambitny skałd godny
          polecenia!!! oto kontakt do nich : 507740256
    • Gość: grigorij Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 00:35
      mikstura!!!!
    • miyroband Re: szukam dobrego zespołu na wesele 07.02.06, 19:14
      Polecam swoje usługi MIYRO BAND .Zespół modern-gipsy-latynoski+muzyka
      rozrywkowa. Mirosław
      Dymitrak -Założyciel zespołu ROMA,solista w TERNO obecnie wydana płyta MIYRO
      Zespół ze stażem krajowym
      i zagranicznym , demo na mila - wysoki poziom ,tylko kwestia
      terminu ponieważ już wiele jest
      zajętych. Do końca
      ubiegłego roku graliśmy kontrakt. Legnica tel 076-7222-722 lub julekw@wp.pl
    • Gość: stjudent Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.12.radom.pilicka.pl 09.02.06, 16:00
      krzeminski band 888675395
    • Gość: wrzesniowa_panna Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 13.02.06, 15:04
      To masz poważny problem. Teraz juz raczej nie znajdziesz dobrego zespolu na
      wrzesień. Tak na marginesie też mamy ślub 16.09:)) Zamawialismy zespół w
      zeszłym roku w lipcu i juz wówczas były problemy z terminami.
      Życzę więc powodzenia i pozdrawiam,

P.S. A gdzie wesele i ślub?
    • Gość: Dennis Polecam zespół RONDO QUARTETz Bełchatowa!!! IP: *.77.udn.pl 16.02.06, 18:47
      Polecam zespół RONDO QUARTETz Bełchatowa!!!Są dość drodzy (z tego, co pamiętam
      2 lata temu wzieli ok.3 tyś. zł),ale muzyka jest całkowicie "na żywo":dobry
      wokal (dziewczyna), perkusja, saksofon, akordeon, 2 gitary, klawisze. W sumie 5
      osób.To zawodowi muzycy kopalni węgla w Bełchatowie.Zagrali rewelacyjnie!!!!No
      i nie "zaserwowali" żadnych kretyńskich,niesmacznych konkursów!!!Pozdrawiam:-)
    • Gość: Gość Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.02.06, 22:30
      Osobiście polecam zespół muzyczne z Makowca koło Radomia (nie znam nazwy ale
      dziewczyny naprawdę ekstra śpiewają)
    • Gość: (*!*) Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl 25.02.06, 20:54
      zespołów w Radomiu jest chyba blisko 200, z czego 80% nie ma pojęcia o
      graniu.Poszukaj bandu sprawdzonego przez kogoś znajomego, który był , widział i
      słyszał. Forum nie załatwi raczej sprawy. Wiem,że najsolidniejsze i najlepsze
      kapele w ogóle się nie reklamują- sama działalnaśc jest wystarczającą reklamą.
      Powodzenia!
    • Gość: nula22 Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.32.radom.pilicka.pl 27.02.06, 09:52
      witam, ja też jestem w trakcie poszukiwania orkiesty i jedyne co z forum pomogło
      mi w dokonaniu selekcji to negatywne opinie na temat zespołów. weź pod uwagę że
      pozytywną opinię może sobie wpisać każdy zespół który gra w radomiu podając się
      za gośćia weselnego tudzież pannę młodą. więc ja ograniczyłam się do
      wykluczenia zespołów które mają negatywną opinię na forum.To też może okazać się
      nie w pełni prawdziwe bo taką opinię o zespołach może zamieszczać nieuczciwa
      konkurencja, ale z dwojga złego wydaje mi się to mniej prawdopodobne. polecam
      forum łódzkie - chociaż by pod kątem przygotowań ślubnych, weselnych. oczywiście
      jest tam masa przydatnych informacji. Szczerze to tylko wyrażam głębokie
      ubolewanie o braku takiego forum internetowego w radomiu, gdyż napewno
      ułatwiłoby mi ono dokonanie wielu istotnych wyborów.
      pozdrawiam
      p.sjeżeli juz znajdziesz orkiestrę to prosszę napisz kto to. Ja jestem juz po
      przesłuchaniach 4 orkiestr i w każdej mi czegoś brakuje.więc szukam dalej.
      • Gość: ZESPÓŁ Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.pr.radom.net 25.08.06, 23:47
        WITAM
        TO NIE SZUKAJ DALEJ,TYLKO PRZYJDŻ DO ORKIESTRY WOJSKOWEJ DO PANA KRZYSZTOFA
        ROSŁAŃCA,LUB ZADZWOŃ POD NUMER <48>35 11 732
        I MASZ JUŻ TO CZEGO SZUKASZ
        ZESÓŁ,SUPER ZABAWĘ,ŚWIETNĄ MUZYKĘ,ŚWIETNE OCZEPINY,NIEZAPOMNIANE,WSPANIAŁE
        WESELE

cZEKAMY
    • Gość: ineska Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.chello.pl 05.03.06, 19:09
      Ja mam zamowiony zespol Minimax (albo Mini Max?). Nazwa zespolu denna, jak
      zreszta wszystkie nazwy zespolow grajacych na weselach. Ale zespol bardzo ok.
      Bylam na 3 weselach na ktorych grali i podobalo mi sie. Sensowni ludzie i
      szanuja moje zyczenia. A to bylo dla mnie szalenie wazne.
      • Gość: Grzes Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.03.06, 20:53
        Mini Max, bo Janek jest debeściak!!!
        • Gość: Ewka Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 13:57
          Ciekawe co w przypadku Janka ma oznaczac debeściak,przecież to
          ignorant,beszczelny,nie szanuje kienta,nawet za dedykacje każe sobie płacic,a
          zresztą opinie o nim i zespole znajdziecie na linku;zespół mini-max.Nie polecam.
      • Gość: marta Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: 195.205.136.* 06.04.06, 11:11
        czesc daj namiar
    • bajrys3 Re: szukam dobrego zespołu na wesele 10.03.06, 08:15
      Witam
      BJ BAND - sextet grający na żywo:
      bardzo solidny zespół specjalizujący się w instrumentalnych aranżacjach
      światowych standardów tanecznych.
      Pozdrawiam Rysiek
      TEL: 510-360-498 MAIL: bajrys@poczta.onet.pl GG: 8437505
    • Gość: monikaz Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.pilicka.local / *.pilicka.com.pl 10.03.06, 12:10
      polecam zespół STANLEY BAND z Golędzina
      Grają na żywo, zespół z wokalistką.
      Gitara, flet, perkusja, klawisze.
      kont 048-6105083
      • Gość: an Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.06, 14:17
        Stanley Band to rzeczywiście zespół godny polecenia.
    • konrad.mniow Re: szukam dobrego zespołu na wesele 29.03.06, 11:18
      jeżeli temat aktualny prześlemy materiały
      konrad.mniow@wp.pl
      • Gość: ooo Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 10:29
        Mixtura ,gramy najlepiej
        • Gość: Monika L Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.06, 12:35
          Mixtura????? Najlepiej????? Wyłączcie ten playback to się przekonamy jak
          naprawde gracie.Puszczac utwory z płyt a grac to chyba wielka
          różnica!!!!!!!!!!!!
          • Gość: basia Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:57
            co ty mozesz na ten temat wiedzieć, myslisz że jak ktos dobrze gra i śpiewa to
            musi to być playback. Słyszałaś kiedyś jak spiewa Konrad, jak ktos ma taki głos
            to nie potrzebuje playbacku. Ciekawe z jakiego TY jesteś zespołu, że tak ich
            krytykujesz.
          • lutea Re: szukam dobrego zespołu na wesele 01.04.06, 01:06
            ale wy macie problemy!!! Jak chcą to niech i grają z playbacku, byleby to
            robili dobrze :) Mnie osobiście Mixtura przypadła do gustu. Byłam na kilku
            imprezach z ich udziałem i po każdej byłam bardzo zadowolona
            • Gość: Monika L Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.06, 07:48
              Ja nie mówie że mi się nie podoba jak grają tylko że nie lubie jeśli ktoś gra z
              playbecku (tak jak np.sławny Medium) o czym miałam okazje się przekonac na
              swoim własnym weselu bo dla mnie to czyste oszustwo a przecież tyle kasy płaci
              się za zespół na wesele.To już Dj się lepiej opłaca-też playbeck w dodatku
              orginalne wersje piosenek no i znacznie taniej .Szkoda że prowadzenie wesela
              nie wygląda tak samo ale przecież można wziąc sobie wodzireja czy kogoś w tym
              rodzaju.
              Pozdrawiam
              • Gość: Paweł Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl 08.10.06, 15:49
                Jeśli mowa o wodzirejowaniu byłem na weselu gdzie grał zespół REMEDIUM na moim
                też grali i każde wesele to solidnie przygotowana robota bez playbacku Dużo się
                teraz mówi o miniplaybacku czy samym playbacku Wiele zespołów w radomiu gra w
                ten sposób ale jedno wiem REMEDIUM nie robią to na żywo i grają dedykacje jakie
                sobie ktoś zażyczy. Nie tłumaczą się że nie mają tylko grają poza tym jesli
                czegoś nie znają to mówią wprost a nie puszczają playback. Poza tym nieźle
                wodzirejują i mają zajebisty kontakt z gośćmi. Pozdrawiam zadzwoncie sami i
                sprawdźcie 668-056-712
              • Gość: medium Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net 04.03.07, 09:30
                czy możesz podac datę kiedy u ciebie gralismy, bo jakoś sobie nie mogę
                przypomniec kiedy mielismy problem ze mlodzi powiedzieli ze byli zadowoleni,
                wręcz przeciwnie-droga konkurencjo
        • Gość: Konrad Przerwa Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 01.04.06, 19:48
          Tu Konrad Przerwa z Mixtury mój telefon 606-66-71-07 ten post wyżej nie jest
          nasz, nie reklamujemy sie nigdzie i nigdzie nie mówimy o sobie, że jesteśmy
          najlepsi. Jesteśmy jednym z najdroższych zespołów w Radomiu i jesliby ktoś
          zadzwonił do nas np. z reklamy w ANONSACH, a nigdy nas nie słyszał i
          powiedziałbym mu cenę to stuknął by się w czoło, że tak drogo. Naszą reklamą
          jest rekomendacja. Wiele osób u których graliśmy powiedziało, że jesteśmy warci
          tych pieniędzy i jeszcze by dopłacili. Każdy może o sobie powiedzieć
          niestworzone rzeczy, że jest np. z Marsa, niech ocenią ludzie, którzy się bawili
          z nami na weselach. NIE GRAMY Z PLAYBACKU I NIE GRALIŚMY NIGDZIE. Moje motto to
          : NIEAZLEŻNIE CO ROBIĘ MAM TO ROBIĆ NAJLEPIEJ JAK POTRAFIĘ, tak podchodzimy do
          swojej pracy i ludzie to doceniają. Nie wstydzimy się tego co robimy bo staramy
          się to robić jak najlepiej, nie oszukując innych. Niestety większość zespołów,
          nie tylko w Radomiu, ale także w Polsce, po prostu odwala swoją robotę byle jak,
          żeby rano zebrać kasę, jeszcze przy okazji napić się wódeczki i zgarnąć coś ze
          stołów do domu, a to że mają kompleksy to już nie nasza wina - RÓBICIE TO
          PORZĄDNIE I Z SERCEM, A LUDZIE WAS DOCENIĄ I CHĘTNIE DOPŁACĄ NAWET KILKASET
          ZŁOTYCH MAJĄĆ PEWNOŚĆ, ŻE NIE ZAWALICIE IM JEDNYCH Z NAJWAŻNIEJSZYCH CHWIL W
          ŻYCIU.
          • Gość: Andrzej R. Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.04.06, 17:55
            I nie używacie minidisków czy może teraz mp3 z nagraną muzyką, chórkami i nawet
            wokalami? Graliście u mojego kumpla "Pod Różami" i mieliście w zestawie m. in.
            2 minidiski. Więc nie chrzańcie, że nie gracie z playbacku. Nie jestem
            muzykantem, jeśli myślicie, że to wpis konkurencji. Po prostu bywam na wielu
            imprezach i znam trochę zespołów. Z tego co wiem, dziewczyny przeszły dobrą
            szkołę playbacku w zespole Medium.
            • Gość: Monika L Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.04.06, 21:10
              Dzięki Andrzeju że mnie poparłeś w kwestii Mixtury bo już jakaś jędza najechała
              na mnie wcześniej że ja pewnie jestem z konkurencji.Oni wszyscy się tym bronią
              bo nie mają się czym tłumaczyc w kwestii tego playbecku.Zwykli oszuści a nie
              muzykanci!!!! O Medium to już nawet nie ma co dyskutowac czy playbeck czy nie
              playbeck.....autentyczna sytuacja ze studniówki.......wokalistka
              śpiewa,podchodzi chłopak i rozmawia z nią o dedykacji a ona zapominając chyba o
              tym że właśnie śpiewa gada z gościem a jej wokal nadal leci....No normalnie
              żenada!!!!!!!!!!
              Pozdrawiam
              • Gość: Andrzej R. Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.06, 11:19
                ......gada z gościem a jej wokal nadal leci....
                Wiem o czym mówisz Moniko. Często to nawet nie jej wokal leci. Wiele zespołów
                puszcza nagrane czudze głosy a nawet oryginały! Widziałem Medium kiedyś w M1
                facet tak nieudolnie udawał, że śpiewa kawałki Back Street Boys, puszczając
                przy tym oryginał. Tam wysokie, młode głosy a on niby bez wysiłku obleśnie
                udawał, że to on śpiewa. I po co taki cyrk? Nie może czegoś sam zaśpiewać?
                Chyba nie! Mixturę też widziałem osobiście i wiele osób się skarży że playback.
                Oni podobno wcześniej śpiewali w Medium, tylko poźniej się pokłócili czy coś i
                założyli swój zespół. To ta sama szkoła. Może nawet może te same nagrania? W
                anonsach widziałem ogłoszenia, że ktoś sprzeda nagrania z męskim głosem lub
                zamieni na damski. Super, nie? Dużo zespołów teraz tak robi.
                • Gość: Basia Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:28
                  Droga Moniczko nie jestem żadną jędzą, uważam, że to jest dobry zespół, grali u
                  mnie na weselu i nie było takich sytuacji o jakich piszesz. Poza tym nie mozna
                  powiedzieć, że Mixtura to szkoła prosto z Medium, bo slyszałam obydwa zespoły.
                  Idź kiedys na imprezę z Mixturą i zobacz jak się bawią ludzie.
                  • Gość: Basia Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:37
                    A poza tym co Wy jesteście tacy zgorzkniali i niezadowoleni, ciagle tylko
                    krytykujecie, uśmiechnijcie się, życie to nie tylko zepoły muzyczne.
                • Gość: MEDIUM Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net 04.03.07, 09:54
                  witam Andrzeju, czy możesz zdradzić ile masz lat, ponieważ w M-1 graliśmy w
                  pierwszych dwóch latach od jego powstania byles wtedy chyba bardzo młodym
                  człowiekiem a popatrz jak już się znałeś na muzyce, po prosty muzyczny
                  geniusz .Pozatym nigdy nie graliśmy repertuaru Back stret boys. Nie jesteś z
                  konkurencji a jednak w anonsach czytujesz muzyczne rubryki. daj se na
                  wstrzymanie. mimo wszystko pozdrawiam.
              • Gość: MEDIUM Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net 04.03.07, 09:48
                JAK SAM JESTEŚ IDIOTĄ ,TO NIE MYŚL ŻE WSZYSCY SA IDIOTAMI, SKORO BYŁEŚ TAK
                ZBULWERSOWANY TO CZEMU NIE OPUŚCIŁEŚ IMPREZY, SZKODA BYŁO PREZENTU. CO DO
                STUDNIÓWKI ŻADEN SZANUJĄCY PRACĘ ZESPÓL NIE ROZMAWIA W CZASIE WYKONYWANIA UTWORU
                ŻENADADA JEST CZYTAĆ TWOJE WYPOCINY-ARTYSTO
          • Gość: rysiek Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net 04.03.07, 09:40
            zgadzam sie z Konradem mimo ze napewno nie jestesmy przyjaciółmi ( grupa Medium)
            to jednak dobrze wiem że zaden szanujący sie zespół nie dał by takiej notki,
            pozatym całkowicie zgadzam sie z jego dalszymi uwagomi, Konrad nie przejmuj się
            zawiścią zespołów ktore stać tylko na taki rodzaj walki a że ktos brzmi jak ze
            studyjnego playbacku to chyba dobrze, w innym przypadku nie mieli bysmy my jak
            i wy tylu imprez. po prostu róbmy dalej swoje.
    • konrad.mniow Re: szukam dobrego zespołu na wesele 02.04.06, 10:43
      Jeżeli propozycja aktualna wyślij maila z datą ślubu na poniższy adres, prześlę
      ofertę (4 os. wokalistka....... ...... ...)
      konrad.mniow@wp.pl
    • Gość: KASIA Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.06, 16:12
      Dobra kapela na wesele to BLACK&WHITE właśnie ich zamówiłam .są zaje.fajni
      ale z terminem jest problem .powodzenia
    • Gość: Zespół ETNA Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:09
      Polecamy swoje usługi: 2 wokalistki, 2 wokalistów, saksofon, akordeon, gitara,
      klawisze, posiadamy doświadczenie oraz szeroki i różnorodny repertuar,
      wesoło i kulturalnie prowadzimy każdą imprezę, posiadamy nagrania wideo.
      Nasza dewiza to: SOLIDNIE I NIEDROGO.
      etnachmielnik@wp.pl
      • Gość: gość Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.radom.net 23.08.06, 14:45
        może macie swoją stronę www? w jakich miastach gracie na weselach? jaki jest
        koszt usługi?
        • Gość: JANA Do pana Andrzeja R i Moniki L IP: *.radom.pl 15.09.06, 17:21
          Pani Moniko i panie Andrzeju,
          internauci to nie idioci, pod panstwa wpisami figuruje ten sam adres komputera
          a co za tym idzie, pan Andrzej i pani Monika to ta sama osoba (czytaj
          konkurencja zespolu Mixtura)
          Oj nie ładnie. I tak te zakłamane posty nic wam nie dadzą. Mixtura czy chce czy
          nie, jest oblegana i wszystkie terminy na rok 2007 ma juz zajete.
          Pozdrawiam zespół Mixtura (widzimy sie w przyszlym roku na moim weselu:)
          Dziękuje za uwage.
          • Gość: Monika Re: Do pana Andrzeja R i Moniki L IP: *.tkdami.net 16.09.06, 00:25
            Co ty gadasz kobieto?? Jakaś głupia jesteś czy coś?? AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ty z
            Mixtury jesteś?? Wszystko jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!A podyskutowac i przekazac
            opinie każdy może a wystarczy że są niepochlebne i już jest problem a przecież
            o to głównie na forum chodzi.
            • Gość: JANA Re: Do pana Andrzeja R i Moniki L IP: *.radom.pl 16.09.06, 22:03
              Zapewniam Cie droga Moniko ze nie jestem z Mixtury, i Twoje oskarzenia sa
              bezpodstawne.
          • Gość: Internauta Re: Do pana Andrzeja R i Moniki L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:41
            To że wiadomość została wysłana z tego samego hosta, to nie znaczy że to ta
            sama osoba. Dami(vectra) ma na pewno kilkaset (a może i w tysiące trzeba
            liczyć) użytkowników korzystających z tych samych numerów ip, a więc co za tym
            idzie można spokojnie powiedzieć że nie ma pani racji co do tego że to ta sama
            osoba. Natomiast na pewno jeśli dana osoba jest zalogowania podnosi swoją
            wiarygodność. Owszem jest możliwość sprawdzenia czy to dokładnie ten sam
            komputer po przez jego nazwę, jednak to tylko potrafią hakerzy i to tylko ci
            najlepsi i jak wiadomo jest to nie legalne.
            Sprawa zespołów mnie nie interesuje. Sorki

Pozdrawiam
            Internauta.
      • Gość: a kuku Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.pr.radom.net 17.09.06, 22:37
        Witam
        Polecam trzyosobowy zespól z Sadkowa-Lotniska.
        rewelacyjny,z ładną i ąwietnie śpiewjącą solistką+dwóch panów <orkiestrantów z
        orkiestry wojskowej>
        Są BARDZO DOBRZY i niedrodzy.
        GODNI ZAUFANIA
    • Gość: monika Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl 08.10.06, 15:38
      witaj byłam we wreześniu na weselu u kumpelki grał Zespół REMEDIUM polecam z
      całą pewnością graja na żywo bez playbacku i co najlepsze robia swietne imprezy
      i konkursy Wyobraź sobie że grają każdy utwór na życzenie poprosiłam o sen nocy
      letniej i już gramy byłam w siódmym niebie Rzadko się zdarza aby zespoły na
      weselach grały wszystkie dedykacje Na jednym to powiedzieli mi że nie maja
      przygotowanego i że zagraja cos innego a Remedium nie ma sprawy juz gramy to
      jest zespół
    • Gość: Monika Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internet.radom.pl 08.10.06, 15:39
      Zapomniałam dać ci numer Remedium 668-056-712
      • Gość: jacek Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.radom.pl 08.10.06, 16:30
        co za dziwny zbieg okolicznosci:) w kazdym watku na temat zespolu na wesele
        jest krypto reklama chlopakow z Remedium hmm....
    • Gość: kofik Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 17:14
      mam pytanie do wszystkich - czy ktoś zna, widział czy słyszał zespół Boston z
      Zamłynia? jak go oceniacie?jak sprawdzali sie na weselu? prosze o opinie!!
      dzięki :)
      • Gość: weselnik 2006 Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: 89.186.1.* 25.04.07, 23:45
        a może Didzej na wesele polecam www.djmess.ovh.org Tam prowadzi 2 osoby i obie
        podobno po studiach muzycznych. Pozdrawiam
        • Gość: weselnik 2006 a moze Dj-a na wesele IP: 89.186.1.* 25.04.07, 23:46
          a może Didzej na wesele polecam www.djmess.ovh.org Tam prowadzi 2 osoby i obie
          podobno po studiach muzycznych. Pozdrawiam
          • Gość: Gosia Re: a moze Dj-a na wesele IP: *.124.udn.pl 03.07.07, 13:01
            Najlepszą opinie o zespołach mogą wydać tylko ci któży byli na weselach na
            których grały owe zespoły.Ja byłam naprawde na wielu imprezach i ręką na sercu
            moge powiedziec ze najlepsze wesela, super zabawa i udane show daje mixtura,
            medium, manhattan z radomia i dj z radia rekod, no jeszcze ewentualnie zelga
            brothers są ok.Oni nie mają już wolnych terminów na niektore miesiące w 2009r i
            to jest ich najlepsza reklama.takie zespoly jak prodisk,amix,remedium są
            zupełnie przeciętne ale oczywiście wszystko jest kwestią gustu. pozdrawiam
    • nathalie6 Re: szukam dobrego zespołu na wesele 03.07.07, 15:48
      Proszę o kontakt,jeśli nadal aktualne.
      • Gość: Bolek Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:17
        To zapytanie jest ze stycznia. Ale reflex.
        • Gość: Lolek Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 23:05
          I to ze stycznia 2006!
    • Gość: Karina Re: szukam dobrego zespołu na wesele IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 22:47
      POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA
      www.zespol-dakar.blog.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka