Dodaj do ulubionych

łuczycki chce do sld?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:12
co ten senator z PO wygaduje slowami swojego synka... jezeli nie "dostanie"
tego co chce ma juz cieple miejsce w szeregach lewicowych. Ma je ponoc
zaklepane, gdyby doszlo do nowych wyborow. A czego chce? Chyba tylko prywaty,
bo czego mozna sie spodziewac po spadochroniarzach???
Obserwuj wątek
    • Gość: lewica Re: łuczycki chce do sld? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:16
      Prywaciarz :) Doslownie i w przenosni :)
      • Gość: szczurek Re: łuczycki chce do sld? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:44
        Włodarczyk wal się!
    • Gość: andrzej Re: łuczycki chce do sld? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.06, 09:18
      mam to w dupsku, tyle mnie to obchodzi co przedwczorajsza kupa poranna
    • Gość: krzysztof Re: łuczycki chce do sld? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.06, 12:08
      slowami swojego synka? no to dobre. znasz wypowiedzi jego synka? nie chce tu robic za jego adwokata, czy cos, ale wiem, ze zarowno synek jak i jego tatus to sld bardzo lubia... omijac. i to bardzo szerokim lukiem. wiec panie POlaczek, wez no sie czasem zastanow komu kolo dupy robisz i jak juz temat przemyslisz, to pozniej pomysl, zeby to, co napiszesz bylo choc odrobine wiarygodne...
      • Gość: zaskoczony Re: łuczycki chce do sld? IP: *.22.radom.pilicka.pl 31.01.06, 12:36
        senator łuczycki w sld a to dobre!! wiekszej bzdury nie słyszałem.Ten człowiek
        jest zbyt mocno zwiazany z PO aby teraz zmieniac barwy.
    • Gość: myszka Re: łuczycki chce do sld? IP: *.wss.com.pl 31.01.06, 12:38
      Łuczycki w SLD, a to się ubawiłam!!! Laczek Ty chyba nie masz pojecia o
      pogladach naszych polityków. Ale gratuluje poczucia humoru, szkoda tylko ze
      Bozia Ci rozumku poskapiła.
      A co do spadochroniarzy to z tego co wiem Łuczycki urodził się i wychował w
      Radomiu, a z PO jest związany od początku jej istnienia, takze nie wiem o jakie
      spadochroniarstwo Ci chodzi. Proponuje zapytac Wedzonke on lata samolotami to
      moze wie cos o spadochronach.
      3mka
      • Gość: obiektyw Re: łuczycki chce do sld? IP: 82.139.45.* 01.02.06, 22:44
        tak????
    • Gość: emu Re: łuczycki chce do sld? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.01.06, 16:08
      heheheh a moze to prawda przeciez gdyby nie to ze byl jedynym kandydatem PO a
      Samoobrona nie miala dwoch to w zyciu nie zostalby senatorem a teraz chodzi z
      nosem w chmurach i cham pana udaje
    • Gość: tup tup Re: łuczycki chce do sld? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:14
      tak... juz slychac tupotanie nog andrzejka... tup tup... wiem o tym wszyscy, ze
      jak sie mu cos da to bierze,... a jak nie to jest zly... on chce wszystko a
      innym nic. wierze w to co napisal POlaczek, moze w tym byc slowo prawdy. czas
      pokaze.
    • Gość: niunio Re: łuczycki chce do sld? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.02.06, 01:17
      Synu Łukaszenki coty gadasz idz do kosciola a nie gadasz takie bzdety ze
      normalnie zal mi twojego rozumu bo masz sieczke w butach i w glowie.
      • Gość: piko Re: łuczycki chce do sld? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:07
        Współczuję ci tup-tup chyba ci się mózg w kupe zamienił tak jak Polaczkowi.
        Nie znacie Łuczyckiego skoro klepiecie takie bzdury. Ale ruszyliście temat
        • Gość: danuta Re: łuczycki chce do sld? IP: 81.15.165.* 01.02.06, 09:43
          Andrzej Łuczycki to wspaniały człowiek. Jestem dumna, że miałam przyjemność z
          nim studiowac. To człowiek honoru. Realnie ocenia świat w którym przyszło nam
          żyć.Mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć że Pan Senator W SLD to tak jak
          Anioł w piekle To po prostu paranoja. Pozdrawiam serdzecznie mojego kolegę
          Senatora. Jestem z niego dumna. Brawo Panie Senatorze.
        • Gość: magda Re: łuczycki chce do sld? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:46
          jak obserwuja ta przepychanke to sie zastanawiam kto i co pisze. Zobaczcie,
          ktos zaczal temat - bo ma prawo. Wyrazil zdanie - ma prawo. To czy jest to
          zgodne z prawda czy nie - inna kwestia.
          Ale zoabczcie jakiego slownictwa uzywaja adwersarze. Ci, ktorzy bronia
          senatora. Podejrzewam, ze sa to albo czlonkowie PO albo jego znajomi. Ale
          uzywajac podobnych slow wystawiaja opinie i sobie i senatorowi i calej
          Platformie Obywatelskiej. Czyli - jak dla mnie - sa cwiercinteligentni bo w ten
          sposob raczej nie broni sie zdania. przedszkolaki
          • Gość: Danuta Re: łuczycki chce do sld? IP: 81.15.165.* 01.02.06, 09:57
            Wybacz Pani Madziu , ale nie ma określenia w psychologi, która zajmuje się
            badanie ilorazu inteligencji- ćwiercinteligent. Dlatego nic nie rozumiesz.
            • Gość: magda Re: łuczycki chce do sld? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:19
              prosze, jaka wygadana Danutka... a moze cos powiesz o tych, ktorzy uzywaja
              niewybrednego slownictwa, pani pseudopsycholog? Ci, ktorzy bronia senatora,
              ktory niewiele zrobil dla tego miasta.
              Do tej pory staralam sie byc obiektywna i patrzec na to z boku. Ganilam tych,
              ktorzy uzywajac takich a nie innych wyrazen "robia" wstyd senatorowi. Jaki
              senator tacy jego obroncy. ale widzde, ze nawet obiektywizm jest zaatakowany...
              to przypomina mi "moherowe" ataki... slepe... nie uwazasz danuto? a moze pisal
              to sam senator????
              • Gość: emu Re: łuczycki chce do sld? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.02.06, 10:43
                ciekawe ze atakowani sa ludzie a nie ciekawe info o naszym niewydarzonym
                senatorku ...co psim fartem został parlamantarzysta;) a wszyscy wiedza ze chytry
                na kase az zal patrzec ;)
              • Gość: Beata Re: łuczycki chce do sld? IP: *.udn.pl 02.02.06, 17:30
                Wygadana Danutka to prawdopodobnie Danuta R. Koleżanka senatora z PO, była
                pracownica MOPS-u, i niespełnona kandydatka na dyrektora w Urzędzie Miejskim.
    • Gość: Beria Re: łuczycki chce do sld? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.02.06, 08:35
      Przestańcie dykutować o czymś co jest oczywiste. Przecież jego współpraca z
      czerwoną zarazą trwa od bardzo dawna chociażby na Ustroniu w Radzie Nadzorczej
      (nieśmiertelna Pawłowska). Dziwię się jak PiS mógł dopuścić go startu ze
      wspólnej listy skoro Łuczyki zwalczał stowarzyszenie Moje Osiedle utworzone
      przez... PiS!
      • Gość: observer Re: łuczycki chce do sld? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 11:32
        on raczej nadaje sie do PISu -zachorował na władze tak samo jak Kwakwaki:) ..ale
        tak maja Ci co zawsze byli zerem a teraz nagle usiedli na wysokim stołku .....
        Ciekawe czy siedzi sam czy pomaga sie wspinac rodzince;)Ktos wie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka