Dodaj do ulubionych

ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE?

IP: *.radom.pl 11.02.06, 04:10
Czesc

Pytanko do wszystkich sportowcow i ludzi aktywanych fizycznie, jezeli
stosujecie odzywki, preparaty zdrowotne, suplementy diety to gdzie je
kupujecie w Radomiu? Ktory sklep jest najlepszy i ma duzy wybor? Co
polecacie, jakie opinie?

Pozdrawiam
MICHAŁ
Obserwuj wątek
    • Gość: yeti Re: ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.02.06, 19:47
      Na targu od ruskich.
      • Gość: Arni Re: ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:51
        Dajesz w udo czy łykasz ?
      • Gość: gosc Re: ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE? IP: 82.139.37.* 13.02.06, 23:32
        polecam Atleta na Kilinskiego dobrze zaopatrzony
    • Gość: Jozef Re: ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:54
      Na Wernera w hali (ten sam gość ma stoisko w Feniksie przy dawnej Billi). Duży
      wybór, gość ma pojęcie, można negocjować ceny.
    • Gość: dreeeeeeeees Re: ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:56
      A co chcesz zostać kulturystą? Paru zeszło już z tego
      świata od napieprzania się takimi specjałami! Ale powodzenia,
      w końcu to twoje życie!
    • Gość: Ram złota rada Re: ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:05
      Chłopczyczku ja uczęszczam do seminarium duchownego w Duszniku Zdroju a że
      jestem osobą oszczędną a odległość z Radomia do seminarium to ok.300 km.i lubię
      aktywny tryb życia przemieżam całą drogę balonem a co myślałeś że ... Mój balon
      napędzany jest powietrzem wydzielanym z moich płuc więc muszę używać odżywki
      najczęściej przeciery ze ściery, ale też wibowity,wisolbit,soczki gerber i
      powidła ze zdechłego bydła zażywaj je będziesz miał ziłe jak krowa. Polecam!
      • Gość: Piotrek Re: ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE? IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.06, 21:07
        Jak kupuje w sklepie na Witolda (ATLETA chyba sie nazywa), to moj nr. 1 w
        radomiu, gosc sie zna jak malo kto (pisze do kulturystyki i fitness), maja
        wszystkie znane odzywki od reki, jeszcze sie na nich nie zawiodlem, jako staly
        klient mam duze rabaty

Co do durnych wypowiedzi powyzej bez komentarza.

Pozdrawiam
        Piotr
        • Gość: niezadowolony Re: Odżywki radom IP: *.metrolink.pl 24.02.14, 22:24

Chciałbym żeby te czasy wróciły. Teraz w atlecie suple już nie te co kiedyś. Upusty już nie takie jak kiedyś... Ja teraz wolę kupić cos na allegro niż w Atlecie. Polecają to co mają aktyualnie na półce żeby tylko opchnąć.
    • Gość: ten typ Re: ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE? IP: *.radom.pl 13.02.06, 21:41
      Pewnie Goral, nikt u Ciebie nie bierze, tudziez nie kupuje?!!
    • Gość: Karol Re: ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.02.06, 21:47
      Czesc jestem Karol,witam wszystkich "koksow" i sportowcow.Polecam jednoczenie
      najlepszy sklep z odzywkami "Atleta" w Radomiu na ulicy Witolada.Znajdziecie
      tam wszystko czego szukacie fachowa porade,suplementacje i bardzo duzy wybor,no
      i oczywiscie duze rabaty.Pozdrawiam
    • Gość: Paweł Re: ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW - GDZIE KUPUJECIE? IP: *.udn.pl 20.02.06, 22:10
      Ja kupuje w atlecie, bo zawsze dobrze doradzaja i znaja sie na suplementach
    • Gość: KarolW Re: gdzie kupić odżywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 15:18
      Ja kupowałem na Allegro, ale się ostatnio nadziałem i szukam teraz jakiegoś sprawdzonego sklepu online z odżywkami. Macie coś godnego polecenia?
    • czerwono_czarny odżywki 31.07.14, 14:57
      ja kupuje na www.supplements-center.com/
    • allegro6 Odżywki.radom.pl 21.06.15, 22:53
      Ja kupuje w internecie na odżywki.radom.pl Mają wszystko co mi potrzebne w super cenie. W innych radomskich sklepach ceny podrożały o około 50% kilka lat temu. Pewnie się dogadali, z braku konkurencji. Na allegro nie kupuje, bo nie raz się przejechałem - jakieś podróbki przyszły.
      W sklepie odżywki.radom.pl możesz zobaczyć skąd one pochodzą i możesz poprosić o dowóz.
      • patriota444 Re: Odżywki.radom.pl 12.09.15, 10:45
        Spróbujcie na słowackiego, sklep posiada własną stronkę, ceny jak na KFD
    • andrz-ej995 Re: odżywki 04.10.15, 15:26
      dokładnie jak wyżej kolega napisał, po co kupować w sklepach stacjonarnych skoro mają to samo co w internetowych tylko drożej, no ale ja ich nie winię bo oni muszą płacić za wynajm i miejsce wiec dlatego drożej jest. mi z kolei do gustu przypadł sklep www.odzywki.sklep.pl bo szybko mi pakę wysłali i dostałem ją dosłownie następnego dnia co mi się nie zdarzyło w innych e-sklepach. na allegro nie koniecznie są podróbki, nie wiem czemu mają ceny tak niskie - moze chodzi im bardziej o rozreklamowanie sie. w każdym bądz razie odżywki niektóre działają ale podstawa to pakowanie i jeszcze raz pakowanie się
    • drewniakk1 odzywki 18.11.15, 13:04
      Dla ludzi którzy lubią aktywne żyć kochają sport polecam Somatodrol. To jest suplement diety zaspokaja brakujące minerały które się traci podczas intensywnego wysiłku pozdrawiam miłosniuków sportu. Ja niekupuje w sklepach stacjonarnych polecam zakup online, dobre ceny i promocje- somat-suplement.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka