IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.06, 14:01
wczoraj przeszedłem się obejrzec tą "rewitalizacje":)naprawde mnie zatkało,
ile to juzlat się tym zajmujecie?stwierdzam że prędzej sie to wszystko zawali
niż odnowicie, taka jest prawda niestety smutna, gorzej niz źle, a kiedy ten
element tam mieszakjacy wywalicie gdzieś? mysle że od tego trzebaby zacząć
żeby ktoś tam zaczął przychodzić.
Obserwuj wątek
    • darek_liryk Re: starówka 01.04.06, 14:14
      Ja wczoraj spotkałem dużą grupę plastyków z całej Polski na starym mieście.
      Strasznie się śmiali z tego naszego bałaganu. Robili dużo zdjęć. Przyjechali na
      jakiś konkurs do Szkoły Plastycznej i szli do Muzeum Sztuki Współczesnej, byli
      zadziwieni koszmarnym wyglądem naszego miasta. Wstydziłem się.
    • Gość: ty debilu Re: starówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 14:14
      W zasadzie to trwa 1,5 roku.
      • Gość: ty cioto Re: starówka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.06, 17:17
        "w zasadzie" nawet dobrze wniosków nie potrafią wypełnić o dofinansowanie na
        rwitalizacje, WSTYD , WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD, NADAJECIE SIE TYLKO DO TARCIA
        CHRZANU ALBO NAWET I DO TEGO NIE, TAK TAK PANIE KRÓL.
    • Gość: olga Re: starówka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.04.06, 09:11
      a mnie się podoba nasza staróweczka, swojsko przynakmniej jak u nas na wsi u
      mojej babci, fajni ludzie,mozna pogadac na różne tematy, a kiemienice no cóż,
      mnie nie przeszkadzaja takie jakie są, lepiej wydać pieniążki na inne cele bp.
      na aquapark na Chrobrego.
      • Gość: ziutek Re: starówka IP: *.chello.pl 02.04.06, 09:39
        starówka?a gdzie ta starówka?masz na mysli te obsikane mury, zasyfione uliczki i
        pelno zlodziejstwa i meneli?to miejsce masz na mysli?tam sie nie da nic
        zrewitalizowac niestety.buldozerami tam wjechac.zostawic tylko muzeum i juz.
        • Gość: misio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:40
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: def Re: starówka IP: *.eranet.pl 02.04.06, 12:03
            wg. mnie to jaqk na 1,5 roku to i tak sporo zrobiono. naprawde, widac duza
            roznice. fajnie by bylo, gdyby gmina lepiej dofinansowala Rewitalizacje, bo
            jakos z dofinansowaniem Radpecu problemu nie bylo, a chodzilo o duzo wieksze
            kwoty..
    • isoxazolidine Re: starówka 02.04.06, 13:55
      Gość portalu: genek napisał(a):

> wczoraj przeszedłem się obejrzec tą "rewitalizacje":)naprawde mnie zatkało,
      > ile to juzlat się tym zajmujecie?

przez kilkadziesiat lat nie robiono prawie nic. i nagle chciałbys niewiadomo
      jakie efekty? bywam w Radomiu co pare miesiecy i w porownaniu do stanu sprzed 2
      lat widze ogromny postep.
      pozdr!
      • Gość: Dr.No. raczkujacy postep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 16:01
        > lat widze ogromny postep.

pewnie, ze jest postep.
        ale jako osiagniecie traktowac, to co gdzie indziej osiagnieto dekade temu?!
        ciesze sie, ze ruszyla "rewitalizacja", sa tabliczki z nazwami ulic i dzielnic.
        nadrabiamy zaleglosci, ale inni so 10-12 lat do przodu.
        • isoxazolidine Re: raczkujacy postep 02.04.06, 17:46
          Gość portalu: Dr.No. napisał(a):

> > lat widze ogromny postep.
          >
          > pewnie, ze jest postep.
          > ale jako osiagniecie traktowac, to co gdzie indziej osiagnieto dekade temu?!
          > ciesze sie, ze ruszyla "rewitalizacja", sa tabliczki z nazwami ulic i
          dzielnic.
          > nadrabiamy zaleglosci, ale inni so 10-12 lat do przodu.

zgadza sie. inni sa 10-12 lat do przpdu. ale zaczynali .. hoho ...
          my mamy dwa lata pracy - dopiero. utrzymujac nawet obecne tempo (ale po cichu
          licze na coraz lepsze) za pare lat nie bedzie juz tak zle jak obecnie.
    • Gość: fe Re: starówka IP: 82.139.48.* 02.04.06, 15:08
      Raczej ogromny podstęp.
      • Gość: ziutek do kolegi MISIO czy jak mu tam IP: *.chello.pl 02.04.06, 18:21
        kilka wpisow wyzej pokazal osobnik wlasnie mentalnosc osob ze starówki(i w sumie
        nie tylko)radomskiej.
        postep?te kilka tabliczek z napisami nazywasz postepem?
        liczysz na szybsze tempo?kazdy na nie liczy.ale kolego chyba nie znasz
        "mozliwosci" naszych urzednikow i kasy miasta.Same checi nie wystarcza.A to ze
        jestesmy 20 lat do tylu to wiadomo komu zawdzieczamy.Na pewno nie komunizmowi.
        • Gość: fd Re: do kolegi MISIO czy jak mu tam IP: *.eranet.pl 02.04.06, 19:18
          no wiesz, wyremontowano chyba 5 kamienic na ul .Rwańskiej, jedna na ulicy
          Grodzkiej, powierzchnia ulicy Rwańskiej.. dla mnie ok...
          • Gość: lidka Re: do kolegi MISIO czy jak mu tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 20:41
            i nowa restauracja Dekada. Coś się zaczyna dziać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka