Dodaj do ulubionych

JADAR AWANSOWAŁ DO PLS-u

IP: *.201.udn.pl 13.04.06, 20:48
www.bronradom.polzone.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: player Czarni Jadar Radom !!!??? IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:04
      Nareszcie Radom ma PLS.Jednak działaczenie mogą kazac zapomniec ludziom co to
      są CZARNI.To jest 85 lat historii,pieknej histori.Proponuje oddanie hołdu i
      zmianie nazwy,podyskutujmy o tym.Jasne ze Jadar ma tu duzo do powiedzenia...
      • Gość: 1926 Re: Czarni Jadar Radom !!!??? IP: *.wss.com.pl 13.04.06, 21:11
        Brawo Czarni-jadar to matrix

Broń Radom
        • Gość: rere niestety nie wszyscy kibice chca Czarnych IP: *.devs.futuro.pl 17.04.06, 18:02
          wszedlem w lekki konflikt z jednym panem z klasycznym wąsem na meczu Radomiaka,
          ktory na moje hasło pt. ze powinniem byc w nazwie człon Czarni powiedział:"jak
          se zaplacisz, to bedziesz miał" jak widac dla niektorych liczy sie kasa.
    • domel_radom Re: Yupiiiiiiiiiii 13.04.06, 21:53
      JEST!! HURRRA!! Yupiiiiii!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Lechita SzansaNaSportPrzezDuże"S"w 230tyś.Mieście:-) IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.06, 16:56
        Nooo to wreszcie z wielkim bólem w 230 tysięcznym mieście Radom będą jakies
        rozgrywki sportowe na najwyższym,krajowym poziomie:-):-):-)Życzę długiego
        pobytu w gronie najlepszych.
    • Gość: mirek Re: awans jadaru IP: *.152.udn.pl 13.04.06, 22:48
      gratulacje dla jadaru... na jednym z portali sportowych siatka.org przeczytałem
      że w tym roku przypada jakas rocznica i ze super ze jest awans jadaru. fajnie
      tylko ze ta rocznica jest związana z klubem czarni radom a jadar jako
      sopadkobierca powinien w nazwie miec czarni... na meczu wisi flaga jadar
      tradycja tak to się zaczęło czy jkaoś tak ... własnie dopiero się zaczęła ta
      tradycja a nie przez ostanie 85 lat... jeszcze jedno byłem dziś na meczu i mnie
      zbulwersowała sprawa taka: 1. po co klubowi kibica jadaru radom potrzebne sa
      mikrofon i całe nagłośnienie i zajefajny wokalista w średnim wieku. to jest
      przekiepskei i niesmaczne ... na takiej chali trzeba krzyczec i wszyscy słyszą
      przecię takie nagłośnienie to mozna na mecz piłkarski zabrac
      2. doping dwóch grup kibiców - mnie jako zawodnikowi by to przeszkadzało - bo po
      meczu mariusz wiktoroqwicz mówi ze dzieki i takie tam jadar awansował do pls a
      tu grupa kibiców krzyczy wks wks ... dla mnie to jest nieporozumienie ...
      majac tak wspaniałych kibiców i jeden zaznaczam jeden klub kibica nie byłoby
      lepszych w polsce a tak jest lipa i to wielka a szczerze bez obrazy dla klubu
      kibica jadaru bo ich szanuje bardzij w tym meczu niz klub kibica czarnych bo
      siali zamieszanie - to mimo wszysko doping lepiej robia kibice czarnych radom
      3. do władz klubu - bez obrazy ale chyba firmie jadar nic by sie nie stało jakby
      w nazwie było słowo czarni - interesy by sie popsuły ? panowie mielibysci
      zajebisty jeden doping i zero kłotni a nazwa jadar czarni radom nie jest zła ...
      bez kitu przeciez jadar jest w nazwie i oki ma w 100% wszystko do decydowania
      chodzi o jedno śłowo czarni - warto sie zastanowić nad tym ...
      p.s. w pewnym momencie 75% hali krzyczało wks wks wks miłe to dla włodarzy
      jadaru ? pewnier nie ale z kibicami warto się liczyć przeciez dla nich siatkarze
      grają. zawsze można sie dogadac.
      p.s. jestem kibicem radomskiej siatkówki - beniaminka PLS KS JADAR CZARNI
      RADOM... mam nadzieje
      • Gość: sqra Re: awans jadaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 01:06
        Brawo CZARNI!!! Mam pytanie kto to jest jadar ze caly czas tu o nim piszecie??
      • Gość: BYŁY ZAWODNIK Re: awans jadaru IP: *.21.radom.pilicka.pl 14.04.06, 09:21
        Artykuł SUPER !!
        Mam propozycję zróbmy małą sądę nawet na stronie GAzety W.
        Czy Słowo "CZARNI " winno być w2 nazwie klubu ?
        Mam nadzieję że większość RADOMIAN opowie sia za tak !!!!
        • Gość: KIBIC Re: awans jadaru IP: *.21.radom.pilicka.pl 14.04.06, 09:22
          "CZERNI" w nazwie wpisujemy się !!!!!!!
          • Gość: CZARNI Re: awans jadaru IP: *.21.radom.pilicka.pl 14.04.06, 09:23
            "CZARNI" w nazwie wpisujemy sie kto jest za @!!!!
            • jolunia55 Brawo JAdar!!! 14.04.06, 09:40
              JEST SUPER,WYGRALI LEPSI!jADAR W EKSTRAKLASIE I TYLKO TO SIE LICZY!
              • Gość: ooo Re: Brawo JAdar!!! IP: 82.139.37.* 14.04.06, 10:22
                klub kibica jadaru to jedeno wielkie posmiewisko!!!nawet z glosnikami nie
                wiedza jak krzyczec leszcze !!!jeszcze jakis jadar chce przejac tradycje
                czarnych??
    • Gość: massssss Re: Jadar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:09
      JADAR CZARNI RADOM!!!!!!
      • Gość: Mark Re: Jadar IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.04.06, 14:23
        Radomska siatkówka wróciła po kilku latach na właściwe sobie miejsce czyli do
        PLS-u.Słowa uznania dla wzystkich, którzy pracowali na ten awans.To jest
        nieoceniony prezent na Swięta Wielkanocne.Wapaniale, że z awansu mogli cieszyć
        się wszyscy radomscy kibice. Wygrywa zawsze ten kto jest silniejszy i kto ma za
        sobą pełną salę zaangażowanych kibiców.Podziękowania dla osób, które wzniosły
        się ponad własne ambicje i pozwoliły na spontaniczną pomoc zespołowi przez
        wszystkich , którzy dostali się na salę.Na tym powinno polegać prawdziwe
        widowisko. Widowiska nie da się zaprogramować i nakazać określonego zachowania
        (oczywiście wyłączając wulgaryzmy).Odbudowywanie właściwego klimatu wokól
        radomskiej siatkówki zaczęłło mieć ludzką twarz i kolejne kroki wydaje
        się ,wszystkim są znane.Cieszmy się z sulcesu, pamiętajmy o tych dzięki którym
        jest awans , ale bądzmy mądrzejsi o doświadczenia. Skoro w naszym kochanym
        mieście możemy w jakiejś dziedzinie mówić o tradycji to pielęgnujmy ją i nie
        wstydzmy się jej.Popieram apel ,,Byłego Zawodnika,, i liczę na
        zrozumienie.Moje szczególne uznanie dla dziennikarzy , którzy nareszcie bardzo
        sumiennie przypomnieli Radomianom co było kiedyś ( Czarni Radom ), jakie
        święciliśmy sukcesy,przypomnieli o niezapomnianej atmosferze widowisk
        siatkarskich.Wygraliśmy bo byliśmy razem i przez to nie do
        pokonania.Gratuluję.
      • Gość: Macpa Re: Jadar Czarni Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 17:51
        W tym mieście rządzą Czarni respect dla p. Kupidury za to co zrobił dla
        radomskiej siatkówki ale ludzie!!!SIATKÓWKA DLA KIBICÓW!!!Jedyne rozwiązanie
        jakie widze - KS Jadar Czarni Radom !!!! Jeśli w przyszłym sezonie kibice
        Czarnych będą musieli stać na dworzu będę stała z nimi. Tradycje trzeba
        szanować, a danego słowa dotrzymywać. Tak więc liczymy na dodanie członu CZARNI
        do ogólnej nazwy klubu.Pokażmy , że w Radomiu są najlepsi kibice i najlepsza
        siatkówka.
    • radommm Czarni Jadar Radom 14.04.06, 16:16
      Panie Kupidura:Prosimy Pana o dodanie za nazwa panskiej firmy slowa
      CZARNI.Prosimy jako kibice siatkowki wdzieczni Panu za to co zrobil Pan dla
      naszego zespolu.Zalatwi to raz na zawsze problem "pojednania dwoch grup kibicow
      Panskiej druzyny".Bo chyba Pan nie chce negatywnego wizerunku w ogolnopolskich
      mediach.'Czlowiek,ktory nie wposzcza na mecz swoich kibicow'- Przeglad Sportowy
      buhahahah
      • Gość: Popieram Re: Czarni Jadar Radom IP: 82.139.61.* 14.04.06, 17:04
        Popieram powyższe apele kibiców, klub powinien nosić nazwę Jadar CZARNI Radom -
        dla uhonorowanie sponsora który daje duże pieniądze ale także przez szacunek do
        sportowej tradycji Radomia i wieloletnich kibiców klubu WKS Czarni Radom!

Jeszcze pytanie, kiedy tak napisali o p. Kupidurze ???
        'Czlowiek,ktory nie wposzcza na mecz swoich kibicow'- Przeglad Sportowy
        • player69 Re: Czarni Jadar Radom 14.04.06, 17:45
          hehehe nie napisali tak to ja zaprorokowalem :)
    • Gość: siolo ijo Re: PLS w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:26
      Pochylmy czoło przed Panem Kupidurą za wszystko, lecz błagamy !!! tylko
      JADARCZARNIRADOM dla dobra Polskiej siatkówki...
    • Gość: Cesio Jadar Czarni Radom w PLS'ie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:35
      Na stronie www.czarni.pl dodana została sonda, czy w obecnej nazwie klubu
      powinien zostać dodany człon "Czarni". Piszę o tym tu, na wyborczej, ponieważ
      zależy mi aby w sondzie wzięli udział ludzie nie tylko ludzie odwiedzający
      stronę Czarnych i kibice Czarnych. O to samo prosiłbym któregoś z
      dziennikarzy/administratorów strony, aby dodać podobną ankietę na stronie
      głównej sportu radomskiego gazety.pl
      • Gość: WKS Jadar Czarni Radom w PLS'ie !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.04.06, 21:44
        Panie Kupidura przecież pan może to zrobić.Animozje polityczne i noszenie w
        hmurach glowy jest bez sensu.Nakazy p.Domagaly i jego doractwa są bez sensu bo
        ten facet trzyma w pamieci jakies wasnie miedzy nim a poprzednimi działaczami.
        Dla dobra radosmkiej siatkówki niech zespół sie nazywa Jadar Czarni Radom
        • Gość: Robert Re: Jadar Czarni Radom w PLS'ie !!! IP: *.7.udn.pl 15.04.06, 00:29
          Panie Prezesie DZIEKUJEMY !!!!! W tym mieście wreszcie coś sie udało dzięki
          sprawnej organizacji i mądremu zarządzaniu Jadaru. Znowu mamy siatkówke na
          najwyższym poziomie. Tylko chyba fajnie bybyło aby w Polske szła fama o
          wspaniałej radomskiej publiczności. W jedności siła !!! Czas na porozumienie
          również na trybunach. Chyba propozycja kibiców którzy wpisali sie powyżej
          byłaby najrozsądniejsza. KS JADAR CZARNI RADOM !!!!
          • Gość: Flałers Re: Jadar Czarni Radom w PLS'ie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 17:25
            Kiedyś z ust p. Kupidury padły mniej więcej takie słowa: jeśli bedzie awans do PLS to do nazwy klubu włączony zostanie człon "Czarni".
            Klub awansował, więc chyba najwyższa pora skończyć ten kabaret z "nową tradycją" i dotrzymać słowa, jak to przystało na poważnego biznesmena.
            Panie Kupidura, w Radomiu tylko
            CZARNI RADOM,
            JADAR CZARNI RADOM!!!
            • Gość: KOKO Re: Jadar Czarni Radom w PLS'ie !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.04.06, 18:03
              Kiedyś z ust p. Kupidury padły mniej więcej takie słowa: jeśli bedzie awans do
              PLS to do nazwy klubu włączony zostanie człon
              "Czarni".
              Klub awansował, więc chyba najwyższa pora skończyć ten kabaret z "nową
              tradycją" i dotrzymać słowa, jak to przystało na poważnego
              biznesmena.
              Panie Kupidura, w Radomiu tylko
              CZARNI RADOM,
              JADAR CZARNI RADOM!!!

tak ja tak samo uważam powazny biznesmen powinien sie szanowac JADAR CZARNI
              RADOM !!!
              • Gość: doPanaKupidury Re: Jadar Czarni Radom w PLS'ie !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.04.06, 18:59
                Panie Kupidura pokaż swoją twarz.Nie zamierzam pana obrażać ale zrobiłeś dużo
                dla siatkówki teraz połącz kibiców siatkarskich ktorzy wspólnie będą najlepsi w
                Polsce.
                • Gość: WKS www.czarni.pl Ankieta Głosujcie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.04.06, 20:57
                  Proszę o oddanie swoje głosu w ankiecie wedlug wlasnego sumienia ja oddałem na
                  Czarnych i kontynuację pod nazwą Jadar Czarni Radom
                  www.czarni.pl
                  • Gość: Dug Chcemy ankiety na tym portalu!!!!!!! IP: 82.139.32.* 16.04.06, 13:34
                    Czy któryś z dziennikarzy GW odważy się na to???????
                    • Gość: WKS Re: Chcemy ankiety na tym portalu!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.04.06, 14:37
                      Własnie jest na stronce Czranych teraz na portalu Gazety Jacek.B co Ci zalezy
                      • Gość: ewelusia Re: Chcemy ankiety na tym portalu!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.04.06, 21:13
                        Oddała już swój głos.Na tradycję i Czarnych.
                        • Gość: wakarpl Re: Chcemy ankiety na tym portalu!!!!!!! IP: *.udn.pl 17.04.06, 10:51
                          Ciesze sie zawansu siatkarzy.
                          Przynajmniej na 1 sezon kibice w Radomiu maja zapewnione "atrakcje" na
                          najwyzszym szczeblu.
                          Teraz juz niestety nie mieszkam w Radomiu, ale na zawsze pozostane RAdomianinem
                          i jak tylko moge czytam forum.
                          Patrzac z perspektywy czasu i odleglosci dzielacej mnie do RAdomia uwazam, ze
                          pan Kupidura powinien dolaczyc do nazwy Czarni.
                          Swego czasu chodzilem na mecze, co prawda nie nalezalem do funclubu, ale bylem
                          z tymi ludzmi dosc blisko i fajnie wspominam tamte czasy i niektore wyjazdy.
                          Nie bylem na meczu od czasu kiedy sa2 kluby kibica, ale biorac wszystko na
                          zdrowy rozum tylko prezes zyskalby na tym wszystkim, bo jesli stworzylaby sie 1
                          wielka grupa to siatkarzom na pewno graloby sie lepiej.
                          Dodatkowo Czarni slyna i slyneli z fantastycznych kibicow, a dopingowanie
                          Jadaru Czarnych na pewno przejdzie im przez gardlo, a jaka to bedzie dobra
                          reklama.
                          Przeciez kilka lat temu klub nazywal sie: WKS Warka Strong Club Czarni Radom i
                          dalo rade, to teraz WKS Jadar Czarni Radom nie powinno stanowic problemu.
                          Dla dobra radomskiego sportu, pana interesow lepiej sie zastanowic i ugiac sie,
                          bo to nie jest wstydem, a wykazaniem dobrej woli i zrozumienia, a konczace sie
                          swieta sa super do tego okazja.
                          Mam nadzieje, ze pan prezes albo ludzie z jego otoczenia czytaja forum. Prosze
                          wyciagnac wnioski i budowac silna druzyne. Przynajmniej moglbym sobie mecze na
                          Polsacie Sport ogladac bedac tyle kilometrow od ukochanego RAdomia.
                          Pozdrawiam
              • Gość: mk ciekawa sprawa... IP: *.devs.futuro.pl 17.04.06, 18:11
                jezeli pan K. dopusci człon Czarni do nazwy i bedzie np KS JADAR CZARNI RADOM?
                co beda kibice krzyczec na meczach? w jakich barwach chodzic? ja Jadar krzyczec
                nie bede.
                • Gość: Kibic Czarnych Re: ciekawa sprawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:00
                  Najpierw niech tak się stanie. Myślę, że wtedy dałoby radę jakoś to pogodzić.
                • Gość: rr do mk IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.04.06, 11:25
                  Nich będzie Jadar Czarni Radom.Kto będize chciał szlaik Jadaru kto chciał
                  Czarnych.
                  • Gość: radomianin Jadar Czarni Radom panie Kupidura o to prosimy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.04.06, 15:35
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka