Dodaj do ulubionych

Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!!

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 15:47
Czy wiecie, że poseł SLD Marek Wikiński złamał prawo. Ktoś z Politechniki
Radomskiej udostępnił mu akta studentów. W niedługim czasie kilka tysięcy osób
otrzymało listy z prośbą o poparcie jego kandydatury do Sejmu. Czy ktoś za to
odpowie?

Obserwuj wątek
    • Gość: B@rtekW Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 16:12
      > Czy ktoś za to odpowie?

A czy ktos mu to najpierw udowodni?

PS. Skad masz takie informacje?

• Gość: M Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: 194.181.0.* 25.10.01, 16:14
      Nie jestem prawnikiem, ale prawo złamał chyba ten, który udostępnił akta. Jeśli
      tak, to powinien za to odpowiadać. Czy jest na forum prawnik?
      Posłowi Wikińskiemu dajmy szansę. Według mnie ten człowiek może zrobić wiele
      dobrego dla naszego miasta. Oby to nie było tylko przeczucie.
      • Gość: szypkee Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: 212.244.142.* 26.10.01, 16:50
        On zrobi dużo dobrego ale dla siebie i swoich kolesi, a nie dla Radomia - NIE
        TRACCIE DUCHA LEWICA WAS WYRUCHA!!!
        • Gość: woj Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 17:06
          Gość portalu: szypkee napisał(a):

> On zrobi dużo dobrego ale dla siebie i swoich kolesi, a nie dla Radomia - NIE
          > TRACCIE DUCHA LEWICA WAS WYRUCHA!!!

Trafiles w dyche.
          Suuuuuuuper
      • Gość: BB Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 20:04
        Czyżby w imię sukcesu wyborczego Posła W. wolno byłoby mu czynić wszystko?
        Jeśli złamie prawo stojąc u steru włdzy też mu wybaczymy. Sprawa niby błaha,
        ale od takich sie zaczyna...
    • Gość: modaR Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 16:51
      Prawo złamały panie z dziekanatu , które (tak mi się wydaje) udostępniły adresy
      studentów. Ale wcale mnie to nie dziwi. Pan Wikiński jest tam zatrudniony i ma
      zdecydowanie ułatwiony dostęp do wszelkich danych. Musimy jeszcze trochę
      poczekać zanim wymieni się zdecydowana większa część starego
      postpezetpeerowskiego aparatu na uczelniach , w sądach , prokuraturze i
      innych "niezawisłych" instytucjach.
      • Gość: misioo Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: *.rado.gazeta.pl 25.10.01, 17:16
        Taką sprawą powinien zająć się Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych.
        Ale może to zrobić tylko na wniosek osoby, która uznała, że jej prawa zostały
        naruszone. Rozmawiałem ze studentką politechniki, która dostała list od p.
        Wikińskiego i była oburzona. Ale na sugestię, żeby wystąpiła do GIODO,
        odparła „no aż tak, to nie”. Skoro więc zainteresowanym nie zależy...
        Polecam stronę: www.giodo.gov.pl/
      • Gość: Kaboom Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: *.radom.pl 25.10.01, 17:47

Mozesz ujawnic swoje sympatie polityczne?

• Gość: Kaboom Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: *.radom.pl 25.10.01, 17:49

ModaR Mozesz ujawnic swoje sympatie polityczne?
        Tzn jakie ugrupowanie jest najblizsze twojemu swiatopogladowi..

• Gość: modaR Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: *.krzyz.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 21:46
          Gość portalu: Kaboom napisał(a):

>
          > ModaR Mozesz ujawnic swoje sympatie polityczne?
          > Tzn jakie ugrupowanie jest najblizsze twojemu swiatopogladowi..
          > Oczywiście. Wprawdzie nie sympatyzuję "na zabój" z nikim , ale uważam się za
          centroprawicowca.Przyznam Ci się do czegoś o czym jeszcze nikomu nie mówiłem.
          Miałem w swoim życiu chwilę kiedy wydawało mi się , że rzeczywiście przeszłość
          należy przekreślić grubą krechą i iść dalej.Ba , miałem nawet okres kiedy
          chciałem wstąpić do Klubu Czytelników "Nie". Wszystko to prysło kiedy okazało
          się , że tak naprawdę komunistom nie zależy na Polsce. Kiedy została obnarzona
          obłuda Urbana w czasie rządów jego partyjnych kolegów. Kiedy jego żona przyznała
          w jednym z wywiadów , że większość rzeczy jest zmyślona , ale piszą to , bo
          ludzie tego chcą! Dowiodła tym jak wszechwładna jest mamona. Zrozumiałem , że oni
          (dzięki Bogu nie wszyscy , ale i tak większość) są niereformowalni , zwykłe
          betony czy nawet żelbetony.Muszę kończyć. Jak chcesz czegoś więcej podaj swój
          e.mail.Pozdrawiam.
          >

• Gość: Henry Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: *.radom.medianet.pl 28.10.01, 18:40
            > chciałem wstąpić do Klubu Czytelników "Nie". Wszystko to prysło kiedy okazało
            > się , że tak naprawdę komunistom nie zależy na Polsce. Kiedy została obnarzona
            > obłuda Urbana w czasie rządów jego partyjnych kolegów. Kiedy jego żona przyznał
            > a w jednym z wywiadów , że większość rzeczy jest zmyślona , ale piszą to , bo
            > ludzie tego chcą! Dowiodła tym jak wszechwładna jest mamona.

Hmmm Ciekawe..... Wynika z tego ze juz prawie byles za lewica na szczescie zona
            Urbana w ostatniej chwili odslonila przed toba tajniki polityki ;-)
            O maly włos! Musisz sie chlopie bardziej pilnowac! Nieszczescie bylo blisko.. ;-)
            Czemu wierzysz akurat zonie Urbana a Urbanowi nie? Ona ma jakis certyfikat na
            prawdomownosc? (pozatym chyba chodzi ci o jego ex-zone a chyba wszyscy wiemy ze
            ex-zony wygaduja niestworzone rzeczy ;-)
            Nawiasem mowiac jesli chodzi o polityke i politykow to nie ma tam ludzi swietych
            i na wskros uczciwych na zadnej stronie sceny politycznej. Niemniej jednak
            niektorzy potrafia spieprzyc wiecej niz inni i dlatego powinnismy wybierac tych
            co spieprza mniej... czyli SLD... (PS a czy "prawicowcom" zalezy na Polsce?)
            • Gość: Leonid Re: Poseł Wikiński z SLD złamał prawo !!! IP: *.czajen.pl 08.11.01, 18:43
              Prawo obowiązuje wszystkich nawet posłow z SLD szkoda żet tak wielu radomian
              nie ma o tym pojęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka