Gość: Rycho IP: *.dialup.medianet.pl 25.10.01, 16:36 modaR - gdyby głupota umiała fruwać to twój ojciec karmiłby cię z procy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jdk Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: 212.149.48.* 25.10.01, 16:40 Gość portalu: Rycho napisał(a): > modaR - gdyby głupota umiała fruwać to twój ojciec karmiłby cię z procy !!! WOW! Zapisze sobie te sentencje i powiesze na scianie nad biurkiem, zebym w kazdej chwili mogl sie nia delektowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.rado.gazeta.pl 25.10.01, 16:41 Chyba ktoś tu kogoś nie lubi:(( Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! 25.10.01, 16:58 Ale chyba ma rację, przynajmniej po przeczytaniu niektórych postów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modaR Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 17:01 Ten , który nie potrafi rozmawiać rzeczowo i na argumenty używa wulgaryzmów. Świadczy to jedynie o jego poziomie intelektualnym lub raczej jego braku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: modaR !!!! Tatuś wyjął procę, głupku ! IP: *.chello.pl 25.10.01, 18:47 Gość portalu: modaR napisał(a): > Ten , ktury nie potrawi rozmawiać żeczowo i na argumenty urzywa wólgaryzmuw. > Światczy to jedynie o jeko poziomie intelektalowym lób raczej jego bragu. modaR ! Fruwaj ! Pora karmienia !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radko Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 20:55 modar jest jednym z najinteligentniejszych osób na forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.radom.pl 25.10.01, 21:45 Gość portalu: radko napisał(a): > modar jest jednym z najinteligentniejszych osób na forum !!! A to jakis ranking robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voytek Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: 212.244.146.* 26.10.01, 07:46 Gość portalu: radko napisał(a): > modar jest jednym z najinteligentniejszych osób na forum !!! No modaR gratuluję fanklubu i to jeszcze z poczuciem humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.chello.pl 26.10.01, 10:43 > Gość portalu: radko napisał(a): > > > modar jest jednym z najgłupszych osób na > forum !!! > Radko - święte słowa, chociaż ja znam paru równie głupich jak modaR. Odpowiedz Link Zgłoś
rubikon! Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! 26.10.01, 11:16 Mierz miarą według siebie . Proste słowa i zadatek na samoocenę. To tyle , ale pewnie dla niektórych i tak za dużo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.dialup.medianet.pl 26.10.01, 11:40 Palant występujący pod nickiem "modaR" i pod nickami jego rzekomych "obrońców" to skończony bałwan. Wyrażam się bardzo, ale to baaaaaaardzo delikatnie o tym ścierwie. Dyskusja z tym radiomaryjnym smutnym matołem - to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.netia.pl 26.10.01, 11:49 Może trzeba by sprawdzić czy Rycho, Szczery i Heniek to jeden pieniacz, który jedyne co potrafi napisać to, że ktoś jest głupi. Przypuszczam że ja też się znajdę na celowniku tego indywiduum. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kras Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.radom.medianet.pl 26.10.01, 13:09 szczery ,tobie już nic nie pomoże - tylko walec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.chello.pl 27.10.01, 12:45 Gość portalu: kras napisał(a): > szczery , ja jestem złamnym fiutem malinowym tak jak modaR i mnie już nic nie pomoże - tylko walec! Kras ! Dobrze nawijasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.rado.gazeta.pl 26.10.01, 11:51 LUDZIE!!!!!!!!!!! To jakies nieporozumienie! Forum nie jest od tego, by sie obrzucać błotem. Skończcie te dyskusje na temat kto jest głupi a kto jeszcze głupszy. Każdy ma prawo do swojego zdania i niech je wyraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: modaR !!!! Wystąp pierdolony głupku ! IP: *.chello.pl 26.10.01, 15:54 Robsonka napisała: " Może trzeba by sprawdzić czy Rycho, Szczery i Heniek to jeden pieniacz, który jedyne co potrafi napisać to, że ktoś jest głupi. Przypuszczam że ja też się znajdę na celowniku tego indywiduum. :-)" Chciałabyś ? Ale na to jesteś zbyt ograniczona. Popracuj nad sobą, chociaż to i tak już nic nie da ... . Szczery "Pieniacz" PS Kto Ci pisze te Twoje głupawe teksty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: modaR !!!! Wystąp pierdolony głupku ! IP: *.netia.pl 26.10.01, 16:08 Gość portalu: Szczery napisał(a): > Chciałabyś ? Ale na to jesteś zbyt ograniczona. Popracuj nad sobą, chociaż to i > tak już nic nie da ... . > > Szczery "Pieniacz" > > PS > Kto Ci pisze te Twoje głupawe teksty ? > Tak jak napisałem w poprzedniej wypowiedzi. Szczery potrafi napisać tylko, że ktoś jest głupi. Jak dziecko. Może musisz jeszcze trochę urosnąć aby zacząć pisać bardziej rozbudowane wypowiedzi. Żeby umieć wyrazić innymi słowami to co czujesz. P.S. Czekam na twoje następne niezwykle ciekawe i błyskotliwe wypowiedzi. :-) Ogranicz jedynie wulgaryzmy i wyzwiska, a czuję że zostanie pusta wiadomość, jedynie z podpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: modaR !!!! Wystąp pierdolony głupku ! IP: *.rado.gazeta.pl 26.10.01, 16:14 Niestety, coraz więcej na forum pyskówek, osobistych ataków:(((. SKOŃCZMY Z TYM!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: modaR !!!! Wystąp pierdolony głupku ! IP: *.chello.pl 26.10.01, 16:19 Gość portalu: Janek napisał(a): > Niestety, coraz więcej na forum pyskówek, osobistych ataków:(((. SKOŃCZMY Z TYM > !!!!!!!!!!!!!! Masz rację ! Skończmy z tym. modaR możesz wzbić się do lotu - zaraz cię tatuś nakarmi. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: modaR !!!! Wystąp pierdolony głupku ! IP: *.netia.pl 26.10.01, 16:51 Jak dziecko. Ja też już kończę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: modaR !!!! Wystąp pierdolony głupku ! IP: *.chello.pl 26.10.01, 21:26 Gość portalu: Robsonka napisał(a): > Jak dziecko. > Ja też już kończę. Uffffffffff. Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moda Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.krzyz.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modaR Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 09:55 Żałuję , że nie doszedł spot , który wysłałem z trasy. Może nadrobię to teraz. Wystarczy już postów na mój temat i fan clubu. Chociaż przyznam , że lubię czytać niektóre fragmenty szczerego , bo za niego czerwienią mi się stopy. Dlatego pozwolę sobie parę słów mu napisać jako dowód na ucięcie jakichkolwiek z nim dyskusji. Nie trzeba być wielkim inteligentem tylko umieć uważnie czytać i wczuwać się w to co inni mają do powiedzenia , żeby zauważyć iż Robsonka ( pomimo mylącej nazwy własnej ) nie jest kobietą ( przepraszam Robsonka za częściowe zdemaskowanie. Mam nadzieję , że nie wyślesz mnie w kosmos , bo po niebie już fruwam ). Ale tak jak psa można nauczyć określonuch trików tak i niejakiego szczerego stukać w klawiaturę również. Oznajmiam , że dopóki nie będziesz pisał rzeczowo i odnosił się do faktów , dopóty nie będę z tobą dyskutował i odpowiadał na prymitywne zaczepki. To , że jeszcze ktokolwiek odpowiada ci na forum świadczy jedynie o tym , że Polacy (wbrew obiegowej opinii) są bardzo tolerancyjni dla sprawnych inaczej. Mógłbym (posługując się twoją terminologią) użyć parę epitetów , ale obraziłbym tych wszystkich , z którymi od dawna dyskutuję rzeczowo , merytorycznie i opierając się na faktach gdzie niejednokrotnie sam przyznawałem innym rację. Sprawiłbym im ogromny zawód , a w przeciwiństwie do ciebie na ich opiniach i odczuciach ogromnie mi zależy , bo z tego zawsze wynoszę coś dobrego.I na zakończenie. Przepraszam , że słowa "tobie" , "ciebie" , "ci" w stosunku do ciebie piszę z małej litery , ale na tym forum na szacunek trzeba sobie zasłużyć czymś więcej niż zasłyszanym w poprawczaku powiedzeniem. Mimo wszystko pozdrawiam z nadzieją , że kiedyś napiszę do ciebie przez duże c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 16:34 modaR jesteś równy gość. Lubię z Tobą dyskutować.Żeby wszyscy prezentowali ten poziom!!Och. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.chello.pl 29.10.01, 17:54 Gość portalu: Student napisał(a): > modaR jesteś równy gość. Lubię z Tobą dyskutować.Żeby wszyscy prezentowali ten > poziom!!Och. "modaR" występuje teraz jako "student". O to już jest was dwóch (!) "modaR" nawiązując do twojego poprzedniego wątku, gdy jeszcze podpisywałeś się jako "modaR" - Czy ty głupku myslisz, że rzucam perły pomiedzy wieprze i będę z tobą dyskutował ? A o czym mozna dyskutować z takim niepełnosprytnym przymułem jak ty ? Trochę skromności modaR/Student !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modaR Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 18:14 szczery nie zniżyłbym się do twojego poziomu bo to uwlacza mojej godności. Tylko ty potrafisz występować pod jedną nazwą ( trzy w jednym ) czyli rycho , szczery i heniek , co skrupulatnie wychwycił Robsonka (pisownia celowa ponieważ jak już wspomniałem osoby , które publicznie na forum ubliżają innym i są typowymi pieniaczami nie zasługują na mój szcacunek , a myślę , że wielu innych również.To już naprawdę ostania do ciebie odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: modaR !!!! Wystąp głupku ! IP: *.chello.pl 29.10.01, 18:47 Gość portalu: modaR napisał(a): > szczery nie zniżyłbym się do twojego poziomu bo to uwlacza mojej godności. > Tylko ty potrafisz występować pod jedną nazwą ( trzy w jednym ) czyli rycho , > szczery i heniek , co skrupulatnie wychwycił Robsonka (pisownia celowa ponieważ > > jak już wspomniałem osoby , które publicznie na forum ubliżają innym i są > typowymi pieniaczami nie zasługują na mój szcacunek , a myślę , że wielu innych > > również.To już naprawdę ostania do ciebie odpowiedż. Ależ ten palant "modaR/Student" jest ograniczony ! On nic nie kapuje z dynamiki netu i właściwości IP. Ależ to matoł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: modaR !!!! Wystąp głupi cwelu! IP: *.dialup.medianet.pl 30.10.01, 13:17 Zgadza się "modaR" jest przymuł ! Szczery nadaje z Krakowa, a ten glupek myśli, że posuwam pod Wawel i jako Szczery nadaję stamtąd. Tak jak myślałem - modaRek to pacan razem ze swoim kochasiem Robsonką. Ja tam nic nie mam do "kochających inaczej", ale pedryli nie lubię !!! Odpowiedz Link Zgłoś