Gość: jas_fasollasido IP: *.pr.radom.net 23.06.06, 22:37 GDZIE SA SŁUZBY EKOLOGICZNE????? Jak można w takim syfie żyć, skąd to g...leci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korben Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.06, 22:44 śmierdzi jak diabli - smród niesie sie od strony północnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z michałowa Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.algo.radman.pl 23.06.06, 22:46 Podobno to z Bakutylu i laguny z oczyszczalni z Lesiowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: SMRÓD NA Michałowie IP: 82.139.48.* 23.06.06, 22:51 To z tej złodziejówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z michałowa Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.algo.radman.pl 23.06.06, 22:55 ???????? z czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko#mnie? Ukarać terrorystów !!! ONI chcą nas udusić. IP: *.pr.radom.net 23.06.06, 23:20 Haftowałem już dwa razy. Czy to ze Śmiłowa od Stokłosy dotarło czy z Klewek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.06.06, 10:23 śmierdzi ponieważ mieszkańcy michałowa się nie myją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.ats.pl / *.ats.pl 24.06.06, 14:11 To do kolegi "df". Nie wiem skad ty jestes ale nie wyskakuj z takimi slowami ze ludzie na michalowie sie nie myja. Ja jestem z michalowa i w tym momencie to mnie obraziles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:56 Zgazdam się z przedmówcą że obraziłeś całe Os. Michałów. A ten smród to chyba był ze szpitala na Józefowie ze spalarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 17:23 A może to df puścił bąka? Odpowiedz Link Zgłoś
ika100 Re: SMRÓD NA Michałowie 03.07.06, 12:15 co ty możesz wiedzieć o mieszkaNcach michałowa? Buraku !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomusP Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.pr.radom.net 24.06.06, 20:37 Wlasnie.. wczoraj smierdzialo do poznych godzin nocnych, dzisiaj juz od 20 przy otwartym oknie nie da sie wysiedziec. Smierdzi na calym Michalowie, w okolicach ul. Warszawskiej w strone centrum. To taki typowy zapach sciekow. Cos jak w okolicach oczyszczalni. Ale do oczyszczalni jakby nie patrzec jest kilka kilometrow, to chyba nie jest ona zrodlem smrodu. A tak w ogole to sytuacja zawsze powtarza sie latem. Zapach czuc przez kilka dni i zawsze wieczorem i w nocy. Potem kilka tygodni spokoju i znowu... Moze faktycznie ktos moglby sie tym zajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 19:40 Zachowujecie sie tak ,jakbyscie pierwszy raz zawitali w okolice Michalowa.Przeciez tam od poczatku budowy tego osiedla bywal nieznosny fetor.Wladze naszego miasta juz setki razy obiecywaly mieszkancom zrobienie porzadku z tym powracajacym smrodem-skonczylo sie na obiecywaniu/teraz to juz chyba nawet nie obiecuja/Wszystko zalezy od kierunkow wiatru i temperatury powietrza,a smrod ciagnie z Bacutilu,tuczarni.oczyszczalni.Wszystkie wymienione obiekty sa na jednej linii zabudowy z osiedlem Michalow,mimo ze znacznie od niego oddalone,smrod jest faktycznie niedo wytrzymania,szczegolnie dla osob obcych bo miejscowi to juz sie chyba przyzwyczaili.Dziwie sie tylko osobom ,ktore kupuja nowe lub uzywane mieszkania na Michalowie,jak mozna swiadomie zgotowac sobie taki los? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.06, 07:34 ja na michałowie mieszkam od zawsze i co roku ten smród mi przeszkadza i jeszcze sie do niego nie przyzwycziłem bo chyba nikt do czegos takiego przyzwyczić się nie moze. a wyobraźcie sobie co sie dzieje w sąsiedztwie tej spalarni zwierząt. nie wiem kto wogole tam p[racuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.radom.pl 27.06.06, 07:33 Jestem szczęśliwy, że już tam nie mieszkam. Pamiętam: lipiec, temp plus 30 st. duszno, a ty nie możesz nawet okna otworzyć , bo wali jak z ułańskiej studni. Współczuję wszystkim mieszkańcom Michałowa. A tak w ogóle, to gdzie są jakieś służby sanitarne, czy ekologiczne, które powinny zająć się tym smrodem z Bacutilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki lokator Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:48 i znow strasznie smierdzi!!! do kogo zadzwonic?? moze komus uda sie cos z tym zrobic. niech zamkna ten zaklad w piz$^&iec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydent Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.06.06, 21:59 najlepiej do tvn-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.06.06, 22:40 juz z godzine tak zapier.... ale smród jeszcze gorszy niz w piatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alergik Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.216.udn.pl 30.06.06, 22:00 Piszcie sobie i tak mają to w d.pie. Kapitalista ma kasę a Ty obywatelu wolnej Polski śmierdzące gó.. i ciesz się że żyjesz w wolnym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.06.06, 22:44 Wlasnie zblizaja sie wybory prezydenckie i do samorzadu- na co czekacie mieszkancy Michalowa? Tylko nie dajcie sie oszukac kolejnymi niespelnionymi obietnicami.Kandydaci na prezydenta Radomia - macie 100% glosow mieszkancow Michalowa ,jesli w 12 m-cy potraficie bezpowrotnie zlikwidowac ten fetor.W razie niewykonania won ze stanowiska i zwrot poborow.Chyba sa wsrod mieszkancow Michalowa jacys dobrzy prawnicy,ruszcie glowa -chyba ze smrod wykurzyl wasza wiedze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chosch Min Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.216.udn.pl 02.07.06, 15:31 Może nie smród a kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale smierdzi Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.infoplus.com.pl 30.06.06, 23:02 mieszkam na akademickim... i tez z twego samego powodu nie moge otworzyc w domu okna- zrobmy cos!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saharoza Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:10 a moze faktycznie podac temat do uwagi-tvn albo interwencji-polsat. w koncu smierdzi w sporej czesci miasta i problem ten dotyka wielu osob!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darek_liryk Re: SMRÓD NA Michałowie 30.06.06, 23:17 Smród dotarł do Śródmieścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 09:06 wczoraj tzn w sobote wieczorem smierdzialo bardzo w okolicac wielogory tak jest zawsze w sobote, moze to masza wladza sie rozklada w sobote ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 16:58 Potwierdzam - śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś