Dodaj do ulubionych

SMRÓD NA Michałowie

IP: *.pr.radom.net 23.06.06, 22:37
GDZIE SA SŁUZBY EKOLOGICZNE????? Jak można w takim syfie żyć, skąd to
g...leci?
Obserwuj wątek
    • Gość: korben Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.06, 22:44
      śmierdzi jak diabli - smród niesie sie od strony północnej
      • Gość: z michałowa Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.algo.radman.pl 23.06.06, 22:46
        Podobno to z Bakutylu i laguny z oczyszczalni z Lesiowa
        • Gość: x Re: SMRÓD NA Michałowie IP: 82.139.48.* 23.06.06, 22:51
          To z tej złodziejówki...
          • Gość: z michałowa Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.algo.radman.pl 23.06.06, 22:55
            ???????? z czego
    • Gość: ko#mnie? Ukarać terrorystów !!! ONI chcą nas udusić. IP: *.pr.radom.net 23.06.06, 23:20
      Haftowałem już dwa razy. Czy to ze Śmiłowa od Stokłosy dotarło czy z Klewek?
    • Gość: df Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.06.06, 10:23
      śmierdzi ponieważ mieszkańcy michałowa się nie myją
      • Gość: Filip Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.ats.pl / *.ats.pl 24.06.06, 14:11
        To do kolegi "df". Nie wiem skad ty jestes ale nie wyskakuj z takimi slowami ze
        ludzie na michalowie sie nie myja. Ja jestem z michalowa i w tym momencie to
        mnie obraziles...
        • Gość: mmm Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:56
          Zgazdam się z przedmówcą że obraziłeś całe Os. Michałów.

A ten smród to chyba był ze szpitala na Józefowie ze spalarni.
          • Gość: ab Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 17:23
            A może to df puścił bąka?
      • ika100 Re: SMRÓD NA Michałowie 03.07.06, 12:15
        co ty możesz wiedzieć o mieszkaNcach michałowa? Buraku !!
    • Gość: tomusP Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.pr.radom.net 24.06.06, 20:37
      Wlasnie.. wczoraj smierdzialo do poznych godzin nocnych, dzisiaj juz od 20 przy
      otwartym oknie nie da sie wysiedziec. Smierdzi na calym Michalowie, w okolicach
      ul. Warszawskiej w strone centrum. To taki typowy zapach sciekow. Cos jak w
      okolicach oczyszczalni. Ale do oczyszczalni jakby nie patrzec jest kilka
      kilometrow, to chyba nie jest ona zrodlem smrodu. A tak w ogole to sytuacja
      zawsze powtarza sie latem. Zapach czuc przez kilka dni i zawsze wieczorem i w
      nocy. Potem kilka tygodni spokoju i znowu... Moze faktycznie ktos moglby sie tym
      zajac.
      • Gość: Zuza Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 19:40
        Zachowujecie sie tak ,jakbyscie pierwszy raz zawitali w okolice
        Michalowa.Przeciez tam od poczatku budowy tego osiedla bywal nieznosny
        fetor.Wladze naszego miasta juz setki razy obiecywaly mieszkancom zrobienie
        porzadku z tym powracajacym smrodem-skonczylo sie na obiecywaniu/teraz to juz
        chyba nawet nie obiecuja/Wszystko zalezy od kierunkow wiatru i temperatury
        powietrza,a smrod ciagnie z Bacutilu,tuczarni.oczyszczalni.Wszystkie wymienione
        obiekty sa na jednej linii zabudowy z osiedlem Michalow,mimo ze znacznie od
        niego oddalone,smrod jest faktycznie niedo wytrzymania,szczegolnie dla osob
        obcych bo miejscowi to juz sie chyba przyzwyczaili.Dziwie sie tylko
        osobom ,ktore kupuja nowe lub uzywane mieszkania na Michalowie,jak mozna
        swiadomie zgotowac sobie taki los?
        • Gość: tomek Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.06, 07:34
          ja na michałowie mieszkam od zawsze i co roku ten smród mi przeszkadza i
          jeszcze sie do niego nie przyzwycziłem bo chyba nikt do czegos takiego
          przyzwyczić się nie moze. a wyobraźcie sobie co sie dzieje w sąsiedztwie tej
          spalarni zwierząt. nie wiem kto wogole tam p[racuje
    • Gość: gość Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.radom.pl 27.06.06, 07:33
      Jestem szczęśliwy, że już tam nie mieszkam. Pamiętam: lipiec, temp plus 30 st.
      duszno, a ty nie możesz nawet okna otworzyć , bo wali jak z ułańskiej studni.
      Współczuję wszystkim mieszkańcom Michałowa. A tak w ogóle, to gdzie są jakieś
      służby sanitarne, czy ekologiczne, które powinny zająć się tym smrodem z
      Bacutilu.
      • Gość: dziki lokator Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:48
        i znow strasznie smierdzi!!! do kogo zadzwonic??
        moze komus uda sie cos z tym zrobic. niech zamkna ten zaklad w piz$^&iec!!!
        • Gość: prezydent Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.06.06, 21:59
          najlepiej do tvn-u
        • Gość: tomek Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.06.06, 22:40
          juz z godzine tak zapier.... ale smród jeszcze gorszy niz w piatek
          • Gość: alergik Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.216.udn.pl 30.06.06, 22:00
            Piszcie sobie i tak mają to w d.pie. Kapitalista ma kasę a Ty obywatelu wolnej
            Polski śmierdzące gó.. i ciesz się że żyjesz w wolnym kraju!
            • Gość: Ewa Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.06.06, 22:44
              Wlasnie zblizaja sie wybory prezydenckie i do samorzadu- na co czekacie
              mieszkancy Michalowa? Tylko nie dajcie sie oszukac kolejnymi niespelnionymi
              obietnicami.Kandydaci na prezydenta Radomia - macie 100% glosow mieszkancow
              Michalowa ,jesli w 12 m-cy potraficie bezpowrotnie zlikwidowac ten fetor.W
              razie niewykonania won ze stanowiska i zwrot poborow.Chyba sa wsrod mieszkancow
              Michalowa jacys dobrzy prawnicy,ruszcie glowa -chyba ze smrod wykurzyl wasza
              wiedze .
              • Gość: Chosch Min Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.216.udn.pl 02.07.06, 15:31
                Może nie smród a kasa
    • Gość: ale smierdzi Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.infoplus.com.pl 30.06.06, 23:02
      mieszkam na akademickim... i tez z twego samego powodu nie moge otworzyc w domu
      okna- zrobmy cos!!!!!!!!!!
      • Gość: saharoza Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:10
        a moze faktycznie podac temat do uwagi-tvn albo interwencji-polsat. w koncu
        smierdzi w sporej czesci miasta i problem ten dotyka wielu osob!!!
        • darek_liryk Re: SMRÓD NA Michałowie 30.06.06, 23:17
          Smród dotarł do Śródmieścia.
    • Gość: marian Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 09:06
      wczoraj tzn w sobote wieczorem smierdzialo bardzo w okolicac wielogory tak jest
      zawsze w sobote, moze to masza wladza sie rozklada w sobote ??????
      • Gość: anna Re: SMRÓD NA Michałowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 16:58
        Potwierdzam - śmierdzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka